Gość: lulaga IP: 80.48.68.* 17.05.05, 23:23 Chciałabym się dowiedzieć co oznacza ascendent w Bliźniętach. Preszukałam już poprzednie tematy i nie mogę nic znaleźć:( Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: ASCENDENT W BLIŻNIĘTACH 18.05.05, 02:45 Ascendent w Bliznietach to ludzie bardzo ruchliwi, ciagle kombinujacy, nie potrafia sie nudzic. Cecha charakterystyczna u wiekszosci jest mlodziencza buzia przez wiele lat i ruchliwosc. Ascendent w Bliznietach wiec dlugo zachowuje mlodosc. To takze ludzie, ktorzy lubia rozmwiac. Wiekszosc moich znajomych ascendentalnych Blizniakow, to ulubieni klienci firm telekomunikacyjnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilia Re: ASCENDENT W BLIŻNIĘTACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:10 Pani Anahella ma rację. Jestem ascendentalnymi blizniętami - w dodatku mam w blizniętach markurego- i potwierdzam wszystko co powiedziała. Ponadto czytałam gdzieś, że ludzie z takim ascendentem należą do tej grupy, która w odróżnieniu od wszystkich innych ciągle kombinuje jakby tu przytyć. Też się zgadza: od wielu lat trzymam tę samą wagę (54 kg przy 165 cm wzrostu), chociaz jadam co chcę, ile chcę i kiedy chcę (jakkolwiek z powodu przekonań jestem wegetarianką). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Problem szkolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:58 Jak pomóc dziecku, które jest w klasie izolowane i doświadcza emocjonalnej przemocy. Dziewczynka jest w piątej klasie a problem trwa od dawna z różnym nasileniem. Nauczyciele zgodnie podkreślają, że jest bardzo uczynna i wyrozumiała wobec rówieśników, bardzo delikatna w kontaktach z nauczycielami i mlodszymi dziećmi, mimo to juz w drugiej szkole została "wykreowana" szybko na "ofiarę". Choć w badaniach psychologicznych wykazuje wysokie IQ, przeżywa bardzo silnie wszystkie szkolne napięcia i uczy się poniżej możliwości.Jest słoneczną rybą - słońce w dziesiątym domu, ascendentalnym rakiem (w raku jest mars), a księzyc ma w blizniętach w dwunastym domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Problem szkolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:01 Chciałam założyć nowy wątek a napisałam jako post pod ascendentalnymi blizniętami.Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Problem szkolny 18.05.05, 23:40 Tak jak piszesz dziewczynka ma duzo wody w horoskopie - to opisuje jej uczynnosc, ale i niesmialosc, emocjonalnosc i brak pewnosci siebie. Nie zrobisz z niej Rambo, chocbys nie wiem jak sie starala. Z takimi skapymi informacjami trudno jest cokolwiek powiedziec. Mysle, ze najwazniejsza jest tu rola rodzicow (no bo zawsze jest najwazniejsza). Gdybys zasiegala porady astrologa, to radzilabym dac mu tez dane osob, ktore dziecko wychowuja. Odpowiedz Link Zgłoś