Dodaj do ulubionych

samochód we śnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:18
Witam ktos moze mial sen z samochodem ja dzisiaj taki miałam i zastanawiam
się co może oznaczać otóż śniło mi się że zobaczyła na parkingu piękny
samochód wsiadłam do niego nie zamierzając go ukraść jednak zrobiłam to jakby
wbrew swojej woli a raczej pożyczyłam gdyż chciałam się nim przejechać
pamiętam że był nowiutki prosto z fabryki nie wiem do końca czyj pamiętam że
pomarańczowy miał kolor i chyba padło we śnie że jest to punto jakieś
najnowsze przyjechałam nim do domu. Mój tata oświadczył że własnie ukradziono
jakiemus facetowi auto i szuka sprawcy policja kiedy się okazalo że jest u
nas nie wiedzieli co robić ja wpadłam w panike bo jak czułam nie ukrad.łam go
tylko pożyczyłam i zaczęła się gehenna w snie tzn próba za wszelką cenę
wywiezienia, krycia teo samochodu, podrżucenia z powrotem, obmyslania plan
noca pamietama paniczny strach żeby policja mnie złąpała a co ciekawe w tym
samochodzie były buty wysokie skórzane kozaki bardzo ładne, które to
założyłam widziałam je na własnych nogach.... i jak myślicie co ten sen
oznacza ?
Obserwuj wątek
    • ipekakuana Re: samochód we śnie 12.05.05, 12:10
      A czy fakt, że akurat w sobotę 10 minut po północy obejrzałaś sobie w TV akurat film z kategorii 'zabawa w policjantów i złodziei' coś oznacza?
      Zwyczajna projekcja, tyle że w twoim przypadku nośnikiem filmu był twój umysł..

No chyba że taki a nie inny sen był wynikiem działania bliżej nieokreślonej, mistycznej konieczności, tzn. że miałaś go PO TO, żeby podzielic się nim na forum, no ale to już jest determinizm wyższego rzędu... ;0
      • Gość: marta9 Re: samochód we śnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:18
        więc nie obejrzałam sobie filmu z tegoz gatunku poniewaz nie lubie takich
        filmów wogóle nie oglądam telewizji a jesli juz to sporadycznie programy
        publicystyczne.......kiedys ktos na tym forum powiedział mi,zę powinnam złość i
        negatywne emocje zostawić i pozbyc się ich hmm a zwłaszcza złośliwość i chyba
        tak zrobię i tobie ipek... tez radze wogóle chyba zrezygnuje z tego forum za
        duz o tu złośliwych bab!! No ale tak gdzis musza się biedactwa wyzyć :)))
        hheheh
        • ipekakuana Re: samochód we śnie 12.05.05, 12:57
          > wogóle chyba zrezygnuje z tego forum za duzo tu złośliwych bab!!

Kogo oprócz mnie masz na myśli? :]
          Nie zniechęcaj się. Delfin na przykład w ogóle nie jest złośliwy, raczej łagodną ma naturę, choć ostatnimi czasy chyba wypiera swoją łagodność ze świadomości, bo skasował to urocze info i straszy teraz netykietą. 8-0
          Możliwe też, że wraz ze zmianą wizerunku, zaczął wcierać w swoje lico wodę toaletową o łagodnej nazwie „Brutal” ;)) Delfin zresztą to na tym forum mój ulubiony temat ;)))) Każdy post, w którym nie ma nic o Delfinie, jest postem niepełnowartościowym! ;))))

• Gość: marta9 złośliwe baby biorą się stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:32
            złośliwe baby biorą się stąd, że ich nikt nie chce, są brzydkie, więc zostaje
            im tylko wylewanie żółci, tak jak tobie :)))
            • ipekakuana Re: złośliwe baby biorą się stąd 16.05.05, 19:41
              Wszelkie świadectwa wskazują na to, że póki co ty jesteś złośliwa,
              nie ja.
              Trzeba być nieźle ograniczonym, żeby nie odróżnić rzeczowej krytyki
              natury logicznej, którą ja uprawiam; od krytykanctwa, mającego swe
              źródło w czynnikach natury psychologicznej.

A jeśli chodzi o moją urodę, to idzie w parze z inteligencją.
              O twojej inteligencji (o której coś wiem) i urodzie (o której nic nie wiem)
              nic nie wspomnę, bo nie chce zniżać się do poziomu krytyki, jaką ty uprawiasz.
              • Gość: marta9 Re: złośliwe baby biorą się stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:55
                a myślałam, że paszczury, to tylko wypchane w muzeum można spotkać
        • llukiz Re: samochód we śnie 12.05.05, 13:33
          > więc nie obejrzałam sobie filmu z tegoz gatunku poniewaz nie lubie takich
          > filmów wogóle nie oglądam telewizji a jesli juz to sporadycznie programy
          > publicystyczne
          a co to ma do rzeczy? kogo to iteresuje?
          umiejętność czytania ze zrozumieniem zanika w społeczeństwie...
    • lorddead Re: samochód we śnie 14.05.05, 16:03
      Nie wydaje mi się (nie mam takiej intuicji), aby ten sen oznaczał coś ważnego.
      Ot sen jak sen... nie każdy musi coś oznaczać.
    • agrentowy4321 Re: samochód we śnie 07.03.23, 19:35
      Obłędne
    • irona.sonata Re: samochód we śnie 28.04.23, 10:12
      To zadawane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka