Dodaj do ulubionych

BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC

• Gość: piotrek Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.58.toron.pl 07.01.06, 15:43
      nieprawda!!! kocham bliżniaka jak nikogo innego!!!!
      • Gość: a. Re:blizniak-koziorozec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 03:11
        A mnie zadużył koziorożec z imieniem Piotrek!!!!!!I nie wiem co z tym zrobić.
    • Gość: kroliczynka Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:46
      nie zgadzam sie kompletnie.uwazam ze swietnie do siebie pasujemy moja
      pomyslowosc i blyskotliwosc co chwile go zaskakuje i bardzo sie mu to
      podoba.jak narzaie nie narzeka
    • Gość: gosia Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 22.01.06, 13:47
      istne bzdury!!!!!!!!mój blizniak jest bardzo namietny w łózko!!!
      • Gość: KOZIOROŻEC zgadzam sie w 100% z horoskopem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 16:45
        Jestem z blizniaczka 7 lat.. i od 7lat nie potrafimy sie do siebie dopasowac,
        pomino usilnych staran.
        • Gość: mesamesadu Re: zgadzam sie w 100% z horoskopem IP: *.ssnet.pl 22.01.06, 16:48
          to po co z nią jestes????????????
    • Gość: aska Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 22.01.06, 17:06
      rzeczywiscie to jakies fanaberie,jestem z mezczyzna z pod znaku koziorozca i to
      on jest raczej optymista niz ja blizniak,w dodatku to on jest bardziej
      rozkapryszony niz ja a w lozku jest nam fantastycznie i namietnie mamy czasem
      dobre sprzeczki ale ogolnie to piekny zwiazek wciaz go ubarwiamy i jestesmy juz
      razem 2 lata wiec zatrudnijcie porzadnych astrologow albo nie piszciew takich
      bzdur,bo juz nigdy tu nie wejde
    • Gość: KELLY Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.tvgawex.pl 22.01.06, 18:05
      BZDURY!!KOCHAM KOZIOROZCA NAD ZYCIE:))
      PS.KOCHAM CIE MYSZEK
    • Gość: iskierka Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 12:14
      wlasnie przezywam zawód mi losny z koziorozcem w roli gównej .. ale nieprawda
      jest to ze koziorożce są tak strasznie zasadnicze i malo namiętne , w moim
      zwiazku to on byl chyba bardziej zakręcony niz ja a co do namiętnosci nie
      mialam mu nic do zarzucenia
    • Gość: MAGDUSI Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:26
      JA TEŻ GO KOCHM ALE NIE WIEM CO Z TEGO BĘDZIE
      • Gość: JA Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.org 24.01.06, 15:30
        tego samego KOZIOROŻCA?? o rany jak do tego doszłyście???
    • Gość: anka Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.aster.pl 01.02.06, 13:29
      Ja jestem bliźniakiem typowym według wszystkich horoskopów -
      lekkomyślnym,wesołym,trzpiotliwym, gadatliwym, brylujacym, żyjacym chwilą
      obecną, nigdy nie martwiącym się na wszelki wypadek. Mój mąż jest typowym
      koziorożcem solidnym, poważnym, wiecznie zatroskaną opoką. Jesteśmy razem od 23
      lat, a w tym roku minie 16 rocznica naszego ślubu. Nigdy nawet nie pokłóciliśmy
      się poważnie. On mówi, że dodaję jego zyciu świeżości lekkości i powabu. Ja,
      dzięki jego troskliwości, mądrości i zapobiegliwości naprawdę nie muszę się
      przejmować niczym. Jest do tego wszystkiego czuły i wyrozumiały. Nie chcę
      nikogo innego
    • Gość: agatka Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:07
      wiecie co cos tu jest nie tak u mnie w zwiazku tez jest na odwrot niz w waszym
      horoskopie
    • Gość: ania Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: 195.136.77.* 09.02.06, 07:32
      baju, baju...pojedźmy do raju
      • Gość: luca Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.org 09.02.06, 12:59
        koziorożec sumienny , pracowity, ale w związku chce trzymać
        wszystko twardą ręką. MANIPULANT I MASOCHISTA .
        • Gość: baba kozioł Re: koziorożec-bliżnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 01:28
          MANIPULANT I MASOCHISTA?TO CHORY PSYCHICZNIE JEST A NIE KOZIOROŻEC.
    • Gość: edek Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:22
      bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      znamy sie trzy dni i jest wszystko ok:))
    • Gość: Agnieszka Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 11.02.06, 23:44
      okropne dyrdymaly ktos pisal ten horoskop za kare ? bo powypisywal straszne
      bzdyry mam chlopaka kozioroszcza i wcale nie jest powarzny wrecz przeciwnie to
      jego wyluzowanie i poczucie humoru sprawily ze go kocham nad zycie horoskop
      jest kapletnie wyssany z palca
    • Gość: lun-cian Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:02
      Pfffff... bull shit :D
    • Gość: Lenka bliżnięta -koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:33
      też KOCHAM koziorożca -BLIŻNIACZKA
      • jondan Re: bliżnięta -koziorożec 24.05.06, 15:10
        Jesteśmy inni i dlatego jest ciekawie. Jestem w związku z koziorożcem od 3 lat bardzo się kochamy. Koziorożec jest trudnym partnerem, bo początkowo zdystansowanym i zamkniętym, ale jak się rozkręci to z dnia na dzień jest coraz ciekawiej:))
        Nie zgodzę się również, że Bliźniacy są zwariowani i nieuporządkowani a Koziorożce tacy porządni i rzeczowi. U nas ja bardziej się przejmuję i naciskam partnera by coś załatwić.
        Dużo zależy od wychowania i środowiska w jakim dana osoba żyje i nie można wszystkiego "zwalać" na znak zodiaku...
        Są bliźniacy nieodpowiedzilni, ale i szalenie poważni-znam ich kilkoro i co jeden to zupełnie inny...
        Budujmy więc związki nie z uwagi na horoskop tylko osobowość:))
        Pozdrawiam wszystkie zakochane pary!!!
      • Gość: baba kozioł Re: bliżnięta -koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 01:32
        już nie kocham bliżniaka i nie grozi mi już psychiatryk!
    • Gość: a Re: bliznieta koziorozec IP: *.train.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:58
      to jest kompletna bzdura!
    • Gość: Ewa Koziorożec i Bliżniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:56
      jestem juz od dłuższego czasu z kożiorożcem i mamy zamiar się pobrać-kocham go
      i bardzo dobrze się dogadujemy horoskop to bzdura
    • Gość: lamu Re: bliznieta-koziorożec IP: *.ch.uj.edu.pl 02.05.06, 16:59
      jak dla mnie to sie sprawdza ja jestem blizniakiem a ona koziorozcem i jak
      narazie to wszystko co napisanie w horoskopie sie sprawdza co do charakterow i
      plaszczyzn porozumienia. zwiazek to calkowita porazka
    • Gość: ewa BZDURY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:28
      jestem od roku z blizniakiem sama bedac koziorozcem i uklada nam sie
      idealnie.zawsze sie rozumiemy i malo kiedy sie klucimy!
    • Gość: adi Re: bliznieta- koziorozec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:12
      wlasnie jestem w zwiazku z koziorozcem z nikim nie bylo mi tak dobrze jest nie
      tylko wspanialym kompanem ale tez wiem ze zawsze moge na niego liczyc rozumiemy
      sie i uzupelniamy bardzo dobrze a co najwazniejsze laczy nas milocs wiec nie
      wierzcie horoskopom tylko wlasnym sercom
    • Gość: koziorożczyni bliźnięta koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:44
      A czy zauważyliście moi kochani zwolennicy związków kozo -bliźniaczych, że
      peany na cześć takich związków wygłaszają tutaj głównie panie bliźniaczki. A to
      dlatego, że przede wszystkim kobiety bardziej potrzebują i lubią jak facet jest
      bardziej odpowiedzialny, dbający o dom i całą resztę itp czyli cechy koziorożca
      dla kobiety są czymś pożądanym w związku. Natomiast związek kobiety koziorożca
      i faceta bliźniaka to niestety z reguły porażka. Ich lekkomyślność i
      nieodpowiedzialność z reguły doprowadza do katastrofy. Mój bliźniak oszukuje
      zdradza, choć w sypialni (i nie tylko)to ja zawsze miałam większy temperament i
      fantazję, ale oni nie widzą takich rzeczy, nie dostrzegają nikogo oprócz samych
      siebie własnej wygody. nawiązanie prawdziwej bliskości z bliżniakiem jest chyba
      niemożliwe choćby sobie człowiek zyły wypruł i kochał jak głupi on zawsze myśli
      wyłącznie w kategoriach JAAAAA.
      • Gość: baba kozioł Re: bliźnięta koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 01:41
        zgoda w 100% wyprułam sobie żyły i nie zuważył jeszcze miał pretensje że za
        mało, a żebyście wiedzieli co robiłam żeby zauważył...i bardzo żałuję...
      • Gość: misiusia Re: bliźnięta koziorożec IP: 212.244.52.* 08.09.06, 15:21
        Kiedyś byłam z bliźniakiem i to co piszesz mnie zamurowało !!! to mój bliźniak,
        były bliźniak :-) dzięki Bogu
        sama nie umiałam z nim zerwać, chociaż często miałam dosyć jego olewania i
        braku odpowiedzialności no i w końcu to on mnie rzucił, bo poznał kogoś nowego.
        Szkoda mi tych panów, bo nie wiedzą co to prawdziwa miłość. Teraz jestem z
        byczkiem i to jest to, jestem najszczęśliwsza na świecie :-)
        • Gość: Maciek Re: bliźnięta koziorożec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 17:21
          Gratuluje i pozdrawiam
    • Gość: Wiola Re: Bliznieta - Koziorożec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:37
      jastem spod znaku Blizniąt a mój mąż to Koziorożec a nasz związek aż płonie od
      namiętności ...oj pani wróżka nie uważała na zajęciach, czarodziejska kula do
      naprawy
    • anmajs Re: co myslę... 12.06.06, 23:04
      Jestem wesołą bliżniaczką.Owszem, byłam kiedyś z koziorożcem i była to
      KATASTROFA !!!Ten człowiek podcinał mi skrzydełka, potrafił mnie bolesnie
      zranić. W finale to on odszedł-ale na odchodnym powiedział mi coś co zniszczyło
      mnie wtedy psychicznie...Mężczyzni, których znałam wcześniej byli w stosunku
      do mnie uczciwi i szczerzy...Koziorożce zaś potrafią składać tylko deklaracje
      bez pokrycia. Weżcie Wy się lepij za panie spod znaku RAKA !!!!!! NAM DAJCIE
      SPOKÓJ !!!!
    • anmajs Re: ułani pod okienko 12.06.06, 23:06
      Jestem wesołą bliżniaczką.Owszem, byłam kiedyś z koziorożcem i była to
      KATASTROFA !!!Ten człowiek podcinał mi skrzydełka, potrafił mnie bolesnie
      zranić. W finale to on odszedł-ale na odchodnym powiedział mi coś co zniszczyło
      mnie wtedy psychicznie...Mężczyzni, których znałam wcześniej byli w stosunku
      do mnie uczciwi i szczerzy...Koziorożce zaś potrafią składać tylko deklaracje
      bez pokrycia. Weżcie Wy się lepij za panie spod znaku RAKA !!!!!! NAM DAJCIE
      SPOKÓJ !!!!
    • Gość: madzia Re: liznieta- koziorozec IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 26.06.06, 11:07
      zgadzam sie z tym ze to bzdura!! a z reszta kazdy horoskop jest sciema, kazdy
      moze wymyslic kilka zdan i po wszystkim a ze komus sie spelni raz na rok to juz
      wierza w kazdy horoskop
    • Gość: dyziogli nieprwda IP: *.kopnet.pl 08.08.06, 19:05
      agadzam sie z przedmowca moze nie mam lugoletniego zwiazku ale horoskop jest do
      kitu i to co napisano o koziorozcu i blizniaku nie jets do konca prawda bo
      koziorozec nie jets taki powazny a blizniak nie jest takim lekkoduchem wiec nie
      ma co czytac tego chyba ze ktos chce w to wierzyc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka