Dodaj do ulubionych

PANNA - STRZELEC

IP: *.crowley.pl 12.07.05, 01:00
świeta racja
Obserwuj wątek
    • Gość: fasolka Re: PANNA - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 03:08
      wszystko sie zgadza,ze strzelcem nie da sie żyć!!
      • Gość: ania- strzelec Re: PANNA - STRZELEC IP: *.promax.media.pl 12.07.05, 15:51
        Jak to się nie da? da się, niejest to ciekawe życie, ale zależy co kto lubi. Ja
        jestem w układzie z Panem - panną i owszem, jest tragicznie, bo w zadnej
        sprawie jedno nie chce ustąpić drugiemu. On mysli, ze ma prawo wsystko
        komentować, a ja mu na to najchętniej odpowiadam, że to moja sprawa co i jak
        robię, jeżeli wierzę w słusznośc tego co robię to robię to za wszelką cenę, a
        on jeżeli mnie kocha- powinien mnie wspierać . Ale tak nie jest, więc często
        się kłócimy niestety, ale też bardzo się kochamy. Jak długo nie wiem, ale
        cieszę się, że jest mi dane w życiu kochać Tego człowieka.
        • Gość: Ika Re: PANNA - STRZELEC IP: *.chello.pl 14.07.05, 23:38
          Ja - panna właśnie obchodziłam 20 rocznicę ślubu z moim mężem - strzelcem.
          Związek długi choć nie zawsze szczęśliwy. A problemy z dogadaniem mamy do dziś.
        • Gość: nena Re: PANNA - STRZELEC IP: 195.42.249.* 06.09.05, 15:23
          Ja jestem( typową) panną, on(typowym) strzelcem. Jesteś my razem osiem lat!
          Tworzymy fantastyczne małżeństwo.Ryczę ze śmiechu gdy czytam o totalnym
          niedopasowaniu tych znaków i zastanawiam się skąd biorą się takie teorie, bo na
          pewno nie z obserwacji rzeczywistości. A co z przyciąganiem się przeciwieństw?!
          Gdybyśmy mieli takie same charaktery albo umarlibyśmy z nudów, albo zamęczyli
          szaleństwami -a tak, wszystko jest ok. Nie wyobrażam sobie lepszej kombinacji
          znaków.
          • Gość: aaa Re: PANNA - STRZELEC IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 12.12.05, 13:29
            ja jestem panna, moj mezczyzna strzelcem i zgadzam sie z Toba - tylko boki
            zrywac z takich horoskopow.....zycie piekne, wesole, a milosc wszystko
            zalatwia - nawet jego szalenstwa a moje uporzadkowanie:)) pozdrawiam
          • Gość: aga Re:panna- strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:06
            ciesze sie ze moge przeczytac pozytywne opinie na temat zwiazku panny i
            strzelca.ja jestem panna i kocham strzelca,mam nadzieje ze cos z tego bedzie:)
            • Gość: panna Re:panna- strzelec IP: *.cel.czest.pl 21.07.06, 12:30
              ja panna maz strzelec razem od 17 lat roznica charakterow jest ale mozna sie
              dogadac,jak w kazdym malzenstwie potrzebny jest kompromis
        • Gość: Dagmara Re: PANNA - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:41
          Ja jestem Strzelcem a on Panna,zyjemy w pieknym zwiazku.Dogadujemy sie we
          wszystkich sprawach.On mi ufa a ja jemu.Tworzymy cudowny zwiazek i jest nam
          razem bardzo dobrze!
    • mewa_smieszka Re: PANNA - STRZELEC 20.07.05, 12:43
      Jest super, a artykuł bzdurny. Nikt tak mnie nie uspokoi jak moja "panna", nikt
      tak świetnie nie sprząta, nikt tak dokładnie nie przeanalizuje pitu, od którego
      szlag mnie trafia. Polecam ten układ ;-) naprawdę można wiele sobie dać i
      nauczyć się od siebie. Ważne, żeby lubić te same potrawy :-)

• Gość: Strzelec Re: PANNA - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 16:28
        Jestem w zwiazku z panna 3 lata.Jestem bardzo szczesliwa z Panem-Panna.Potrafi
        sprowadzic mnie na ziemie,swoim spokojem takze mnie uspokoic,zmobilizowac-
        poniewaz czesto jak cos zaczynam,tego nie koncze bo mam juz nowe
        zainteresowanie.Gotuje-bo ja mam dwie lewe rece do gotowania.Naprawi to co ja
        przez roztargnienie zepsuje.Swietnie sie uzupelniamy.Raz siedzimy w domu(To co
        panny lubia)kolejnym razem idziemy na impreze.Klotnie oczywiscie ze sa!A w
        jakim zwiazku ich nie ma.Nie wyobrazam sobie innego partnera!!!
        • Gość: Mirka Re:panna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 00:06
          Moj partner panna jest strasznie upierdliwy i czasem dostaje z nim ataku,ale go
          kocham i nie wyobrazam sobie innego partnera!Ktory moglby mi zapewnic tyle
          milosci,czulosc i spokoju ducha.Kocham Cie Leszek
          • Gość: rufus Re:panna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:32
            wszyscy piszecie jak to zajefajnie mieć za partnera pana Pannę, ale nigdzie nie
            widzę zachwytu Panów, którzy za partnerkę mają panią Strzelec... gdzie
            zachwyt???
    • piootruch Re: PANNA - STRZELEC 22.07.05, 10:50
      jestem w związku ze strzelcem już 5 lat, jest trudno i czasem mam ochotę na
      niego nakrzyczeć, ale nikt tak jak on nie potrafi mnie rozśmieszyć, uspokoić. I
      choć to ja w tym związku jestem uległa i "poddana", to spokojem i cierpliwością
      mogę osiągnąć to co chcę. Jest wspaniałym ojcem, który doskonale rozumie się z
      synami. Najważniejsze jest to, że sobie ufamy i kochamy sie bardzo. Mam
      nadzieję, że zawsze tak będzie.
    • Gość: madziorek Re: PANNA - STRZELEC IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 01:00
      ja zyje juz ze strzelcem rok i dogadujemy sie bardzo dobrez, moze dlatego ze
      jestem panna z ostatnije dekady, albo dlatego ze on jest wyjatkowym strezlcem,
      ktory w ogole nei pasuje od uogolnianego opisu
      • Gość: Michał EH :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:21
        To wyżej już chyba nieaktulane :D Madziorku my się świetnie dogadujemy i może
        nie wszystkie Strzelce sa takie pfeee i może z niektórymi Pannom wychodzi ...
        (ja jestem Strzelec) =P ....ciekawe czy kiedyś to przeczytasz... KC:*
    • Gość: kasia Re: PANNA - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:13
      Po 7 letnim zwiazku ze panna chyba w koncu sie dogadalismy aczkolwiek czasmi
      tak mnie wkurza Takiego upierdliwego znaku chyba nie ma, ale albo kompromisy
      albo koniec Tak wiec on stara sie nie byc tak pragmatyczny i rozumiec moja
      spontanicznosc zywiol i radosc zycia a ja staram sie nie robic tego czego
      najjbardziej nie lubi np wydawanie kasy (trzaba oszczedzac ;) zawsze a ja
      korzystac z zycia)
    • Gość: JA Re: PANNA - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:57
      No raczej watpie. Choć gwiazdy zaprzeczaja, ja jestem szczęśliwa z moim mężem
      panną - w łóżku tez;)))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: komar Re: PANNA - STRZELEC IP: *.246.jawnet.pl 27.08.05, 21:30
      co wy pie..cie jestem strzelcem i nic z tego co tu napisali sie nie zgadza
    • Gość: asica Re: PANNA - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:08
      oj cos tu sie nie zgadza!!! moj partner strzelec dynamiczny?? absolutnie!! nie
      nudzimy sie ze soba i nie moge narzekac na chaos w związku:)
      • llukiz Re: PANNA - STRZELEC 06.09.05, 15:54
        E ,a może to jakiś fałszywy strzelec?
    • Gość: sylwia Re: PANNA - STRZELEC IP: 195.116.102.* 15.10.05, 12:57
      mysl;e ze to jest very very very stupid!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: sylwia Re: PANNA - STRZELEC IP: 195.116.102.* 15.10.05, 12:57
      mysl;e ze to jest very very very stupid!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ewa Re: PANNA - STRZELEC IP: 195.116.234.* 31.10.05, 15:29
      jestem panną i mam chłopaka strzelca... to co jest tu napisane to bzdura! my
      doskonale do siebie pasujemy i na pewno nie nudzimy sie ze sobą...:)!!!!!
    • Gość: Iza r. Re: PANNA - STRZELEC IP: 195.136.53.* 23.11.05, 08:10
      Moim zdaniem to co jest tutaj napisane to kompletna bzdura. Bardzo dobrze
      dogaduje sie z moim partnerem i wrecz przeciwnie uzupelniamy sie na wzajem.
    • Gość: ja Re: PANNA - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:37
      g.o.w.n.o. prawda wiesniaki jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Asia Re: PANNA - STRZELEC IP: *.devs.futuro.pl 02.12.05, 20:03
      hahaha.....sprawdzam już niejeden taki horoskop...prawie wszedzie to
      samo...ale "ja tam w miłośc wierze, w nas, jak głupie
      zwierze" ...hehe...byliśmy ze soba już 2 razy...jestesmy dorośli, ale nas do
      siebie ciągnie...my poprostu jesteśmy jedną duszą...jesteśmy dwoma połówkami
      jednego jabłka ;)
    • Gość: aNgel Re: PANNA - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:56
      Bzdura! Ja i moj boy doskonale sie dogadujemy! Horoskop nie zawsze mowi prawde..
      • Gość: ONA Re: PANNA - STRZELEC IP: *.broker.com.pl 04.01.06, 12:34
        (panna-stzrelec)jestesmy wieloletnimi przyjaciolmi, teraz zacyznamy na tym
        opierac nas zwiazek... totalne BE-ZE--DU-RY, tutaj pisza.
    • Gość: Kasia Re: PANNA - STRZELEC IP: *.chello.pl 10.01.06, 21:12
      moze i z róznych a jednak jakby z zupełnie tych samych. mąż mój to strzlec,
      cudowny strzelec jest nam wspaniale, własnie siedzi obok i uczy sie:), moze
      dlatego ze ja nie jestem taka typową panną?:)
    • Gość: Rogue Re: PANNA - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:00
    • Gość: dobra wrozka ;p Re: PANNA - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:06
      Jaaaaaasne, normalnie nie wierze. Ile wy macie lat dziecka ze przyznajecie
      racje takim chorym bredniom. przecierz to chyba jasne ze tego nie pisal zaden
      astrolog tylko jakas swirnieta babka z kompleksem nizszosci :) ja i moj facet
      jestesmy ze soba juz 15 lat a od trzech lat jestesmy po slubie. mam jeszcze
      dodawac ze koles jest strzelcem?? ludzie pomyslcie troche bo jak bedziecie
      sobie szukac faceta takiego jakiego doradzi wam jakas pseudo wrozka od siedmiu
      bolesci to faktycznie skonczycie ... z zalamaniem nerwowym. to taka dobra rada
      • Gość: SuuuuperBabka Re: PANNA - STRZELEC IP: *.such.nat.hnet.pl 16.01.06, 17:20
        Drodzy moi, ja podobno jestem spod znaku panny (24.08) ale ZADNEJ ale to ZADNEJ
        cechy Panny u siebie nie widze. Na dodatek jestem ze strzelcem, ktory za mna
        nie nadaza bo to ja mam wielkie poklady energii, fullllll pomyslow i nigdy bym
        nie stwierdzila, ze ON moglby sie ze mna NUDZIC????? To raczej on analizuje i
        czasami wywleka rzeczy sprzed lat ;))) ale jest to mega smieszne i ogolnie jak
        nikt pasujemy do siebie pod wzgledem goracych temperamentow, gotowosci
        experymentowania, ogromnego poczucia humoru itd itd. Niestety czasami mam
        watpliwosci czy cos im sie nie poje.... z tymi horoskopami bo to ja uwielbiam
        byc w centrum uwagi, uwielbiam jak traktuje sie mnie jak damę i niestety jestem
        choleryczka wiec jak wpadne w gniew to lepiej zchodzic z drogi;-) szybko mi
        jednak przechodzi i znowu smieje sie z mojego strzelca, ze jeszcze to pamieta.
        Pozdrawiam wszystkich "horoskopowiczow", mam nadzieje, ze traktujecie horoskopy
        z przymruzeniem oka a tak apropo: ostatnio slyszalam, ze najlepsza partia dla
        strzelaca jest.... UWAGA!!!! PANNA!!!!! O yeah;-)
        • Gość: Kasia Re Panna - Strzelec IP: *.telia.com 07.03.06, 10:31
          Witam Wszystkich.
          Oczywiście, że najlepsza partia dla Strzelca to Panna.Ja
          jestem Panną a mój Ukochany Strzelcem.Jesteśmy ze sobą 5 lat a w tym roku
          będzie ślub i będziemy żyć długo i szczęśliwie.
          • Gość: Gość Re: Re Panna - Strzelec IP: 83.1.169.* 18.11.09, 03:20
            Najważniejszą wartością jest jednak dla osoby spod znaku Panny miłość rodzina.
            Choć trudno jej znaleźć osobę, która odpowiadałaby jej wysokim wymaganiom.
        • Gość: Xena .... IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.11.06, 11:30
          > Drodzy moi, ja podobno jestem spod znaku panny (24.08) ale ZADNEJ ale to
          > ZADNEJ cechy Panny u siebie nie widze

> ja uwielbiam byc w centrum uwagi, uwielbiam jak traktuje sie mnie jak damę i
          > niestety jestem choleryczka wiec jak wpadne w gniew to lepiej zchodzic z
          > drogi;-) szybko mi jednak przechodzi

Co z tego ze masz slonce w Pannie, urodzilas sie na pograniczu Panny i Lwa i z
          tego co piszesz - masz z pewnoscia duze wplywy Lwa - nie zachowjesz sie jak
          Panna a jak Lew - nie dziwne wiec, ze twoj Strzelec z Toba sie zgadza - po tym
          co piszesz o nim - moze miec jakies palnety w Pannie lub Koziorozcu ew. Rak
          albo Skorpion (pamietliwosc).
      • Gość: Dagmara Re: PANNA - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:43
        Dokladnie! zgadzam sie.Nieufajcie wrózką ja jaestem Strzelcem a on Panna i to
        cudowny zwiazek a wrózki i astrolodzy twierdza inaczej! to brednie!
    • Gość: ANITA- panna Re: panna- strzelec IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.06, 15:33
      MOJE UPORZADKOWANIE? CHYBA DZIĘKI NIEMU! PORZĄDEK W DOMU? OWSZEM, ALE NIE
      KONIECZNIE NA CODZIEŃ W ŻYCIU! TO ON MA ZASADY, A JA CZĘŚCIEJ TYLKO DUŻO
      GADAM! :))) OPINIE MAMY ZWYKLE ODMIENNE, ALE ZAWSZE SĄ USZANOWANE- I TO
      CZĘŚCIEJ PRZEZ NIEGO NIŻ PRZEZE MNIE! W MOIM ZWIĄZKU JEST CZĘSTO GORĄCO - TAKŻE
      W ŁÓŻKU! MIŁOŚĆ I PRZYJAŻŃ JEST WAŻNIEJSZA NIŻ JAKIEŚ PRZERAŻAJĄCE WRÓŻBY!
    • Gość: panna joanna Re: panna-strzelec IP: *.devs.futuro.pl 12.04.06, 11:58
      siemanko...jestem zodiakalną Panną, a mój chłopak to strzelec. Absolutnie nie
      zgadzam sie z tym co tu jest napisane... jesteśmy naprawde szczęśliwą i udaną
      parą, chociaż sprawdza się fakt, że lubie pouczać i czepiać sie drobiazgów, a
      mój Darek to "żywe srebro" Temperatury mamy takie same i to mój strzelec ma
      raczej problemy by dorównać mej fantazji i finezji ;] Jesteśmy z jednego świata
      i nadajemy na tych samych falach...przyłóżcie sie bardziej do wiarygodności
      wróżb i horoskopów bo ostatnio wam to nie wychodzi :D
      • Gość: Marcin (strzelec) Re: panna-strzelec IP: 62.164.245.* 15.05.06, 15:06
        Mi sie zdaje ze powinno sie podzielic na 3 rodzaje znakow te z domieszka
        wczesniejszego, 100%, i z dodatkiem pozniejszego znaku.
        Ja mam 100% panne sam jestem 100% strzelcem no i niestety mi sie wszystko zgadza.
        Ona jest spokojna, lubi miec wszystko poukladane, dba o wizerunek zewnetrzny,
        uparta jak ja, domatorka. Ile razy chce wyjsc z nia do przyjaciol zawsze jest
        problem bo tego nie lubi tamtego co innego a wogole to zostalibysmy w domu.
        Podejrzewam ze jak by miala do wyboru mnie czy rodzinke zostawila by mnie,
        codziennie zdaje relacjie mamie co gdzie sie dzieje a mnie trafia. Jak poklucimy
        sie, ja chce zapomniec o wszystkim zycie toczy sie dalej a ja trzyma, jest
        pamietliwa jak "pekinczyk". Caly miesiac albo miesiace bede sie staral ostatnie
        2 godziny cos jest nie tak, skwituje ze caly czas bylo zle, a mnie nosi uffffffff.
        Pozdrawiam wszystkich co maja swietny zwiazek panna - strzelec
        i sprawdzcie z jaka domieszka macie te znaki
    • Gość: PATRYCJA_MARY panna-strzelec IP: *.ipt.aol.com 07.07.06, 21:13
      jestem z nim 2 lata,faktycznie jest coś w tym.ale go kocham...
    • Gość: opatrycja_mary panna-strzelec IP: *.ipt.aol.com 07.07.06, 21:15
      a zresztą da się z nim żyć nie jest wcale tak fatalnie jak piszecie,bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: katia :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:46
      nie zgadzam się z tym, mimo tego, iż jestem strzelcem :) mam chłopaka spod
      znaku panny i dogadujemy się świetnie od kilku lat.
      To są ściemy, gdzie tylko nie zajrze " Panna i Strzelec-zbrodnia,
      tragedia...itp., itd." :)
      obłędu można dostać:)
    • Gość: kaska panna-strzelec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:51
      w moim przypadku to sie sprawdza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka