Dodaj do ulubionych

BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC

IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 03.07.05, 09:23
coz za bzdury !!
jestem Koziorozcem w dlugoletnim zwiazku z Blizniakiem, wszystko jest
dokladnie na odwrot niz w horoskopie.
Obserwuj wątek
    • Gość: bgp2001 Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 09:58
      Ja też....i to od tylu lat, że ooo albo i więcej! Pozdrawiam
      • Gość: Koziorożec Zgadzam się-bzdury!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:51
        Mamy z moim Bliźniaczkiem identyczną opinię jak Wy:) Jesteśmy razem 8 lat, więc
        jesli coś miałoby nie grać, to od dawna:)Pozdrawiamy wszystkie szczęsliwe, na
        przekór głupim stereotypom, związki koziorożcowo-bliźniacze:)
        • Gość: MAGDA KOCHAM KOZIOROŻCA NA ZABÓJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:41
          OCH MOJ UKOCHANY KOZIOROŻEC JEST DE BEST jestesmy juz3 lata ze soba i on
          bezemnie dnia niemorze przezyc i ja bez niego tez kocha mnie za moja fantazje
          (no tak mamy my bliżniaka)
          • Gość: alla78 Re: KOCHAM KOZIOROŻCA NA ZABÓJ IP: *.chello.pl 25.12.05, 13:20
            WItam!
            ZGADZAM SIĘ W PEŁNI!!
            dlaczego w horoskopach piszą takie bzdety? jestem z Koziorożcem i oboje
            jesteśmy naprawdę szcześliwi!Jeśli coś nas rózni to jest to zarazem różnica
            podobna do dwu róznyuch pól magnetycznych,które się przyciągają!
            Owszem - ja mam - jak Bliźniaczka- ogromny temperament i bywam niecierpliwa-
            ale nie można nam wmawiać, że jesteśmy wiecznymi Trzpiotkami, Bałaganiarami i
            rozkapryszonymi panienkami z ciąglych imprezek! Tak samo Kozorożce wcale nie są
            nudne,aż taaaak skrupulatne i zamknięte w sobie! oba znaki mają pasję! To się
            liczy! A Blizniak bardzo potrzebuje takiej opoki jaką jest Koziorożec- dzięki
            mojemu facetowi odkrywam, jak małe rzeczy mogą cieszyć, ja kwarto czasem
            poczekać na efekt. Mój Ukochany zaś odkrywa jak sympatyczne i potrzebne bywa
            spontaniczne zachowanie - kiedy np. jemy cos wspólnie a w radio slychać fajny
            jawalek- my- ot tak- zaczynamy tanczyc! Trzeba cieszyc sie tym, że taka
            mieszanka znaków naprawdę sie uzupelnia! Uważam że Koziorożec umie swietnie
            dopasowac sie do Blizniaka i miec udzial w jego energetycznej naturze- tak samo
            jak Blizniaczka potrafi doskonale wyciszyc sie w domowym zaciszu pijąc z
            Ukochanym pycha- herbate i oglądając zdjecia!
            I tak trzymac!
            Pozdrawiam wszystkei Blizniaczki i Panów Koziorożców
            • Gość: ellen Re: KOCHAM KOZIOROŻCA NA ZABÓJ IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 23.01.06, 15:17
              Bliźnak kobieta to maszynka do zaliczania kolesi a nie partnerka dla
              statecznego koziorożca, no chyba gra bo potrzebuje jego portwela
        • Gość: Paula Re: Zgadzam się-bzdury!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 13:00
          Przyznaje Wam 100% racje...tez jestem w takim zwiazku i to jest najszczesliwszy
          zwoazek jaki mnie kiedykolwiek spotkał... nie wyobrazam sobie zycia bez mojego
          Blizniaka
    • przecinaki Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC 12.07.05, 04:22
      rowniez. choc przyznaje ze zwiazek jest trudny - ale przez to wlasnie jest
      fascynujacy.
      generalnie sie zgadza ja Koziorozec jestem nudny a moja pani Blizniak czasem
      kompletnie zwariowana. Ale jakos to dziala. Wrecz rewelacyjnie ;)
      No a co do sypialni to powiedzialbym wrecz ze jest odwrotnie niz napisano w
      horoskopie ;)
      Pozdrawiam!
      • Gość: Gosc Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.07.05, 00:55
        Pozdrowienia dla wszystkich Blizniako-Koziorozcow. Po 25 latach bycia z
        Blizniakiem czytam horoskop jako zart
      • Gość: Monika Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.dew.pl 31.08.05, 18:11
        ehhh totalne bzdury w tym horoskopie - wszystko jest na odwrót!
    • Gość: ktos Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:44
    • Gość: kt Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:45
      ja tez jestem od roku z blizniakiem i uklada nam sie wspaniale
    • agatka_wd Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC 17.07.05, 12:22
      jestem z blizniakiemm 3lata.mieszkamy razem.jak do tej pory wszysto ukladalo
      sie swietiw,rozumielismyn si wspaniale,ale przez ostatnie kikla tygodni nie
      mozemy znalesc wspolnego jezyka.czuzbyscie mieli racje???prosze o pomoc.dobre
      rady jak postepowac z blizniakiem mile widziane.pozdrawiam.agatka
      • Gość: dominika Bliźnięta-Koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 16:14
        Ja jednak zgadzam sie troche z tym horoskopem.Jestem zakochana "po uszy" w
        bliźniaku.Ja sie mu kiedys podobalam.Chodziłam z nim jakiś rok temu,ale przez
        dwa miesiące nie dawał znaku życia.Gdy sie odezwał ja nie chciałam z nim być,bo
        bardzo mnie zranił tym nie odzywaniem sie.Widać brak odpowiedzialności i
        lekkomyślność. On uwielbia imprezki i tym podobne, a ja nie zabardzo.
        Rzeczywiście nie gadałam z nim za dużo, ale jak zaczęłam to skończyć nie
        mogłam, a on prawie nic nie mówił.Dlatego też u nas jest na odwrót - ja jestem
        rozgadana(koziorożec), a on małomówny(bliźniak). Pomimo wszystkiego nadal chce
        z nim być, bo go kocham, natomiast nie wiem co on do mnie czuje. Czasem wydaje
        mi sie, że coś jeszcze zachowało mu sie z miłości do mnie, no ale nie wiem.
    • Gość: zrozpaczona Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:31
      Jestem z bliznietami 3 lata i myslę, że to nie ma sensu.ja dzieki niemu stałam
      się weselsza, bardziej otwarta na ludzi, ale on ze wszystkiego by żartował. I
      to mnie denerwuje, bo są rzeczy na które żartem nie mozna zareagować. A w łóżku
      przeciwnie- ja lubię eksperymentować,a on- stare, utarte pozycje.
      • Gość: kozioł Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:36
        Mało szczerości ze strony bliżniakówny - ciągłe kombinowactwo, zwodzenie i
        krytykanctwo ciągłe wymagania względem wszystkich wokół , ale względem siebie
        nie w żadnym wypadku. Traktowanie osoby w związku jak konkurencji i zamiast
        wspieranie jej to podcinanie gałęzi, na której tak na prawdę się siedzi.
        Ogólnie rzecz biorąc jako związek koleżeński/luźny i na spotania towarzyskie jak
        najbardziej ale żeby ciągle komuś dorosłemu odpowiadać na pytania ( te same )
        jak małemu dziecku - wybaczcie - szkoda czasu lepiej rozejrzeć się za kimś
        dojrzałym !
        A co do łóżka ( chociaż uwielbiam to nie uważam , że dla tego się żyje) ocena
        dość słaba: to samo, szybko, krótko.
        To jest ocena mojego byłego ( oczywiście) związku. Natomiast mam znajomych,
        którzy potrafili się dogadać. Z tym że układ odwrotny : baba kozioł.
        • Gość: baba kozioł Re: koziorożec-bliżnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 01:16
          tak zgadza się wszystko w 100%
    • Gość: magda Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.cable.ubr01.haye.blueyonder.co.uk 23.07.05, 11:06
      zgadzam sie ze to bzdury jestem blizniakiem mam meza koziorozca 3 letnia corke
      i szczesliwe malzenstwo od 5 lat
    • Gość: BLIŹNI Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:15
      Bzdura może i tak, mam za soba kilka związków partnerskich żeby było śmieszniej
      tylko jeden nie był z Koziorożcem. Sam jestem Bliźniakiem, nie wyszukuje
      partnerki po znaku zodiaku, ale jak sie z kimś zaprzyjaźnię to często się
      okazuje że znowu znalazłem wspólny język z Koziołkiem :). Nie powiem czasem sa
      chwile gorszego porozumienia, lub rozstania (które pozostają w miłej historii),
      ale taką ideologie można dopasować do wszystkiego. Czy są związki pomiędzy
      dwoma znakami zodiaku (np ryba i strzelec)gdzie w takiej konfiguracji nie
      występują zwady miedzy partnerami.... nie słyszałem o takich. A ja aktualnie
      super się dogaduje z moją partnerką juz od kilku lat i mam gdzieś przesądy :-)
      POZDRAWIAM BLIŹNIE PARY
      • Gość: gosc Re:prawda IP: *.e-wro.net.pl 17.04.07, 12:33
        prawda
    • Gość: aga Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:23
      no właśnie co za bzdury
      ja też koziorożec on bliżniak i wszystko jest super
    • Gość: motylek Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:18
      zgadzam sie z wami to sa jakies glupoty, jestem blizniakiem i dobrze mi z
      kozoroozcem :) :)
      pozdrawiam
    • Gość: żona Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.skynet.net.pl 08.09.05, 21:23
      to jakaś bzdura! rzeczywiscie wszystko jest zupelnie inaczej!
    • Gość: blizniak Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: 80.51.206.* 16.09.05, 22:22
      ja jestem blizniakiem i tez no moze dopiero od paru miesiecy jeztem z
      koziorozcem i jest całkiem inaczej, moze zeczywiscie moj partner jest ode mnie
      powazniejszy , a ja od niego bardziej rozczepana i czasem az nie powazna ale i
      ja i Radek bardso sie kochamy i nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie. On
      zawsze wszystkiego pilnuje , by były zaplącone rachunki, bym napisała prace ,
      nawet zebym wyłaczyła ziemniaki, ale ja za to zawsze go rozsmieszam i przytule
      gdy mu jest zle...oboje czujemy sie super i nawet zamieszkalismy
      razem ...rozumiemy sie swietnie a róznice charakteru wcale nam nie
      przeszkadzaja!
    • Gość: b1 Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 10:20
      jestem bliźniakiem i bardzo kocham mojego koziołka :)
      jest moim skarbem i nie wyobrażam sobie życia bez niego
    • Gość: b1 BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:39
      związki na odległość trwają, bo bliźniaki są wierne. Jak kochają to kochają!
      dlaczego koziołki są takie uparte i nie potrafią zrozumieć, że bliźniaki cenią
      osobowość a nie wygląd? Dlaczego utudniają a nie pomagają, by się to rozwinęło?
      wszystko jest możliwe gdy obie strony chcą i naprawde się kochają!!!!! Wygląda
      na to, że koziołek nie kochał, nie chciał....Nie można nikogo zmuszać do
      miłości, bo nie w tym rzecz....
      • Gość: didi39 Re: koziorożec-bliżnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 01:12
        tak...i znowu to samochwalstwo...a koziołek be i nie rozumie no niczego nie
        rozumie że np. bliżniaczek chciałby zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko i kochać
        do zamordowania i wejść na głowę...a bliźniaki których znam szczególną uwagę
        zwracają nie na osobowość tylko na wygląd,portfel,bonusy,gifty i czy im się
        opłaca znajomość ale udają przeskromne, przesympatyczne, pomocne itd.no to
        znaczy że nie kochają tylko grają, ale wierzę że są również wibrujący
        pozytywnie.Chyba bardziej sprawdza się kombinacja ON-kozioł ONA-bliżnięta.
        (?)
    • Gość: p.s. BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:36
      po tym wszystkim jakakolwiek próba powrotu wiąże się z przyjazdem i nikt nie
      będzie mi przypisywał czegoś, co nie zrobiłam
    • Gość: Mirunia Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:19
      święta prawda...dwa odwrotne bieguny...
    • Gość: gość Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.kalisz.mm.pl 07.11.05, 19:38
      Ale też bzdury są w tym horoskopie napisane!
    • Gość: Monica Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.05, 14:41
      Zupelnie nie zgadzam sie z tym horoskopem .Jestem Blizniakiem i mam meza
      Koziorozca i jestesmy juz 7 lat ze soba,a ciagle jestesmy zakochani w sobie jak
      na poczatku zwiazku.Thomas wcale nie jest taki strasznie spokojny a ja wcale
      nie taka zmienna i porywcza.Powiedzialabym,ze to wlasnie moj Thomas czesciej ma
      szalone pomysly anizeli ja.A co do zmiennosci...nigdy nawet przez mysl mi nie
      przeszlo zeby zmienic mojego kochanego meza na jakiegos innego....
      • Gość: Dorota Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:58
        Byłam żoną koziorożca przez 27 lat. Zdradzał mnie. Wreszcie odważyłam się z nim
        roztać. Horoskop jest prawdziwy, jeżeli chodzi o związek. "Koziorożca" wcale
        nie opisałabym jako odpowiedzialnego. Ten o którym piszę jest kłamcą, oszustem
        i męską ku.... Chyba to nie znak zodiaku zdecydował o takim charakterku.
    • Gość: Misia Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 22:11
      Kocham koziorożca na zbój.Mamy te same pragnienia i dobrze się rozumiemy!
    • Gość: Ashita&LordKermit Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:22
      Totalna bzdura! Nie zgadzamy się. Nie chodzi tylko o same cechy związku, ale i
      o poszczególne cechy osobowości, które przypisaliście do naszych znaków zodiaku
      i które w żaden sposób się nie zgadzają (gwiazdy kłamią! Spójrzcie na Jima
      Carrey'a! xD)
    • Gość: blizniak:) Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:44
      jestem blizniakiem i jestem z koziorozcen i jestesmy bardzo szczesliwi i bardzo
      sie kochamy i to bzdury ze koziorozce nie sa namietni i bardzo powazni jest
      wrecz przeciwnie:)
    • Gość: laleczka Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.crowley.pl 29.12.05, 10:46
      Jestem Koziorożcem.Ani nie jestem poważna ani poukładana a mój temperament jest
      większy niż ma Bliźniak.Z moim Bliźniakiem jesteśmy tak samo
      szaleni ,zwariowani,wybuchowi.Ja nawet bardziej.A seks jest równy naszym
      temperamentom.
    • Gość: Go$ka Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 23:07
      jA tez sie nie zgadzam choc jestem z moim Koziorożcem dopiero 5 miesięcy , wiem
      ze sie kochamy i choc czasem sie kłucimy i tak jestesmy razem:d wcale nie jest
      tak ze on sie nie zna na zartach, tak samo jak ja Swirujemy równo;Dpozdrawiam
      równiez wszystkie szczęsliwe i mocne pary:D
      • Gość: ja Re: IP: *.e-wro.net.pl 18.04.07, 14:06
        nie jestm do kńca pewien
    • zancia_ch Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC 05.01.06, 13:04
      nie zgadzam się z tym tekstem jestem w stałym związku z koziorożcem i świetnie
      się dogadujemy i kochamy,NIE ZAMIENIŁABYM GO NA ZADEN INNY ZNAK ZODIAKU!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka