Gość: gonia :)))) IP: 80.50.247.* 05.10.06, 21:13 e tam. mam strzelca, jestem panną i świetnie dajemy sobie radę. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. ot co! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoliwerka Re: Ja panna on strzelec 05.11.06, 10:52 ja panna mąż strzelec.jesteśmy małżeństwem od 3,5 roku w stałym zwiazku już 6 lat.czasem mam go naprawde dosc,kłócimy się odchodzimy od siebie i znowu wracamy. daje mu nauczke żeby pamietal ze o rodzine trzeba dbac,a nie wydawac na swoje przyjemnosci.kocham go z calego serca zalezy mi tez na dzieciacaby byly zawsze przy ojcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavlo 001 001 001 Re: Ja panna on strzelec IP: *.tkk.pl 08.02.07, 00:58 miałem panne Panne i cóż nieułozyło sie to nie było dopasowane ale poznałem drugą Panne i co?.. poprzednia Panna to była kiepska ale obecna to ... dopiero przyniej poczulem co to prawdziwa milosc bo przy pierwszej to sie męczyłem. Wiec na co czekacie ja nie ta Panna to następna i bedzie OK ! :):):)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: confused panna-strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:02 hmm... ja tam osobiście nie narzekam :D jest cudownie :) iw cale sie nie nudze przy mojej pannie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirsha panna-strzelec IP: *.elb.vectranet.pl 17.11.06, 10:05 no nie pwiem zeby mnie zachwycil ten horoskop... ja poza nim swiata nie widze ale nie wiem jak go zdobyc. a z eszta te cechy z horoskopu do nas nie pasuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Panna - Strzelec IP: *.bagu.cable.ntl.com 25.01.07, 22:25 Ja Panna(01/09),moj facet strzelec(17/12)...Na moje zwiazek jest pelen milosci.Ale jak to w kazdym zwiazku sa tez zgrzyty.Jestem typowa panna lubie wieczorami siedziec w domu,poprzytulac sie dluzej niz godzine;)troche przystopowac tempo zycia.On natomiast jakby mial robale w tylku w miejscu minute nie potrafi usiedziec, wszedzie go pelno,tysiace pomyslow na minute.Czasami doprowadza mnie to tempo do szalu,ale z drugiej strony motywuje mnie do ruszenia tyleczka z domu;). Moge powiedziec ze przez te niezgodnosci i roznice w naszych charakterach zwiazek PANNA-STRZELEC moze przetrwac dluzej niz inne.Panna uspokaja i wycisza Strzelca, natomiast Strzelec nie pozwoli Pannie zanudzic sie w domu:). Slyszalam niedawno ze to gen ludzki odpowiada za zdrady...im bardziej osoby do siebie pasuja tym wieksza szansa ze sie polasza na zdradzenie swojego partnera. Najlepiej zlozyc poloke jablka z polowka cytryny niz polowke jablka z druga pasujaca czescia tego samego jablka.... Suma sumarum: Wiec zwiazek Panna - Strzelec maja duze powodzenie na udany,zufany,pelen milosci zwiazek. Goraco polecam:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona-strzelec Re: Panna - Strzelec IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.07.09, 06:21 Hmm co za zbieg okolicznosci: te same daty tylko plec odwrotnie :o) Ja czyli ona 17/12 on 01/09. Nie rozumiemy sie totalnie, ale juz umiemy ze soba zyc. On ma typowe cech panny, ja strzelca. On chyba bardziej cierpliwy i tolerancyjny. Zobaczymy co czas pokaze.. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: panna- strzelec 10.12.07, 22:29 Zgadzam się z przedmówczyniami :) również jestem w związku z panną, jest zupełnym przeciwnikiem strzelca, ale to własnie sprawia, że tak cudownie się dogadujemy :)) Ja- zawsze z głową w chmurach, żyjąca chwilą, on twardo chodzący po ziemi :) uzupełniamy się idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec Re: panna- strzele ylko kobieta panna - facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 17:46 strzelec, jeszcze tak. Ale facet Panna - to tragedia, zimny , skapy , oszczedny , uporzadkowany , powazny , cos strasznego a MATERIALIZM PANNY JEST ZENUJCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 21:56 Ja 100% panna Ona koniec strzelca i co????? To ja nudze sie z nią.Ja lubie wydawać ona oszczędzać. Zawsze w centum uwagi ona w cieniu.Ja do ludzi ona do domu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki panna-strzelec IP: 83.2.156.* 28.08.08, 09:13 jestem strzelcem a on panną kłócimy sie dośc często ale i tak cię kocham Piotrusiu ty moja najukochańsza panno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patii Panna - strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 10:31 Yyy ja sie nie zgadzam z tym wszystkimm.. W moim związku wydaje się być na odwrót:P Ja jestem tym wulkanem energi a on spokojny bardziej;D Ale strasznie dobrze sie ze sobą dogadujemyyy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokolino Panna - strzelec IP: *.gprs.plus.pl 25.01.09, 16:32 Oprócz tego co mówią gwiazdy.... ( osobiście mam sceptyczne podejście do tego ...he he panną ze znaku jestem w końcu....) od urodzenia kształtują nas różne...czynniki, takie jak: rodzice, dziadkowie, indywidualna sytuacja rodzinna....potem szkoła, studia praca itd..itd....to one mają największy wpływ od wczesnych lat dzieciństwa na nasz charakter i na to jakimi ludźmi później jesteśmy...smutnym faktem jest to, że wszędzie w horoskopach partnerskich związek panny-strzelca nie poleca się ....nie wiem , nie byłem z kobietą spod znaku strzelca ale znam wielu ludzi (brat strzelec, najlepszy kumpel strzelec...matka panna itd..) i tu bym się zatrzymał....jak wielu ludzi których znam posiadaczy tych samych znaków ..ludzie ci różnią się od siebie....znam kilka łuczniczek które nie widzą innego zajęcia jak siedzenie w domu, wołem Je nie wyciągniesz do pubu, kina czy na disco....a z kolei Panny udzielające się w różnorakich kwestach, wolontariatach...teatrach....kołach zainteresowań.....zakręconych...ektrawertyków.. i tak na odwrót....sam osobiście nie widzę nic złego w byciu pedantycznym (osobiście nie jestem) bo co fajnego w tym jak wokoło syf ....w oszczędności...bez przesady ale warto czasem kasę liczyć bo można pod koniec miesiąca zdziwić się...podróże kocham jak każdy ale nie zawsze jest czas i pieniądze...w domu jestem na kolacji i gdy śpię (i to nie zawsze J)..no i sex....tutaj napisałbym jedno zadanie ale daruję sobie, a wszystkim wróżbistom zadam pytanie? Skąd do cholery wiedzą co komu w głowie, co u kogo w sypialni....?? kula im ujawniła...szkoda że ta kula nie przewidziała kryzysu, to może bym się zabezpieczył finansowo bardziej ..:P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZIK Panna - strzelec IP: *.gprs.plus.pl 25.01.09, 17:23 Poczytajcie sobie tutaj jest konkretnie wypisane z podziałem na dekady (a to ma znaczenie)nie jest tak źle ..pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZIK Panna - strzelec IP: *.gprs.plus.pl 25.01.09, 17:26 krystian.homelinux.org/testy/znaki/strzelec.php sorki coś mi sie nie wgrało pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasperska. Panna - strzelec IP: *.aster.pl 13.07.09, 06:36 Moim zdaniem to wyżej to chyba jakaś pomyłka, ja jestem panną, mój chłopak strzelcem i dogadujemy się bardzo dobrze, nie ma żadnych kłótni ani nic. Jednak te znaki zodiaków i te całe horoskopy, to dobra ściema, nigdy w nie, nie wierzyłam ... bo co ma jakaś data urodzenia do związku, jak tym osobom na sobie zależy, to te znaki są zupełnie zbędne, taka jest moja opinia. Mi się bynajmniej układa, pomimo tego co wywnioskowano :) Kc Michałku :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winionas Panna - strzelec IP: *.ostrowmaz.mm.pl 11.04.10, 18:17 Ja-strzelec Ona-panna.Kocham Ją i mam nadzieje że wszystko sie ułoży,chociaż to moja pierwsza wielka miłość ale szaleje za nią i huj Odpowiedz Link Zgłoś