Gość: nuna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:20 Czy to prawda, ze do dziewiątek pasują 3,6 i 9? Chciałabym się dowiedziec czegoś więcej o dziewiątkach i ich potencjalnych numerologicznych partnerach. Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llukiz Re: numerologia 9 30.04.05, 19:32 Do dziewiątki tylko 6. Szóstka pierwsza, dziewiątka druga i do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate.coffee Re: numerologia 9 02.05.05, 23:03 4,7,9 - przynajmniej tak twierdzi pan Rekus :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia 9 04.05.05, 16:36 Gdyby tworzyć związki na podstawie daty urodzenia, popadlibyśmy w niezłą paranoję. Szukać trzeba najlepszego dla siebie partnera, a nie 3, 6 czy 9... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: numerologia 9 04.05.05, 18:04 Witaj Ewo! Zniknelas na dlugo, milo mi Cie znow widziec. Ciekawa jestem jednego: czy jest cos takiego jak numerologia patnerska? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia 9 04.05.05, 18:13 Witaj, mi również miłom Cię czytać :) Są ludzie, którzy się nią zajmują i wierzą, że to ma sens. A moim zdaniem numerologia partnerska nie ma racji bytu, bo numerologia opisuje charakter i możliwości człowieka, ale charakter i możliwości to jeszcze nie człowiek. Dużą wagę ma w związkach wychowanie, przekonania odzedziczone po rodzicach i wyrobione w ciągu życia, powstałe kiedyś lęki, scenariusze zyciowe, doświadczenia. Tego wszystkiego w numerologii nie ma. pozdrowienia, Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: numerologia 9 07.03.23, 20:41 Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami Odpowiedz Link Zgłoś