Gość: konkurentka IP: *.MAN.atcom.net.pl 07.11.04, 21:31 mój ukochany pan ryba rzucił mnie dla panny. Czy będą szczęśliwi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konkurentka Re: ryba i panna IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.11.04, 21:23 czy ktoś mi odpowie, dlaczego wybrał taką nudziarę zamiast inteligentnej wodniczki? Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: ryba i panna 08.11.04, 22:42 Pewnie dlatego że nudna panna jest na tyle inteligentna że wie że znaki zodiaku to lipa. Nic z nich nie wynika i o niczym nie świadczą. Wiem coś o tym bo sma jestem panna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurentka Re: ryba i panna IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.11.04, 00:32 przepraszam jeśli czujesz się urażony (-a).Nie mam nic przeciwko innym znakom zodiaku.A swoja drogą, co robisz na tym forum, skoro dla Ciebie to lipa? Z moich obserwacji wynika, że ludzie z tych samych znaków zodiaku mają cechy wspólne. Np. panny są poukładane,odpowiedzialne, solidne, inteligentne,drobiazgowe, ale też hipochondryczne, sztywne w swoich poglądach i nieco nudne, bez polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan ryba Re: ryba i panna IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.11.04, 17:52 troche w tym racji... ja ryba, ona panna.. czasem sie zastanawiam czy sobie nie odpuscic. w naszym przypadku cechy charakterystyczne znakow sprawdzaja sie w 90%. zbyt wiele odmiennosci i roznych potrzeb.. ps. nigdy nie czytalem choroskopow. dzis po raz pierwszy przeczytalem charakterystyki zodiakow - pelne zaskoczenie. tak wiec zupelnie przypadkiem trafilem na to forum.. Odpowiedz Link Zgłoś