Dodaj do ulubionych

DO MATYLDY,proszę o interpretacę.

IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 11.09.04, 16:42
Mam prośbę, oczywiście dotyczącą snu.
Śniło mi się ostatnio, że weszłam do sklepu i stałam sie świadkiem dyskusji młodego człowieka, Francuza z ekspedientką. Ona za grosz nie rozumiała co on chce kupić więc włączyłam się do rozmowy(po angielsku) i zapytałam co chciałby kupić. Powiedział, że chodzi mu o mapę i miło sie uśmiechnął.
A drugi sen, tej samej nocy, dotyczył dziwnego zajścia. Śniło mi się że byłam na jakiejś uroczystości rodzinnej, jakieś wesele byc może. Wszystko odbywało się na wsi u mojej babci(myślę że ta sceneria stąd że mama mi opowiadała o swoim weselu, które się tam odbywało, ale nie wiem na pewno). Wyszłam z domu i usiadłam na huśtawce. Zaczęłam się huśtać. I wtedy zobaczyłam, żę wszyscy podobierali się w pary i zaczęli zaszywać się gdziekolwiek, parami, większymi grupkami, żeby "ze sobą pobyć;)"- takie odniosłam wtedy wrażenie. I zrobiło mi się tak cholernie smutno, bo ja byłam sama.
To wszystko dziekuję, za interpretacje
Obserwuj wątek
    • matylda41 Re: DO MATYLDY,proszę o interpretacę. 13.09.04, 17:19
      Weszłaś do sklepu to znak,że umiesz podejmować decyzje,które będą Tobie pomocne
      w życiu.Stałaś się świadkiem dyskusji.To znak,że boisz się do czegoś przyznać
      nawet przed sobą.Ekspedientka nie rozumiała młodego Francuza.Zapytałaś go więc
      po angielsku,co chce kupić?Jeśli we śnie mówisz w innym języku tzn,że
      identyfikujesz się z duchem tego narodu lub bardzo tego pragniesz.Francuz
      chciał kupić mapę.Mapa określa kierunek,który powinnaś przyjąć zarówno w
      sprawach rodzinnych,osobistych,by osiągnąć zamierzony cel.Wskazuje na wielkie
      plany,które chcesz zrealizować pod warunkiem jednak,że we śnie rozpoznajesz
      mapę.Często mówi o planowaniu podróży.

Każda uroczystość czy święto mówi o wewnętrznym poruszeniu,o zakwestionowaniu
      własnego życia uczuciowego.Usiadłaś na huśtawce.Huśtawka to symbol
      przeciwstawień,które tworzą pole magnetyczne wszelkiej ewolucji.Huśtasz się
      pomiędzy dwoma opiniami.Są dwie możliwości,dwie filozofie,dwie siły.Pojawienie
      się huśtawki w Twoim śnie stawia Ciebie wobec wahania,które doprowadzi do
      odkrycia nowej możliwości czy siły.Ważysz za i przeciw w jakiejś konkretnej
      sprawie.Wszyscy połączyli się w grupy i pary.A Ty?
      To znak,że czujesz się samotnie.Może większość znajomych pozakładała już
      rodziny lub mają zamiar to zrobić.Gdybyś pamiętała co było dalej, kontekst snu
      zapewne powiedział w jaki sposób kontaktujesz się z innymi,może też wskazał
      powód odizolowania???
      Jeśli we śnie poczułaś się tak bardzo samotna,musisz sobie powiedzieć,że w
      danym momencie samotność jest niezbędna,jest Twoim nauczycielem!!! Zjawia się
      po to,byś zapłaciła za dawne błędy,byś mogła osiągnąć wyższy stopień
      doskonałości,choćby przez zaakceptowanie cierpienia.Powiedz sobie,że cierpienie
      ma swoje prawa,bo kiedy zostanie zaakceptowane,daje odprężenie niezbędne do
      postępu,a w przyszłości stanie się siłą.
      Pozdrawiam.Matylda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka