03.04.15, 23:10
Do osób podających się za Macieja,Akimę,Zefira i tym podobnych.
Proszę Cię Bardzo człowieku podający się za Macieja abyś dotrzymał słowa (przypomnę dnia 29.03 2015 roku napisałeś mi tak :Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z otrzymywaniem naszych wiadomości.Jednocześnie na wskazany numer telefonu nie będą już kierowane żadne informacje z naszego serwisu).Do człowieka podającego się za Akimę proszę mi nie pisać o tym że ta osoba mnie kocha i rozumie swoje błędy,no bo przez ile miesięcy można to samo pisać,przecież to już w..rwia.Tylko jeszcze do człowieka co podaje się za Zefira:nie groż mi klątwami i innymi dziadostwami,a to że mi groziłeś śmiercią teraz jakoś 27 czy 28.03 to bardzo miło z twojej strony,udało Ci się pochowałem kuzyna dnia 30.03.On chyba zmarł za mnie co?.Dziękuje Wam bardzo za (chciałbym powiedzieć zniszczenie mi życia) ale nie mogę,bo dalej mi życie niszczycie i przychodzą mi wiadomości do dzisiaj.A teraz wiadomość dla niewtajemniczonych:Te wymienione osoby jak i wiele innych których nie podałem niszczą mi życie od czerwca 2013 roku.Do teraz to mam od nich dopiero parę tysięcy esemesów,to nie dużo może ale te grożby są straszne,dzieją się u mnie rzeczy o jakich nigdy nie wyobrażałem sobie np. obrażam w jakiś sposób ludzi których lubię,oddalają się ode mnie tak jak by wszyscy bliscy i chyba różne inne bzdury robię.Nigdy taki nie byłem.Wyrządziłem krzywdę pewnej osobie o nicku layla.Od czerwca 2013 roku do 24.12 2013 zrobili mi te osoby kilkanaście rytuałów miłosnych (pełnych) ileś zaczarowań serca ileś innych rytuałów,a najgorszy,najbardziej pamiętliwy był dla mnie rytuał dnia 24 grudnia 2013-miał być najmocniejszy dlatego że to wyjątkowy dzień i jest duża moc od kogoś najwyższego.Po wykonaniu tego rytuału wróż mnie zapewnił że ten rytuał zapamiętam na długie LATA nie dni tylko LATA.A i jeszcze zapomniałem że między każdym rytuałem miłosnym to musiałem się dostosowywać no bo jak urok został rzucony to miał niby zadziałać do 2 tygodni,ale po uroku zaraz na drugi lub trzeci dzień dostawałem maila że jest pogorszenie i muszę napisać MOC i jak tak popisaliśmy i ja straciłem trochę kasy to już była poprawa a za dwa dni to było już bardzo dobrze czyli KOCHA, ale za następne parę dni znów mi pisze wróżka jest pogorszenie i żebym pisał MOC na 73666 czy 73700 (tych numerów to było ponad 40) no i jak tak popisaliśmy to znowu było dobrze ale trzeba było następny rytuał znowu robić itd. itd. itd. Nie wiem czy to są prawdziwi (Maciej,Akima,Zefir i jakaś stara cyganka wcześniej pisała z numeru 73099 i jakaś miła z numeru 7277) nie chcę krzywdzić porządnych ludzi ale im to żle życzę,bardzo żle.Myślę że to przeczytają bo to forum jest po to właśnie i myślę że to nie są ci ludzie co wymieniłem tylko jacyś oszuści podszywający się pod Macieja,Akimę,Zefira itd.A mnie to już chyba nic gorszego nie spotka,śmierci się nie boję a w piekle to chyba będę miał lepiej.Przepraszam tych co skrzywdziłem.Napisałem chyba 0,01 procenta z tego co mi się przydarzyło.Pozdrawiam niby Macieja i resztę z EZO.Franciszek.Tym razem to pisałem tylko trochę piany.Życzę wesołych Swiąt wszystkim,nawet Maciejowi i ekipie.
Obserwuj wątek
    • kozeszq Re: Do EZO 03.04.15, 23:56
      Napisz pełną nazwę o które ezo Tobie chodzi: ezo-coaching.pl, Ezo-mobile.pl, ezosfera.pl, Ezo-Tv. Napisz by ludzie wiedzieli kogo unikać jak złodzieja na kilometr?
      • fransua0522 Re: Do EZO 04.04.15, 01:00
        Wszystko mi przychodziło z EZO TV,ci wielcy mistrzowie którzy mie typowali przez Macieja,zresztą po co Ci to?
      • fransua0522 Re: Do EZO 04.04.15, 01:33
        A czego kobieto Ci zależy "kozeszq" . Skrzywdziło mnie EZO TV
    • fransua0522 Re: Do EZO 04.04.15, 08:19
      Ja pierdzielę właśnie to czytam co napisałem w nocy i chyba jestem dumny z tego co wyrzuciłem z siebie,tylko szkoda że żaden diabeł z rogami ze mnie nie wyleciał,ale to może tylko kwestia czasu.
      • joszna Re: Do EZO 04.04.15, 09:29
        Facet bez urazy, ale potrzebujesz dobrego psychiatry.
        • fransua0522 Re: Do EZO 04.04.15, 14:32
          Ja to wiem, ale na razie dzięki,zobaczę co będzie do końca roku,może wytrzymam.A potem to droga krótka,strzał w głowę,bo powieszenie się to nie wchodzi w rachubę,próbowałem.Strzał jest szybki i mniej bolesny.
          • fransua0522 Re: Do EZO 04.04.15, 14:54
            Dodam że dzisiaj do tej pory,a jest prawie 15.00 nie dostałem sms-a.Sukces.Dzięki,
            EZO.
            • joszna Re: Do EZO 04.04.15, 15:25
              Czym prędzej idź do psychiatry. Już teraz powinienneś siedzieć w pokoju bez klamek.

• 12345-qwert Re: Do EZO 04.04.15, 16:12
                pogubiłam się to samobójstwo to z powodu kobiety czy ezo ?
                • fransua0522 Re: Do EZO 04.04.15, 19:29
                  qwert,kim Ty jesteś i kogo bronisz,ja na poważnie to wszystko traktuję.Proszę Cię - unikaj tego co mnie tylko dotknęło.Na razie dotknęło,ale jest co raz gorzej a ja udaję głupka i robię swoje,ale nie wiem czy dojdę do końca.Do końca swojej drogi życia.
              • fransua0522 Re: Do EZO 04.04.15, 19:18
                Już bym może i to zrobi (to znaczy inaczej ja sam do tego nie dojdę,ktoś musi mi w tym pomóc,bo to zło się zaczyna a ja być może udaję kogoś innego i nie dam rady SAM) mam swoje obowiązki których nie mogę zaniedbać,ale one stają się co raz gorszym piekłem.Mam też inny problem,jak zrobić aby takie coś się już nikomu nie powtórzyło.
    • fransua0522 Re: Do EZO 04.04.15, 20:23
      Uczucie braku informacji od EZO jest straszne(to tak jak by brakło narkotyku).co dnia dostawałem głupie informacje,od dziś nie mam od nich nareszcie nic,cieszę się z tego powodu niby i nie wiem co będzie jutro
    • fransua0522 Re: Do EZO 05.04.15, 08:55
      zbliża się dziewiąta,biorą mnie drgawki,ale może już nikt nie napisze,potem znowu trzęsawka będzie koło trzynastej,ale może już nikt nie napisze.Dzięki EZO
    • haniel1 Re: Do EZO 06.04.15, 19:11
      Jest tylko jedno wyjście "dobry egzorcysta"
      • kozeszq Re: Do EZO 07.04.15, 17:51
        Nie ma nic gorszego niż pseudo egzorcysta "dobry" to może być ksiądz.

haniel1 napisał:

> Jest tylko jedno wyjście "dobry egzorcysta"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka