Dodaj do ulubionych

wróżki na ITV zostałam oszukana!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 11:29
zadzwoniłan na telemedia do jasnowidz Elżbiety i zostałam połączona z jej
asystentką,powiedziałam tej pani,ze proszę o polączenie z panią Elżbietą,a
ona mi na to,że komputer tak wylosował i czy chce wrózbę z kart?
Biorąc pod uwagę,że zadzwonilam na dwu minutówkę,szkoda było mi czasu i
zgodziłam sie,niestety nic z tej wróżby się nie dowiedzialam,pani tylko
powiedziala,że ciągne przeszłość za soba i nic mi na to nie poradzi:(
a odp.na moje pytanie nnie otrzymalam:(
Koszt tej rozmowy wynosi ponoć 9.91zł.niby to nie duże pieniądze,ale zależy
dla kogo,bo biedny by się znich ucieszył...
Może powinni dodać w tej reklamie,że dodzwonienie się do Jasnowidza zależy od
komputera i szczęscia a tak to można pogadać sobie przez dwie minuty z jej
asystentką,co nie ma o niczym zielonego pojęcia...
wolalabym siedzieć na telefonie przez godzine albo dłużej i dodzwonić się do
pani Elżbiety niż do jej asystentki.
Nie dajcie się nabrać,bo to kłamstwo i zwodzenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: wróżki na ITV zostałam oszukana!!!! IP: *.futuro.pl 26.09.04, 13:35
      To chyba logiczne że nie każdy się dodzwoni do tej pani z telewizji. Ja kilka
      razy próbowałam się dodzwonic do tej jasnowidz, ale za każdym bezskutecznie.
      Pani Asystentka napewno nie była profesjonalna, no ale cóż. Ja straciłam z 270
      zł. Raz zadzwoniłam do innej wróżki (połaczyłam sie z asystentką)i zadałam jej
      dwa b.konkretne pytania, nie potrafiła na żadne odpowiedzieć. Moje pytania
      dotyczyły rezultatu rozmowy którą miałam przeprowadzić następnego dnia - nic
      się nie sprawdziło. Szkoda kasy i tyle!
      • Gość: Sara Re: do Maji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:19
        Maju Ja nie pytałam czy to logiczne czy nie,bo logika wywiązuje się z treści
        napisanego meila przezemnie.
        Piszę o uczciwosci i nabijaniu w butelke!
        Bo jak można się reklamować i nie odp.na zadane konkretne pytanie?
        To,ze straciłaś 270 zł.to Twój problem bo dałaś się nabic w butelke,
        Ja straciłam 10 zł.ale wolałabym je dać biednemu.
        Ten meil ma ustrzeć następnych naiwnych,którzy może tak jak Ty wydają 270 albo
        wiecej pieniędzy!!!!!
        • Gość: Maja Re: do Maji IP: *.futuro.pl 26.09.04, 19:54
          Sara, alez ja o tym samym. To jest zwykła nieuczciwość. Ludzie dzwoniący to
          tacy którzy pragną otuchy, nadziei. Wyzyskiwanie ich jest niemoralne. To samo
          mowiłam, a to że dodałam ile straciłam pieniędzy to było tak na marginesie.
    • Gość: dyr Re: wróżki na ITV zostałam oszukana!!!! IP: *.dur.ac.uk / *.dur.ac.uk 26.09.04, 20:13
      ale sie daly glupie baby w jajo zrobic. glupoty nie sieja.
    • Gość: marcela Re: wróżki na ITV zostałam oszukana!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 08:58
      boshe co za idiotyzm i wy tu o logice piszecia a jestescie naprawde albo głupie
      albo naiwne albo to i to

jedna stracila 10 no to jeszcze lajt ale jakby jej asystentka pocisnęła jakis
      kit to by gadala z nią dłużej ale 270 zeta na takie pierdoły ?????czy wy
      myslicie ze jakas pani elzbieta z itv naprawde istnieje <hahaha>?!
    • Gość: lukiz Re: wróżki na ITV zostałam oszukana!!!! IP: *.if.pwr.wroc.pl 27.09.04, 13:50
      Nie możliwe. Oszukują?

To może WSZĘDZIE oszukuja!
      • Gość: MiR Re: wróżki na ITV zostałam oszukana!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:44
        Sara napisała:
        > "...a tak to można pogadać sobie przez dwie minuty z jej
        > asystentką,co nie ma o niczym zielonego pojęcia..."

Asystentka ma dokładnie takie samo pojęcie jak wróżka Elżbieta.

Może ja podam nr konta. Wpłacajcie, a ja wam wróżby żetelne wyślę, bo ja mam
        dokładnie takie samo pojęcie jak wróżka Elżbieta, jej asystentki i cała reszta
        oszustów, którzy nabijają w butelkę takie naiwne, bezmyślne baby jak Wy.
    • slonko76 Re: wróżki na ITV zostałam oszukana!!!! 28.09.04, 08:05
      to samo jest z smsami, wysłałam smsa z pytaniem, pytanie dotyczyło konkretnej
      sprawy, podałam date urodzenia moja i mojego partnera i dostałam odp, że mam
      podać wiecej szczegółów. Opd im ze już nic wiecej nie mam do napisania i ze w 1
      smsie jest wszystko i dopiero wtedy dostałam odpowiedź... Więc chodziło tylko o
      to by posłać 2 smsy i nabić im kase bez wgledu na to co jest w ich tresći bo
      przecież w 2 nie napisałam nic więce....
      • Gość: k Re: wróżki na ITV zostałam oszukana!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 13:29
        O Kurcze - EUREKA!!!!!
    • waloszka Re: wróżki na ITV zostałam oszukana!!!! 28.09.04, 14:35
      Cześć wszystkim!
      Bez wzglęgu na to czy wierzycie czy nie, to i tak uważam, że w ten sposób nie
      wolno naciągać ludzi.
      Osobiście stawiam kabałę (wróżenie z kart klasycznych) i za seans trwający od
      30 min. do 1,5 h. biorę 35 zł.
      Poszukajcie kogoś uczciwego i znającego się na swoim fachu, a nie biadolcie
      teraz nad "rozlanym mlekiem", a Ci co się wyśmiewają niech już zaprzestaną.
      Pozdrawiam
      A.
      • llukiz lukiz 28.09.04, 15:00
        Dlaczego forma oszustwa jaką ty stosujesz ma być lepsza. Całkiem możliwe że ty
        nawet nie wiesz że oszukujesz ludzi... (lecz nie jestem pewien czy to Cię
        usprawiedliwia)
    • agrentowy4321 Re: wróżki na ITV zostałam oszukana!!!! 08.03.23, 14:15
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: wróżki na ITV zostałam oszukana!!!! 29.04.23, 04:12
      Bardzo bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka