olanikola.1290 Re: Spętanie miłosne 15.04.26, 13:17 A da się jakoś cofnąć taki rytuał ? Zrobiłam u osoby z olx i zadziałało. Chłopak wrócił, ale ja jednak nie czuję do niego nic.. jak się go pozbyć ? Zrywam z nim a on i tak wypisuje i wydzwania non stop Odpowiedz Link Zgłoś
olanikola.1290 Re: Spętanie miłosne 15.04.26, 14:55 Proszę o nie ocenianie mnie.. facet ze mną zerwał pół roku temu, byłam strasznie zdesperowana, wyprowadził się, zablokował mnie wszędzie i odciął się ode mnie. Ja miałam już nawet myśli samobójcze , nie mogłam jeść, spać, ogólnie był dramat. W tej rozpaczy chwytałam się wszystkiego, znalazłam na olx rytuał miłosny na powrót ukochanego. Kupiłam, zrobiłam wszystkie zalecenia i on po 2 miesiącach wrócił, płakał że nie może żyć beze mnie, nigdy wcześniej nie widziałam jego łez.. byłam szczęśliwa, ale teraz już wiem, że po prostu chciałam sobie udowodnić, że do mnie wróci, a nie że czuje do niego jeszcze coś więcej. Teraz nie mogę się go pozbyć, mówię że to koniec, ale on nie odpuszcza, dzwoni, pisze, czy ktoś wie jak odwrócić ten rytuał. ? Odpowiedz Link Zgłoś