Dodaj do ulubionych

BYK - BARAN

• Gość: Agusia.. Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:45
      Hmm... u nas kiedyś było zajefajnie,teraz to jest małą pomyłką...Ale może
      dlatego,że to już 14 lat..tak czy inaczej gdyby nie mój ustepliwy charakter-
      pozabijalibyśmy się..hehe :)) Główka do góry..kiedyś może będzie lepiej :))
    • Gość: malinka Re: BYK - BARAN IP: *.Paradox.pl 19.02.06, 16:20
      całkowicie zgadzam się z waszą opinią ponieważ baranki sa bardzo rozrzutne i
      nie wiadomo kiedy juz nie ma kasy w portwelu. Wiekszość jego pieniązków
      przeznaczane jest na browarki i jego kochaną Justyne z którą jest w trójkacie z
      Szymonem.wszystko doprowadza mnie juz do szału!
      Nie zgadzam się jednak, że barankowi byk musi się poddać ponieważ to ja gram
      pierwsze skrzypce
    • katamara1 Re: BYK - BARAN 26.02.06, 22:15
      Ja znak BYK , mój kochany znak Baran. Jesteśmy ze sobą już ponad 14 lat.
      Kochamy się i uwielbiamy. Czasami chadzamy swoimi drogami,bo i musimy od siebie
      odpocząć,ale to nie na długo.
      • Gość: baranica Re: BYK - BARAN IP: 212.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 28.02.06, 14:52
        No dobrze moje panie byczyce, widze ze zwiazki pani-byk, pan-baran kwitna i
        maja sie dobrze. A jak to jest w odwrotnej konfiguracji? Ja jestem pani-baran
        on byk, jestesmy ze soba niesmawicie szczesliwi, te same temperamenty, co
        prawda moj byczek jest o wiele bardziej racjonalny ode mnie i czesto sprowadza
        mnie na ziemie, ale rozumiemy sie doskonale. A jak nam to rokuje na przyszlosc?
        Oby jak najlepiej...
        • Gość: Paulaa Re: BYK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 22:04
          Ja jestem pani baran a ... ja tak bardo kocham pana byka... tylko ze
          on mnie ... faktcznie zarywa... patrzy proto w oczy gdy z nim
          rozmawiam , czsami dość często patrzy w moją strone ... bardzo
          martwił sie gdy raz płakałam ... , mówił ze jestem kochana , a gdy
          wyjeżdrzał na wakacje ... mówił ze bezie tęsknił. My się kłócimy
          często i ciągle pzrepraszamy się nawzajem... czsami dosc po długiej
          przerwie... aale przepraszamy... czy jego to męczy ?... czy coś on
          czuje do mnie (dlatego chodź po długim czasie i tak pzreprasza) ?
          • Gość: Gość Re: BYK - BARAN IP: 195.116.35.* 17.08.09, 17:15
            Aktywne i ambitne Barany są dobrymi pracownikami. Jeśli jednak praca jest zbyt
            jednostajna lub nie ma nowych zadań do wykonania, szybko nudzą się i tracą
            zainteresowanie zawodowymi sprawami.
    • Gość: AniA Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:08
      ja jestem spod znaku byka a mój ukochony spod barana. jestesmy ze soba 3 lata i
      za rok planujemy ślub. Baaardzo sie kochamy mimo ze jestesmy oboje tak samo
      uparci :)
    • Gość: GRETCHEN Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 23:46
      WSZYSTKO SIĘ ZGADZA .JA JESTEM ZODIAKALNYM BYKIEM,MÓJ MĄŻ NATOMIAST BARANEM :
      BEZ KOMPROMISU Z TYM CZŁOWIEKIEM SPOKOJNE ŻYCIE JEST NIEMOZLIWE.GDYBYM JA NIE
      USTĄPIŁA TO ... KATASTROFA
      POZDRAWIAM SERDECZNIE :GRETCHEN
    • Gość: ewa BYK - BARAN -byczek IP: *.3.pl / *.3.pl 11.04.06, 11:57
      my jestesmy trojkatem bermudzkim... Ja Byczyca On Baran i maly on Byk! Weekend
      to pole bitwy-mimo, ze wszyscy sie kochamy.A zwiazek Pana Barana z Pania Byk to
      dynamit.klotnie sa wloskie,jego chec dominacji ogromna a moja sila walki i upor
      konkretny.widze wiele minusow-glownie w dominacji na kazdym polu.Moj pAn Baran
      wszystko wie i potrafi najlepiej ja zas przezz upor nie znosze cudzej
      ingerencji... kochamy sie bardzo i jakos leci ale jest i bedzie ciezko!Licze na
      to ze ja ostygne a on zwolni tempo bo ten 3 nas wykonczy.
      • Gość: sylwia Re: BYK - BARAN -byczek IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:37
        czesć Ewa...świetną masz zatem mieszankę , aż Ci zazdroszcze takiej rodzinki ha
        ha i jeszcze malego byczka na dodatek. ja jestem byczkiem i właśnie spotkalam
        świetnego baranka...na razie jest potulny ale coś czuje że jak mnie tylko
        upoluje to zacznie pokazywać swoją prawdziwą naturę...w miłości ,,,,zapowiada
        się na prawdziwą eksplozję!!!
    • Gość: x Re: BYK - BARAN IP: *.i-2000.net 09.05.06, 21:49
      ja tez ze swoim chlopakiem rozumielismy sie zajebiscie na poczatku ale poczekaj
      jak bedziec 2lata dopiero zacznie wszytsko sie sprawdzac
    • Gość: byk-owata Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:09
    • Gość: mariolka Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:19
      u mnie jest inaczej ja jestem Bykiem i raczej należe do osob rozrzutnych dzis
      np kupilam sobie kolejne bluzeczki z kt jedna juz jest skazana na
      zachomikowanie jej w szafie :) moj maz baran trzyma oszczednosci szcypie sie ze
      wszystkim, mowi ze niczego nie potrzebuje :-/. Ciuchy z wielka przyjemnoscią
      kupuje mu sama - choc wcale nie sa niezbednym wydatkiem. On zbiera pieniadze i
      oszczedza jak ma byc jakiś planowany wiekszy wydatek. Wiec chyba nie do konca
      jest z ta rozrzutnoscia i oszczednoscią. W tym horoskopie tylko 1 jest prawda
      lubie wygody ale nie szcedze na nie pieniedzy nie tylko dla siebie ale i
      innych, a ze czynszu miesiac nie zaplace nie jest tragedia. Mam duzo znajomych
      ciagle latam po lesie z psem a maz - baran w domu. Oglada TV i marzeniem jego
      jest spedzic niedziele niepokojonym w domowych pieleszach.
    • Gość: Daria0018 Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:56
      ja jestem bykiem moj facet baranem jestesmy ponad 2 lata i teraz dopiero widze
      w co sie wpakowalam.kochamy sie bardzo ale wiele nas rozni
    • Gość: Iza Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:39
      Wszystko się zgadza!!!! Jakbym czytała o sobie i o moim mężu. Jesteśmy razem
      pięć lat mamy 3-letniego synka, początki były super z czasem kiedy zaczeliśmy
      żyć życiem codziennym zaczęły się kwasy.Ale dajemy radę.
      • Gość: jaga Re: BYK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:35
        Jestem baranem prawdziwie upartym jak baran.Co zamyślę to już chciała bym to
        wdrożyć.Mój mąż to byk,jest zrównoważony,mądry i kochany.Jesteśmy 35 lat po
        ślubie.Wychowaliśmy czworo wspaniałych dzieci.Największym naszym szczęściem jest
        to,że los nas ze sobą połączył.
    • Gość: Beacia Re: BYK - BARAN IP: *.socal.res.rr.com 08.07.06, 05:55
      Ja juz jestem ze swoim barankiem ponad 4 lata.Mamy pieknego synka. Ten horoskop
      to swieta prawda-baran to ogien(wielki pozar:)),a byk to ziemia.Kochamy sie
      bardzo i nie zamienila bym sie za zadne skarby.Barany uwazam bardzo dbaja o
      rodzine,choc pomysly czasem maja dla byka zbyt szalone.
    • Gość: D. Re: BYK - BARAN IP: 82.160.4.* 20.07.06, 17:34
      A ja jestem baran a on byk... wzeszlym tyg mnie zdradzil ;(;(;(
      • Gość: ten sam Re: BYK - BARAN IP: *.ksknet.pl 11.01.07, 22:00
        Bo głupi był, to zdradził;-)
    • Gość: lala Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:36
      jestem z moim kotkiem juz przez rok i 3 miesiace planujemy sie pobrac:)
      dzieki temu co tu przeczytalam wiem juz co robic i jak o niego dbac:) dziekuje
    • Gość: Minka BYK - BARAN IP: *.pro-internet.pl 11.09.06, 00:35
      Hmmm, ja niestety nie dałam rady. Ja Byczek, on Baran, było między nami mnóstwo
      pasji i namiętności, byliśmy ze sobą 6 lat, rzeczywiście rozumieliśmy się bez
      słów, ale codzienne kłótnie i spory zabiły uczucie i sprawiły, że związek
      przemienił się w gehennę i codzienną walkę.Było dużo łez i wzajemnego
      krzywdzenia się, aż w końcu postanowiłam to zakończyć. Wszystko przez upór i
      brak kompromisowości:/ Życzę innym parom o tym układzie znaków więcej szczęścia!
      Ja znalazłam pocieszenie w ramionach Lwa, też zapowiada się ciekawie, choć mam
      nadzieję że nie tak burzliwie;)
    • Gość: Ania BYK - BARAN IP: *.chello.pl 18.10.06, 09:48
      My jesteśmy już razem 5 lat i osiem miesięcy. To cudowny związek!!!! Nie
      wyobrażamy sobie życia oddzielnie. Kocham go nad życie i wierzymy, że mieliśmy
      ogromne szczęście, że właśnie na siebie trafiliśmy!!!
    • Gość: zakochana :) BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:06
      Jestem z moim Miśkiem już od ponad miesiąca i jest nam wspaniale.Jego znak
      zodiaku to baran a mój byk :)
    • Gość: byczek:D Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:50
      Właśnie!!Lepiej niż z panną i koziorożcem!!
      Ja też:D
    • Gość: miły BYK - BARAN IP: *.ksknet.pl 11.01.07, 21:39
      A my się właśnie pokłóciliśmy. Ona była uparta, a ja gwałtowny. Nie wiem, czy to
      ma sens.
      • Gość: lola Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:42
        my własnie tez sie pokłócilismy ja jestem byk on baran..
        :) ale ogólnie jest suuper:D a ta kłótnia to chyba tak żeby nie było nudno:P
    • Gość: sylwijkaa BYK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.08, 00:14
      ja byk on baran, jestesmy ze soba 4 lata, kochamy sie strasznie,ale ciagla walka
      czasem jest wykanczajaca. trzeba sie naprawde dotrzec. hmmmm...
      • Gość: mbrandi Re: BYK - BARAN IP: *.162.wmc.com.pl 26.01.08, 12:58
        Ja baran, mąż byk. wytrzymaliśmy już ze sobą 14lat, mamy 2 dzieci.
        Było ciężko, jest i zapewne nie będzie łatwo ale warto bo są też
        wspaniałe wspomnienia.Zgadzam się całkowicie z wątkiem wstępnym,
        cali my
    • Gość: Nala ehh.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 07:31
      Moich rodziców nie było stać na 'odrobinę tolerancji' i są w separacji. Jestem
      osobą młodą i ciężko mi z tym...
      Cała prawda o związku!
      • Gość: baranica Re: baran i byk IP: 89.108.251.* 11.11.08, 23:37
        ja jestem baranem- dokładnie tym z horoskopów:/ on jest bykiem... równiez tym opisywanym...jest piekielnie ciężko..nawet z panami baranami było mi łatwiej... ale kocham Go. mamy wiele rzeczy które nas łączą ( plany, ambicje, marzenia, gust, rozrywki) ale czasem się zastanawiam, czy jak tak dalej będzie o chce spędzic kolejnych n-lat w takiej walce:( eh te horoskopy..niby głupie a ile w nich prawdy z życia..
    • kabalarka Re: BYK - BARAN 16.08.09, 15:03
      Zapraszam do dyskusji.
    • agrentowy4321 Re: BYK - BARAN 07.03.23, 15:25
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: BYK - BARAN 28.04.23, 06:06
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka