util 02.07.05, 12:57 Sorry, ale nijak to ma się do mojego związku. No, prawie nijak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ankh Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.bredband.skanova.com 07.07.05, 12:12 Dosc duzo sie w tym zgadza, ale u nas dobrze jest Odpowiedz Link Zgłoś
mloz Re: BLIŹNIĘTA - RYBY 14.07.05, 20:41 dużo czasu oj dużo i niestety się zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.ipt.aol.com 14.07.05, 20:56 Moze po czesci i sie zgadza, ale w moim zwiazku jest super. Znamy sie od 11 lat, malzenstwem jestesmy od 6. Szczerze mowiac roznice miedzy nami uzupelniaja nas. On mnie sprowadza na ziemie, a ja go czasem porywam do gory. Jest ciekawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: bl-ryby IP: *.cable.casema.nl 07.05.09, 01:21 Bardzo dobrze ujete podsumowanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAŚKA Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 00:19 Prawdą jest to, że Rybki są spokojne, ale nie to, że nie możemy sie zgrać bo bliżniak ma za dużo temperamentu. nie chce innego związku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:27 jestem spod blizniat a moj chopak spod ryb. nie zgadzam sie z tym co tu zamieszczono. jestem szczesliwa w tym zwiazku juz ponad rok i jak do tej pory nie musialam isc na zadne ustepstwa. te dwa znaki zodiaku moga sie doskonale uzupelniac:) Odpowiedz Link Zgłoś
pelegrino Re: BLIŹNIĘTA - RYBY 15.07.05, 19:58 wszystko się zgadza jesteśmy razem od 10 lat, duzo pracy nas to kosztowało, ale jest rewelacyjnie, jeśli ludzie są sobie przeznaczeni, to nic ich nie rozdzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 23:24 Ewcia !! ty jesteś bliźniaczką a nie bliźniakiem !!! Gdybyś była rybą a twój roczny nabytek BLIŹNIAKIEM to zadyma murowana !!! 100 % i wtedy albo byś poszła na ustępstwa albo wylądowałabyś w domu wariatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: bliźnięta-ryby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.06, 00:17 Wogóle nie zgadzam się z tym że rybki sa spokojne. Mój chłopak jest tak smao przebojowy jak ja, uwielbia czuć adrenaline. Nigdy bym nie powiedziała że jest domatorem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:30 No prawie sie zgadza jestesmy ze soba 3 lata Na poczatku bylo wszystko ok wrecz różowo Dopiero wciagu ostatnich miesieczy zaczynaja wychodzic roznice To chyba teraz czeka nas praca nad tym zwiazkiem jesli zamierzamy byc razem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~~~ BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:14 Jestem ze swoim chłopakiem przeszło 9 miesięcy. Jak w każdym związku są trudne chwile ale zawsze potrafimy dojść do porozumienia. Moim zdaniem to spod jakiego kto jest znaku to wcale nie ma wpływu na związek! Ja jestem bliźniakiem a moj chłopak rybką i oboje uwielbiamy domowe zacisze... Moglibyśmy całymi dniami siedzieć tylko we dwoje w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.icpnet.pl 25.08.05, 01:25 A ja jestem bliźniakiem,a moja była to ryba. Ona chiała szaleć ,a szukałem spokoju. Oj coś się nie zgadza z tymi horoskopami partnerskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:56 Ja jestem bliźniakiem i uwielbiam domowe zacisze, jak mi jest dobrze to nikt i nic mnie z miejsca nie ruszy :) A moje kochanie ryby z żywioł ma na twarzy wypisany. Te partnerskie horoskopy tak trochę się rozbiegają z prawdą. A może byłoby inaczej jakby pisali z której części miesiąca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TB Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 16.01.06, 20:26 ... faktycznie dużo się zgadza, ale jak ktoś wcześniej powiedział, jeśli chce się być razem, to nie ma siły żeby się nie udało. U nas również jest czasem cieżko, ale chyba w każdym związku jest-bez względu na znaki zodiaku. Nie zastanawiajcie się czy do siebie pasujecie, lecz poprostu bądźcie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blizniaczka Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: 193.109.212.* 30.08.05, 12:43 oj dużo a nawet bardzo dużo i ciężko. W takim związku jestem już 20 lat i jest mi coraz lzęj, ale ile to kosztowało mnie pracy tylko moje nie przespane noce o tym wiedzą, ale warto bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:15 W mojim zwiazku jest podobnie, na początku nie było za ciekawie, ale terz jak jesteśmy razm jest świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleonora Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:14 hm...na początku było nieciekawie a teraz jest git? jak Wam się to udało! proszę o rady w takim razie...Bo ja jak na razie nie widzę szans na pogodzenie tych dwóch temperamentów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:58 wogóle nie zgdadzam sie z tym horoskopem ja jestem ryba a mij chłopak blizniakiem ale dogadujemy siebez zadnych problemw i uwazam nasz zwiaek za niesamowiecie szczesliwy i udany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.udn.pl 11.10.05, 11:23 troszki sie zgazda ale i tak jest super a jestesmy ze soba juz 10 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: 217.153.84.* 06.12.05, 22:04 Ten układ,,,jest śmieszny,,NASZ ZWIĄZEK MOŻE NIE JEST IDEALNY,ale nie aż tak niepoukładany..BEZ przesady,,same bzdury:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk BLIŹNIĘTA - RYBY to pomylka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:48 moj zwiazek rozszypal sie po 6 latach jak rzezba z piasku-dwa rozne charaktery!!!dwa odmienne zodiaki przeciwstawne sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominga14 Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:26 Hmm jeśli chodzi o mój związek z panem rybą to może i trochę racji w tym jest =] ale naprawdę dużo wyrzeczeń nie trzeba ot trochę kompromisu z obu stron :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.net130.okay.pl 23.01.06, 14:46 tak wszystko co tutaj napisano to niestety prawda jestem w zwiazku malzenskim juz 4lata i bliznieta z ryba nijak do siebie nie pasuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casper Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.pl / 83.238.57.* 23.01.06, 17:06 a ja pierwszy raz wierze w horoskop nigdy do tad nic sie nie sprawdzilo oprocz tego horoskopu jest on na 100 real, nam jest ciezko ale mam nadzieje ze damy rade :)))) Kocham Cie Mrowko!!!:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:01 Ja blizniak a moj maz rybka. Teraz juz od 5lat jestesmy małzenstwem i jakos sie nam układa nie moglibysmy bez siebie zyc! Znamy sie od 9 lat i napoczatku było naprawde ciezko ale moj mąz jakos ze mną wytrzymał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borysek Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.csk.pl 02.02.06, 17:20 to chyba nie za bardzo prawda bo moja dziewczyna jest ryba i to szybciej ona jest jak skaczaca iskra a ja jestem domatorem wiec jak by to bylo napisane odwrotnie to bylo by brawda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIUSIA Re: BLIŹNIĘTA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:14 Wiele z tego co tu pisze zgadza się a zwłaszcza podany opis charakterów. Ja szalona i żądna przygód bliżniaczka, partner spokojny i opanowany lubiący domowe zacisze pan Ryba hehe PLUSIK DUUUUUŻY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
061958a Re: BLIŹNIĘTA - RYBY 11.02.06, 17:49 z mezem jestem 30 lat on ryba ja zodiakalna blizniaczka kochamy sie i jestesmy szczesliwi czasami jest trudno ale jego zalety sa wazniejsze niz wady bo ktoz ich nie ma? i najwazniejsze staramy zrozumiec sie wzajemnie idziemy wspolnie na kompromis i chcemy sie rozumiec i dazymy by jedno nie ograniczalo drugiego jestesmy wolni>i tak jak ktos madrze napisal traktujmy sie wzajemnie jakbysmy dopiero sie poznali i jakbysmy mieli sie juz wiecej nie spotkac a wiec "walczmy"{ niedoslownie} tak jak na poczatku zwiazku zalezalo nam na byciu razem a wiec i tak traktujmy kazdy dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdradzajaca Re: Bliznieta Ryby IP: *.crowley.pl 13.04.06, 13:27 to chyba opis mojego malzenstwa...maz domator, temperamnet totalnie inny niz moj....radzic sobie trzeba jakos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Bliźnięta - Ryby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.06, 10:41 a w moim zwiazku jest wrecz odwrotnie - To ona nie moze usiedziec na jednym miejscu a jest spod znaku RYB. Do kitu te horoskopy i inne tego typu brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bliźnięta - Ryby IP: 195.116.35.* 29.09.08, 10:34 Ryby to raczej osoby bardziej energiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ita bliżnięta -ryby IP: *.torun.pl / 81.210.32.* 30.06.06, 10:37 rybke tak trzeba pogilać psychicznie żeby sie ożywiła i na chwilę uleciała w góre a rybka mnie unosząca sie jak balon na ziemie sciaga tak ma być tak jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majocz jajocz bliżnięta- ryby IP: 80.54.69.* 04.09.06, 18:36 toz to odwrotjno prowdinop i byi bilo okejosd Odpowiedz Link Zgłoś
anetad1982 Bliżnięta-ryby 22.09.06, 11:28 Tak to prawda...byłam szczęsliwa...jednak napotkaliśmy mury nie do przebicia jak się okazało póżniej....nadal kocham ale jest już za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Bliżnięta-ryby IP: *.ostrow61.ptc.pl 23.09.06, 10:33 może przestań tak myśleć i przeczytaj wcześniejsze wypowiedzi dziewczyno, np.to co napisała 061958a, że jest z mężem 30 lat. Ja też mam już dość mojej rybki, tym bardziej,że (ciekawe czy inni to zauważyli u ryb) moja rybka (pan-rybka) lubi sobie popływać... "w butelce". Ten znak podobno ma słabości do używek i łatwo się uzależnia. Takie to to spokojne i rozmarzone, że sobie nie radzi z życiemi i sobie pije po cichu. Ja bliźniak też sobie nie radzę z emocjami, ale krzyczę zamiast pić. I tego nienawidzi mój rybka. E tam. Dużo by pisać. Ciągle się kłócimy, do tego ja mam dwoje swoich dzieci z poprz.małż., a on swoje jedno. Mam już dosyć tego braku jednomyślności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Bliznieta-Ryby IP: *.rev.stofanet.dk 24.09.06, 11:11 To czysta tragedia!!!Jestem z ryba od 9 lat i wlasnie dogorywam.Zamknal mnie w domu bo podobalo mu sie to,ze ma zone ktora na niego czeka z obiadkiem i wysprzatanym domem.Ale ja juz nie moge,ciagle boli mnie brzuch i serce,a na dodatek moj maz to sukinkot ktory jest nieobliczalny.Moze ktos ma pomysl jak mu powiedziec,ze ja chce wyjsc z tego zwiazku?Wieczne kompromisy ryby-blizniak w ktoryms momencie po prostu zabija taki zwiazek.Prosze pomozcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basienka Re: Bliznieta-Ryby IP: *.tktelekom.pl 21.11.08, 12:12 Kobito bierz nogi za pas i zwiewaj po co bedziesz sie meczyc malo to wolnych kobiet na swiecie?? Wiecej odwagi i powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoS B i r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:41 Kto pisze te popierdułki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosiek Bliźnięta - Ryby IP: *.crowley.pl 06.01.07, 15:48 coż, ma to być horoskop uniwersalny ale u mnie jest zupełnie odwrostnie, swietnie sie dogadujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexia Re: Bliźnięta - Ryby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 11:04 ja tez jestem z Panem ryba juz 8 lat i nie wyobrażam sobie abym mogła byc z kims innym , dla mnie to partner idealny ... Odpowiedz Link Zgłoś