Dodaj do ulubionych

ryba i panna

IP: *.MAN.atcom.net.pl 07.11.04, 21:31
mój ukochany pan ryba rzucił mnie dla panny. Czy będą szczęśliwi?
Obserwuj wątek
    • Gość: konkurentka Re: ryba i panna IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.11.04, 21:23
      czy ktoś mi odpowie, dlaczego wybrał taką nudziarę zamiast inteligentnej
      wodniczki?
      • llukiz Re: ryba i panna 08.11.04, 22:42
        Pewnie dlatego że nudna panna jest na tyle inteligentna że wie że znaki zodiaku
        to lipa. Nic z nich nie wynika i o niczym nie świadczą. Wiem coś o tym bo sma
        jestem panna.
        • Gość: konkurentka Re: ryba i panna IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.11.04, 00:32
          przepraszam jeśli czujesz się urażony (-a).Nie mam nic przeciwko innym znakom
          zodiaku.A swoja drogą, co robisz na tym forum, skoro dla Ciebie to lipa? Z
          moich obserwacji wynika, że ludzie z tych samych znaków zodiaku mają cechy
          wspólne. Np. panny są poukładane,odpowiedzialne, solidne,
          inteligentne,drobiazgowe, ale też hipochondryczne, sztywne w swoich poglądach i
          nieco nudne, bez polotu.
          • Gość: pan ryba Re: ryba i panna IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.11.04, 17:52
            troche w tym racji...
            ja ryba, ona panna.. czasem sie zastanawiam czy sobie nie odpuscic. w naszym
            przypadku cechy charakterystyczne znakow sprawdzaja sie w 90%. zbyt wiele
            odmiennosci i roznych potrzeb..

ps. nigdy nie czytalem choroskopow. dzis po raz pierwszy przeczytalem
            charakterystyki zodiakow - pelne zaskoczenie. tak wiec zupelnie przypadkiem
            trafilem na to forum..
    • agrentowy4321 Re: ryba i panna 08.03.23, 09:56
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: ryba i panna 29.04.23, 00:08
      Elektryzujące i nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka