Dodaj do ulubionych

Szanowna Amatemi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:51
nasze małzeństwo ma kryzys, prosze powiedz cos o nas i tej sytuacji, może o
przyszłości...dziekujemy. ja 01.03.1977 on 03.09.1973
Obserwuj wątek
    • amatemi Re: Szanowna Amatemi 16.08.04, 17:33
      witaj
      Twoj portret mowi o pracy wewnetrznej. Jesli chcesz pracowac nad relacjami z
      ludzmi czy nad zwiazkiem z partnerem, wskazowka: pracuj wewnetrznie nad soba. W
      tobie jest odpowiedz, poniewaz w tobie jest cos co ci przeszkadza w tych
      relacjach. Przepracowujesz swoja kobiecosc, najpierw jako partnerka potem (
      jesli jeszcze nie jestes) jako matka. Twoj pierwiastek meski jest ci dobrze
      znany i umiesz z niego korzystac, w tym wcieleniu poznajesz zenski. Twoj
      opiekun duchowy jest bardzo mądry i pomoze ci jesli wyciszysz umysl, kiedy
      staniesz sie biorcza, jak kobieta.
      Twoj partner: jest bardzo głęboki, zamkniety, nawet nie zdaje sobie sprawy jak
      bardzo. Jego swiadomosc jest jak wicher, leci pędzi gna, ale w podswiadomosci
      jest spokoj, wyciszenie, izolacja, zawieszenie. Gdzie jest w tym wszystkim
      rownowaga? Bardzo zalezy mu na rodzinie.
      Wy razem: trwanie, jakis okres ktory dlugo sie ciagnie, jak flaki z olejem
      ciagnie sie to partnerstwo:). Ale wewnatrz, na innych poziomach nie zawsze
      uswiadomionych jest burzenie waszych iluzji na temat zwiazku. Nielatwy zwiazek,
      ale dajacy duzo swiezego powietrza, dajacy oddech, kiedy nastapi wybuch
      wulkanu:)
      Jest tu troche rozczarowan, iluzji, ale rowniez bardzo glebokie porozumienie.
      Runy mowia ze teraz w waszym zwiazku jest zastoj (samotnosc) i oczyszczanie,
      nadszedl na odpowiedni czas na wyrzucenie zbednych gratow z podswiadomosci,
      projekcji.
      Z tego co widac okres napiec jeszcze sie nie konczy, jeszcze sporo jest do
      wyrzucenia, jest za duzo napiecia. Wazna jest komunikacja prosto z serca. Tak
      naprawde to dopiero zbiera sie na burze, bardzo dobrze, bo to da wam mozliwosc
      spokojnego pozniej spojrzenia na wasz zwiazek.
      Pozdrawim cie goraco:)
      • Gość: żona i mąż Re: Szanowna Amatemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:57
        Ogromnie dziękuję za to że odpisałaś. Jest tak jak napisałaś, ja mam teraz
        problem z samą sobą, oddaliłam się i stoje na rozdrożu; boję się tej Burzy o
        której piszesz, czy ona zagrozi naszemu zwiazkowi? czy ja będę miała dość siły
        aby chciec powrócić, strasznie dużo tych niewiadomych...dziekuję Ci Kochana
        Amatemi za to że znalazłaść dla nas czas. Pozdrawiam
        • amatemi Re: Szanowna Amatemi 17.08.04, 11:07
          witaj:)
          burza jest po to aby oczyscic, wyladowac napiecie. Niektorzy niestety podczas
          niej gina, ale sa i tacy, ktorzy po przetrwaniu burzy sa najszczesliwsi na
          swiecie. Czemu nie mialoby byc tak w waszej relacji?:))))))))))
          • Gość: żona Re: Szanowna Amatemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:45
            no właśnie, czy tak bedzie , czy przetrwamy i będziemy ze sobą szczęsliwi? czy
            nasze małżeństwo ma przyszłość...(rany , ale Ty szybko odpowiadzasz, to takie
            budujące, że Kogoś zajmuje nasza sprawa) wielkie dzięki!!!
            • amatemi Re: Szanowna Amatemi 17.08.04, 12:16
              no wlasnie:))))))))))
              kto wie? to zalezy tylko od waszych checi:)
              pozdrawiam:)
              • Gość: żona Re: Szanowna Amatemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:34
                a czy cos mówi o naszym związku optymistycznie? gwiazdy? znaki? czy to awiazek
                na długą przyszłość?
                • amatemi Re: Szanowna Amatemi 17.08.04, 12:39
                  Gdy pesymista wdepnie w krowi placek moze powiedziec: "k... i tego nawet zycie
                  mi nie oszczedzilo k...m..., p...to" itd.:)
                  Gdy optymista zrobi to samo to jedna z wersji moze brzmiec: " ha! wiedzialem ze
                  mam szczescie, teraz wiem ze jest ono wielkie:)"
                  To, czy bedzie to optymistyczne zalezy od CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  mam nadzieje ze teraz to zauwazysz:):)))))))))))))))))))))))
                  Pozdrawiam
                  • Gość: żona Re: Szanowna Amatemi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:48
                    dziękuję Ci za czas jaki mi poświeciłaś, naprwdę szczerze dziękuję; pozdrawiam
                    gorąco i wszystkiego najlepszego w życiu.
                    pa!!!
                    • amatemi Re: Szanowna Amatemi 17.08.04, 14:15
                      dziekuje:) i wzajemnie, milosci, wiary, radosci zycze:)
    • agrentowy4321 Re: Szanowna Amatemi 08.03.23, 21:45
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: Szanowna Amatemi 29.04.23, 11:28
      O jezu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka