Gość: Asia koziorożec-ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 12:23 Baaaardzo fajne sa rybki..... :* :* Odpowiedz Link Zgłoś
wilczeoko Koziorożec - ryby 04.03.09, 01:13 chyba miało byc na odwrot: Koziorożec - stabilny, pracowity, na dodatek domator- OD KIEDY??? Ryba za bardzo "buja w obłokach"- TO SIE UŚMIAŁAM w zasadzie caly ten tekst przekrecony ryba powinna miec cechy kozy a koza ryby Jestem koziorożcem Moj mężczyzna rybą mhmmmmm i powiem tyle( Jesteście podobni do siebie i łatwo dojdziecie do porozumienia)...Owszem podobne mamy zainteresowania , pasje itd...A reszta ma swe uwarunkowanie w wychowaniu i doswiadczeniu zyciowym.... zreszta....to psychologia Odpowiedz Link Zgłoś
wilczeoko Koziorożec - ryby 04.03.09, 01:19 Kochankiem(wyzej przeczytalam) owszem RYBA-NAJLEPSZA. rybe trudno zrozumiec(ma swoj swiat) duzo trzeba cierpliwosci praktyczny,poukladany ale jak pisalam wczesniej to wszystko lezy w wychowaniu i charakterze Tak samo mowi sie ze koziorozce sa PRACOWITE JAKIES PEWNO SA...-ja jestem leniem(o zbyt wysokich ambicjach) ale ale uwazam ze ryba jest najlepsza dla kozy choc cudnego zycia sie nie ma BO RYBA MA TRUDNY CHARAKTER Odpowiedz Link Zgłoś
wilczeoko Re: Koziorożec - ryby 04.03.09, 01:28 W ZASADZIE ma sie przej**** fakt kozy lubia OBŁOCZKI(facet mnie nie rozumie-to dziwne bo kumpela daje rade).Zaczelam moje mysli(wyobrazenia)przenosic na papier(a rysuje, nie jest to dla mnie probleemem)by zrozumial co mam na mysli. Nie powiem trudne zycie mnie czeka-JEGO .....bez komentarza ryzyk-fizyk ALE ZA TO ILE SMIECHU ROZRYWKI...A JAK KOZA JEST GADUŁA(A JEST)to ryba ma przesrane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka :P Koziorożec - ryby IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.09, 22:30 Ja jestem w związku z koziorożcem i nigdy nie byłam tak spełnioną kobietą jak teraz. Idealnie zgranie duszy i ciała. W każdej sytuacji jest tak, jak tego oboje chcemy. Potrafimy zrozumieć się bez słów i uzupełniamy się wzajemnie. Taki związek ma szansę przetrwać nawet do końca życia, ponieważ nie ma możliwości, aby się znudzić sobą i stale podsycamy się nawzajem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma1 Koziorożec - ryby IP: *.safecomp.com 02.09.09, 13:24 ...może i na samym początku znajomości tak to wygląda,ale im głębiej w las tym Ryba traci swoją czułość, opiekuńczość, polot i fantazję...niestety muszę stwierdzić,że to kompletna klapa....rybom potrzeba wciąż nowych zajączków, które mogą gonić a jak już złapią to nacieszą się nim chwilkę i dalej szukają nowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Koziorożec - ryby IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.10, 13:16 AAAAAAleż wiele rozbieżnych opinii. Niestety, rzeczywiście koziorożce są konkretne, ambitne, surowe,a rybki ciepłe, szalone, "nawiedzone" często...chyba rzeczywiście planety wpływają na cechy duchowe ludzi przychodzących na świat w danym układzie planet. ALE przecież na charakter wpływa też środowisko i własne życiowe doświadczenia. Jako rybka kiedyś bujająca w obłokach, przez doświadczenia życiowe już dawno zeszłam na ziemię-denerwują mnie wiecznie flirtujący, "niedorośli", zabawni panowie. Kilka miesięcy temu poznałam TYPOWEGO koziorożca-nadal jestem pod wrażeniem. Kochany, opiekuńczy, odpowiedzialny do bólu... co dalej? Trzymajcie kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Koziorożec - ryby IP: 109.243.232.* 31.03.10, 17:35 Rowniez uwazam ze to bzdura.jest zupelnie inaczej...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Koziorożec - ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 21:46 Mój mąż jest z pod znaku Ryby, a ja Koziorożec i jesteśmy bardzo ze sobą szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Koziorożec - ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 22:22 Ryba mężczyzna i kobieta Koziorożec = udany związek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Koziorożec - ryby IP: *.cust.dsl.teletu.it 14.11.11, 10:14 Moj maz jest kozorozcem a ja rybka.Wloch i Polka. Jestem wierna zona i matka, moj maz sama juz wiem ile razy w zyciu mnie zdradzl ! On lubi czeste zmiany ,wolnosc ,latwo zawiera znajomosci.Ja jestem kura domowa lubie cieplo rodzinne,zgode,i nie fantazjuje. Odpowiedz Link Zgłoś