Dodaj do ulubionych

Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jesteś

06.02.05, 15:25
naprawdę, bo raz piszesz że baran, a ostatnio że panna?
Nieładnie, nieładnie :)))
Obserwuj wątek
    • llukiz Re: Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jeste 06.02.05, 19:34
      gdzie pisałem że baran?
      • lorddead Re: Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jeste 06.02.05, 19:55
        Więc Panna, ... no to teraz wiadomo czemu tak marudzisz!
        • llukiz Re: Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jeste 06.02.05, 20:15
          myślałem że potrafisz się zorientować po charakterze pisma, spod jakiego znaku
          jestem.
      • smok_danek Re: Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jeste 07.02.05, 17:07
        W jakimś poście odpowiadałeś dziewczynom, że jesteś z pod znaku barana:)
        To było już jakiś czas temu.
        A jaki masz ascendent, panno?
    • tamaya_lunaris Re: Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jeste 07.02.05, 14:44
      Baran czy panna? Ciekawy quiz. No mnie się kojarzy z panną, ale napewno
      nietrafiłam bo nie jestem w takich zagadkach dobra :)
      Pozdrawiam, tamaya
    • darkoholik Re: Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jeste 07.02.05, 17:32
      Właściwie to nie jest zbyt istotne, gdzie llukiz ma Słońce! Istotne, że czasami
      jego wypowiedzi drażnią, a czasami są bardzo trafne. Forma w jakiej to robi -
      nie musi wszystkim odpowiadać. Awangarda nigdy nie jest delikatna, bo nie
      byłaby awangardą...:-)
      Ja tam wolałbym znać położenie wszystkich planet llukiza, bo jest mi jakos
      pokrewny. To juz zależy od Ciebie llukiz, czy podasz dane...:-)
      Pozdro dla wszystkich
      D.
      • llukiz Re: Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jeste 09.02.05, 16:51
        niech stracę:
        1978.09.22 21.30 wrocław.
        Jak ktoś chce coś mi na mój temat w związku z datą urodzenia napisać, z
        przyjemnością wytknę mu błędy jakie popełnił przy analizie mojej osoby.
        • max991 Re: numerologia 09.02.05, 16:59
          llukiz napisał:

> niech stracę:
          > 1978.09.22 21.30 wrocław.
          > Jak ktoś chce coś mi na mój temat w związku z datą urodzenia napisać, z
          > przyjemnością wytknę mu błędy jakie popełnił przy analizie mojej osoby.

Osoby urodzone pod wpływem tej wibracji stoją wobec ogromnego wyzwania, jakim
          jest postępowanie zgodne z najbardziej wzniosłymi i surowymi zasadami etyczno-
          moralnymi. Zawsze powinny pamiętać, że ich życie jest służbą wobec ludzkości.
          Jednostki posiadające tę wibrację są idealistami i marzycielami gotowymi do
          największych poświęceń w obronie swych ideałów. Nierzadko osoby te stają się
          prekursorami nowych kierunków społecznych i ideologii. Mimo że same nie chcą
          się do tego przyznać, obdarzone są wielką charyzmą, a swymi płomiennymi mowami
          oraz własnym przykładem potrafią przewodzić całym rzeszom ludzi. Toteż
          nierzadko stoją na czele masowych ruchów społecznych.
          Prawdziwa wibracja nigdy nie pozostaje niezauważona, posiada bowiem nie tylko
          liczne zdolności, ale również przenikliwy, głęboki umysł oraz dar przewidywania
          przyszłości, który pomaga jej w podejmowaniu właściwych i szybkich decyzji, co
          z kolei prowadzi do zwycięstw i sukcesów w każdej niemal dziedzinie.
          Wielkość przejawia się zwłaszcza w momentach ich największych życiowych
          triumfów, kiedy to zachowują skromność i umiarkowanie. Nigdy nie chełpią się
          swym bogactwem czy zaszczytami i zawsze pozostają wierne swym ideałom, czyli
          dążeniu do doskonałości duchowej i pragnieniu służenia innym.
          Wibracja ta oznacza również twórczą wyobraźnię, oryginalność, wielkoduszność,
          bezstronność i wewnętrzną równowagę. Osoby o tej wibracji to najczęściej poeci,
          wizjonerzy, humaniści i mistycy. Przez całe życie zgłębiają wszelką wiedzę, a
          zwłaszcza te dziedziny nauki, które pozwalają na odkrywanie sekretów ludzkiej
          egzystencji. Reprezentanci tej wibracji mogą być zatem świetnymi naukowcami i
          filozofami, a także, biorąc pod uwagę ich fascynację sztuką, utalentowanymi i
          natchnionymi pisarzami, malarzami czy aktorami, są również doskonałymi mówcami,
          kaznodziejami i misjonarzami. Natomiast dzięki nadzwyczajnej intuicji oraz
          zdolnościom parapsychologicznym mają szansę zostać wybitnymi astrologami,
          numerologami, a także profesjonalistami w każdej innej dziedzinie wiedzy
          tajemnej.
          Posiadając tak liczne i różnorodne zalety, bez trudu osiągają cele, które sobie
          wyznaczą, zarówno w sprawach materialnych, jak i duchowych i społecznych.
          Czekają je zaszczyty, sława i bogactwa. Wszystko to jednak ma dla nich
          znaczenie jedynie ze względu na dobro, jakie dzięki nim mogą świadczyć
          ludzkości.
          Z drugiej jednak strony, zważywszy, że są przecież tylko ludźmi, istnieje
          niebezpieczeństwo, iż popadną w skrajność i, utraciwszy wszelkie poczucie
          rzeczywistości, staną się nieszkodliwymi dziwakami, wiecznymi marzycielami,
          goniącymi za chimerami i utopiami, niemożliwymi do zrealizowania.
          Pozytywne, autentyczne nie dopuszczają do głosu ciemnej, negatywnej strony tej
          wibracji. Ze spokojem, pełne wewnętrznej harmonii, tak dla nich typowej,
          pokonują wszelkie przeszkody, jakie stawia na ich drodze życie, stanowiąc tym
          samym wzór i natchnienie dla otoczenia. To właśnie do nich najlepiej pasuje
          powiedzenie: "Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem", potrafią przy tym zachować
          doskonałą równowagę między rzeczywistością, a podświadomością. Ich główną
          zaletą jest jednak odwaga i wytrwałość w obronie, własnych przekonań.

• delphine2 Re: szczera prawda :) 09.02.05, 17:05
            max991 napisał:

fakt wiele sie sprawdziło :) szczgolnei z jego zachowaniem na forum :) hehe a
            mowia ze numerologia kłamie :>
          • llukiz Re max991 09.02.05, 21:48
            Zaimponowałeś mi umiejętnością kopiuj wklej. Jestem pod wrażeniem.
            Ma wrażenie że kiedyś już to czytałem.
        • tamaya_lunaris Re: Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jeste 10.02.05, 14:08
          Hmm. Nie robię takich analiz na kolanie pomiędzy jednym a drugim postem i mam
          zasadę cenić prywatność innych, więc nie nie opiszę twojego charakteru na
          forum, ale powiem Ci tylko tyle, że właściciel podanej daty urodzenia jest
          bardzo ciekawą osobowością i ma wiele miłych cech.
          Pozdrawiam, Tamaya
      • Gość: polka Re: Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jeste IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.05, 19:11
        no teraz wiadomo ze słonce załapało sie na panne a ascedent w bliznietach i
        jeszcze na dodatek ksiezyc na ascedencie.
        Tylko czy podane zostały dobre dane ;))))????

Ja bym obstawiała na jakiegos niespełnionego artyste pisarza :)))))

Pozdrawiam
        • tamaya_lunaris Re: Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jeste 11.02.05, 15:25
          Gość portalu: polka napisał(a):

> Tylko czy podane zostały dobre dane ;))))????
          >
          > Ja bym obstawiała na jakiegos niespełnionego artyste pisarza :)))))
          >

W teorii trochę się zgadza z jego zachowaniem to co widać. Wszystkie Panny co
          znam mają to coś co ma badany, ale rzeczywiście i ja widze dodatkowo dużo w tej
          dacie pozytywów.
          Pozdrawiam, Tamaya
    • delphine2 Re: ja bym tam się nie męczył :| 09.02.05, 17:04
      nie maco marnować ebnergii na llukiz'a szkoda waszego czasu i tak jak bedzie
      chcial to wam wytknie wszystko przeciez go nie znacie moze pisac co chce, ale
      ze na wiek 27 lat jest taka osobowoscia to mu wspolczyuje :(
      • llukiz Re: ja bym tam się nie męczył :| 09.02.05, 17:35
        bo widzisz, całkiem możliwe, że nie ujawniam tutaj swojego prawdziwego JA.
        Udaję tylko kogoś kim nie jestem w prawdziwym życiu.
        A swoją drogą gdybym ja ocenianił twoją osobowość... co można powiedzieć o
        osobie której chce się być opiekunem forum wróżbiarstwo? Pewnie kierują nią
        takie same pobudki jak osobą, której chce się wypowiadać stosunkowo tak często
        jak mi.
        • Gość: xcx Re: ja bym tam się nie męczył :| IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 09.02.05, 22:12
          ... znam 2 osoby z 22 września. Obie są bardzo uduchowione...
    • agrentowy4321 Re: Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jeste 08.03.23, 03:09
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Pytanie do llukiza: z pod jakiego znaku jeste 28.04.23, 17:28
      Bardzo bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka