Gość: toja IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 03.07.05, 09:23 coz za bzdury !! jestem Koziorozcem w dlugoletnim zwiazku z Blizniakiem, wszystko jest dokladnie na odwrot niz w horoskopie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bgp2001 Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 09:58 Ja też....i to od tylu lat, że ooo albo i więcej! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koziorożec Zgadzam się-bzdury!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:51 Mamy z moim Bliźniaczkiem identyczną opinię jak Wy:) Jesteśmy razem 8 lat, więc jesli coś miałoby nie grać, to od dawna:)Pozdrawiamy wszystkie szczęsliwe, na przekór głupim stereotypom, związki koziorożcowo-bliźniacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA KOCHAM KOZIOROŻCA NA ZABÓJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:41 OCH MOJ UKOCHANY KOZIOROŻEC JEST DE BEST jestesmy juz3 lata ze soba i on bezemnie dnia niemorze przezyc i ja bez niego tez kocha mnie za moja fantazje (no tak mamy my bliżniaka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alla78 Re: KOCHAM KOZIOROŻCA NA ZABÓJ IP: *.chello.pl 25.12.05, 13:20 WItam! ZGADZAM SIĘ W PEŁNI!! dlaczego w horoskopach piszą takie bzdety? jestem z Koziorożcem i oboje jesteśmy naprawdę szcześliwi!Jeśli coś nas rózni to jest to zarazem różnica podobna do dwu róznyuch pól magnetycznych,które się przyciągają! Owszem - ja mam - jak Bliźniaczka- ogromny temperament i bywam niecierpliwa- ale nie można nam wmawiać, że jesteśmy wiecznymi Trzpiotkami, Bałaganiarami i rozkapryszonymi panienkami z ciąglych imprezek! Tak samo Kozorożce wcale nie są nudne,aż taaaak skrupulatne i zamknięte w sobie! oba znaki mają pasję! To się liczy! A Blizniak bardzo potrzebuje takiej opoki jaką jest Koziorożec- dzięki mojemu facetowi odkrywam, jak małe rzeczy mogą cieszyć, ja kwarto czasem poczekać na efekt. Mój Ukochany zaś odkrywa jak sympatyczne i potrzebne bywa spontaniczne zachowanie - kiedy np. jemy cos wspólnie a w radio slychać fajny jawalek- my- ot tak- zaczynamy tanczyc! Trzeba cieszyc sie tym, że taka mieszanka znaków naprawdę sie uzupelnia! Uważam że Koziorożec umie swietnie dopasowac sie do Blizniaka i miec udzial w jego energetycznej naturze- tak samo jak Blizniaczka potrafi doskonale wyciszyc sie w domowym zaciszu pijąc z Ukochanym pycha- herbate i oglądając zdjecia! I tak trzymac! Pozdrawiam wszystkei Blizniaczki i Panów Koziorożców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellen Re: KOCHAM KOZIOROŻCA NA ZABÓJ IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 23.01.06, 15:17 Bliźnak kobieta to maszynka do zaliczania kolesi a nie partnerka dla statecznego koziorożca, no chyba gra bo potrzebuje jego portwela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Zgadzam się-bzdury!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 13:00 Przyznaje Wam 100% racje...tez jestem w takim zwiazku i to jest najszczesliwszy zwoazek jaki mnie kiedykolwiek spotkał... nie wyobrazam sobie zycia bez mojego Blizniaka Odpowiedz Link Zgłoś
przecinaki Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC 12.07.05, 04:22 rowniez. choc przyznaje ze zwiazek jest trudny - ale przez to wlasnie jest fascynujacy. generalnie sie zgadza ja Koziorozec jestem nudny a moja pani Blizniak czasem kompletnie zwariowana. Ale jakos to dziala. Wrecz rewelacyjnie ;) No a co do sypialni to powiedzialbym wrecz ze jest odwrotnie niz napisano w horoskopie ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.07.05, 00:55 Pozdrowienia dla wszystkich Blizniako-Koziorozcow. Po 25 latach bycia z Blizniakiem czytam horoskop jako zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.dew.pl 31.08.05, 18:11 ehhh totalne bzdury w tym horoskopie - wszystko jest na odwrót! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:45 ja tez jestem od roku z blizniakiem i uklada nam sie wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_wd Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC 17.07.05, 12:22 jestem z blizniakiemm 3lata.mieszkamy razem.jak do tej pory wszysto ukladalo sie swietiw,rozumielismyn si wspaniale,ale przez ostatnie kikla tygodni nie mozemy znalesc wspolnego jezyka.czuzbyscie mieli racje???prosze o pomoc.dobre rady jak postepowac z blizniakiem mile widziane.pozdrawiam.agatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Bliźnięta-Koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 16:14 Ja jednak zgadzam sie troche z tym horoskopem.Jestem zakochana "po uszy" w bliźniaku.Ja sie mu kiedys podobalam.Chodziłam z nim jakiś rok temu,ale przez dwa miesiące nie dawał znaku życia.Gdy sie odezwał ja nie chciałam z nim być,bo bardzo mnie zranił tym nie odzywaniem sie.Widać brak odpowiedzialności i lekkomyślność. On uwielbia imprezki i tym podobne, a ja nie zabardzo. Rzeczywiście nie gadałam z nim za dużo, ale jak zaczęłam to skończyć nie mogłam, a on prawie nic nie mówił.Dlatego też u nas jest na odwrót - ja jestem rozgadana(koziorożec), a on małomówny(bliźniak). Pomimo wszystkiego nadal chce z nim być, bo go kocham, natomiast nie wiem co on do mnie czuje. Czasem wydaje mi sie, że coś jeszcze zachowało mu sie z miłości do mnie, no ale nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:31 Jestem z bliznietami 3 lata i myslę, że to nie ma sensu.ja dzieki niemu stałam się weselsza, bardziej otwarta na ludzi, ale on ze wszystkiego by żartował. I to mnie denerwuje, bo są rzeczy na które żartem nie mozna zareagować. A w łóżku przeciwnie- ja lubię eksperymentować,a on- stare, utarte pozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozioł Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:36 Mało szczerości ze strony bliżniakówny - ciągłe kombinowactwo, zwodzenie i krytykanctwo ciągłe wymagania względem wszystkich wokół , ale względem siebie nie w żadnym wypadku. Traktowanie osoby w związku jak konkurencji i zamiast wspieranie jej to podcinanie gałęzi, na której tak na prawdę się siedzi. Ogólnie rzecz biorąc jako związek koleżeński/luźny i na spotania towarzyskie jak najbardziej ale żeby ciągle komuś dorosłemu odpowiadać na pytania ( te same ) jak małemu dziecku - wybaczcie - szkoda czasu lepiej rozejrzeć się za kimś dojrzałym ! A co do łóżka ( chociaż uwielbiam to nie uważam , że dla tego się żyje) ocena dość słaba: to samo, szybko, krótko. To jest ocena mojego byłego ( oczywiście) związku. Natomiast mam znajomych, którzy potrafili się dogadać. Z tym że układ odwrotny : baba kozioł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba kozioł Re: koziorożec-bliżnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 01:16 tak zgadza się wszystko w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.cable.ubr01.haye.blueyonder.co.uk 23.07.05, 11:06 zgadzam sie ze to bzdury jestem blizniakiem mam meza koziorozca 3 letnia corke i szczesliwe malzenstwo od 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLIŹNI Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:15 Bzdura może i tak, mam za soba kilka związków partnerskich żeby było śmieszniej tylko jeden nie był z Koziorożcem. Sam jestem Bliźniakiem, nie wyszukuje partnerki po znaku zodiaku, ale jak sie z kimś zaprzyjaźnię to często się okazuje że znowu znalazłem wspólny język z Koziołkiem :). Nie powiem czasem sa chwile gorszego porozumienia, lub rozstania (które pozostają w miłej historii), ale taką ideologie można dopasować do wszystkiego. Czy są związki pomiędzy dwoma znakami zodiaku (np ryba i strzelec)gdzie w takiej konfiguracji nie występują zwady miedzy partnerami.... nie słyszałem o takich. A ja aktualnie super się dogaduje z moją partnerką juz od kilku lat i mam gdzieś przesądy :-) POZDRAWIAM BLIŹNIE PARY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:23 no właśnie co za bzdury ja też koziorożec on bliżniak i wszystko jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:18 zgadzam sie z wami to sa jakies glupoty, jestem blizniakiem i dobrze mi z kozoroozcem :) :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.skynet.net.pl 08.09.05, 21:23 to jakaś bzdura! rzeczywiscie wszystko jest zupelnie inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blizniak Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: 80.51.206.* 16.09.05, 22:22 ja jestem blizniakiem i tez no moze dopiero od paru miesiecy jeztem z koziorozcem i jest całkiem inaczej, moze zeczywiscie moj partner jest ode mnie powazniejszy , a ja od niego bardziej rozczepana i czasem az nie powazna ale i ja i Radek bardso sie kochamy i nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie. On zawsze wszystkiego pilnuje , by były zaplącone rachunki, bym napisała prace , nawet zebym wyłaczyła ziemniaki, ale ja za to zawsze go rozsmieszam i przytule gdy mu jest zle...oboje czujemy sie super i nawet zamieszkalismy razem ...rozumiemy sie swietnie a róznice charakteru wcale nam nie przeszkadzaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b1 Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 10:20 jestem bliźniakiem i bardzo kocham mojego koziołka :) jest moim skarbem i nie wyobrażam sobie życia bez niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b1 BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:39 związki na odległość trwają, bo bliźniaki są wierne. Jak kochają to kochają! dlaczego koziołki są takie uparte i nie potrafią zrozumieć, że bliźniaki cenią osobowość a nie wygląd? Dlaczego utudniają a nie pomagają, by się to rozwinęło? wszystko jest możliwe gdy obie strony chcą i naprawde się kochają!!!!! Wygląda na to, że koziołek nie kochał, nie chciał....Nie można nikogo zmuszać do miłości, bo nie w tym rzecz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi39 Re: koziorożec-bliżnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 01:12 tak...i znowu to samochwalstwo...a koziołek be i nie rozumie no niczego nie rozumie że np. bliżniaczek chciałby zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko i kochać do zamordowania i wejść na głowę...a bliźniaki których znam szczególną uwagę zwracają nie na osobowość tylko na wygląd,portfel,bonusy,gifty i czy im się opłaca znajomość ale udają przeskromne, przesympatyczne, pomocne itd.no to znaczy że nie kochają tylko grają, ale wierzę że są również wibrujący pozytywnie.Chyba bardziej sprawdza się kombinacja ON-kozioł ONA-bliżnięta. (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.s. BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:36 po tym wszystkim jakakolwiek próba powrotu wiąże się z przyjazdem i nikt nie będzie mi przypisywał czegoś, co nie zrobiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirunia Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:19 święta prawda...dwa odwrotne bieguny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.kalisz.mm.pl 07.11.05, 19:38 Ale też bzdury są w tym horoskopie napisane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.05, 14:41 Zupelnie nie zgadzam sie z tym horoskopem .Jestem Blizniakiem i mam meza Koziorozca i jestesmy juz 7 lat ze soba,a ciagle jestesmy zakochani w sobie jak na poczatku zwiazku.Thomas wcale nie jest taki strasznie spokojny a ja wcale nie taka zmienna i porywcza.Powiedzialabym,ze to wlasnie moj Thomas czesciej ma szalone pomysly anizeli ja.A co do zmiennosci...nigdy nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby zmienic mojego kochanego meza na jakiegos innego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:58 Byłam żoną koziorożca przez 27 lat. Zdradzał mnie. Wreszcie odważyłam się z nim roztać. Horoskop jest prawdziwy, jeżeli chodzi o związek. "Koziorożca" wcale nie opisałabym jako odpowiedzialnego. Ten o którym piszę jest kłamcą, oszustem i męską ku.... Chyba to nie znak zodiaku zdecydował o takim charakterku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 22:11 Kocham koziorożca na zbój.Mamy te same pragnienia i dobrze się rozumiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ashita&LordKermit Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:22 Totalna bzdura! Nie zgadzamy się. Nie chodzi tylko o same cechy związku, ale i o poszczególne cechy osobowości, które przypisaliście do naszych znaków zodiaku i które w żaden sposób się nie zgadzają (gwiazdy kłamią! Spójrzcie na Jima Carrey'a! xD) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blizniak:) Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:44 jestem blizniakiem i jestem z koziorozcen i jestesmy bardzo szczesliwi i bardzo sie kochamy i to bzdury ze koziorozce nie sa namietni i bardzo powazni jest wrecz przeciwnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laleczka Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.crowley.pl 29.12.05, 10:46 Jestem Koziorożcem.Ani nie jestem poważna ani poukładana a mój temperament jest większy niż ma Bliźniak.Z moim Bliźniakiem jesteśmy tak samo szaleni ,zwariowani,wybuchowi.Ja nawet bardziej.A seks jest równy naszym temperamentom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go$ka Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 23:07 jA tez sie nie zgadzam choc jestem z moim Koziorożcem dopiero 5 miesięcy , wiem ze sie kochamy i choc czasem sie kłucimy i tak jestesmy razem:d wcale nie jest tak ze on sie nie zna na zartach, tak samo jak ja Swirujemy równo;Dpozdrawiam równiez wszystkie szczęsliwe i mocne pary:D Odpowiedz Link Zgłoś
zancia_ch Re: BLIŹNIĘTA - KOZIOROŻEC 05.01.06, 13:04 nie zgadzam się z tym tekstem jestem w stałym związku z koziorożcem i świetnie się dogadujemy i kochamy,NIE ZAMIENIŁABYM GO NA ZADEN INNY ZNAK ZODIAKU! Odpowiedz Link Zgłoś