Dodaj do ulubionych

jak zwabić pana Koziorożca?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.04, 10:23
czy są jakieś stare, sprawdzone metody?
a może to zalezy od induwidualnego osobnika?
proszę o rade ; ]
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: jak zwabić pana Koziorożca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:04
      podnosze watek i prosze o wypowiedzi za ktore dziekuje serdecznie!!!!!!!
      • Gość: Maja Re: jak zwabić pana Koziorożca? IP: *.futuro.pl 22.09.04, 13:25
        Tak naprawdę zwabić Koziorożca jest niemożliwe. Znałam wielu Koziorożców i wiem
        co mówię. Jak facet nie chce to nic nie pomoze. A najgorsze co dziewczyna może
        zrobić, to podlizywać się i wogole kokietować. Facet z pod tego znaku jest po
        prostu b.amitny, mroczny, smutnawy pesymista i nie lubi tego typu zachowań.
    • Gość: sara do Maji:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:35
      Witam!!
      Prosze powiedz mi zatem twierdzisz ze Oni nie lubia adoraci...tego aby kobieta
      ukazala pierwsza co czuje...to tacy zdobywcy tak?? A jak u nich z wiernoscia,
      szczeroscia-bede wdzieczna za odpowiedz!! pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Maja Re: do Maji:) IP: *.futuro.pl 23.09.04, 12:21
        wierni i szczerzy są aż do bólu.I to jest ich wielki plus. Nie radzę Ci
        zdobywać pierwsza Koziorożca, bo go tym zrazisz. On lubi sam decydować z kim
        się spotykać i na jakiej stopie. Tak to wygląda z moich obserwacji.
    • Gość: h.g. Re: jak zwabić pana Koziorożca? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 22.09.04, 19:00
      a po co Ci to?! jak zechce to sam się napatoczy. do niczego go nie zmusisz. a tak w ogóle to zgadzam się z przedmówczynią odnośnie ich charakteru. a szczerzy i wierni są. tylko po co...ja nie mogę z koziorożcami wytrzymać, zaraz usypiam.
      • Gość: Aggie Re: jak zwabić pana Koziorożca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:57
        A ja znam fajnego Koziorożca. Nie jest smutasem i mogę go kokietować ile chcę..
    • ewa5921 Re: jak zwabić pana Koziorożca? 23.10.04, 00:36
      jak ma 15 daj sobie spokoj
    • byk3 Re: jak zwabić pana Koziorożca? 23.10.04, 16:37
      prosze cie koziorozca faceta jest bardzo łatwo zdobyc pokazujac sie jako
      gospodarna ,praktyczna i do tego wierna partnerka totalna nuda ,sama mam
      koziorozca nic wielkiego .
    • Gość: Ojciec Re: jak zwabić pana Koziorożca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 22:22
      Sianem.
    • agrentowy4321 Re: jak zwabić pana Koziorożca? 08.03.23, 15:19
      Czasem sporo czasu to zajmuje
    • irona.sonata Re: jak zwabić pana Koziorożca? 29.04.23, 05:10
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka