Gość: czarnulkaa6 Re: STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:22 Bzdura totalna. Bardzo dobrze dogaduję się z panną i idziemy razem do przodu. Praktycznie mamy ten sam zwariowany świat. Więc po co te głupoty piszecie? Co to za wróżka nieudacznica haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:30 Ja już trzeci rok jestem żoną Panny, a piąty jesteśmy ze sobą. Niedawno zostaliśmy rodzicami małego Skorpiona! To dopiero kombinacja! Kto więc patrzyłby na horoskopy!?! Ja w mojej Pannie zakochałam się na parkiecie! Oboje lubimy tańczyć. On, co prawda, woli tańce standardowe, ja latynoskie, ale i tak zawsze jest bosko! Droga Dzika Różo, małżeństwo to nie dopasowywanie horoskopów, tylko kompromisy w sprawach ważnych i mniej ważnych. Jeśli wyciskasz pasę do zębów od połowy tubki, a jego to denerwuje, to kup drugą tubkę i niech wyciska sobie pastę od końca - wszyscy będą szczęśliwi! Panny to bardzo wyrozumiali i pomocni partnerzy. Sama znam jeszcze jedną, bardzo szczęśliwą parę (z siedmioletnim stażem) w odwrotnej kombinacji (pani Panna i pan Strzelec). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: STRZELEC - PANNA IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 02.02.06, 12:56 ciekawe......jestem panną ale nie uważam sie za osobe nudną, a już tym bardziej nie za osobe której wolność jest obca. dla mnie i dla mojego partnera-strzelca wolność w związku to podstawa. poza tym jeśli chodzi o porządek to oboje nie wiemy co to znaczy :) czasami to własnie on musi mnie stopować za szaleństwa... no i na koniec chce powiedzieć, że nie wiem co o tym sądzić ale na waszej stronie wcześniej czytałam że strzelec-panna to bardzo dobrana para... no cóż... jak juz cos piszecie to piszcie konsekwentnie... Pozdrawiam panny i strzelców :))) życze ci Dzika różo i twojemu partnerowi duzo miłości, wiary, zaufania, i optymizmu na wspólnej drodze życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł - strzelec STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:42 Nie miałem wspanialszej partnerki niż PANNA! Jest cudowna, wyrozumiała potrafi uszanować potrzebę wolności u Strzelca (oczywiście z rozsądnych granicach). Wcale też nie jest wielkim zwolennikiem porządków! Nie raz musiałem zwracać i prosić moją kochaną Pannę o porządek Jedno co na pewno potrzebuje Panna to uporządkowany harmonogram swojego życia, oczywiście z wyprzedzeniem przynajmniej dziesięcioletnim. Chce wiedzieć co będziemy robić za rok, kiedy wesele, dzieci itp. A strzelec o czym myśli z wyprzedzeniem? Jedynie o jakimś wyjeździe, przygodzie Ale wesele będzie, niech Pani Panna się nie obawia! W końcu jej wiercenie w brzuchu Strzelca odniesie skutek! Ciekawe jaki wtedy będzie cel Panny? Pewnie dzieci… A potem? Aż strach się bać! No ale przynajmniej są przekomarzania i ustępstwa na które jak się kocha trzeba iść! Zaczynając związek z Panna i czytając charakterystykę jej znaku, wystraszyłem się iż w łóżku może być nieśmiała i mało przebojowa. Na szczęście życie zweryfikowało pozytywnie moje obawy! Jest zmysłową kochanką! Nie boi się realizować naszych wspólnych fantazji! Po prostu ideał! No ale jak wszyscy wiemy życie nie opiera się tylko na sexie! Panny mają wspaniały charakter. Można z nimi porozmawiać o wszystkim, ogólnie lubiane są przez większość znaków. Jak po radę to tylko do Panny!!! Pozdrawiam Paweł (strzelec) P.S. Zuzia moja ty Panno – kocham cię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: STRZELEC - PANNA IP: *.sasnet.pl / 217.153.219.* 23.02.06, 14:11 To bzdura!! Jestem bardzo zakochanym strzelcem w pelnym fantazji panu pannie. jest nam cudownie. bylam w dlugim zwiazku, a kiedy tylko poznalam jego rzucilam wszystko, i nie zaluje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga nie dolujcie nas IP: *.ramtel.pl 28.02.06, 14:17 29.04.2006 Wychodze za swoja "panne" wiem ze wiele nas rozni... pogladay , podejscie do zycia , wszystkie cechy charakteru sa zupelnie inne ale... jestem przy moim mezczyznie szczesliwa... i uwazam ze damy sobie rade... :) Powinniscie w tych horoskopach pisac oprocz samych negatywow cos pozytywnego co podnosilo by na duchu a nie dobijalo... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re:Strzelec - Panna IP: *.gala.net.pl 16.03.06, 14:11 Da się.Jestem spod znaku panny a moja księżniczka jest strzelcem , stworzymy bardzo mocno udany związek tzn juz go stworzyliśmy, kochamy się.....poprostu..:- )07-07-2007 ślub...;-)/Tomek i Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re:Strzelec - Panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:03 szczęśliwa data:D , 07.07.2007 - same siódemki ;) wszego najlepszego życze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: strzelec-panna IP: *.globalconnect.pl 22.06.06, 21:45 zgadzam sie:) bylam 3 lata w takim zwiazku z facetem panna i faktycznie bylo to zatruwanie zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos ktos IP: 80.48.186.* 27.10.06, 21:40 co to za bzdury!!!!!!!!??????/ od 4 lat jestem z panem panna i wszystko uklada sie jak w bajce!!!!!nie piszcie takich glupot bo nie macie racji!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia strzelec-panna IP: *.elartnet.pl 06.11.06, 12:26 Totalna bzdura :) Właśnie jestem w związku z Panem Panna, ja jestem seksowną Panią Strzelec. Nie nudzimy się, zawsze mamy tysiąc tematów do przedyskutownia oboje jesteśmy ciekawi świata, a w sypialni mamy podobny temperament - jest bosko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuczniczka strzelec-panna IP: *.aster.pl 06.12.06, 19:59 święta prawda-ciągłe nieporozumienia,różnice nie do pokonania Lepiej sobie odpuścić, bo to dwa różne światy, odległe od siebie planety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarlot bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 12:13 hmm byłam w związku z panną i dla mnie była to istna udręka !!!!!!!na początku spoko ale później nie dało się wytrzymać! wiecej juz panny nie chce hahah podziekuje;P ale to nie oznacza że każdy zwiazek strzelca z panna bedzie nie udany!!! NIE WARTO WIERZYC W HOROSKOPY bo tylko czasem jak uda sie im strzelić to trafia w sedno!! to zalezy od ludzi, temperamentu a nie od tego ze ktos wyczytał w gwiazdach ze taki zwiazek bedzie z góry przegrany!! sory ale to jest totalna bzdura ! moze w moim przypadku sie sprawdziło ale jest MNUSTWO fantastycznych i szczęsliwych związków własne zpod tych znaków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prorok Cos wam powiem IP: *.gprs.plus.pl 12.01.08, 00:04 Jakbyscie byli mniej egoistyczni kazdy znak by do kzdego pasował Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K***a strzelec-panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 17:09 Wszystko sie zgadza chłopak z pod znaku panna czepia sie o byle co. Nawet nie umie uzasadnić swojego postępu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Strzelec - panna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 10:37 To wszystko jest prawda kobieta strzelec a mężczyzna panna - to jak woda i ogień. Nasze małżeństwo dobiegło końca i jesteśmy w trakcie rozwodu.Pan panna jest bardzo trudną osobą w związku - samolubny, drobiazgowy wręcz zachłanny. Swoje dobro stawia ponad wszystko. Straszny egoista.Dziwię się sama sobie, że w tym związku wytrzymałam - aż 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Strzelec - panna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 10:38 Prawda, prawda - uciekaj od panny, gdzie pieprz rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Strzelec - panna IP: 94.251.130.* 27.02.09, 18:30 Ja strzelec- mąż panna,jesteśmy ze sobą 40 lat i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Strzelec - panna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.09, 16:35 Jestem z panna w związkumałżeńskim już 12 lat ,a znamy się 18 lat.Wg mnie jest całkiem nieżle , chociaż faktycznie pannie brakuje werwy życiowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Strzelec - panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:17 Dla Panny najlepszy Koziorożec :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Strzelec Strzelec - panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 09:38 Ja też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Strzelec - panna IP: *.pila.vectranet.pl 04.12.09, 15:39 jestem z Panem-Panną juz 3 lata.. i da rade heh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witia Re strzelec panna IP: *.privacyfoundation.de 18.12.09, 17:37 Ja strzelec Ona Panna. Jesteśmy już od wczoraj 15 lat z dobrym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: strzelec-panna IP: 81.210.17.* 21.12.09, 14:01 no tak, mnie się wszystko zgadza... i pasuje w partnerstwie i indywidualnie. nawet sprawdzają mi się gazetowe horoskopy, które ktoś pisze z nudów i nie mają nic wspólnego z prawdziwą astrologią. czyli działa... placebo! Odpowiedz Link Zgłoś