Dodaj do ulubionych

Szósty zmysł

IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 13.05.02, 17:16
Witam Wróżki!
Chciałam się zapytać w jaki sposób można kontrolować kontakty ze zmarłymi i czy
w ogólne mozna mieć na to wpływ. Całe życie bowiem zastanawiam się po co mi ten
dar? Może Wróżki odpowiedzą? :-) Urodziłam się 29 kwietnia 1978 roku o godz.
22.45
Czy to prawda, że w Polsce dzieci rodziły się co 5 minut ?

Pzdr.
mia
Obserwuj wątek
    • Gość: mia Re: Szósty zmysł IP: *.stacje.agora.pl 15.05.02, 08:35
      Zauważyłam, że nie podałam miejsca urodzenia, a przecież jest ważne :-)
      Urodziłam się w Sokołowie Podlaskim.

Czekając na odpowiedź, pozdrawiam
      mia
    • Gość: mia Re: Szósty zmysł IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 15.05.02, 13:38
      Na stronie z niezapominajką zobaczyłam, że odpowiadają Panie na pytania o
      miłość. W takim razie, o miłości także poproszę.

mia ;-)))
    • iza.podlaska Re: Szósty zmysł 16.05.02, 22:45
      Witam,
      kontakty ze zmarłymi i z duchami to poważna, ale i trudna sprawa. Kiedyś na
      wsiach były specjalne baby - szeptuchy, zaklinaczki i inne, które zajmowały się
      takimi sprawami. Teraz od czasu do czasu ktoś może odkrywac w sobie takie
      umiejętności, ale są one trudnym darem. Pochłaniają bowiem wiele życiowej
      energii i jeśli pójdzie się w to głębiej, to mogą nawet wypełnić komuś całe
      życie. Osoby o takich zdolnościach nieraz posądzane bywają o chorobę psychiczną
      czy o pewne zaburzenia. Wedle astrologii są to po prostu osoby, które mają w
      horoskopie silny wpływ planet Neptuna i Urana.
      U Pani w horoskopie Słońce jest właśnie w opozycji do Urana, a Neptun jest
      blisko osi Ascendentu. Stąd możliwe kontakty z innymi światami i zdolności
      parapsychiczne. Nie boję się jednak o Panią, ponieważ Słońce w Byku gwarantuje,
      że zawsze będzie Pani stała mocno nogami na ziemi.

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska
      • Gość: mia Re: Szósty zmysł IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 17.05.02, 12:22
        Bardzo dziękuję za odpowiedź.
        Rozumiem, że z mojego horoskopu nie można wyczytać, czemu ma słuzyć ten dar.
        Trudno, choć muszę się przyznać, że liczyłam na małe światełko.
        Czy może Pani jeszcze raz zerknąć na mój kosmogram i odtajemniczyć ciut ciut,
        moje przyszłe związki partnerskie. Bo już sama nie wiem: kto, jak i kiedy?
        No i jeszcze jedno, jak sobie radzić z silną kwadraturą między Słońcem a
        Księzycem. Bo przyznam się, trochę się miotam.

Pozdrowienia, mia
      • Gość: mia Re: Szósty zmysł IP: *.stacje.agora.pl 31.05.02, 10:56
        Szanowna Wróżko,
        po Pani poscie pomyslałam, że może zbyt trudno posać o duchach w internecie - temat nie zbadany, drażliwy,
        wróżce także własciwie niepotrzebny. Zadalam więc drugie pytanie podobne do innych - prosba o miłosc z
        cyferek wywnioskowaną, o znak prawdziwy i jedyny. I tu wróżka milczy. Czyżby złowróżbnie? Czy już żadna
        nowa miłosć mnie nie spotka, czy nie będzie tego jedynego, nie wpadnę mu w objęcia i o swiecie znów nie
        zapomnę? Czekam cierpliwie, nie ponaglam i nie wysmiewam... Cisza.
        Zapomniały wróżki o mojej prosbie czy mówić nie chcą? Może nie pora? Na wróżbę? Na miłosć?
        Powiedz Wróżko, czemu sprzyja niebo, a przed czym przestrzega, czy uciekać muszę, czy zostać???

Pozdrawiam,
        mia
        • iza.podlaska Re: Szósty zmysł 01.06.02, 00:48
          Proszę mnie nie draznić w sprawie tych duchów i po prostu lepiej przeczytać to,
          co Pani napisałam. Gdyby nie układ w Pani horoskopie, to za takie uwagi bym sie
          trochę obraziła. Ale niestety jestem wróżką i trudno mi sie na kogos obrażać,
          bo widzę, skąd się bierze niecierpliwość czy złość.
          A o miłości? Tylko miłość wszystkim w głowie, i dobrze, bo wiosna w pełni. Dla
          Pani czas na miłośc właśnie nadszedł, ten rok i nastepny jest najlepszy na
          znalezienie odpowiedniej bratniej duszy. Oprócz miłości gwiazdy sprztyjają tez
          innym dziedzinom Pani życia, proszę więc nie przesiedzieć tak dobrego okresu
          tylko na randkach w kinie czy teatrze :).
          A jak sobie radzić z kwadratura Słońca i Księzyca? Już samo uświadomienie sobie
          takiej niezgodności między świadomą i nieświadomą częścią osobowości jest dużym
          krokiem w przód. Pani sytuacja jest powiem szczerze o wiele bardziej
          skomplikowana, bo Słońce i Księzyc tworzą razem z Marsem i Uranem tak zwany
          Krzyż w znakach stałych. To daje Pani wielki upór, siłe, a także nieumiejętne
          zażądzane energią życiową. Radzę zacząc od regularnego uprawiania sportów,
          inaczej żywioł ognia Panią zdominuje, a nawet wypali. I nie może Pani
          rywalizować ze wsyzstkimi i w każdej dziedzinie.

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłych miłosnych trafień

Iza Podlaska
          • Gość: mia Re: Szósty zmysł IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 03.06.02, 12:51
            Wdzięcznie dziękuję.
            Za podły charakterek także ;-) - mi także trudno czasem ze sobą wytrzymać -
            tyle w głowie, tyle na głowie...
            Aha, nawet sie ucieszyłam, że udało mi się Panią, Droga Wróżko, zdenerwować, bo
            najgorsze co moze spotkać jednego człowieka od drugiego, to obojetność.. A tu
            proszę, Pani się na mnie złości ;-) - wróżba bardziej celna... ;-)
            Sport uprawiam ;-).
            Wielkie zmiany, głównie mieszkaniowe.;-)
            Na randki się umawiam ;-), ale sesja ściąga głowę w dół ;-)
            Jednym słowem, wrózba trafiona.

Uśmiechy i pozdrowienia,
            mia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka