Dodaj do ulubionych

kolejny sen

IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.01.05, 22:43
Ostatnio snilo mi sie, ze urodzilam 14 kg ladnego chlopczyka, porod silami
natury(ojcem byl moj obecny partner), w tym samym snie spotkalam sie z bylym
mezem, ktory tez mial niemowle ale bylo bardzo male i drobne, czy jest tutaj
ktos kto bedzie w stanie pomoc w interpretacji tego snu?
Z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: justyna Re: kolejny sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:03
      witaj,
      Spróbuje zinterpretować twój sen.
      Wydaje mi sie że jesteś w miejscu zmian. Prawdopodobnie (tak mi sie wydaje)
      chodzi raczej o kwestie osobiste , może zastanawiasz sie nad zformalizowaniem
      twojego obecnego związku który trwa juz jakis dłuższyczas? Twój były partner
      może onaczać że on równiez jest w jakims związku, ale dość krótko i, mimo tak
      krótkiego starzu szybko został on zfomalizowany lub ma być.
      Moja rada. Jeżeli to co napisałam ma sie choć troche do rzeczywistości to radze
      ci zforlaifuj ten związek jeżeli jesteś pewna swojego partnera i nie bój sie że
      może nie wyjść. To że urzodziłaś naturalnie jest dobrym objawem, pomyśl że
      jeszcze większe dziecko moze naturalnie juz samodzielnie sie nie urodzić.
      Pozdrawiam i czekam na twoją odpowiedz.
      • Gość: Remika Re: kolejny sen IP: 195.245.226.* 17.01.05, 16:01
        Napewno chodzi o to że ktoś z twojeog otoczenia zachoruje albo Ty
      • Gość: paula Re: kolejny sen IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 17.01.05, 17:15
        Masz racje moje zycie to jest ogromna "fala zmian". Jestem w koncowej fazie
        rozwodu, stosunki z eks sa raczej dobre, chociaz nic konkretnie mi nie wspominal
        o nowym zwiazku. Jezeli chodzi o obecnego partnera-owszem padlo juz pytanie, ja
        jeszcze nie dalam odpowiedzi, chociaz akurat tego uczucia jestem pewna. Sprawe
        komplikuje fakt ze on juz ma dziecko-calkiem duze, a ja sie boje przyjmowac jego
        bagazu na wlasne plecy...
        • Gość: justyna Re: kolejny sen IP: *.wroc.pl 17.01.05, 20:36
          To dziecko które urodziłaś , jest na pewno czymś trudnym i nie naturalnym. Sama
          pomyśl, ja jeszcze nie słyszałam o 14 kg niemowlaku. Oznaczać to może Jakąś
          trudną rzecz która przychodzi lub przyszła. Jednakże nie powinnaś sie jej
          obawiać ponieważ koniec snu znasz - urodziłaś siłami natury. Także nie obawiaj
          sie tego co przyjdzie lub przyszło bo jesteś w stanie znieść i ten ból i trud.
          Silna z ciebie kobieta....
          a jeszcze jedna myśl, że to dziecko może symbolizować właśnie kończący sie twój
          rozwód z mężem. Sama zobacz, truna sprawa duża, i ciężka a jednak dałaś sobie
          rade.Teraz to już może być tylko lepiej. To że on miał małe dziecko może
          oznaczać też że ty bardzie przejełaś się tym rozwodem i więcej emocji i siły
          cie kosztował. To takie moje dodatkowe myśli.
          Pozdrawiam
          • amatemi Re: kolejny sen 17.01.05, 20:41
            a ja jeszcze dopowiem ze 14 w numerologii to liczba zmian i to niezaleznych od
            nas.
            Pozdrowionka, amatemi:))
            • Gość: paula Re: kolejny sen IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 17.01.05, 21:08
              Dzieki serdeczne:)
    • agrentowy4321 Re: kolejny sen 08.03.23, 04:56
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: kolejny sen 28.04.23, 19:10
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka