Gość: pluto IP: *.cable.casema.nl 03.09.04, 19:10 czy taki uklad ma szanse? sa na forum osoby w podobnej kombinacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wodniczka Re: on-wodnik,ona-strzelec IP: 193.151.96.* 03.09.04, 19:17 Ja bylam w ukladzie ja-wodnik , on-strzelec! Super uklad!!!! Doskonale sie dogadywalismy, mielismy podobne temperamenty, ciagle nas cos ciekawilo, duzo rozmawialismy na rozne tematy! Bylismy ze soba 8lat, ale sie rozstalismy bo tak zycie chcialo...w moim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: on-wodnik,ona-strzelec IP: *.cable.casema.nl 03.09.04, 20:46 a nie ma nikogo w kombinacji : on-wodnik,ona -strzelec? Plec ma chyba wielkie znaczenie w charakterystyce znakow?Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degren Re: on-wodnik,ona-strzelec IP: 213.199.221.* 03.09.04, 20:56 Znam taka pare, kilkanaście lat razem, bez umiejętności stawiania sobie celów i ograniczej, beż wzajemnego motywowania się do zadań wynikajacych z bycia rodziną,totalne pobłażanie w imię wolności. W realu, borykanie się życiem, narastające długi, pomino dobrego wykształcenia. Umiłowanie wolności nade wszystko czy po prostu wygodnictwo i rozleniwienie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: on-wodnik,ona-strzelec IP: *.cable.casema.nl 03.09.04, 21:02 czy Strzelczynie sa istotnie takie beztroskie i unikaja obowiazkow? Bo ze Wodnik sobie celow nie stawia i najchetniej zylby bez zobowiazan,to wiadomo;- (Mowi sie,ze panowie spod znaku Strzelca sa zmienni,niestali,ale kobiety-czy tez daza do zyciowej beztroski? Umilowanie wolnosci to nie jest przeciez to samo co niedojrzalosc? Odpowiedz Link Zgłoś
xzielak Re: on-wodnik,ona-strzelec 03.09.04, 23:42 Z mojej wiedzy wynika ze zwiazek "wodnik - strzelec" jest naprawde udany. Pani strzelec lubi ryzyko, wolnosc, inteligentna, ciekawa swiatu te cechy zgadzaja sie rowniez z wodnikiem tez lubi wolnosc...wiec miedzy wami powinno byc bardzo dobrze :) zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaryna Re: on-wodnik,ona-strzelec IP: *.cm.chello.no 04.09.04, 01:21 Mowiac prawde bylam w odwrotnej sytuacji (jestem Wodnikiem), ale zwiazek Wodnik-Strzelec jest naprawde godny polecenia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roxy Re: on-wodnik,ona-strzelec 04.09.04, 14:20 Witam, u nie w rodzinie jest taki układ, ja jestem strzelcem, mój ojciec jest wodnikiem /niestety mój ex był baranem/, ale gdybym miała szukać faceta dla siebie, to tylko z tego znaku...My się swietnie dogadujemy i szanujemy, ja dbam o ojca /ma 73 lata/,ojciec lubi bawić się z moją mładszą córką /4 lata/, często wychodzi na spacery, ogólnie rodzinny znak...Strzelec rzeczywiście lubi wolność, jest optymistą, trochę czasem naiwny ale wielkiego serca, bywa też odpowiedzialny /np.ja/, chociaż i mnnie się zdarzało być czasem niefrasobliwą...Kocha ludzi i zwierzęta...I ceni sobie rodzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: on-wodnik,ona-strzelec IP: *.cable.casema.nl 04.09.04, 22:58 i naprawde nikogo wiecej w takie kombinacji????? czy tylko 'znacie takie zwiazki'???? slusznie padlo inne pytanie,czy Strzelec to statystycznie rzadki znak.Przeciez o Wodnikach,Bykach pisze sie ciagle...;-((( pozdrawiam pelen nadziei,ze jeszcze ktos sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: on-wodnik,ona-strzelec 08.03.23, 18:15 Ile wy zajmujecie się tym? Odpowiedz Link Zgłoś