Gość: klementyna IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 31.05.05, 20:39 Opisałam 2 sny o sałatce i zakonniku i nie widzę ich na forum. Vivko, czy nie możesz już tego zinterpretować?Czy jest jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivka7 Re: Do Vivki 31.05.05, 20:57 Klenetynko - zauważ, że ja cały czas się staram odczytywać Wasze sny. Ale jestem "tylko" człowiekiem, kobietą, żoną i matką. Interpretacja jednego snu zajmuje trochę czasu. Nie jestem w stanie robić tego na bieżąco. W wątku, w którym skupiane są teraz Wasze sny analizuję je kolejno - wg wpływu i w miarę wolnego czasu. Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Do Vivki 31.05.05, 21:06 Pocieszyłaś mnie :). Ja też tam umieściłam swój sen. Czekam na interpretację. Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementyna Re: Do Vivki IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 31.05.05, 22:20 Rozumiem, dziękuję, nie spieszy mi się. Pytałam tylko, czy można dalej Cię fatygować, rozumiem, że tak. Fajnie, że jesteś. Pozdrawiam serdecznie.kl Odpowiedz Link Zgłoś