Dodaj do ulubionych

ASCENDENT W BLIŻNIĘTACH

IP: 80.48.68.* 17.05.05, 23:23
Chciałabym się dowiedzieć co oznacza ascendent w Bliźniętach. Preszukałam już
poprzednie tematy i nie mogę nic znaleźć:(
Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • anahella Re: ASCENDENT W BLIŻNIĘTACH 18.05.05, 02:45
      Ascendent w Bliznietach to ludzie bardzo ruchliwi, ciagle kombinujacy, nie
      potrafia sie nudzic.

Cecha charakterystyczna u wiekszosci jest mlodziencza buzia przez wiele lat i
      ruchliwosc. Ascendent w Bliznietach wiec dlugo zachowuje mlodosc.

To takze ludzie, ktorzy lubia rozmwiac. Wiekszosc moich znajomych
      ascendentalnych Blizniakow, to ulubieni klienci firm telekomunikacyjnych:)
      • Gość: Wilia Re: ASCENDENT W BLIŻNIĘTACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:10
        Pani Anahella ma rację. Jestem ascendentalnymi blizniętami - w dodatku mam w
        blizniętach markurego- i potwierdzam wszystko co powiedziała. Ponadto czytałam
        gdzieś, że ludzie z takim ascendentem należą do tej grupy, która w odróżnieniu
        od wszystkich innych ciągle kombinuje jakby tu przytyć. Też się zgadza: od
        wielu lat trzymam tę samą wagę (54 kg przy 165 cm wzrostu), chociaz jadam co
        chcę, ile chcę i kiedy chcę (jakkolwiek z powodu przekonań jestem
        wegetarianką). Pozdrawiam.
      • Gość: Halina Problem szkolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:58
        Jak pomóc dziecku, które jest w klasie izolowane i doświadcza emocjonalnej
        przemocy. Dziewczynka jest w piątej klasie a problem trwa od dawna z różnym
        nasileniem. Nauczyciele zgodnie podkreślają, że jest bardzo uczynna i
        wyrozumiała wobec rówieśników, bardzo delikatna w kontaktach z nauczycielami i
        mlodszymi dziećmi, mimo to juz w drugiej szkole została "wykreowana" szybko
        na "ofiarę". Choć w badaniach psychologicznych wykazuje wysokie IQ, przeżywa
        bardzo silnie wszystkie szkolne napięcia i uczy się poniżej możliwości.Jest
        słoneczną rybą - słońce w dziesiątym domu, ascendentalnym rakiem (w raku jest
        mars), a księzyc ma w blizniętach w dwunastym domu.
        • Gość: Halina Re: Problem szkolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:01
          Chciałam założyć nowy wątek a napisałam jako post pod ascendentalnymi
          blizniętami.Przepraszam.
          • anahella Re: Problem szkolny 18.05.05, 23:40
            Tak jak piszesz dziewczynka ma duzo wody w horoskopie - to opisuje jej
            uczynnosc, ale i niesmialosc, emocjonalnosc i brak pewnosci siebie. Nie zrobisz
            z niej Rambo, chocbys nie wiem jak sie starala. Z takimi skapymi informacjami
            trudno jest cokolwiek powiedziec.

Mysle, ze najwazniejsza jest tu rola rodzicow (no bo zawsze jest
            najwazniejsza). Gdybys zasiegala porady astrologa, to radzilabym dac mu tez
            dane osob, ktore dziecko wychowuja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka