Dodaj do ulubionych

wróżba dla 4 osób

IP: *.play-internet.pl 05.02.14, 19:52
witam
powrózę 4 osobą za darmo .prosze zadawać konkretne pytania ,słuze też radą
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Klaudia Re: wróżba dla 4 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 19:55
      to moze ja pierwsza. jak bedzie wyglądać moja sytuacja zawodowa załużmy do czerwca?
      z góry dziękuję za odpowiedź.
      • Gość: ... Re: wróżba dla 4 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 20:03
        Miła Klaudio!
        Pisanie z różnych nicków w niczym nie pomoże :)) Gdy ortografia kuleje :))))
        4 osoby za darmo - czyli sobie z róznych nicków, następnie podasz mail do siebie? Jak miło :))))
        • Gość: milla777 ,, IP: *.play-internet.pl 05.02.14, 20:12
          :)
      • Gość: milla777 Re: wróżba dla 4 osób IP: *.play-internet.pl 05.02.14, 20:09
        widze powolny ale stały postęp,musisz byc cierpliwa konsekwentna ,teoretycznie wieszjak działac ale w praktyce potrzeba ci wiecej siły i zdecydowania jesli na tym Ci zależy ,odkryjesz nowe mozliwosci zawodowe ale musisz ruszyc z miejsca ,moze odnowic jakies kontakty ,znajomoąći i nie zamykac sie ,,jest mozliwośc pracy lekkiej ,ale nie bardzo bedzie mozna z niej zyc

pozdrawiam
        • Gość: ... Re: wróżba dla 4 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 20:18
          Mowa o wrózbiarstwie ? :))))
          • Gość: GOŚć A Re: wróżba dla 4 osób IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.14, 21:07
            Witam,
            chciała bym wiedzieć czy mój były zostawi swoją żoną i będziemy razem?

Pozd.
            • Gość: Anna Re: wróżba dla 4 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 21:13
              dobry wieczor to ja tez poprosze, czy w najblizszej przyszlosci stworze staly zwiazek? dziekuje Anna
              • Gość: milla777 Re: ania IP: *.play-internet.pl 08.02.14, 20:17
                tak jest nowe uczucie ,nowy związek ,człowiek dający mały kredyt zaufania ,uczuciowy i
                i emocjonalny ,marzyciel który ulega silnym kobietą ,jednak nie narzucaj swojej woli zbytnio,
                sex dla niegopełni ważną role,,ty za musisz teraz odpocząc ,zregenerować siły ,nabrać dystansu do pewnych spraw ,i ogólnie uspokoić jesli czujesz sie osamotniona to nie potrfa długo ale jest to potrzebne ,jest dla ciebie spełnienie ,harmonia bezpieczeństwo emocjonalne ..pozdrawiam
                • sabatini55 Re: ania 08.02.14, 20:21
                  Ale jaja. Żadnych danych a wróżba przepisana z jakiejś gazety pewnie. Może warto wróżyć jak takie naiwne tutaj wierzą w bzdury

Gość portalu: milla777 napisał(a):

> tak jest nowe uczucie ,nowy związek ,człowiek dający mały kredyt zaufania ,uczu
                  > ciowy i
                  > i emocjonalny ,marzyciel który ulega silnym kobietą ,jednak nie narzucaj swojej
                  > woli zbytnio,
                  > sex dla niegopełni ważną role,,ty za musisz teraz odpocząc ,zregenerować siły ,
                  > nabrać dystansu do pewnych spraw ,i ogólnie uspokoić jesli czujesz sie osamotni
                  > ona to nie potrfa długo ale jest to potrzebne ,jest dla ciebie spełnienie ,harm
                  > onia bezpieczeństwo emocjonalne ..pozdrawiam
                  • sabatini55 Re: ania 09.02.14, 10:23
                    Pisałam o tym dobę temu, kto tutaj spamuje? Po co dwa razy pytać. Takie brednie to mogę Tobie na poczekaniu odpowiedzieć

sabatini55 napisała:

> Ale jaja. Żadnych danych a wróżba przepisana z jakiejś gazety pewnie. Może wart
                    > o wróżyć jak takie naiwne tutaj wierzą w bzdury
                    >
                    > Gość portalu: milla777 napisał(a):
                    >
                    > > tak jest nowe uczucie ,nowy związek ,człowiek dający mały kredyt zaufania
                    > ,uczu
                    > > ciowy i
                    > > i emocjonalny ,marzyciel który ulega silnym kobietą ,jednak nie narzucaj
                    > swojej
                    > > woli zbytnio,
                    > > sex dla niegopełni ważną role,,ty za musisz teraz odpocząc ,zregenerować
                    > siły ,
                    > > nabrać dystansu do pewnych spraw ,i ogólnie uspokoić jesli czujesz sie os
                    > amotni
                    > > ona to nie potrfa długo ale jest to potrzebne ,jest dla ciebie spełnienie
                    > ,harm
                    > > onia bezpieczeństwo emocjonalne ..pozdrawiam
                    >
                    >
                  • sabatini55 Re: ania 09.02.14, 10:24
                    Tutaj spytałam już o to forum.gazeta.pl/forum/w,468,149383598,149432242,Re_ania.html?wv.x=2
            • Gość: milla777 Re: gość a IP: *.tktelekom.pl 09.02.14, 07:37
              myśle ,że tak .łączy was naprawde szaleńcza miłość .Problemem beda sprawy prawne i podjecie decyzji ,,
              • Gość: GOŚć A Re RE: gość a IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.14, 13:26
                Dziękuję za odpowiedź.
                A coś więcej można się dowiedzieć, bo obecnie nie mamy kontaktu ze sobą?
                Kto zrobi pierwszy krok i kiedy to nastąpi?
    • Gość: Marta Re: wróżba dla 4 osób IP: 46.227.38.* 05.02.14, 21:13
      o to może i ja się załapię?
      chciałabym wiedzieć co dalej bedzie z moją pracą? (szykują się zwolnienia) . jeżeli zostanę zwolniona to czy szybko uda mi się znaleźć nową pracę. z góry dziękuję
      marta
      • Gość: Gosia Re: wróżba dla 4 osób IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.14, 22:43
        WITAM SERDECZNIE:)chciałabym zapytać o sprawy uczuciowe.Czy ruszy wreszcie coś do przodu?
        Gosia
        • Gość: gosc Re: wróżba dla 4 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 20:24
          co z odpowiedziami?
          • Gość: :) Re: wróżba dla 4 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 20:27
            Ha ha . Odpowiedzi są płatne! Pytania - bezpłatne, ale odpowiedzi, płatne :)))
            • Gość: ? Re: wróżba dla 4 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.14, 19:49
              No i co , powrózyliście sobie? He he :))))
              • Gość: gość 53 Re: wróżba dla 4 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 08:11
                Hej ile osób dostało darmową wróżbę? Jaka wiarygodność tej wróżki? Naciągaczka czy uczciwa?
        • Gość: milla777 Re: gosia IP: *.play-internet.pl 08.02.14, 21:09
          gosiu przed tobą jest nowa szansa ,druga..musisz jednak być cierpliwa i nie wymuszać niczego
          jednak czekanie Cie znuży ,w ostatecznosci nie wiem czy naprawde brdziesz tego chciała
          być moze zakochałaś sie w kimś z kim nie możesz być i kto nie potrafi wyrazić ani skonkretyzować swoich planów wobec ciebie ,bierność ,
          • Gość: gosia do milli 777 IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.14, 21:43
            serdecznie dziękuję:) strzał w 10 tkę ... , bardzo chciałabym rozwinąć troszkę ten temat,czy byłaby możliwośc kontaktu mailowego ?
            Gosia
            • Gość: milla777 Re: gosia IP: *.tktelekom.pl 09.02.14, 08:35
              gosiu ,mysle że ty nie dasz rady tak dalej ciagnac tego za duzo masz energii aby tak czekać ,a on unika odpowiedzialności i zobowiazań ,Dla Ciebie bedzie to trudne i bolesne ale zaczniesz szukać swojego szczęścia na ziemi .Można powiedziec że wybuchniesz i ''trzaśniesz drzwiami'
              pózniejsze wydarzenia będa bardzo pozytywne ,znajdziesz harmonie i zadowolenie
              • Gość: gosia do milli 777 IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.14, 11:16
                Witam :) , dokładnie tak, sęk tylko w tym,że nie wiem, o którego tak naprawdę chodzi??? :)dlatego poprosiłam o jakies namiary :)
                Gosia
                • Gość: milla777 Re: do gosi IP: *.tktelekom.pl 09.02.14, 12:25
                  dojrzały mężczyzna ,brunet ustawiony.
                  • Gość: gosia do milli 777 IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.14, 12:34
                    :))...jest takich dwóch,jeden troszkę starszy,a drugi trochę młodszy,ale zamożniejszy :) , starszego znam trzy lata, dłużej,młodszego od niedawna ...:)
                    • sabatini55 Re: do milli 777 09.02.14, 12:57
                      Wszystko jasne, karty widzą który ma w rozporku a który w portfelu. Parodia wróżenia i jakaś autoreklama na bardzo żenującym poziomie. Pani mili, Pani ma forumowiczów za idiotów?

Gość portalu: gosia napisał(a):

> :))...jest takich dwóch,jeden troszkę starszy,a drugi trochę młodszy,ale zamożn
                      > iejszy :) , starszego znam trzy lata, dłużej,młodszego od niedawna ...:)
                      • Gość: milla777 Re: sabatini IP: *.tktelekom.pl 09.02.14, 13:13
                        Pani tutaj ma wszystkich za idiotów widze ,w kazdym watku sie Pani wyśmiewa i z piszących i z wrózacych ,wogóle nie wiem co tu Pani robi ..czy ja robie z ludzi idiotów to mogą sami zainteresowani oceniać a nie Pani ,pozatym jaka reklama ,a co w kartach widać no akurat zdjęcie nie jest potrzebne ;) ani data urodzenia przy odpowiedzi na pytanie ,chyba ze w opisie osoby ,gó... wiesz a komentujesz i komentujesz ,masakra...ale spoko wiesz lepiej .
                        • sabatini55 Re: sabatini 09.02.14, 18:41
                          O Qrwa, do klienta "gó... wiesz" Kultura jak w burdelu, Pani BurdelMama....

Gość portalu: milla777 napisał(a):

> Pani tutaj ma wszystkich za idiotów widze ,w kazdym watku sie Pani wyśmiewa i z
                          > piszących i z wrózacych ,wogóle nie wiem co tu Pani robi ..czy ja robie z ludz
                          > i idiotów to mogą sami zainteresowani oceniać a nie Pani ,pozatym jaka reklama
                          > ,a co w kartach widać no akurat zdjęcie nie jest potrzebne ;) ani data urodzeni
                          > a przy odpowiedzi na pytanie ,chyba ze w opisie osoby ,gó... wiesz a komentujes
                          > z i komentujesz ,masakra...ale spoko wiesz lepiej .
                          • Gość: gosia do milli777 IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.14, 19:09
                            Marcin - to ten troszkę młodszy ode mnie, poznany niedawno :)
                            dziękuję:)
                      • Gość: ? Re: do milli 777 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 13:46
                        kazdy kto sobie wrózy to idiota bo w bajki wierzy
                        • Gość: milla777 Re: , IP: *.tktelekom.pl 09.02.14, 13:50
                          twoje zdanie ,po co wiec wchodzisz na forum wrózbiarstwo posmiać się..
                          • Gość: ? Re: , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 13:59
                            Nie, nie pośmiać się, tylko uprzedzać przed oszustami.
                            • usa-hexa Re: , 09.02.14, 14:33
                              Gość portalu: ? napisał(a):

> Nie, nie pośmiać się, tylko uprzedzać przed oszustami.

Mozesz uprzedzac ile chcesz a i tak nikt Ci nie uwierzy . Kazdy musi sie sam przekonac
                              jak zaplaci duza kase za NIC , wtedy wie , ze za naiwnosc trzeba placic .
                              • Gość: ? Re: , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 14:40
                                naiwność - to najpiękniejsza z ludzkich cech. Naiwnosć, to wiara. Czy dopiero jak umrzesz i przekonasz się że nie istnieje żadne królestwo niebieskie zapłacisz za to, że przez całe życie wierzyłaś w bajeczke o niejakim panu J.Ch?
                                • usa-hexa Re: , 09.02.14, 14:59

> naiwność - to najpiękniejsza z ludzkich cech. Naiwnosć, to wiara. Czy dopiero
                                  > jak umrzesz i przekonasz się że nie istnieje żadne królestwo niebieskie zapłaci
                                  > sz za to, że przez całe życie wierzyłaś w bajeczke o niejakim panu J.Ch?

Ja mysle o zyciu i nie o smierci , i nie interesuje mnie czy po smierci sie o czyms
                                  przekonam ? i czy w ogole bede cos wiedzala i czy bede miala jakakolwiek swiadomosc.
                                  Po co teraz sie tym zajmowac ? Wszystko w swoim czasie !
                                  Narazie Jest Zycie i jakie by ono nie bylo ( moze nie raz pelne lez ) ale to jest
                                  jednak ZYCIE ;)
                                  • Gość: ? Re: , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 15:35
                                    życie bywa cholerną udręką, hexo.
                                    Ale jak dobrze że Ty nic o tym nie wiesz.
                                    • usa-hexa Re: , 09.02.14, 16:12

> życie bywa cholerną udręką, hexo.
                                      > Ale jak dobrze że Ty nic o tym nie wiesz.

Moze bardzo duzo wiem ale szukam tego co w zyciu jest pozytywne
                                      bo bo zycie jest za krotkie , zeby miec problemy !!!!
                                      Moze Ty oczekujesz zbyt wiele od zycia ? Nie wiem oczywiscie jake masz problemy
                                      i co Cie tak bardzo dreczy ? Koncentruj sie bardziej na tym co w Twoim zyciu
                                      pozytywne i co Ci sprawia radosc i zadowolenie . Wtedy takich dobrych zdarzen bedzie
                                      pojawialo sie coraz wiecej w Twoim zyciu . I tego Ci zycze :D :))
                                      • Gość: ? Re: , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 16:31
                                        O tak, hexo! Zbyt wiele oczekuję od życia! Aby człowiek przestał gadzic człowiekiem. Aby człowiek przestał obrzydzać życie drugiemu człowiekowi/ Aby jeden człowiek przestał byc pasożytem w stosunku do drugiego człowieka. Aby człowiek, przestał oszukiwać innych ludzi.
                                        Mam za wysokie wymagania, wiem. Jak jeszcze dodam do tego, że dobrze by było aby jeden człowiek nauczył się kochać , współczuć i rozumieć innych ludzi - to już zupełnie, za dużo będzie.
                                        Szukaj wiec tego, co dobre. Moze znajdziesz.
                                        Igły w stogu siana.
                                        • usa-hexa Re: , 09.02.14, 17:01

> O tak, hexo! Zbyt wiele oczekuję od życia
                                          >
                                          A wiec raz jeszcze Ci powiem :
                                          pomysl o dobrych ludziach ktorych spotkales w swoim zyciu - pomysl o kazdym z nich - kto
                                          to byl ? przywolaj w pamieci twarz tej osoby ...
                                          - pomysl o tym , co dobrego zdarzylo sie w Twoim zyciu ? jakie to byly wydarzenia ?
                                          przywolaj je wszystkie w swojej pamieci !
                                          - pomysl o sukcesach , ktore osiagales w swoim zyciu , przypomnij sobie jak sie wtedy czules ?
                                          - pomysl o swoich bliskich ktorych kochasz i oni Ciebie
                                          Mogla bym tak dalej wyliczac...
                                          Kiedy patrzysz w kierunku slonca , cien jest za Toba , za Twoimi plecami
                                          - patrz zawsze w kierunku slonca i pozostaw ten cien za soba ( Twoja przeszlosc )
                                          Ide teraz na spacer nad rzeke i popatrze na ten swiat z innej strony niz Ty to widzisz
                                          i moje problemy staja sie mniejsze i mniejsze ...
                                          Popatrz moze tez na zycie z innej perspektywy ? :):):D)
                                          • Gość: ? Re: , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 19:29
                                            usa-hexa pani psycholog?
                                            Idź nauczać bezdomnych radości poranków
                                            Syty głodnego nigdy nie zrozumie.
                                            • usa-hexa Re: , 10.02.14, 02:36

> usa-hexa pani psycholog?
                                              > Idź nauczać bezdomnych radości poranków
                                              > Syty głodnego nigdy nie zrozumie.

Syty glodnego nie zrozumie , bo sytemu nic nie spada z nieba
                                              i na wszystko musi zapracowac i nikt mi nie powie , ze inni ponosza wine za to ,
                                              ze on jest glodny .
                                              Jak czesto ludzie obwiniaja innych za wlasne niepowodzenia !!!!!!!!!!!
                                              - lekarze sa winni ,ze jestem chora
                                              -pracodawca jest winien , bo nie daje mi pracy ktora chciala bym wykonywac
                                              a przeciez do byle jakiej pracy za grosze nie pojde
                                              - wyrzucili mnie z mieszkania bo nie moglem placic ,a skad mialem wziazc pieniadze
                                              jak mi nikt nie daje ?
                                              - ciagle tyje i nie wiem od czego ? lekarze tez nie wiedza ale ja mysle ,ze dlatego tyje
                                              bo za malo jem ( juz slyszalam takie wypowiedzi )
                                              - kochanek mnie niechce bo ma zone - to jest jej wina - ona go tak dlugo miala to teraz
                                              ja chce go troche miec a ona niech sie w koncu odczepi
                                              Kazdy czlowiek jest sam odpowiedzialny za wlasne zycie , trzeba wiele wysilku i samozaparcia
                                              codziennych zmagan z rzeczywistoscia i nikt nie obiecywal , ze bedzie latwo .
                                              Wybor nalezy do Ciebie , to Ty sam decydujesz o swoim zyciu , albo uzalasz sie nad soba
                                              i obwiniasz innych za wlasne niepowodzenia , albo ustalasz cele za ktorymi podazasz!!!
                                              Takie jest moje zdanie i tyle :D)< :D)<

• Gość: GOŚć A sio do innego tematu, tam mieszajcie IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.14, 15:22
                            Od przestrzegania są rodzice, nauczyciele, prawo itd , a każdy robi co chce.Ma swoja wolę.
                            A osoby lubiące nawracać i tak martwiące się o innych może wyjdą na ulic i nawrócą paru pijaczków i palaczy , bo to też niezdrowe i drogie, zamiast mieszać w każdym wątku ezoterycznym.
                            Czemu dziś nie produkujecie się w wątku a Baszy?, a mieszacie tutaj przez co nie mam konkretnych odpowiedzi

• Gość: do A Re: sio do innego tematu, tam mieszajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 15:26
                              a nawet B.
                              Mieszać to mozesz sobie zupę. Dopóki oszusci grasują, przestrzegać trzeba. Najgorsze, co czyni oszust - zabiera wiarę! Powoduje, że ludzie stają się podejrzliwymi paranoikami i przestają wierzyć we wszystko co dobre na tym świecie.
                              A tu jest sporo takich zaocznych naciągaczy.
                            • gosc-hexx Re: sio 09.02.14, 16:26
                              Gość portalu: GOŚć A napisał(a):

mieszacie tutaj przez co n
                              > ie mam konkretnych odpowiedzi
                              >
                              Konkretna odpowiedz :
                              Twoj byly ma zone , a zona to ZONA i zadna jedza juz nie jest mu potrzebna !!!.
                              Nie dziwie sie , ze cie zolc zalewa ale zeby zaraz miec pretensje do innych za to ,
                              ze potrzebujesz wrozki , ktora ulozy ci zycie ?
                              • Gość: GOŚć A Re: sio IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.14, 17:02
                                Chyba masz problem ze swoją złością, więc proponuję żebyś kupiła sobie rękawice bokserskie i zapisać się do klubu bokserskiego.
                                Czytając to co piszecie, to żeby Cię zrozumieć trzeba dostać Nobla.
                                Mnie złość nie zalewa, wręcz przeciwnie, życzę im jak najlepiej.Jestem ciekawa przyszłości i dlatego zadałam pytanie.A robię to żeby zbierać doświadczenie, o osobach rozkładających karty, aby wiedzieć czy ktoś blefuje na 100% czy może ma jakąś sprawdzalność.
                                Jeśli ty masz z tym problem to weź se na luz i nie wtrącaj się do innych.
                                Nie mam ochoty i nie po to jestem na tym wątku, aby się kłócić, więc bez względu na to co ty i inni napiszą i jak mnie obrazisz to dalej nie odpisuję, bo trzeba być mądrzejszym od prymitywów.
                                Pozdrawiam i życzę wytrwałości w walce z wszystkimi i wszystkim.
                                • Gość: do A Re: sio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 17:11
                                  Zakłamanie sięga zenitu! Sama plujesz jadem na kilometr, ahexie proponujesz kupno rękawic bokserskich???? Nie potrafisz ocenić swoich własnych emocji, a doradzasz innym.
                              • Gość: Sala Re: sio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 19:27
                                gosc-hexx napisał(a): Twoj byly ma zone , a zona to ZONA i zadna jedza juz nie jest mu potrzebna !

Ala ma Asa...... a były ma żonę :)))
                                jak można mieć kogoś na własnośc?
                                Czy małżeństwo, to cela więzienna :)))?
                                • gosc-hexx Re: sio 09.02.14, 23:09
                                  Gość portalu: Sala napisał(a):

>
                                  > Ala ma Asa...... a były ma żonę :)))
                                  > jak można mieć kogoś na własnośc?
                                  > Czy małżeństwo, to cela więzienna :)))?

Jak mozna czepiac sie faceta , ktory jest zonaty ?
                                  Malzenstwo to zwiazek , rodzina , odpowiedzialnosc , zobowiazanie na cale zycie
                                  zlozona przysiega .
                                  Trzeba byc niezwykle podlym , zeby dla wlasnego ego ,chciec rozwalac czyjes malzenstwa
                                  Trzeba nie miec serca , zeby krzywdzic rodzine , dzieci ...
                                  Trzeba byc niezwykle naiwnym zeby chciec budowac wlasne szczescie
                                  na cudzym nieszczesciu.
                                  Trzeba byc ostatnim nieudacznikiem , zeby nie znalezc partnera , ktory jest wolny
                                  i otwarty na nowy zwiazek. Takie jest moje zdanie i tym kieruje sie w moim zyciu .:D:):)

• usa-hexa Re: do milli 777 09.02.14, 14:23

> kazdy kto sobie wrózy to idiota bo w bajki wierzy

Dlaczego odrazu idiota ? Ludzie juz od wiekow sobie wroza i co to wszyscy idioci ?
                          Wrozby to zabawa i jak ktos taka zabawe lubi to niech sie tym bawi.
                          Ja tez lubie wrozby ale to nie oznacza , ze wrozby decyduja o moim zyciu .
                          A w bajkach tez jest duzo madrosci :):):)
                          • Gość: ? Re: do milli 777 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 14:28
                            W bajkach? Nie , bajki szkodzą, bo potem w realu każdy liczy, ze będzie Happy End. A życie, to nie bajka...
                            • usa-hexa Re: do milli 777 09.02.14, 14:48

> W bajkach? Nie , bajki szkodzą, bo potem w realu każdy liczy, ze będzie Happy E
                              > nd. A życie, to nie bajka...

Nie kazdy liczy na jakies cuda niewidy i ze wszystko co nas uszczesliwi z nieba spadnie .
                              Zycie jest twarde i nikt nie obiecywal , ze bedzie latwo .
                              Ale... pomarzyc bardzo dobrze jest ... w niedzielne popoludnie .
                              Zapal swieczke i zjedz cukru ( bardzo fajny pomysl - spodobalo mi sie )
                              i moze Twoj Swiat zabarwi sie kolorami TECZY ? Milej niedzieli :) :) :)
                              • Gość: ? Re: do milli 777 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 14:51
                                Nie zapalę świeczki :)) NIe lubie smrodu. A zamiast cukru wolę porządny batonik. Moze być Snickers:) Życie jest zbyt krótkie i właśnie jak piszesz zbyt paskudne, aby odmawiać sobie :))))
                                • usa-hexa Re: do milli 777 09.02.14, 15:05

> Nie zapalę świeczki :)) NIe lubie smrodu. A zamiast cukru wolę porządny batonik
                                  > . Moze być Snickers:) Życie jest zbyt krótkie i właśnie jak piszesz zbyt paskud
                                  > ne, aby odmawiać sobie :))))

Nie musi byc swieczka , moze byc drewno w kominku , a Snickers tez fajny
                                  i juz swiat wydaje sie byc piekniejszym :D :D :D )
                                  • Gość: ? Re: do milli 777 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 15:13
                                    podziwiam Twój niezachwiany optymizm hexo.
                                    Wystarczy nawet zapalic stare śmieci w beczce na ulicy, aby czuć się szczęśliwym na tym gnojowisku. Na tym świecie, gdzie cłowiek człowiekowi zgotował ten los.\MIłego popludnia, hexo, dopóki jeszcze mozemy cieszyć się "zdobyczami cywilizacji"> Nic nie jest wieczne na tym świecie.
      • Gość: milla777 Re: marta IP: *.play-internet.pl 08.02.14, 20:37
        sytuacja jest zagrożona ale musisz zachować zimna krew ,nie zniechecac sie .ograniczać wydatki
        problemy pokonasz ,pamiętaj o swioch atutach,Jednak w pracy widze bezwzględnośc i szarpanine ,pozdrawiam
    • Gość: milla777 Re: wróżba dla 4 osób IP: *.play-internet.pl 08.02.14, 19:56
      gość i tym podobne osoby na tym portalu potrafią skutecznie zniechęcic do wróżenia ,dlatego dałam sobie spokój nie będe marnować swojego czasu tylko po to żeby czytac takie bzdury .
      nikt nikogo nie zmusza a ja za tylko zaproponowałam darmową wrózbe ,pozdrawiam :)
      • Gość: GOŚć A Re: wróżba dla 4 osób IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.14, 21:58
        A co z wróżbą na moje pytanie?
        • Gość: B do A :) Re: wróżba dla 4 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 10:16
          A poczytaj sobie odpowiedzi na inne pytania, i tak wszystko pasuje:) Genialnie skonstruowane, pasuja do każdej osoby i każdej sytuacji :))
          Myślisz że naprawdę można komuś skutecznie wrózyć ot tak, zaocznie nawet bez prawdziwych personaliów, zdjecia, z nicku na forum ???? To nawet nie naiwność
          • Gość: gosia do milli777 IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.14, 15:35
            witam ponownie :)
            czy mogę zapytać jeszcze? którego z nich tak naprawdę powinnam już sobie odpuścić,mam teraz dylemat przyznam szczerze...:))
            Gosia
            • Gość: meggi Re: do milli777 IP: *.147.159.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.02.14, 21:20
              mam na imie monika. od roku spotykam sie z rafalem. czy uda nam sie stworzyc zwiazek i zamieszkac razem? pozdrawiam
    • Gość: milla777 Re: do gosi IP: *.play-internet.pl 09.02.14, 18:37
      poprosze o imie jednego z Panów
      będe pózno wieczorem .
    • Gość: milla777 Re: do gosi IP: *.play-internet.pl 09.02.14, 22:39
      marcin jest za młody na tą karte,on jest bardzo zajęty ,inteligentny jednak dużo gada,,
      troche każdy zyje swoim życiem ,musisz uważać jednak aby nie manipulował tobą ,jest też pomiędzy wami pewne uzależnienie ,moze mieć nas Ciebie zły wpływ ten związek ,emocjonalnie
      mozesz poczuc sie poniżona .
      pozdrawiam
      • Gość: gosia do milli777 IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.14, 23:25
        dziękuję, jak na razie to ja wszystkie jego zapędy obracam w żart:), nie ma dla mnie znaczenia czy on pisze,mówi serio , czy też nie .
        Dziękuję raz jeszcze :)
    • agnes-89 Re: wróżba dla 4 osób 26.05.15, 18:24
      Witam mam pytanie do Pani ;( czy mój były partner Piotr z którym byłam przez kilkanaście lat wróci do mnie? Bardzo go kocham i tęsknię za nim zależy mi na nim proszę mi pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka