Dodaj do ulubionych

Lata Pustki

IP: *.toya.net.pl 20.10.13, 10:36
Czy ktoś pomoże obliczyć lata pustki dla daty urodzenia 19.07.1964 ?

Spotkałam w pociągu kobietę, która mówiła coś o Latach Pustki, ale niestety niewiele z tego zrozumiałam. Proszę o pomoc, nie rozumiem o co chodzi w tym obliczaniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: SS Re: Lata Pustki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 10:41
      a czy to nie powinno być w dziale Numerologia?
      • Gość: Ania Re: Lata Pustki IP: *.toya.net.pl 20.10.13, 10:58
        Może i tak, ale jakoś mi się skojarzyło z wróżbami a nie matematyką, pewnie niesłusznie. A że z matematyką u mnie niezbyt...
        Może jednak ktoś pomoże i powstrzyma się od pouczania nt, miejsca wpisu? ;)
        Jestem całkiem początkująca w temacie i jeszcze nie wiem co o tym myśleć.
        • Gość: SS Re: Lata Pustki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 11:22
          To nie jest pouczanie, tylko - dobra rada! Na forum obok numerolog Pan Janusz udziela odpowiedzi na wszelkie pytania, gdzie predzej uzyska pani odpowiedeź, niż wsród wrózek, nie znających sie na temacie numerologii, proste?
          • Gość: Ania Re: Lata Pustki IP: *.toya.net.pl 20.10.13, 11:26
            Ok, w takim razie dziękuję za "namiary". ;)
            • usa-hexa Re: Lata Pustki 21.10.13, 00:48
              Jest to cykl dwunastoletni tzn . powtarzajacy sie co 12 lat - taki troche martwy czas , ale nie potrzeba sie tego bac. W tym czasie nie wskazane jest zakladanie nowych firm , zaczynanie
              nowej pracy , zawieranie zwiazkow malzenskich , branie kredytu (bo ciezko bedzie splacic )
              Te negatywne wplywy moga pojawic sie juz wczesniej (nawet 2lata wczesniej ) i wszystko idzie
              jakos wolniej , trudniej cokolwiek osiagnac.
              Aniu :) u Ciebie ten trudny okres akurat sie konczy i i juz wkrotce bedziesz miala kilka bardzo dobrych lat , co najmniej 6 !!! i tego Ci zycze :)
              • Gość: Ania Re: Lata Pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.13, 21:10
                " Aniu :) u Ciebie ten trudny okres akurat sie konczy i i juz wkrotce bedziesz miala kilka bardzo dobrych lat , co najmniej 6 !!! i tego Ci zycze :) ".

Obyś miała rację! :) , bo mam nieco dość i aż uwierzyć nie mogę, że tak długo trwa.
                Za życzenia dziękuję, przyda się ! Wzajemnie hexa! :)
                • Gość: Beata Re: Lata Pustki do Ani IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.10.13, 21:20
                  Kochanie ja natomiast życzę Tobie znacznie więcej lat tych szczęśliwych, nie tylko 6- u . Dlatego Aniu nie przejmuj się i nie zawracaj głowy numerologią, jakimiś latami pustki bo to nic dobrego. Pozdrawiam :)
                  • usa-hexa Re: Lata Pustki do Ani 21.10.13, 22:05
                    ...no... niech najpierw bedzie te 6 szczesliwych lat (gdzie wszystko sie udaje ) a pozniej
                    mozna pomyslec co zrobic zeby te nastepne lata byly tak samo szczesliwe :)))
                    • Gość: Beata Re: Lata Pustki do usa-heksy IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.10.13, 22:23
                      no tak i Pani na pewno wie co zrobić aby były szczęśliwe? Jakby tak było to roiłoby się tu od samych szczęśliwców. Śmieszy mnie taki tok myślenia a wiara w numerologię wprowadza zamęt w życiu a co najgorsze, że uprzedza do ludzi. Dobranoc :)
                      • usa-hexa Re: Lata Pustki do usa-heksy 21.10.13, 23:09
                        Pani Beatko !.. nie rozumiem po co te zlosliwosci... ja tylko odpowiedzialam na pytanie Ani
                        bo widzialam , ze nikt nie odpowiada i wysylaja ja do tabel z ktorych mozna obliczyc : lata ,
                        miesiace , dni , godziny , minuty pustki a tym mozna sobie bardzo namieszac w glowie .
                        Pani zycze tez spokojnej nocki :)
                        • Gość: Beata Re: Lata Pustki do usa-heksy IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.10.13, 23:20
                          Pani usa-hekso jeżeli odebrała to Pani za złośliwości to przepraszam, nie to było moim zamiarem :) Spokojnej nocki też dla Pani :)
                          • usa-hexa Re: Lata Pustki do usa-heksy 22.10.13, 11:04
                            O.K. :) Beatko :) wszystkiego dobrego !!!
                            • Gość: Tami Re: Lata Pustki do usa-heksy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.10.13, 22:02
                              Wiem,że niektórzy ludziska znają się na obliczeniu lat pustki a więc poprosimy o wyliczenie dla Ani :) dajcie spokój z kłótniami....
                              pozdrawiam
                              • Gość: Ania Re: Lata Pustki do usa-heksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.13, 13:28
                                Właśnie :), prosimy! :D
                                • usa-hexa Re: Lata Pustki do usa-heksy 24.10.13, 15:50
                                  Aniu :) ---przecierz juz ktos Ci wyliczyl (na numerologii) zajrzyj tam :)
                                  mnie wyszlo inaczej , ale nie bede sie sprzeczac ani dyskutowac bo kazdy wie swoje
                                  pozdrawiam :)
    • spalkow5 Re: Lata Pustki 24.10.13, 15:52
      Zadzwoń do wróżek z Kosmica.pl: adviqo.go2cloud.org/aff_c?offer_id=52&aff_id=1456
      Promocja pierwsza rozmowa za 0,99 zl/min!
    • irona.sonata Re: Lata Pustki 24.04.23, 21:18
      Nie wiem, ale się dowiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka