Dodaj do ulubionych

Ja Waga a On Lew

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:01
Bardzo prosze o pomoc osoby, ktore wielokrotnie pomagaly innym ludziom w
znalezieniu że tak powiem drugiej połowy
Ja jestem Waga urodzilam sie 22.10.1982 a On Lew 31.07.1977. Bardzo prosze
kto moze powiedziec mi cokolwiek o naszej przyszlosci z gory serdecznie
dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: David Re: Ja Waga a On Lew IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.06.05, 11:25
      Jeden z bardziej harmonijnych zwiazkow ;-)
      • Gość: Jurand ze Spychowa Re: Ja Waga a On Lew IP: *.block.alestra.net.mx 24.06.05, 13:36
        Te odpowiedzi to ty chyba losujesz
        Nawiasem mówiąc, kazdy facet zajmujący sie magią, astrologią itp, jest zniewieściały.
        • Gość: major Re: Ja Waga a On Lew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:31
          Sam jestes zniewieściały buraku!
          • Gość: PSOTKA Re: Ja Waga a On Lew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:10
            No pieknie, a ja prosilam tylko o odpowiedz na moje pytanie, dotyczace mojego
            zwiazku :[
            • Gość: wodniczka Re: Ja Waga a On Lew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 11:25
              tyle moge pomóc że moi rodzice są takimi znakami. z tego co wiem i widziałam,
              ojciec byłi jest osobą dominującą, jest w domu guru, i jak coś, to ja się go
              bardzo bałam, jak byłam mała. Aczkolwiek zawsze miał poczucie humoru i
              wymyslała smieszne rzeczy. Mama się z nim napewno nie nudziła, ale nie powiem
              żebyśmy obie były usatysfakcjnowane jego odpowiedzialnością. natomaist Mama
              jest podporządkowana, uległa, pełna miłości.
              Nie daj się stłamsić, bądź dzielna. On nie moze Ci wejść na głowę. I trzeba go
              pilnowac. Ponieważ lew, który widzi sileniejszą od siebie osobowość, staje się
              niezywkle uczynny, pomocny, czuły, cierpliwy. chociazby go nawet szlag w środku
              trafiał.
              Mam nadzieję że coś pomogłam:)
    • agrentowy4321 Re: Ja Waga a On Lew 07.03.23, 16:42
      Dużo rozmyślam ostatnio o tym
    • irona.sonata Re: Ja Waga a On Lew 28.04.23, 07:23
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka