17.05.02, 09:17
Dzień dobry.
Mam dwa pytania.
Daty: 25.05.1965, 20.11.1992, godz. 9.20
Od 8 lat samotnie wychowuję dziecko.
1. Czy tak już zostanie?
2. Jaka przyszłość czeka moje dziecko?
Dziękuję, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mii.krogulska Re: pytania 18.05.02, 00:30
      Witam serdecznie,
      i proszę o podanie płci dziecka,
      Mii
      • Gość: czarna Re: do p. miii IP: 10.10.41.* 20.05.02, 09:52
        mii.krogulska napisał(a):

> Witam serdecznie,
        > i proszę o podanie płci dziecka,
        > Mii
        maly mezczyzna:-)
        pozdrawiam

• mii.krogulska Re: pytania 20.05.02, 16:14
      Witam serdecznie,
      ależ z pani jest spaniałe Bliźniak! Ma Pani w horoskopie Słonce, Wenus i Jowisza w tym znaku.
      Podróże, komunikacja, języki, dziennikarstwo i wszystko, co się wiąże z reklama, spedycją, cłami,
      samochodami i mediami to dziedziny, w których może Pani odniesć sukces i zrobić karierę. Choć
      mam wrażenie, że kilka ubiegłych lat było trudnych, to teraz poczuje się Pani lepiej. Radzę energicznie
      zabrać się do pracy! Ten rok sprzyja ciekawym propozycjom zawodowym. W miłosci ocieplenie
      nastąpi dopiero w przyszłym roku. Jednak w tej dziedzinie życia najpiękniejsze chwile są jeszcze
      przed Panią i wrózba mówi, że w przeciągu najbliższych lat znajdzie się ktos odpowiedni.
      A co do syna, to na horoskop, który sprzyja dalekim podróżom - szczególnie Ameryka będzie go
      fascynować. Syn okaże się bardzo cierpliwym i dociekliwym człowiekiem, pociągać go będą dziwne
      dziedziny nauki i sztuka. Wszystko, co ukryte i dwuznaczne okaże się jego żywiołem. Ma też dobrą
      intuicję, którą trzeba odpowiednio kształtować. radzę inwestować w jego edukację i bardzo dbać, aby
      nie wpadł w złe towarzystwo. Będzie miał też powodzenie u kobiet, jednak według wróżby długo
      zostanie w rodzinnym domu.

Pozdrawiam serdecznie,
      Mii
      • Gość: czarna Re: do p. mii IP: 10.10.41.* 21.05.02, 10:02

Przyznam sie, ze sie wzruszylam czytajac te optymistyczna wrozbe.
        Wielkie dzieki, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka