Dodaj do ulubionych

Urok miłosny - 5 osób za darmo

13.09.13, 21:29
Witam wszystkich, na początku spróbuje się przedstawić i opowiedzieć kilka zdań o sobie. Nazywam się Artur, mam 27 lat, magią interesuje się od 11 lat a jej praktycznym wykorzystaniem zajmuje się od 9 lat. Moja histori była z pewnością taka sama jak większości osób zaglądających na to forum, nieszczęśliwie zakochany, próbowałem wszystkiego łącznie z wróżkami itp. niestety bez powodzenia :( z czasem uczucie przeszło na inną osobę, jednak ciekawość magią pozostała.
Z czasem wszystko zaczęło nabierać tempa, wyszukiwanie niedostępnych książek, medytacje rytuały itp. Streszczając się, do tej pory wykonałem ponad 30 rytuałów miłosnych, z czego tylko 4 nie zakończyły się pełnym sukcesem.
Nie jestem jakąś starszą Panią ze wschodniej Polski, ani kimś kogo wyobrażacie sobie Państwo jako osobę rzucającą uroki, ale znam się na tym co robię.
Przechodząc do rzeczy, moja oferta dotyczy wykonania uroku miłosnego całkowicie za darmo dla 5 osób, jedyne czego oczekuje w zamian to późniejszego opisania przypadku na forum. Odpowiadając z góry na pytanie dlaczego to oferuje ? Dla pieniędzy, pomyślałem, że skoro znam się na czymś i jestem w tym skuteczny to dlaczego nie zacząć na tym zarabiać. Odpowiadając na kolejne pytanie, dlaczego za darmo ? Ponieważ nikt mnie w internecie nie zna i potrzebuje reklamy.
Wiem, że tekst ten nie zabrzmiał zachęcająco, ale nie mam zamiaru opowiadać bajek, tylko chcę pozostać całkowicie uczciwym z Państwem. Aby udowodnić, że to nie są żarty mogę zainteresowanym osobom ujawnić moje pełne dane personalne itp. Cóż więcej migę napisać, jedynie zachęcić do skorzystania z oferty i osobistego przekonania się o skuteczności.
Obserwuj wątek
    • gosia44114 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.09.13, 21:34
      witam,jak można się skontaktować?
      • bytnica !Arturek cwaniaczek znowu szuka glupich!!! 15.09.13, 02:58
        W malym miasteczku, np u nas w Bytnicy kazdy wie o innych wszystko. Dlatego jak ktos chce robic pieniadze na naiwnosci innych, uzywa internetu z pseudonimem.

Gdyby ten cwaniaczek byl skuteczny, to oczywiscie reklamowal by sie pelnym nazwiskiem, adresem i numerem telefonu.

Pewien Zyd bral 10.000 dolarow za to, ze sie modlil o pomyslnosc na egzaminie. W przypadku niepowodzenia zwracal forse. Ale zawsze bylo kilku, ktorym udalo sie zdac.
        To byl jego zarobek i zrodlo pozytywnych opinii. Ci, co nie zdali, milczeli, bo bylo im wstyd, ze wierzyli w takie dupsy. Zreszta nic nie stracili.
        Cwaniaczek Arturek nie odda Wam szmalu, jesli sie nie uda.
        Ma czysty zysk na czarno,nawet podatku nie zaplaci -chyba, ze ktos go zakapuje ;)
    • Gość: GoĹ?Ä? Re: Jak wróşby mogÄ? zniszczyÄ? Ĺźycie - przecz IP: *.centertel.pl 13.09.13, 21:35
      Jak siÄ? z panem skontaktowac
      • artur-1986 Re: Jak wróşby mogÄ? zniszczyÄ? Ĺźycie - p 13.09.13, 21:49
        Witam
        W sprawie pytań ogólnych, proszę pytać poprzez forum. Natomiast w sprawach szczegółowych/prywatnych, proszę kontaktować się poprzez email, telefonicznie lub osobiście, jak państwu wygodnie.
        Jeżeli spraw nie dotyczy informacji osobistych lub poufnych naprawdę proszę o kontakt poprzez forum.
      • bytnica artur-1986 cwaniak wyludza forse od zrozpaczonych 16.09.13, 04:09
        To jest bezwzgledne ograbianie zrozpaczonych ludzi.
        Sprawa jest oszustwem, ktorym powinien sie zajac prokurator, bo ten oszust sam najlepiej wie,ze sprzedaje bezpodstawna nadzieje zabobonnym ludziom w ciezkiej sytuacji zyciowej..
        Artur-1986 to bezrobotny cieniarz bez zadnych zdolnosci.

Ciekawe, czy placi podatek, jak uda mu sie oszukac kogos na tysiace zlotych.
        Moze ktos donioslby o jego geszeftach w Internecie do urzedu finansowego?
        Niech mu przeryja konta.
        Zasluguje na to.
        A ja jestem za daleko.
        • ann.pt Re: artur-1986 cwaniak wyludza forse od zrozpaczo 16.09.13, 04:55
          dobrze wiec powiedz dlaczego tak sadzisz?? pokazesz @?
        • artur-1986 Re: artur-1986 cwaniak wyludza forse od zrozpaczo 18.09.13, 19:28
          Od nikogo jeszcze nawet grosza nie wziąłem, to tak na marginesie
          • salamandra.69 Re: artur-1986 cwaniak wyludza forse od zrozpaczo 18.09.13, 19:31
            Jakie to ma znaczenie? Z czegoś musisz życ. Gdzieś, trzeba zarabiać.
            A to, że obiecujesz ludziom gruszki na wierzbie - minus dla Ciebie!
    • Gość: Roksi Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.mm.pl 13.09.13, 21:55
      Jestem bardzo zainteresowana, jak się możemy dogadać?
      Mój mail roksiofficial@autograf.pl , bardzo proszę się odezwać!! Spadł mi Pan z nieba :)
      • gosia44114 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.09.13, 22:00
        to prosiłabym o podanie namiarów , ew.na mój adres mailowy gosia44114@gazeta.pl
        • Gość: ada73 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.40.249.161.threembb.co.uk 13.09.13, 22:38
          Witam. Mam 40 lat i ciągle jestem singielką :( Może Ty zmienisz moje życie. Proszę o pomoc. anaroma75@wp.pl Będę wdzięczna za kontakt.
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.09.13, 22:16
        Informacje osobiste/poufne art1986@op.pl 726591938, pytania itp. proszę na forum
      • bytnica !5 za darmo Reszta za Forse!!!!! 15.09.13, 03:01
        ARTUREK cwaniaczek znowu szuka GLUPICH
        • salamandra.69 Re: !5 za darmo Reszta za Forse!!!!! 15.09.13, 08:45
          Oczywiście. Za grubą forsę Arturek doskonale wie, że przedmioty osobiste niektórych osób są warte - grubą kasę. no ale reszta - za darmo, co? TYLKO - zdjęcie, wiersz, przedmiot osobisty!
    • Gość: Czarownica Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.nplay.net.pl 13.09.13, 22:00
      Czarna magia jest zła, nieetyczna i w ogóle tfu tfu wróci do Ciebie po trzykroć to co wyrządziłeś innym ludziom ;) mówię Ci to ja, stara czarownica z dziada pradziada. Nawróć się na naszego Boga jedynego i jego syna Jezusa Chrystusa który to za nas cierpiał swe rany ;) Czy jakoś tak to leciało...Jeszcze nie jest za późno !
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.09.13, 22:28
        Witam
        Po pierwsze, nie uznaje podziału na czarną i białą magię, ponieważ tak naprawdę każda jest ingerencją w tzw naturalny bieg rzeczy. Po drugie, doskonale wiem o zapłacie i powrocie, ale dziękuję bardzo za ostrzeżenie. Po trzecie to, że zajmuje się działaniami magicznymi, nie oznacza, że jestem nie wierzący itp, ale to temat na dłuższą dyskusję.
        W każdym bądź razie bardzo dziękuje za wiadomość i życze wszystkiego dobrego
    • sylwik111188 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.09.13, 22:09
      Proszę o kontakt sytuacja podbramkowa sylwia11111988@wp.pl
      • gosia44114 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.09.13, 22:24
        witam ponownie , wysłałam pytanie na maila,chodzi o urok na pewien związek.Dziekuję.
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.09.13, 22:36
          Witam
          Właśnie odczytałem wiadomość, jutro w godzinach wieczornych porozmawiamy dokładnie co i jak.
          Prosilłbym tylko, następnym razem jeżeli nie przekazuje Pani prywatnych informacji o pisanie na forum. Ja również w sprawach ogólnych będę odpowiadał na forum, a w sprawach szczegółowych prywatnie. Proszę się niczego nie obawiać jest Pani dla mnie anonimową osobą, a ja napewno żadnych informacji prywatnych nie ujawnię.
          • gosia44114 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.09.13, 22:38
            dziękuję , będę czekała.
            Pozdrawiam
          • Gość: Roksi Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.mm.pl 13.09.13, 22:40
            Ja też posłałam maila, mam nadzieje ze Pan odpisze:)
            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.09.13, 22:52
              Witam
              Staram się odpisywać na bieżąco, jeżeli nie odpisze dzisiaj to napewno jutro.

Jeszcze tylko jedna informacja na marginesie: Nie zajmuje się wróżbami, nigdy na poważnie nie próbowałem i pewnie nawet nie mam do tego zdolności. Jedyne w czym mogę pomóc to rytuał magiczny mający na celu wywołać silne uczucia i przy "dziwnych" przypadkach i znakach połączyć dwie osoby.
    • Gość: ada73 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.40.249.161.threembb.co.uk 13.09.13, 22:43
      Mam za sobą 40 lat życia głownie w pojedynkę. Nie chcę całe życie być sama. Może Ty będziesz mógł mi pomóc. Będę wdzięczna jeśli się odezwiesz. anaroma75@wp.pl
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.09.13, 22:56
        Witam
        Jutro w godzinach wieczornych porozmawiamy dokładniej, gdyby mi jednak umknęło to proszę o przypomnienie.
        • Gość: Roksi Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.mm.pl 13.09.13, 23:01
          Niech o mnie Pan też pamięta:) Dziekuje
        • Gość: ada73 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.40.249.161.threembb.co.uk 13.09.13, 23:11
          Dzięki wielkie:) Będę czekała... Dobrej nocy.
    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 13.09.13, 23:24
      Odpowiedź na pytanie z email

Liczba 5 osób nie jest sztywno ograniczona, jeżeli będą to 2/3 osoby więcej to sytuacja taka będzie również z korzyścią dla mnie, mówiąc wprost bardziej wiarygodna reklama dla mnie.
      Niestety w tygodniu jestem w stanie wykonać 2 maksymalnie 3 uroki, w związku z tym niektóre osoby będą musiały poczekać trochę dłużej.
    • Gość: Joanna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.home.otenet.gr 14.09.13, 01:06
      Dobry wieczór
      Napisałam maila ale nie wiem czy znalazłam się wśród tych 5 osób dlatego nie zapytałam o nic konkretnego. Będę wdzięczna za odpowiedz.
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 01:50
        Dobry wieczór
        Przed chwilą odpisałem na Pani email, więcej opisze jutro (tzn dzisiaj )
    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 01:54
      P.S. 1 Pierwszeństwo będą mieć osoby zalogowane ze względu na ich późniejszą wiarygodność w opisach.

P.S. 2 Prosiłbym bardzo, aby w emaiach jak i na forum podpisywać się zarówno nickiem z forum jak i imieniem. Z góry dziękuje :)
      • claryclary Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 09:38
        ja mogę zapłacic , baz różnicy belby zadziałało, jakie dane są potrzebna do takiego uroku i czy robi Pan na kazdą sytuację czy odmawia jak coś Panu nie pasuje
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 10:01
          Jedyną zapłatą, którą obecnie przyjmuje jest opisywanie sytuacji na forum. Odmawiam w przypadkach jak Ktoś chce rozbić szczęśliwy związek tym bardziej z dziećmi; w przypadkach bardzo krótkiej znajomości oraz w przypadku "znamy się tylko z widzenia" a tak naprawdę nic o sobie nie wiemy. Szczegóły odnośnie co z Państwa strony jest potrzebne do uroku opisze dzisiaj w godzinach popołudniowych. Napewno nie wystarczy imię i data urodzenia, a ja machne różdrzką i będzie super, takie rzeczy to tylko w bajkach.
          • Gość: claryclary Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 14.09.13, 10:11
            wysłałam Panu @ pisze, Pan bardzo konkretnie , warunki stawia uczciwe
          • Gość: Czarownica Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.nplay.net.pl 14.09.13, 11:45
            Pan mag to chyba się z choinki urwał, przecież większość osób zamawiających na kogoś uroki miłosne zamawia je właśnie w powyższych sytuacjach :D Powodzenia w szukaniu chętnych na takie usługi jakie oferujesz ;)
            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 11:52
              Po primo nie jestem żadnym magiem.
              Po secundo istnieją również szczere powody i prawdziwe uczucie tylko sytuacja albo okoliczności nie pozwalają na stworzenie szczęśliwego związku.
              Po tercio dziękuje
              • Gość: gienia Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 14.09.13, 12:11
                moje pytania ogólne brzmia - kiedy nalezy opisac swój przypadek na forum - jak urok zadziała czy od razu , jakie dane nalezy ujawnic i po jakim czasie mniej więcej wiadomo że Pana urok faktycznie zadziałał ))
          • Gość: gośc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 12:15
            Pani Arturze czy ja też mogłabym prosić o kontakt z Panem w sprawie rytuału? Spełniam wszystkie podane przez Pana warunki a sprawa jest poważna. Z góry dziękuję i pozdrawiam. wiosna2012@op.pl
            • gosia44114 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 12:24
              witam serdecznie , czy mam czekać na odzew od Pana ,czy mogę już mailowo przesłać nasze wspólne zdjęcie?
              • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 12:30
                Witam
                Na początku proszę o krótki opis przypadku na forum ( bez żadnych danych prywatnych, osobistych itp.)
                • gosia44114 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 12:35
                  szczegóły przedstawiłam już wczoraj mailowo , konkretnie chodzi mi o związek z pewnym mężczyzną , sytuacja między nami na skutek pewnego zdarzenia parę miesięcy temu bardzo się pogorszyła , od miesiąca zero kontaktu..bardzo liczę na ponowne zejście dzięki Panu.
            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 12:49
              O kontakt najłatwiej poprzez forum.
              Pozostałe formy kontaktu również znajdzie Pani na tym forum.
              Pozdrawiam Artur
          • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 16:23
            Jakich danych osobowych/prywatnych Pan potrzebuje do wykonania uroku?
    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 12:19
      Obiecałem więc już wszystko opisuje

Moje warunki odnośnie Państwa: przynajmniej krótkie opisanie sytuacji na forum z zarejestrowanego konta oraz dalsze publiczne informowanie o przebiegu działania uroku.

Odnośnie samego uroku: potrzebuję Państwa imion, dat urodzenia oraz jednej z poniższych rzeczy: zdjęcia, wiersza, przedmiotu osobistego, fragmentu ubrania itp. zarówno jednej jak i drugiej osoby. Następnie ustalimy dogodny termin dla obydwu stron ( godziny wieczorne), w tygodniu wykonuje maksymalnie 2-3 uroki. Państwa rola będzie polegać na wprowadzeniu się w odpowiedni stan umysłu ( można wykorzystać róże, muzykę, wcześniej gorąca kąpiel, kadzidełko itp wszystko co podziała na Państwa wyobraźnię ). O ustalonej wcześniej godzinie położą się Państwo wygodnie do łóżka w dłoni trzymając przedmiot należący do drugiej osoby i spróbują całkowicie się zrelaksować myśli skupiając jedynie na uczuciu do drugiej osoby.

Po kilku dniach otrzymają Państwo odemnie mały przedmiocik w liście (zwykła koperta, po przedmiocie również niczego nie można poznać) przedmiot ten należy schować w bezpiecznym miejscu tak, aby nikt, nigdy go nie znalazł. I to tyle.

Odnośnie skutków ubocznych: u osoby na która zamawiany jest urok mogą wystąpić na początku różne zmiany emocjonalne (złość, smutek itp.) prosze sie tym nie przejmować, jest to jedynie chwilowe i całkowicie minie.

Gdyby skutki uroku Państwa nie zadowoliły, wzmocnimy go, oczywiście również za darmo.
      W ostateczności wykonam najsilniejszy urok jaki potrafie, ale to naprawdę tylko w OSTATECZNOŚCI, kiedy będą Państwo na 1000 % pewni, ze z daną osobą chcą spędzić resztę życia, urok ten oczywiście również jest darmowy.
      W zdecydowanej większości przypadków działa już zadowalająco pierwszy urok, o pozostałych możliwościach wspomniałem, że zarówno Państwu jak i mnie zależy na 100 % zadowolenia.

Na zakończenie prosze jeszcze raz o zadawanie pytań poprzez forum, abym nie musiał 10 razy pisać tego samego. Z góry dziękuje :
      • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 12:43
        Zgłaszam się.
        Jestem zakochana od ponad 2,5 roku. Poznałam go w wakacje 2010 i była to zwykła znajomość do czasu aż marzec-kwiecień 2011 coś "zaiskrzyło"... Niestety skończyło się to wcześniej niż się zaczęło... Już nie daje rady psychicznie, chce w końcu być szczęśliwa i licze na Pańską pomoc:)
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 12:52
          Mogłaby Pani opisać jak wygląda obecnie Wasz kontakt. Oraz jak wygląda sytuacja tego Pana ( żona, dzieci itp) ?
          • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 12:54

Dobrze,
            nie ma żony ani dzieci.
            Z tego co się orientuję od ok 2-3miesiecy ma dziewczynę, chyba pierwszą "na poważnie" ale wydaje mi się że nie na długo.
            Urok nie zrobi mu krzywdy, tylko wyjdzie na dobre.
            • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 12:55
              A nasz kontakt jest sporadyczny, jak jest jakaś impreza w rodzinnym mieście czy coś takiego to zamienimy kilka słów, ostatnim razem rozmawialiśmy w sierpniu.
              • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 14:02
                Jeżeli jest Pani zainteresowana, prosze o przesłanie wszystkiego na email
      • 3mors Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 12:50
        Witam, tez jestem zainteresowany. Szczegóły przesłałem na meila, mam nadzieje że będzie Pan w stanie pomóc. Pozdrawiam. lander.
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 12:56
          Witam
          Tak jak napisałem proszeni krótki opis na forum oraz pytania również zadawać poprzez forum.
          Z góry dziękuje
          • 3mors Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 13:07
            Przepraszam, pierwszy raz tu jestem. Byliśmy ze sobą, wszytko było dobrze, ona niespodziewanie odeszła. Oboje nie jesteśmy szczęśliwi. Jeżeli jest Pan wstanie pomóc, byłbym zainteresowany. Pozdrawiam.
            • m.k_m.k Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 13:26
              Jest już te 5 osób ? Jeśli nie to ja też Bardzo bym Prosiła- m.k-m.k@gazeta.pl
              • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 13:32
                Wszystkie informacje znajdzie Pani na forum.
                Pozdrawiam
              • m.k_m.k Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 13:41
                Ja również chciałabym skorzystać z uroku miłosnego. Od zawsze jestem sama, nigdy nie miałam chłopaka, nigdy się naprawdę nie zakochałam, jeśli już Ktoś się pojawił to zjawiała się inna kobieta lub po prostu coś stanęło innego stanęło na dodze...
                • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 14:05
                  Jeżeli jest Pani zainteresowana prosze wszystkie dane wysłać na email
                  • sylwik111188 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 14:43
                    Ja zostałam porzucona z dnia na dzień nie podając powodu. Mój były nie ma ani żony ani dzieci. Kontakt mamy sporadyczny. To była moja pierwsza wielka miłosc i myślałam że ostatnia
                    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 15:22
                      Czy mogłaby Pani jeszcze podać, jak dawno temu doszło do rozstania oraz jak długo byliście Państwo w związku ?
            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 14:04
              Jeżeli jest Pan zainteresowany, prosze o wysyłke wszystkich danych na email
    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 13:31
      Pierwszą osobą będzie Pani:
      Małgorzata - gosia44114
      • Gość: ada73 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.40.249.161.threembb.co.uk 14.09.13, 15:36
        Witam. Odzywałam się wczoraj. Mam pytanie- czy rytuał ma sens w przypadku kiedy mieszkam za granicą, a mój wybranek w Polsce?
    • Gość: salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 13:33
      Witam. Czy podejmie się Pan bardzo trudnej sprawy, gdzie sporo osób już mi odmówiło, argumentując tym, że nie jest w stanie poradzić sobie z działaniem osób trzecich? Chodzi o sytuację, gdzie kochamy się nawzajem, ale działania osób trzecich zmierzają ku temu, aby nie dopóscić do naszego związku.
      Dziękuje.
      Pozdrawiam.
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 14:00
        Tak, jestem w stanie spróbować pomoc,/przeprowadzić rytuał. Jednakże Prosiłbym o pisanie z zarejestrowanego konta.
        Pozdrawiam Artur
        • claryclary Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 15:29
          teraz ja Pani Arturze - może mniej więcej sprawa w opisie podobna do tej wyżej , z tym że nasz związek trwał kilkanascie lat , potem wtraciła się inna kobieta i cóż, wszytsko się posypało , obecnie mój były można powiedzieć mąż nie ma nikogo, rzucił się w wir swoich pasji , robiłam rytuał u pewnej osoby jednakże minęło 3 miesiące i niestety nic się nie dzieje , próbowałam nawiązać kontakt z byłym , myślałam że moze po rytuale coś zmiekł niestety nie ma z jego strony żadnego odzewu , więc wygląda na to że ... cóż ,jest jak jest , otoczenie przeciwne naszemu związkowi w jakiejkolwiek formie, nawet przyjaźni a mogłaby ona ułatwić mi życie ze względu na dzieci , niejedna wróżka mówiła że sprawa praktycznie niewykonalna także chyba potrzeba czegoś mocnego na niego - jest Pan zainteresowany takim przypadkiem ???
          • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 15:53
            Witam
            Jestem w stanie spróbować Pani pomoc tj wykonać rytuał
        • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 16:07
          Przepraszam, zamiast zalogować sie, w pośpiechu wpisałam nick w polu na górze. A więc proszę Pana, aby spróbował mi Pan pomóc. Jeżeli się uda, okazałoby się, że jest Pan - najlepszy. Ponieważ nikt przed Panem nie podjął się tego trudnego zadania.
          Dziękuję.
          • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 17:21
            Mogłaby Pani coś więcej napisać o sytuacji ?
            • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 17:37
              Sytuacja wygląda tak, że On jest w pewnym sensie ubezwłasnowolniony przez osoby, które go wykorzystują i wmawiają mu, że nasz związek jest niemożliwy... no i tak dalej, On jest dosłownie "przygwożdżony" sytuacją i działaniami osób trzecich, w wyniku czego nie możemy się spotkac i wyjaśnić sobie wszystko. A wyjaśniać jest co, ponieważ podano mu fałszywy obraz sytuacji, oczerniono mnie w jego oczach, przedstawiono jako osobę, której zależy tylko na kasie. A tak nie jest. On musi wiedzieć, że nie zależy mi na niczym na tym świecie, oprócz niego. Niestety, jest pilnowany do tego stopnia, ze nie możemy nawet porozmawiać telefonicznie.
              Chociażby porozmawiać telefonicznie, aby wszystko wyjaśnić...
              • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 17:48
                Prosilbym o przesłanie wszystkich danych oraz podpisanie sie nickiem z forum
                • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 17:53
                  Dobrze. Już wysyłam.
    • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 15:42
      Witam,
      a moja kolej kiedy?:)
      Napisałam jako druga na forum pod nickiem "Roksi".
      • sylwik111188 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 15:44
        Ja byłam ze swoim pare miesięcy chociaż znamy się już kilka lat. Odszedł 3 miesiące temu
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 16:04
          Prosze o przesłanie potrzebnych danych na email
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 16:02
        Tj pisałem, jeżeli prześle Pani wszystko i potwierdzi pierwszy wolny termin poniedziałek 23.09.2013
        • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 16:03
          Ok poszedł mail:)
    • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 16:34
      Panie Arturze, dlaczego tak niechętnie odpisuje Pan na moje maile jak i na posty na tym forum? Jeżeli boi się Pan podjac się tak trudnego zadania, jak mój przypadek, czy nie lepiej od razu o tym powiedziec?
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 17:29
        Odpisuje na każdą wiadomość i każdego emaila. Nie siedzę jednak 24 h przed komputerem. Czy naprawdę tak trudno jest poczekać 2 godziny na odpowiedź ?

Gdyby każdy pisał na forum tak jak prosiłem zamiast emaili, to byłoby dziesięć razy szybciej i nie musiałbym po pięć razy każdemu tego samego tłumaczyć.
    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 17:33
      1. Małgorzata - gosia44114
      2. Adam - 3mors
      3. Paulina - roksi2013
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 18:00
        2. Adam - 3mors
        3. Paulina - roksi2013
        4. Monika - claryclary
        • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 18:17
          ilość wpisów na Forum świadczy o tym, jak my, Polacy uwielbiamy wszystko za darmochę... Podajemy dane osobowe swpje i ukochanej osoby, wysyłamy zdjęcia - do KOGO? KTO to jest ten Artur? Czy chociaz jedna osoba na chwilę się zastanowiła, w jakim celu te dzieciak wykorzysta wasze dane osobowe?
          Życzę powodzenia!
          Ten Artur nic nie potrafi, a w jakim celu zbiera dane osobowe, to się okaże.
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 18:20
          2. Adam - 3mors
          3. Paulina - roksi2013
          4. Monika - claryclary
          5. Sylwia - sylwia111188
          • ann.pt Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 18:26
            U mnie wyglada to masakrycznie. Wydalam juz pieniadze i zostalam z niczym. Potrzebuje pomocy Anna anna.ptsz@gmail.com
            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 18:29
              Prosze krótko, bez danych osobowych opisać sytuacje
            • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.09.13, 18:43
              Ja korzystałam już raz i nic z tego nie wyszło. Obecnie robię u innej i osobie. Po dwóch miesiącach i tak lepiej: byliśmy na kawie. Poszedł ze mną do kina. jest na pewno poprawa

ann.pt napisał(a):

> U mnie wyglada to masakrycznie. Wydalam juz pieniadze i zostalam z niczym. Potr
              > zebuje pomocy Anna anna.ptsz@gmail.com
              • ann.pt Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.09.13, 18:45
                a u kogo robilas?
                • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.09.13, 18:54
                  To ja odpowiem za nią, "ROBIŁA" haha u "adwokat-diabla" i go namiętnie poleca teraz. Oczywiście on to oszust a casablanka to pewnie jego prawa ręka bądź on sam się reklamuje.
    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 18:16
      Panią o nicku Salamandra.69 proszę o nie pisanie. A Państwa proszę o nie traktowanie poważnie ewentualnych wpisów tej Pani
      • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 18:19
        To nie Twoja sprawa, kto jak potraktuje moje wpisy, cwaniaczku. Każdy normalny człowiek, który posługuje się własnym rozumem, zada sobie pytanie: KTo to jest ten Artur i co robi na tym Forum? Ale do tego trzeba mieć mózg i zdolność niezależnego myślenia!
    • ann.pt Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 18:43
      Witam!

Aktualnie sytuacja opisuje sie tak:
      Nie utrzymujemy ze soba kontaktu ale nie rozstalismy sie w gniewie. Byliśmy ze soba ponad 2 lata, juz raz sie rozstalismy z powodu moich problemow rodzinnych bylo to w kwietniu ale w maju wrocilismy do siebie. bylismy razem na wyjezdzie na majowke oraz w lispcu na akacjach w chorwacji. Jak sam mowi jestem dla Niego bardzo czuła i kochana ale nie podoba mu sie ze sprzeczamy sie o glupoty. Jest strasznie upartm czlowiekiem. jako powod rozstania podal ze nie chce brac slubu z kims z kim kloci sie o bzdury. Ja bardzo duzo zmienilam w sobie bo wczesniej przeszkadzała mu tez moja zazdrosc.
      Teraz rozstalismy sie na poczatku sierpnia. Moj partner moze sie teraz z kims spotyka ale nie ma nikogo na stale to wiem.

wiele zmienilam w sobie ale przeciez nawet Ty wiesz ze nic nei zmienia sie tak szybko jak w HP. Na zmiany trzeba czasu i pracy nad soba... Oddalam mu całe swoje serce i nie umiem zyc bez mojego mężczyzny

Bardzo prosze Cie o pomoc. Skoro wiesz ze mozesz pomoc pomoż rowniez mi.
      • ann.pt Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 18:44
        Zycie bywa zawiłe a rodzina czasami nei przychylna... ale czy to ma oznaczac utrate calej radosci zycia?
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 18:51
          Z doświadczenia powiem Pani, ze jeżeli sie kocha, tak szczerze i prawdziwie i pozostaje choćby iskierka wiary to warto walczyć ... Naprawdę warto
          • sylwik111188 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 18:53
            Dlatego walczymy...
          • ann.pt Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 18:55
            dlatego zwracam sie z prosba do Pana.
            Powiem szczerze ze ja tez Pana rozumiem i popieram post tutaj. Podoba mi sie to ze nie ma owijania w bawelne tylko jasno wszystko powiedziane.
            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 19:05
              Staram sie bazowac na uczciwości, nie udaje rownież samarytanina i przyznaje wprost, ze chodzi mi o wyrobienie sobie marki i reputacji. Niestety jest to dość droga pasja, ceny woluminów potrafią przekraczać 5 tysięcy, dlatego mam nadzieje w przyszłości, choć częściowo to dofinansowac i poszerzać swoją wiedzę.

Prosze zapoznać sie z postem opisujacym Pani udział w rytuale i ewentualnie przesłać potrzebne dane
          • Gość: salome Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 19:20
            Jakie doświadczenie może mieć osoba, urodzona w 1986 roku?? Świat stanął na głowie!
            Nauki pobiera się od Mistrza, nie na forum.
            Ale głupie baby wszystko łykną.
            Wiadomo, tonący brzytwy się chwyta. Ale, najważniejsze że za darmo! Jak na promocji w markecie, nażreć sie za friko. A że potem brzuch będzie bolał...
            • ann.pt Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 19:24
              widze ze ktos ma tutaj doswiadczenie nabyte w omawianych sklepach ;]
    • 324joanna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 19:04
      Panie Arturze
      Opisałam w mailu do Pana swoją sytuację. Mimo kiepskiego internetu udało mi się zarejestrować i tak jak obiecałam opisuje poniżej swoją sytuację. Proszę o wyznaczenie terminu rytuału.

Na początku lutego tego roku odszedł ode mnie mój partner. Odszedł do dużo młodszej kobiety ( w wieku naszego syna). Byliśmy ze sobą ponad 25 lat. Nie wiem czy jego związek jest szczęśliwy. Mamy ze sobą bardzo sporadyczny kontakt. Jednak gdy go mamy to pisze mi, że za mną tęskni, że ciężko mu jest beze mnie, że byłam jego prawdziwą miłością itd. Nie mniej jednak nie rozstaje się z tą "trzecią". Czy sądzi Pan, ze mógłby pomóc mi poskładać naszą rodzinę do kupy? Mimo tego, że minęło już sporo czasu nie mogę przestać myśleć o nim i nie wyobrażam sobie życia bez niego.
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 19:08
        Proszę przeczytać post o Pani udziale w rytuale i ewentualnie przesłać potrzebne dane wtedy ustalimy termin.
    • Gość: MOnika Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 20:13
      Monika 31 03 78 kiedy w moim życiu pojawi się mężczyzna.Jeśli mogę to poproszę o wróżbę.
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 23:08
        Przykro mi, ale nie zajmuje sie wróżbami
        • Gość: Piotr Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 13:29
          ok, a zrobisz mi rytuał miłosny na Angelikę?
        • Gość: kate 85 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.13, 21:08
          Witam
          Czy pański urok zadziała na niewiernego drania który właśnie ożenił się z kochanką dla której porzucił mnie i dziecko???
          Pozdrawiam
          • Gość: lili Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 07.11.13, 22:11
            tak kate 85 zadziała arturek na twój portfel ha ha żenada do potęgi , wypas dla debili, zenada dla myślących
            • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 23:07
              lili wypas dla
              > debili, zenada dla myślących

Oj tak xxi wiek, mentalnie - poziom jaskiniowców
              uwsteczniamy ciś
              Dawniej - ceniono mądrość, dobroć i doświadczenie!
              Teraz - na topie jakiś wyniosły, zarozumiały zimny typek w wieku....27 lat... Im bardziej was wszystkie ma w 4 literach, tym bardziej się pchacie
              • Gość: Anna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 160.62.4.* 08.11.13, 08:57
                A ja uważam, że Pan Artur stanie się naprawdę wiarygodną osobą, nie do przebicia, jeśli wyjdzie wszystkim osobom z darmowej grupy - sylwik, gosia, anna, marta, emus itd.
                Bo czy Pani Golden będzie wystarczająca? Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
                Także Panie Arturze, niech się Pan postara żeby tym wszystkim osobom wyszło a wtedy będzie Pan nie do zniszczenia.
                Pozdrawiam i trzymam za wszystkich kciuki!
                • Gość: iluzja Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 10:22
                  www.kefann.pl/pdf/072/Doskonala_iluzja.pdf - Czyli zbiorowy omam. Znakomicie wykorzystywany w celach zarobkowych przez wszelkiej maści rytualistów.
                  • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 08.11.13, 11:36
                    Gość portalu: iluzja napisał(a):

> www.kefann.pl/pdf/072/Doskonala_iluzja.pdf - Czyli zbiorowy omam. Znakomicie wykorzystywany w celach zarobkowych przez wszelkiej maści rytualistów.

Niezwykle interesujacy artykul ! przeczytalam z przyjemnoscia :)))))))

• Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 11:57
                      szkoda tylko że autor artykułu na zakończenie daje oklepany frazes - życie jest piękne

to poproszę jeszce o definicję - czym jest zycie?

Moze , też tylko - ułudą?

kiedy autor zazna prawdziwego cierpienia, czy stwierdzi - ze tylko cierpienie jest prawdziwe? Sorry, wiadomo że łyżka dziegciu psuje beczke przyjemnosci z czytania artykułu... nic nie jest tylko białe i nic nie jest tylko - czarne.... inaczej życie, o pardon - iluzja! - byłoby strasznie nudne :)))
                      • Gość: gość Jak pokonać szatana, film ! IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.11.13, 12:01
                        słuszna uwaga gościu a ja proponuję wysłuchać
                        www.youtube.com/watch?v=Dyh_XpzdjaY&feature=youtu.be
                      • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 08.11.13, 12:46
                        Gość portalu: gosc napisał(a):

> szkoda tylko że autor artykułu na zakończenie daje oklepany frazes - życie j
                        > est piękne

>
                        > to poproszę jeszce o definicję - czym jest zycie?

Bo zycie jest piekne !!! czasami nawet pelne lez ale to jednak zycie !!!
                        Gdybysmy nigdy nie chorowali nie wiedzielibysmy jak fajnie jest byc zdrowym
                        Gdyby nie trzeba bylo wlozyc wysilku w osiaganie sukcesow , nie poczulibysmy radosci
                        z osiagania sukcesow
                        Czesto tak jest w zwiazkach partnerskich , ze jedno tylko daje a drugie wcale tego nie
                        docenia bo nie wie jak to jest kiedy czegos nie otrzyma (powinno byc dawanie i branie
                        ciagla wzajemna wymiana ) , poczuje to dopiero wtedy , kiedy tego kogos zabraknie
                        I tak mozna by dalej wyliczac ... mysle ze to biale i czarne dobrze tlumaczy
                        " YIN YANG "

pozdrowionka :)))
                        • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 14:03
                          Gość: gosc 08.11.13, 11:57 Odpowiedz
                          szkoda tylko że autor artykułu na zakończenie daje oklepany frazes - życie jest piękne

to poproszę jeszce o definicję - czym jest zycie? " Życie to po prostu istnienie więc życiem jest wszystko.Oczywiście jest wiele rodzajów żyć, czyli nieskończenie wiele.Wynika z tego że życie to wszystko i nieskończoność". Nie wiem czy taka definicja Cię zadowoli.To może inna."Zespołem funkcji takich jak oddychanie, odżywianie, rozmnażanie... zamkniętych w ramach jednego organizmu"
                          a może ta "Najwyższą formą samoprzetwarzania się materii"?
                          a może jednak ta
                          "Iluzją, postrzeganą przez osobniki uważające się za żywe" :) Jaką by nie przyjąć.Uważam tak jak autor,że życie jest piękne w każdej formie.Szkoda,że kończy się śmiercią.
                          • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 09.11.13, 00:28
                            Gość portalu: gość napisał(a):

> Gość: gosc 08.11.13, 11:57 Odpowiedz
                            > szkoda tylko że autor artykułu na zakończenie daje oklepany frazes - życie jest
                            > piękne
                            >
                            > to poproszę jeszce o definicję - czym jest zycie? " Życie to po prostu istnien
                            > ie więc życiem jest wszystko.Oczywiście jest wiele rodzajów żyć, czyli nieskońc
                            > zenie wiele.Wynika z tego że życie to wszystko i nieskończoność". Nie wiem czy
                            > taka definicja Cię zadowoli.To może inna."Zespołem funkcji takich jak oddychani
                            > e, odżywianie, rozmnażanie... zamkniętych w ramach jednego organizmu"
                            > a może ta "Najwyższą formą samoprzetwarzania się materii"?
                            > a może jednak ta
                            > "Iluzją, postrzeganą przez osobniki uważające się za żywe" :) Jaką by nie przyj
                            > ąć.Uważam tak jak autor,że życie jest piękne w każdej formie.Szkoda,że kończy s
                            > ię śmiercią.

Najwyzsza forma samoprzetwarzania sie materii ?... no ale przecierz nie istnieje nic takiego
                            jak materia (fizyka kwantowa ) , istnieje tylko energia i wszystko jest energia
                            czy zycie jest iluzja ? ... moze wszystko jest iluzja ?...moze nas wcale niema ?
                            A czy zycie konczy sie smiercia ?... tego nie wiemy :)
                            Naukowcy twierdza , ze wszystko powstalo "z niczego" i moze ten powrot do nicosci
                            (smierc) to jest taki powrot do domu ?
                            Najwazniejszym jest to , ze zycie jest piekne i warto to zawsze i zawsze powtarzac :)))
                            • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 03:01
                              usa-hexa napisał(a):

cieszę się że masz piękne życie usa :)))) To miłe. Ale warto pamietać, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Moze - nas nie ma :))) Ale , kiedy przeżywasz miłosc - czy jest to prawda, czy iluzja? Czy kiedy czujesz ból,, czy jest to tylko iluzja? Kiedy cierpisz, czy to cierpienie jest prawdziwe w momencie kiedy go przeżywasz? Jeżeli odpowiesz na wszystkie powyższe pytania - nie, to znaczy, ze jesteś tylko iluzją .
                              • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 10:20
                                Niesamowity artykuł P.Artura-"Chyba muszę kogoś zabić...." Muszę? czy chcę? oto jest pytanie.Co uważa Pan za słuszne dla morderców bo w/g Pana śmierć to za mało,tak to zrozumiałam." Jeżeli nagrodą za morderstwo w dalszym ciągu będą luksusowe wakacje, to następnym razem kiedy będę marznąć czy będzie brakować mi na jedzenie, też chyba kogoś zabije, ktoś chętny czy mam wybierać losowo ? " Niech P.uważa bo marzenia się spełniają. Pracuje Pan z energiami winien Pan wiedzieć,że czasami bywają złośliwe i mogą odwrócić bieg.Chyba że.........Wprost nie mogę wyjść z podziwu jaki Pan waleczny, dlaczego nie zlikwidować miał by Pan Szatana? Wszak to on jest głównym sprawcą zła na świecie.Proponuję zacząć od niego jest Pan z nim w rytuałach w bliskim kontakcie?Prawda czy fałsz? Oto żródło:dlaczegomilczycie.blogspot.com/2013/11/chyba-musze-kogos-zabic.html
                                • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 10:48
                                  Gość portalu: gość napisał(a): Niesamowity artykuł P.Artura-"Chyba muszę kogoś zabić...."

Nie rozumiem Artura. Przeciez, jezeli chce zabić mordercę, sam zostanie - mordercą. A wieć skad tyle nienawiści i potępienia dla morderców, jeżeli sam Artur gotów jest w kazdej chwili - zabić, jak wynika z tego bloga?
                                  Swoją drogą, po co chcecie zabić akurat Szatana :))) A na kogo wtedy będziecie zrzucacie swoje grzeszki? Wszak Kozioł Ofiarny jest potrzebny ludziom - od zarania dziejów!
                                  • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 11:16

"Swoją drogą, po co chcecie zabić akurat Szatana :))) A na kogo wtedy będziecie zrzucacie swoje grzeszki? Wszak Kozioł Ofiarny jest potrzebny ludziom - od zarania dziejów!" Salamandra chcę by Artur unicestwił Szatana na wieki wieków:) Wtedy zniknie wszelkie zło, które tak przeszkadza ludzkości. Nie będzie wojen,biedy,oszustwa,morderców,oszołomów,rządów,mediów,religii ......itd.......Dlaczego nie ma obecnie na tym świecie prawdziwego Maga?
                                    • Gość: lalallala Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 09.11.13, 11:20
                                      nie ma prawdziwego Maga , ale jest Artur , który skutecznie wyczyści ci kieszeń i zniechęci do wspomagania się magia NA WIEKI
                                      • Gość: Do:play-internet Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 11:24
                                        nie ma prawdziwego Maga , ale jest Artur , który skutecznie wyczyści ci kieszeń i zniechęci do wspomagania się magia NA WIEKI

Amen.
                                    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 11:21
                                      Wtedy zniknie wszelkie zło, które tak przeszkadza ludzkości

Nie, to nie jest tak! Wtedy, trzeba by było zniszczyć - człowieka. :)))Wtedy i wtedy tylko, zniknie to całe "zło", które opisujesz. Szatan tu nie ma nic do rzeczy, zapewniam cię :)))
                              • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 09.11.13, 12:45
                                Gość portalu: gosc napisał(a):

> usa-hexa napisał(a):
                                >
                                > cieszę się że masz piękne życie usa :)))) To miłe. Ale warto pamietać, że punkt
                                > widzenia zależy od punktu siedzenia... Moze - nas nie ma :))) Ale , kiedy prze
                                > żywasz miłosc - czy jest to prawda, czy iluzja? Czy kiedy czujesz ból,, czy jes
                                > t to tylko iluzja? Kiedy cierpisz, czy to cierpienie jest prawdziwe w momencie
                                > kiedy go przeżywasz?

Milosc to z pewnoscia iluzja (tylko ze to takie bardzo przyjemne ) bo to co my kochamy
                                to sa nasze wyobrazenia o tym drugim. przypisujemy mu same pozytywne cechy :
                                bo ON jest taki piekny (wszystko , na co patrzymy z miloscia jest piekne ) , taki dobry ,
                                taki madry , wyrozumialy , szlachetny itd... odczuwamy to tak bardzo prawdziwie i nie uwierzymy nikomu , kto nam powie ze jest inaczej. Czasem dociera do nas jednak , ze
                                nasz ukochany ma wiele wad ale zawsze znajdujemy dla niego jakies usprawiedliwienie.
                                Szkoda tylko ze Ta Wielka milosc czesto konczy sie ogromna nienawiscia.
                                Bol i cierpienie to niestety twarda rzeczywistosc , ale wiemy , ze to przemija...
                                ...jak wszystko...przemija ... :)))
                                • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 12:52
                                  usa-hexa napisał(a):

Nie, nie! Błednie rozumiesz, czym jest Miłośc!!! Kocha się - nie ZA! Tylko , nie zważając na...
                                  • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 09.11.13, 13:20
                                    Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a):

> usa-hexa napisał(a):
                                    >
                                    > Nie, nie! Błednie rozumiesz, czym jest Miłośc!!! Kocha się - nie ZA! Tylko , ni
                                    > e zważając na...

no przeciez caly czas o tym mowie : kochamy "nie zwazajac na..."
                                    bo to co my kochamy jest naszym wyobrazeniem o tej osobie... a wiec iluzja ???
                                    Odwieczna prawda : Milosc jest slepa ... :)
                                    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 13:25
                                      NIE!!!!
                                      nie jest naszym wyobrazeniem o człowieku, gdyż człowiek ma - wnętrze! Natomiast zewnętrzne przejawy tego wnętrza są jedynie wynikiem wychowania, wpływu optoczenia i środowiska, warunków życiowych oraz przeróznych doświadczeń. jeżeli osoba doświadczyła na sobie przemoc, będzie dążyła do tego, aby z tego się uwolnić, oczyscić, stad - "wywala' to na zewnątrz, tak zwanapatologia... JEŻELI KOCHASZ NAPRAWDĘ, KOCHASZ DUSZE OSOBY:)))
        • Gość: Anielica Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.adsl.xs4all.nl 04.12.13, 10:35
          Kochani!promuję panią,która naprawdę może wiele zdziałać!jest znakomita Rytualistka Laura Gotti,próbowałam wszędzie,ale dopiero ona mi pomogła,moje życie nabrało sensu.To profesjonalistka,wiem co mówię,dużo przeszłam,a i na oszustów też trafiałam.Laura Gotti zajęła się moim przypadkiem,a naprawdę był beznadziejny i skomplikowany.Z serca polecam wszystkim szukającym prawdziwej pomocy,a nie ściemy,to jej strona: Tekst linka a e-mail: tarocistka@op.pl
          • sabatini55 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 04.12.13, 16:53
            Słońce. To nie jest przypadkowy tekst. Profesjonalnie wklejasz link i podajesz namiar. To jest czysta reklama, typu Buzz. Marketing szeptany. Nie pisz więc, że jest wiarygodna. Pozwól to ocenić innym. Pozdrawiam

Gość portalu: Anielica napisał(a):

> Kochani!promuję panią,która naprawdę może wiele zdziałać!jest znakomita Rytuali
            > stka Laura Gotti,próbowałam wszędzie,ale dopiero ona mi pomogła,moje życie nabr
            > ało sensu.To profesjonalistka,wiem co mówię,dużo przeszłam,a i na oszustów też
            > trafiałam.Laura Gotti zajęła się moim przypadkiem,a naprawdę był beznadziejny i
            > skomplikowany.Z serca polecam wszystkim szukającym prawdziwej pomocy,a nie ści
            > emy,to jej strona: Tekst linka a e-mai
            > l: tarocistka@op.pl
    • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 14.09.13, 20:27
      Pseudo-Arturze, w odróznieniu od naiwnych kobiet na tym forum, które uwierzyły, że im pomożesz, ja - wiem, kim jesteś i czego/kogo tutaj szukasz! Znalazłeś. Nie wiem tylko, do czego Ci Jego wiersze? Zdjęcie, rzeczy osobiste - jasne, do czego mogą służyć. Ale, wiersze? Ode mnie nie dostaniesz ani jednego jego wiersza! Czyżbyś zdał sobie sprawę z tego, że wiersze M. były wydane bardzo małym nakładem i każdy egzemplarz to - biały kruk? Wiesz, ile może kosztować "biały kruk", nieuku?
      każda osoba przy zdrowych zmysłach powinna zadać sobie pytanie, dlaczego ten niby ezoteryk życzy sobie mieć od osoby zamawiającej urok: wspólne zdjęcie/wiersz/rzeczy osobiste.... Pan 'ezoteryk" chce mieć wiersze M.G.! Ktoś zaproponował kasę za Jego ksiażki? :)
      Wiesz, byłam naiwna, ale mi przeszło, Panie K...k!
      • Gość: ??? o co chodzi?? IP: *.euro-net.pl 14.09.13, 21:09
        • salamandra.69 Re: o co chodzi?? 14.09.13, 21:25
          No proszę, chociaż jeden gośc - zaczyna zastanawiać się, o co chodzi? Reszta głąbic dalej o swoje ....
          Arturek już zrobił pa-pa, dziewczynki, bo nie dostał, czego chciał!
          • roksi2013 Re: o co chodzi?? 14.09.13, 21:50
            Ale o co chodzi z tymi wierszami??
            • artur-1986 Re: o co chodzi?? 14.09.13, 23:12
              Tak jak opisane w poście opisującym rytuał, potrzebna jest jedna z wymienionych rzeczy zdjęcie/rzecz osobista/wiersz itp.

Powyższych postów nie mam zamiaru nawet komentować
              • emus3 Re: o co chodzi?? 16.09.13, 10:31
                panie Arturze dla wiarygodności mojej osoby robię krótki wpis na forum.opisałem panu moja sytuację na pana mailu i mam nadzieje że pan odpiszę.pozdrawiam Przemek.
              • rybka-23 Re: o co chodzi?? 16.09.13, 18:29
                Proponuję interpretacje Pana Tadeusza. Co powiesz Nam o Mickiewiczu ....

artur-1986 napisał(a):

> Tak jak opisane w poście opisującym rytuał, potrzebna jest jedna z wymienionych
                > rzeczy zdjęcie/rzecz osobista/wiersz itp.
                >
                > Powyższych postów nie mam zamiaru nawet komentować
            • angela009 Re: o co chodzi?? 14.09.13, 23:59
              forum.gazeta.pl/forum/w,468,146877642,146877642,Jak_wrozby_moga_zniszczyc_zycie_przeczytaj.html Nie boicie sie ze z wami moze byc podobnie? jak mozecie wysylac swoje zdjecia itp... A tak w ogole to jak moze robic rytual jak stawia kart... Wydaje mi sie ze najlepiej jest najpierw wyczytac jaka jest sytuacja a pozniej branie sie za rytual
              • artur-1986 Re: o co chodzi?? 15.09.13, 00:08
                Można wykonywać rytuały a nie mieć daru jasnowidzenia ani nie zajmować sie kartami, zreszta jedno z drugim nie ma kompletnie nic wspólnego.

Reszty nie komentuje
                • salamandra.69 Re: o co chodzi?? 15.09.13, 08:43
                  Panie "Arturze", co tu komentować? Próbujesz jakoś wybrnąć z tej sytuacji, ale to nie ma sensu! Zaraz zaczniesz podpinać teorie, że niby do rytu są potrzebne... wiersze? Ty wiesz i JA wiem, że szukasz M.G.i dlatego przywędrowałeś na to Forum!
                  Nie masz ani daru jasnowidzenia, ani kontaktu z siłami wyższymi, bez którego żaden ryt się nie uda! A więc przestań oszukiwać kobiety w potrzebie, że Twoje ryty mogą wpłynąć na ich los!

PS Dla ciekawskich objaśniam: ten człowiek wie, że bywam na tym forum, i wie też - po co. A więc postanowił sprytnie wyciągnąć ode mnie zdjecie/wiersz/przedmiot osobisty pewnej osoby, której to w.w. posiadam. I, prawie mu się udało.... w pore poszłam po rozum do głowy, do czego komu...wiersz do rytu??? No chyba ze jest to wiersz obecnie trudno dostępny na rynku i wart grubą kasę, a tyko Ja go mam!
                  • Gość: Ewcia79 Re: o co chodzi?? IP: 79.162.213.* 15.09.13, 09:07
                    Kobieto, bez urazy, ale jak czytam twoje wypowiedzi to Ty chyba potrzebujesz pomocy lekarza a nie wróżki, to się nazywa psychoza i to się leczy
                  • rybka-23 Re: o co chodzi?? 16.09.13, 18:32
                    Czy szukamy tego samego Pana M.G z Góry...

salamandra.69 napisał(a):

> Panie "Arturze", co tu komentować? Próbujesz jakoś wybrnąć z tej sytuacji, ale
                    > to nie ma sensu! Zaraz zaczniesz podpinać teorie, że niby do rytu są potrzebne.
                    > .. wiersze? Ty wiesz i JA wiem, że szukasz M.G.i dlatego przywędrowałeś na to
                    > Forum!
                    > Nie masz ani daru jasnowidzenia, ani kontaktu z siłami wyższymi, bez którego ża
                    > den ryt się nie uda! A więc przestań oszukiwać kobiety w potrzebie, że Twoje r
                    > yty mogą wpłynąć na ich los!
                    >
                    > PS Dla ciekawskich objaśniam: ten człowiek wie, że bywam na tym forum, i wie te
                    > ż - po co. A więc postanowił sprytnie wyciągnąć ode mnie zdjecie/wiersz/przedm
                    > iot osobisty pewnej osoby, której to w.w. posiadam. I, prawie mu się udało....
                    > w pore poszłam po rozum do głowy, do czego komu...wiersz do rytu??? No chyba ze
                    > jest to wiersz obecnie trudno dostępny na rynku i wart grubą kasę, a tyko Ja g
                    > o mam!
                    • salamandra.69 Re: o co chodzi?? 16.09.13, 19:13
                      Rybko, nie wiem, czy tego samego i czy w tym samym celu....? ja Go kocham... i nie wiem, co się dziej
      • Gość: hejhej Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.opera-mini.net 09.10.13, 23:00
        ja mam wiersze pana M.G tak czytam i czytam i forum jejku ludzie gubicie śie a pan panie arturze niech poda adres do wysyłki heh
    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 00:48
      Przepraszam Państwa bardzo, ale od tej pory na wszystkie pytania, poza danymi osobistymi i ustaleniem terminu ODPOWIADAM WYŁĄCZNIE ZA POŚREDNICTWEM FORUM :)
    • bytnica Zaswiadczam, ze ARTUR mi pomogl!!!! 15.09.13, 02:55
      W malym miasteczku, np u nas w Bytnicy kazdy wie o innych wszystko. Dlatego jak ktos chce robic pieniadze na naiwnosci innych, uzywa internetu z pseudonimem.

Gdyby ten cwaniaczek byl skuteczny, to oczywiscie reklamowal by sie pelnym nazwiskiem, adresem i numerem telefonu.

Pewien Zyd bral 10.000 dolarow za to, ze sie modlil o pomyslnosc na egzaminie. W przypadku niepowodzenia zwracal forse. Ale zawsze bylo kilku, ktorym udalo sie zdac.
      To byl jego zarobek i zrodlo pozytywnych opinii. Ci, co nie zdali, milczeli, bo bylo im wstyd, ze wierzyli w takie dupsy. Zreszta nic nie stracili.
      Cwaniaczek Arturek nie odda Wam szmalu, jesli sie nie uda.
      Ma czysty zysk na czarno,nawet podatku nie zaplaci -chyba, ze ktos go zakapuje ;)
      • artur-1986 Re: Zaswiadczam, ze ARTUR mi pomogl!!!! 15.09.13, 07:25
        Nawet nie komentuje ...
        • Gość: martajlwt Re: Zaswiadczam, ze ARTUR mi pomogl!!!! IP: *.31.85.99.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.09.13, 09:13
          Panie Arturze,

Sytuacja wygląda następująco. Byliśmy razem trzy lata, dwa lata razem mieszkaliśmy. Idealne dopasowanie, porozumienienie, równowaga. Taka ilość szczęścia, z którą nie wiadomo co zrobić. Niestety pojawiły się problemy. Wszystkie na raz. Odszedł. Od dwóch miesięcy nie utrzymujemy ze sobą kontaktu, wiem, że nikogo nie ma.

Ja nie umiem sobie z tym poradzić, straciłam najbliższą osobę.

Pisałam do Pana maila z prośbą o pomoc i jeśli chciałaby Pan pomóc to chyba znowu stanę się szczęśliwą osobą.
          Czekam na jakąkolwiek odpowiedź.

Pozdrawiam,
          • artur-1986 Re: Zaswiadczam, ze ARTUR mi pomogl!!!! 15.09.13, 09:19
            Witam
            Prosiłbym o pisanie z zarejestrowanego konta oraz przeczytanie postu o Pani udziale w uroku
          • artur-1986 Re: Zaswiadczam, ze ARTUR mi pomogl!!!! 16.09.13, 21:34
            Witam
            Prosze o skopiowanie postu i wrzucenie zalogowanym nickiem. Następnie przeczytanie postu o udziale w rytuale i ewentualne przesłanie danych.
            • martajlwt Re: Zaswiadczam, ze ARTUR mi pomogl!!!! 16.09.13, 21:46
              Panie Arturze,
              Przeklejam wpis, na maila wysłałam dane. Pozdrawiam :)

Sytuacja wygląda następująco. Byliśmy razem trzy lata, dwa lata razem mieszkaliśmy. Idealne dopasowanie, porozumienienie, równowaga. Taka ilość szczęścia, z którą nie wiadomo co zrobić. Niestety pojawiły się problemy. Wszystkie na raz. Odszedł. Od dwóch miesięcy nie utrzymujemy ze sobą kontaktu, wiem, że nikogo nie ma
    • madlane32 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 09:35
      Witam panie Arturze
      Byliśmy ponad rok ze sobą, nagle On bez słowa tłumaczenia odszedł do innej. Czasami napisze, że tęskni, ale siedzi z tamtą.
      Bardzo prosiłabym pana o pomoc
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 09:42
        Witam
        Prosiłbym o przeczytanie postu o Pani udziale w rytuale, oraz ewentualne przesłanie danych
        • ann.pt Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 10:31
          Czemu na tego typu forach od razu pojawiaja sie ludzi ktorzy chca komuś dopiec powiedziec ze jest oszutem i obrazac te osoby ktore szukaja pomocy. Czy Wy Ludzie macie z tego jakas przyjemnosc?
          Skoro My wysyłamy zdjecia temu Panu to jest to tylko i wylacznie Nasza sprawa.

Co do samego watpku to radziłabym Panu wybrac osoby ktorym chce Pan pomoc i go zakończyć ponieważ negatywnych wpisow bedzie coraz wiecej. Nie siedze tutaj dlugo ale juz znam tendencje... Niestety.

Pozdrawiam Wszystkich :)
          • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 10:35
            2. Adam - 3mors
            3. Paulina - roksi2013
            4. Monika - claryclary
            5. Sylwia - sylwia111188
            6. Anna - ann.pt
            7. Magda - madlena32
            • 324joanna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 14:07
              Panie Arturze
              Proszę o konkretną informację czy będzie Pan wykonywał uroki tylko wymienionym osobą. Napisałam do Pana jako jedna z pierwszych. Następnego dnia, w południe, wprowadził Pan zasadę, że tylko zarejestrowane osoby. Ok, Pana prawo, chociaż w mailu pisał Pan, że opisze wszystko wieczorem. Nie mam niestety możliwości siedzenia cały czas przed komputerem. Zrobiłam wszystko o co Pan prosił, napisał Pan, że wykona urok. Niestety pomimo przesłania danych osobowych nie dostałam więcej informacji. Nie chcę zaśmiecać forum niepotrzebnymi postami ani zapychać Pana skrzynkę dlatego proszę o informację czy ktoś jeszcze po za wymienioną 7 może liczyć na Pana usługi.

Pozdrawiam
              • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 14:31
                Witam
                Wszystko jest na forum w poście o Pani udziale w rytuale. Nie otrzymałem od Pani jeszcze potrzebnych materiałów: imiona, daty urodzenia oraz jeden z elementów zdjęcie/wiersz/przedmiot osobisty
                • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 16:05
                  Artur, nie bądź śmieszny z tym wierszem :) Jaki zwykły człowiek pisze wiersze??? Próbujesz odwrócić kota ogonem, ale może nareszcie zrozumiesz, że ode mnie nie wyciągniesz Jego wierszy! Daj se siana.
                  • Gość: hmmm Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 15.09.13, 16:14
                    czasem ludzie dają sobie w prezencie własne wypociny ale nieważne , więc co sugerujesz salamandro - że Artur przyszedł tu dla ciebie i skoro go rozszyfrowałaś to zniknie , lub bedzie szantażować wybrane ofiary wypisane w punktach jako osoby którym bedzie robił darmowe rytuały ?))))
                    • ann.pt Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 16:16
                      czytalam forum od poczatku specjalnie dla Pa Salamandry i z tego co zauwazylam to po kontakcie osobistym poprzez @ Pan Artur zrezygnowal z kontaktu z ta Pania. Hm... Dalsze posty to juz forma gnebienia ;]
                      • claryclary Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 16:28
                        ja chciałam zapłacić - pierwsze co, to napisałam, że nie chce za darmo, wole zapłacić , Pan Artur powiedzial, że nie chce , postanowiłam, ze jeśli urok zadziała to bezwzględnie i tak go wynagrodzę , ale wiem, że moja sytacja jest beznadziejna , chociaz jak mu sie uda u mnie to znaczy, że uda mu się wszędzie ;-) a to co pitolom oszołomy na forum to cóż , tak zawsze tu jest , ja się wypowiem jeśli Pan Artur faktycznie coś wykombinuje ale na razie to sory jest to czcze kłapanie mordą
                        • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 16:40
                          No cóz, Twój język zdradza poziom osób, zamawiających tutaj urok od pana "Artura" A to że nie chce zapłaty, Ty swoim rozumkiem nie jesteś w stanie zrozumieć, że nie o taką zapłatę mu chodzi :)))
                          Powodzenia.
                          • claryclary Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 17:02
                            dobrze że ten poeta się od ciebie uwolnił i rodzina ma troche oleju w głowie żeby go trzymac z daleka - jak można w ten sposób odzywać się do kogoś - rozumkiem , język zdradza - oceniasz mój poziom w imie czego i jakim prawem - wiersza który śpi w twej szufladzie ?? po prostu żal ci dupe ściska że znowu .... dupa ," poziom osób zamawiających urok" - przecież tez chciałaś zamówić urok do jasnej cholery i wtedy poziom był dobry ?? babo żałosna jestes serio
                    • Gość: Wioleta Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.205.134.4.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.09.13, 22:03
                      To jakieś chore rozumowanie! Sama wielokrotnie korzystałam z rozkładu kart darmowych. Tutaj na forum i celowo pod różnymi ksywkami. 90 procent okazało się niewypałem! różne dane i rzeczy chciały te osoby by im przekazać lub przekazać. jednak najbardziej profesjonalne wrażenie zrobiła na mnie p. M z www.ezo24.pl/ Naprawdę fajnie, ciepło i serdecznie bez zbytecznych bajek. Powiedziała mi wprawdzie coś innego niż oczekiwałam, i to chyba mnie zabolało jednak przekonało jednocześnie do jej wiarygodności.
                      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 22:09
                        Witam
                        Nie zajmuje się wróżeniem itp. Ale z tego co mi wiadomo robiąc to "wielokrotnie" nie może mieć Pani pretensji, że karty pokazywały nieprawdziwy stan rzeczy.
                • 324joanna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 18:53
                  Otrzymał Pan ode mnie imiona oraz daty urodzenia. Zapytałam również na jaki adres miałabym przesłać wspomniany przedmiot. Nie otrzymałam odpowiedzi.
                  • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 19:00
                    święta naiwnosć... od Ciebie on nie chce żadnych przedmiotów :)
                  • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 19:02
                    Wysłałem do Pani wiadomość, ze może to być równie dobrze zdjęcie, prosze o informacje czy chce Pani wysłać zdjecia czy przedmioty ?
                    • sylwik111188 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 19:18
                      Mam pytanie ogólne na jakiej zasadzie działa rzucany urok i jak długo trwa efekt
                      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 21:44
                        Najprościej mówiąc wkłada Panią do głowy osoby, na którą zamawiany jest urok. Oraz doprowadza do różnych "przypadkowych" zdarzeń mających na celu połączyć dwoje osób, coś na zasadzie silniejszej wersji, gdy myśli Pani o dawno niewidzianej osobie i nagle przypadkowo ją spotyka.

Nie da się przewidzieć dokładnego okresu, zależy od zbyt wielu czynników, przeważnie ok 1 roku. Ten najsilniejszy nigdy nie przestaje działać oraz nie można go cofnąć ani zmienić.
                        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 21:58
                          Odpowiedź na pytanie z emaila:

Tak jak opisane w poście dotyczącym udziału w uroku, ewentualnie w 3 i ostatecznej kolejności, z reguły wystarcza pierwszy urok, gdyby jednak nie będziemy działać dalej :)

Taki urok jest bardzo skomplikowany, jest tutaj wiecej elementów potrzebnych, a ja jestem w stanie wykonać maksymalnie jeden taki urok w miesiącu, a po nim przez około 2 tygodnie, żadnego innego uroku.
                    • 324joanna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 19:18
                      Jeżeli zdjęcie to mailem?
                      • Gość: xxxxx Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 15.09.13, 21:16
                        Lilith black Moon potrzebuje do rytuału nie dośc że zdjęcie , rzecz osobistą ofiary to do tego włosy osoby zamawiającej urok także Pan Artur wymagan wielkich nie ma ;-)))
                      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 15.09.13, 21:38
                        Tak, może być emailem, wydrukuje sobie :)
                        • 324joanna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 16.09.13, 10:09
                          Wysłałam zdjęcie mailem.
    • Gość: Czarownica Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.nplay.net.pl 15.09.13, 10:58
      Walki w kisielu :D Normalnie kocham to forum, full wypas rozrywka.
      • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 11:45
        Aha tez tak mówię, że forum wróżbiarstwo to bardzo dobra rozrywka.Tylko ciekawe co powiedzą osoby póżniej szantażowane,jak im przyjdzie płacić kasę za odzyskanie przedmiotów...hahaha
        • Gość: Czarownica Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.nplay.net.pl 15.09.13, 12:36
          Większość społeczeństwa nie wierzy w magię więc ewentualne wyznania takiego szantażysty, że ktoś u niego kupił taką usługę na daną osobę zostaną potraktowane jak wyznania wariata. Super szantaż normalnie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka