czarna02 17.05.02, 09:17 Dzień dobry. Mam dwa pytania. Daty: 25.05.1965, 20.11.1992, godz. 9.20 Od 8 lat samotnie wychowuję dziecko. 1. Czy tak już zostanie? 2. Jaka przyszłość czeka moje dziecko? Dziękuję, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: pytania 18.05.02, 00:30 Witam serdecznie, i proszę o podanie płci dziecka, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: do p. miii IP: 10.10.41.* 20.05.02, 09:52 mii.krogulska napisał(a): > Witam serdecznie, > i proszę o podanie płci dziecka, > Mii maly mezczyzna:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: pytania 20.05.02, 16:14 Witam serdecznie, ależ z pani jest spaniałe Bliźniak! Ma Pani w horoskopie Słonce, Wenus i Jowisza w tym znaku. Podróże, komunikacja, języki, dziennikarstwo i wszystko, co się wiąże z reklama, spedycją, cłami, samochodami i mediami to dziedziny, w których może Pani odniesć sukces i zrobić karierę. Choć mam wrażenie, że kilka ubiegłych lat było trudnych, to teraz poczuje się Pani lepiej. Radzę energicznie zabrać się do pracy! Ten rok sprzyja ciekawym propozycjom zawodowym. W miłosci ocieplenie nastąpi dopiero w przyszłym roku. Jednak w tej dziedzinie życia najpiękniejsze chwile są jeszcze przed Panią i wrózba mówi, że w przeciągu najbliższych lat znajdzie się ktos odpowiedni. A co do syna, to na horoskop, który sprzyja dalekim podróżom - szczególnie Ameryka będzie go fascynować. Syn okaże się bardzo cierpliwym i dociekliwym człowiekiem, pociągać go będą dziwne dziedziny nauki i sztuka. Wszystko, co ukryte i dwuznaczne okaże się jego żywiołem. Ma też dobrą intuicję, którą trzeba odpowiednio kształtować. radzę inwestować w jego edukację i bardzo dbać, aby nie wpadł w złe towarzystwo. Będzie miał też powodzenie u kobiet, jednak według wróżby długo zostanie w rodzinnym domu. Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: do p. mii IP: 10.10.41.* 21.05.02, 10:02 Przyznam sie, ze sie wzruszylam czytajac te optymistyczna wrozbe. Wielkie dzieki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś