Dodaj do ulubionych

on-wodnik,ona-strzelec

IP: *.cable.casema.nl 03.09.04, 19:10
czy taki uklad ma szanse? sa na forum osoby w podobnej kombinacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wodniczka Re: on-wodnik,ona-strzelec IP: 193.151.96.* 03.09.04, 19:17
      Ja bylam w ukladzie ja-wodnik , on-strzelec! Super uklad!!!! Doskonale sie
      dogadywalismy, mielismy podobne temperamenty, ciagle nas cos ciekawilo, duzo
      rozmawialismy na rozne tematy! Bylismy ze soba 8lat, ale sie rozstalismy bo tak
      zycie chcialo...w moim przypadku
      • Gość: pluto Re: on-wodnik,ona-strzelec IP: *.cable.casema.nl 03.09.04, 20:46
        a nie ma nikogo w kombinacji : on-wodnik,ona -strzelec? Plec ma chyba wielkie
        znaczenie w charakterystyce znakow?Pozdrawiam!
        • Gość: degren Re: on-wodnik,ona-strzelec IP: 213.199.221.* 03.09.04, 20:56
          Znam taka pare, kilkanaście lat razem, bez umiejętności stawiania sobie celów i ograniczej, beż wzajemnego motywowania się do zadań wynikajacych z bycia rodziną,totalne pobłażanie w imię wolności. W realu, borykanie się życiem, narastające długi, pomino dobrego wykształcenia. Umiłowanie wolności nade wszystko czy po prostu wygodnictwo i rozleniwienie??
          • Gość: pluto Re: on-wodnik,ona-strzelec IP: *.cable.casema.nl 03.09.04, 21:02
            czy Strzelczynie sa istotnie takie beztroskie i unikaja obowiazkow? Bo ze
            Wodnik sobie celow nie stawia i najchetniej zylby bez zobowiazan,to wiadomo;-
            (Mowi sie,ze panowie spod znaku Strzelca sa zmienni,niestali,ale kobiety-czy
            tez daza do zyciowej beztroski? Umilowanie wolnosci to nie jest przeciez to
            samo co niedojrzalosc?
            • xzielak Re: on-wodnik,ona-strzelec 03.09.04, 23:42
              Z mojej wiedzy wynika ze zwiazek "wodnik - strzelec" jest naprawde udany. Pani strzelec lubi ryzyko, wolnosc, inteligentna, ciekawa swiatu te cechy zgadzaja sie rowniez z wodnikiem tez lubi wolnosc...wiec miedzy wami powinno byc bardzo dobrze :) zycze powodzenia
    • Gość: makaryna Re: on-wodnik,ona-strzelec IP: *.cm.chello.no 04.09.04, 01:21
      Mowiac prawde bylam w odwrotnej sytuacji (jestem Wodnikiem), ale zwiazek Wodnik-Strzelec jest
      naprawde godny polecenia !!!!
    • roxy Re: on-wodnik,ona-strzelec 04.09.04, 14:20
      Witam, u nie w rodzinie jest taki układ, ja jestem strzelcem, mój ojciec jest
      wodnikiem /niestety mój ex był baranem/, ale gdybym miała szukać faceta dla
      siebie, to tylko z tego znaku...My się swietnie dogadujemy i szanujemy, ja dbam
      o ojca /ma 73 lata/,ojciec lubi bawić się z moją mładszą córką /4 lata/, często
      wychodzi na spacery, ogólnie rodzinny znak...Strzelec rzeczywiście lubi
      wolność, jest optymistą, trochę czasem naiwny ale wielkiego serca, bywa też
      odpowiedzialny /np.ja/, chociaż i mnnie się zdarzało być czasem
      niefrasobliwą...Kocha ludzi i zwierzęta...I ceni sobie rodzinę...
    • Gość: pluto Re: on-wodnik,ona-strzelec IP: *.cable.casema.nl 04.09.04, 22:58
      i naprawde nikogo wiecej w takie kombinacji????? czy tylko 'znacie takie
      zwiazki'???? slusznie padlo inne pytanie,czy Strzelec to statystycznie rzadki
      znak.Przeciez o Wodnikach,Bykach pisze sie ciagle...;-(((
      pozdrawiam pelen nadziei,ze jeszcze ktos sie znajdzie
    • agrentowy4321 Re: on-wodnik,ona-strzelec 08.03.23, 18:15
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: on-wodnik,ona-strzelec 29.04.23, 08:02
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka