Dodaj do ulubionych

WRÓŻBY MIŁOSNE

16.05.05, 12:47
Czy znacie jakies wróżby miłosne,które zwabią partnera,sprawią ze pokocha?

Czy znacie jakies wróżby,które przyczynią się do rozpadu związku?

Jezeli tak to napiszcie treść tu na forum lub na e-mail:lagdunia@gazeta.pl

będę ogromnie wdzięczna za fachową pomoc!Dzięki i pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: WRÓŻBY MIŁOSNE IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 14:08
      To o co prosisz jest zlem. Czlowiek powinien kochać drugiego z wolnej woli, a
      nie pod przymusem. Tylko taka milość jest coś warta. Druga prośba jest jeszcze
      gorsza niż pierwsza. Jeśli pragniesz rozpadu czyjegoś związku i chcesz
      zniszczyć czyjeść szczęście jesteś potworem. Czlowiek zdolny do milości nigdy
      nie uczynilby czegoś takiego. Nikt Ci tu w tym nie pomoże. Nie jesteś pierwszą,
      która o coś takiego prosi.
      • ipekakuana człowiek powinien 16.05.05, 14:15
        > Czlowiek powinien kochać drugiego z wolnej woli

Jeśli "powinien" to już nie z "własnej woli"...
        (no chyba że "powinien" na mocy definicji słowa "miłość"...)
        • Gość: lagdunia Nie wiedziałam ze to złe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:54
          Jest wiele portalów,które piszą o wróżbach miłosnych,są osoby które jeszcze to
          praktykują!!!!Ja tego nie robie,więc chyba taka zła nie jestem...A zapytałam
          się z ciekawości.Jezeli kogoś uraziłam to przepraszam...lepiej skrytykujcie
          osoby,które rozpowszechniają takie"zaklęcia"np.w internecie...jest tego pełno,a
          Wy będziecie mieli co robić!

Pozdrawiam!
          • Gość: koczownik lądowy A lekcje odrobione bobaski? IP: 5.6.1D* / 216.104.196.* 16.05.05, 21:18
            Znowu zajmujecie sie pie..mi zamiast odrabianiem lekcji.
        • Gość: lagdunia I jeszcze jedno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:56
          To oczywiste ze człowiek powinien kochać drugiego z wolnej woli,w takim razie
          bo co te wszystkie zabobony,wróżby,zaklęcia...skąd wiesz ze akórat kochasz
          kogoś"z własnej woli,a nie pod przymusem:)

Dzięki za posty pozdrawiam
          • Gość: lilka Re: I jeszcze jedno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:06
            nie przejmuj się tym bo to normalne , że bedą krytykować cię za to każdy jest
            niby tak strasznie moralny a gdyby sie tu jakieś pojawiły to pierwsze by
            skorzystały :)ale to się nazywa egoizm ja dostałam fajne strony na ten temat od
            pewnej dziewczyny i wcale nie stało sie nic złego przeciwnie nawet zadziałoło
            ale to nie od razu czary maja pomagać w miłości. Jednak rozbijanie czyjegos
            związku nie jest fer samo w sobie więc nie polecam zreszta wątpie, żeby
            zadziałały jesli dwoje ludzi naprawde się kocha.:) A o zaklęciach no coz na tym
            forum raczej recept nie podadza ci lepiej wejdz na inne tu za dużo jest
            filozofów i mądralińskich:)Pozdrawiam i jak coś jestem do dyspozycji mi też
            ktos pomógł więc i ja mogę....
            • Gość: lagdunia Do lilka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:38
              Dzięki,bo już myślałam ze popełniłam zbrodnie,tak na mnie naskoczyli...
              Tak,mam do Ciebie prośbę...czy mogłabyś podać mi te fajne strony,które dostałaś?
              I chociaż w skrócie opisać co w Twoim przypadku zadziałało?Mozesz odpisać
              tu,lub na e-maila:lagdunia@gazeta.pl

Będę wdzięczna za pomoc,pozdrawiam!
              • Gość: Dorota Re: Do lilka! IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 17:59
                Tylko niedojrzale i nieodpowiedzialne dziewczyny sięgają po coś takiego. Użyj
                wlasnego wdzięku, inteligencji i kobiecości, żeby go zdobyć. Niech dostrzeże
                Cię taką jaką jesteś, a nie jakimiś "czarami". Jeśli on nie zwraca na Ciebie
                uwagi, to miej godność i pójdź dalej bez niego, a będzie Cię czekać nagroda.
                To skrajny egoizm. Czlowiek naprawdę kochający nie chce zla dla drugiego
                czlowieka.
      • beataanna1 Re: WRÓŻBY MIŁOSNE 17.05.05, 09:52
        zgadzam się całkowicie, jaka to miłość, gdy ktoś kocha nas bo
        go "zaczarowaliśmy", pusta, ta miłość nie rodzi się sama z siebie, tylko za
        pomocą jakichś sił, które nie są wcale może złe, bo chcą dobrze, ale jednak
        dobro to jest dobrem tylko dla jednej strony, dla tej, która chce zwabić tak
        partnera, dobrem chwilowym, bo potem dochodzi do pytań w stylu, czy gdybym go
        nie "zaczarowała" to by mnie pokochał, a co się stanie gdy "czar" pryśnie, co z
        moim sumieniem, czy warto się tak poświęcać? Przecież ktoś może nas pokochać
        uczuciem prawdziwym, chyba warto na to czekać prawda?

pozdrawiam.
    • lilith0 Re: WRÓŻBY MIŁOSNE 16.05.05, 15:47
      Moim zdaniem kazda próba manipulacji jest zamachem na wolność woli drugiego
      człowieka, a tego typu wróżby uwazam za manipulację.
      Nie chodzi o moralizowanie tylko życie zgodne z własnym sumieniem na "własną
      miarę" tak by życ i dać zyc innym zgodnie z ich "legendą"
      Pozdrawiam
      • Gość: lilka Re: WRÓŻBY MIŁOSNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:51
        blelble podam ci na emaila jak tylko znjde chwilke manipulacja, atak itd ...
        wyluzujcie zastanawiam sie le z was tak naprawdę to robiło czy to tylko
        wasze "niby "doświadczenia..jeśli intencja jest dobra to nie ma nic złego
        wdzięk owszem uroda owszem a czemu nie pomóc szczęsciu....oj mówiłam że
        zwolenników brak w takim razie dlaczego tak duzo chętnych hheheheh.......
        pa pozdrawiam przesle to co obiecałam a innne złe babsztyle niech żałują i
        dalej cierpią hihihihi
        • Gość: Dorota Re: WRÓŻBY MIŁOSNE IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 20:09
          Wcale się nie dziwię, że faceci od Ciebie zwiewają, że musisz ich lapać przy
          pomocy czarów. Zmień myślenie i zacznij siebie szanować. O wiele piękniej jest,
          jak mężczyzna kocha Cię dlatego, że jesteś, oddychasz, uśmiechasz się.
          Zapewniam Cię, że bardzo wiele kobiet tego nie robilo... czlowiek, który kocha
          siebie, nie potrzebuje magii, magię ma w sobie. Nie ma nic smutniejszego,
          niż "glupia" kobieta, która narzuca się facetowi. Wspólczuję Ci, że musisz
          sięgać po nienaturalne metody, żeby przyciągać ludzi. Popatrz na siebie, tam
          będzie odpowiedź na Twoje problemy.
          • Gość: lagdunia Re: WRÓŻBY MIŁOSNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:07
            Dobra,czekam na e-maila od Ciebie!
            A co do Doroty...jak Ci coś nie pasuje to nie zaglądaj na tego posta!SwOj głos
            co do tej sprawy oddałaś,więcej nie potrzeba(nikt Cię tu nie prosi jak widzisz
            o zdanie)!!!

Nie wazne jak liczy sie efekt!
            • Gość: Dorota Re: WRÓŻBY MIŁOSNE IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 21:30
              Forum jest publiczne, wolno mi mówić prawdę. A co bardzo Cię boli?
        • anahella Re: WRÓŻBY MIŁOSNE 17.05.05, 00:54
          Gość portalu: lilka napisał(a):

> jeśli intencja jest dobra to nie ma nic złego

jasne, to sie nazywa relatywizm moralny;)
          • Gość: Sevilla Re: WRÓŻBY MIŁOSNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:26
            Są różne techniki połączenia dwojga ludzi,lub rozłączenia.Robi się to za pomocą
            różnych technik np.połączenia aury.Robi się to indywidualnie z klientem.Jest to
            magia skuteczna,bezpieczna i odwracalna,więc zapraszam na indywidualne
            spotkanie do gabinetów wróżbiarskich.
            • Gość: lagdunia Do lilka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:51
              Czekam na e-maila od Ciebie w sprawie tych wróżb,które Ci pomogły,mam nadzieje
              ze opiszesz mi w jakiej sytuacji Ci pomogły...

Słuchaj miałaś rację,bo niby każdy mówi jakie to złe itp,a na mój adres
              mailowy,gazetowy(lagdunia@gazeta.pl)dostałam 5 maili z prośbą o takie
              wróżby...hehehe

Czekam na maila od Ciebie,daj znać jak najszybciej!!!!!!!
    • waloszka Re: WRÓŻBY MIŁOSNE 17.05.05, 23:39
      Witajcie!

Hmmmm... nie będę nikogo moralizować, ani straszyć, jedynie podam fakt, iż
      robijając czyś związek małżeński (religijny) za pomocą czarów, narażacie się na
      przekleństwo do siódmego pokolenia. Warto uważać, bo zapłatę zaczniesie już
      oddawać w tym życiu,a i dalsze pokolenia będą odczuwać skutki Waszych poczynań.
      Co do reszty, to czasami, są bardzo przydatne zaklęcia na rozłączenie dwoje
      ludzi niedobranych do siebie... same klientki są sobie zadać coś takiego, bo
      nie czują się na siłach aby odejść od męższyzny jakiegoś.
      Pozdrawiam i życzę wiele tolerancji, bo ludzie są różni.
      Ania
    • dori7 Re: WRÓŻBY MIŁOSNE 18.05.05, 00:57
      Kobieto, kup nowy ciuch, idz do fryzjera, przeczytaj ciekawa ksiazke, zobacz,
      co nowego daja w kinie i usmiechnij sie do swiata, na pewno bedziesz miala z
      tego wieksza korzysc niz z bawienia sie czarna magia. Swiat jest pelen
      interesujacych facetow i naprawde nie trzeba zaklec, wrozb, magicznych napojow
      i technik laczenia aury, zeby ktoregos z nich zdobyc dla siebie, metody
      tradycyjne wciaz skutkuja :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka