Dodaj do ulubionych

STRZELEC - PANNA

• Gość: czarnulkaa6 Re: STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:22
      Bzdura totalna. Bardzo dobrze dogaduję się z panną i idziemy razem do przodu.
      Praktycznie mamy ten sam zwariowany świat. Więc po co te głupoty piszecie? Co
      to za wróżka nieudacznica haha
    • Gość: Kasia Re: STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:30
      Ja już trzeci rok jestem żoną Panny, a piąty jesteśmy ze sobą. Niedawno
      zostaliśmy rodzicami małego Skorpiona! To dopiero kombinacja! Kto więc patrzyłby
      na horoskopy!?! Ja w mojej Pannie zakochałam się na parkiecie! Oboje lubimy
      tańczyć. On, co prawda, woli tańce standardowe, ja latynoskie, ale i tak zawsze
      jest bosko!

Droga Dzika Różo, małżeństwo to nie dopasowywanie horoskopów, tylko kompromisy w
      sprawach ważnych i mniej ważnych. Jeśli wyciskasz pasę do zębów od połowy tubki,
      a jego to denerwuje, to kup drugą tubkę i niech wyciska sobie pastę od końca -
      wszyscy będą szczęśliwi! Panny to bardzo wyrozumiali i pomocni partnerzy.

Sama znam jeszcze jedną, bardzo szczęśliwą parę (z siedmioletnim stażem) w
      odwrotnej kombinacji (pani Panna i pan Strzelec).
    • Gość: Gosia Re: STRZELEC - PANNA IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 02.02.06, 12:56
      ciekawe......jestem panną ale nie uważam sie za osobe nudną, a już tym bardziej
      nie za osobe której wolność jest obca. dla mnie i dla mojego partnera-strzelca
      wolność w związku to podstawa. poza tym jeśli chodzi o porządek to oboje nie
      wiemy co to znaczy :) czasami to własnie on musi mnie stopować za szaleństwa...
      no i na koniec chce powiedzieć, że nie wiem co o tym sądzić ale na waszej
      stronie wcześniej czytałam że strzelec-panna to bardzo dobrana para... no
      cóż... jak juz cos piszecie to piszcie konsekwentnie... Pozdrawiam panny i
      strzelców :))) życze ci Dzika różo i twojemu partnerowi duzo miłości, wiary,
      zaufania, i optymizmu na wspólnej drodze życia!!!
    • Gość: Paweł - strzelec STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:42
      Nie miałem wspanialszej partnerki niż PANNA! Jest cudowna, wyrozumiała potrafi
      uszanować potrzebę wolności u Strzelca (oczywiście z rozsądnych granicach).
      Wcale też nie jest wielkim zwolennikiem porządków! Nie raz musiałem zwracać i
      prosić moją kochaną Pannę o porządek  Jedno co na pewno potrzebuje Panna to
      uporządkowany harmonogram swojego życia, oczywiście z wyprzedzeniem
      przynajmniej dziesięcioletnim. Chce wiedzieć co będziemy robić za rok, kiedy
      wesele, dzieci itp.  A strzelec o czym myśli z wyprzedzeniem? Jedynie o jakimś
      wyjeździe, przygodzie  Ale wesele będzie, niech Pani Panna się nie obawia! W
      końcu jej wiercenie w brzuchu Strzelca odniesie skutek! Ciekawe jaki wtedy
      będzie cel Panny? Pewnie dzieci… A potem? Aż strach się bać! No ale
      przynajmniej są przekomarzania i ustępstwa na które jak się kocha trzeba iść!
      Zaczynając związek z Panna i czytając charakterystykę jej znaku, wystraszyłem
      się iż w łóżku może być nieśmiała i mało przebojowa. Na szczęście życie
      zweryfikowało pozytywnie moje obawy! Jest zmysłową kochanką! Nie boi się
      realizować naszych wspólnych fantazji! Po prostu ideał!
      No ale jak wszyscy wiemy życie nie opiera się tylko na sexie! Panny mają
      wspaniały charakter. Można z nimi porozmawiać o wszystkim, ogólnie lubiane są
      przez większość znaków. Jak po radę to tylko do Panny!!!

Pozdrawiam
      Paweł (strzelec)

P.S.
      Zuzia moja ty Panno – kocham cię!!!
    • Gość: kasia Re: STRZELEC - PANNA IP: *.sasnet.pl / 217.153.219.* 23.02.06, 14:11
      To bzdura!! Jestem bardzo zakochanym strzelcem w pelnym fantazji panu pannie.
      jest nam cudownie. bylam w dlugim zwiazku, a kiedy tylko poznalam jego rzucilam
      wszystko, i nie zaluje! :)
    • Gość: goga nie dolujcie nas IP: *.ramtel.pl 28.02.06, 14:17
      29.04.2006 Wychodze za swoja "panne" wiem ze wiele nas rozni... pogladay ,
      podejscie do zycia , wszystkie cechy charakteru sa zupelnie inne ale... jestem
      przy moim mezczyznie szczesliwa... i uwazam ze damy sobie rade... :)
      Powinniscie w tych horoskopach pisac oprocz samych negatywow cos pozytywnego co
      podnosilo by na duchu a nie dobijalo... :)
      Pozdrawiam
    • Gość: tomasz Re:Strzelec - Panna IP: *.gala.net.pl 16.03.06, 14:11
      Da się.Jestem spod znaku panny a moja księżniczka jest strzelcem , stworzymy
      bardzo mocno udany związek tzn juz go stworzyliśmy, kochamy się.....poprostu..:-
      )07-07-2007 ślub...;-)/Tomek i Ola
      • Gość: Katka Re:Strzelec - Panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:03
        szczęśliwa data:D , 07.07.2007 - same siódemki ;)
        wszego najlepszego życze :)
    • Gość: mala Re: strzelec-panna IP: *.globalconnect.pl 22.06.06, 21:45
      zgadzam sie:) bylam 3 lata w takim zwiazku z facetem panna i faktycznie bylo to
      zatruwanie zycia...
    • Gość: ktos ktos IP: 80.48.186.* 27.10.06, 21:40
      co to za bzdury!!!!!!!!??????/ od 4 lat jestem z panem panna i wszystko uklada
      sie jak w bajce!!!!!nie piszcie takich glupot bo nie macie racji!!!!!!
    • Gość: Misia strzelec-panna IP: *.elartnet.pl 06.11.06, 12:26
      Totalna bzdura :) Właśnie jestem w związku z Panem Panna, ja jestem seksowną
      Panią Strzelec. Nie nudzimy się, zawsze mamy tysiąc tematów do przedyskutownia
      oboje jesteśmy ciekawi świata, a w sypialni mamy podobny temperament - jest
      bosko ;)
    • Gość: łuczniczka strzelec-panna IP: *.aster.pl 06.12.06, 19:59
      święta prawda-ciągłe nieporozumienia,różnice nie do pokonania Lepiej sobie
      odpuścić, bo to dwa różne światy, odległe od siebie planety.

• Gość: szarlot bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 12:13
      hmm byłam w związku z panną i dla mnie była to istna udręka !!!!!!!na początku
      spoko ale później nie dało się wytrzymać! wiecej juz panny nie chce hahah
      podziekuje;P ale to nie oznacza że każdy zwiazek strzelca z panna bedzie nie
      udany!!! NIE WARTO WIERZYC W HOROSKOPY bo tylko czasem jak uda sie im strzelić
      to trafia w sedno!! to zalezy od ludzi, temperamentu a nie od tego ze ktos
      wyczytał w gwiazdach ze taki zwiazek bedzie z góry przegrany!! sory ale to jest
      totalna bzdura ! moze w moim przypadku sie sprawdziło ale jest MNUSTWO
      fantastycznych i szczęsliwych związków własne zpod tych znaków !!!
    • Gość: Prorok Cos wam powiem IP: *.gprs.plus.pl 12.01.08, 00:04
      Jakbyscie byli mniej egoistyczni kazdy znak by do kzdego pasował Amen!
    • Gość: K***a strzelec-panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 17:09
      Wszystko sie zgadza chłopak z pod znaku panna czepia sie o byle co. Nawet nie umie uzasadnić swojego postępu.
    • Gość: Danka Strzelec - panna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 10:37
      To wszystko jest prawda kobieta strzelec a mężczyzna panna - to jak woda i
      ogień. Nasze małżeństwo dobiegło końca i jesteśmy w trakcie rozwodu.Pan panna
      jest bardzo trudną osobą w związku - samolubny, drobiazgowy wręcz zachłanny.
      Swoje dobro stawia ponad wszystko. Straszny egoista.Dziwię się sama sobie, że
      w tym związku wytrzymałam - aż 18 lat.
    • Gość: Danka Strzelec - panna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 10:38
      Prawda, prawda - uciekaj od panny, gdzie pieprz rośnie.
    • Gość: ewa Strzelec - panna IP: 94.251.130.* 27.02.09, 18:30
      Ja strzelec- mąż panna,jesteśmy ze sobą 40 lat i nie narzekam.
    • Gość: Gosia Strzelec - panna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.09, 16:35
      Jestem z panna w związkumałżeńskim już 12 lat ,a znamy się 18 lat.Wg
      mnie jest całkiem nieżle , chociaż faktycznie pannie brakuje werwy
      życiowej.
    • Gość: lu Strzelec - panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:17
      Dla Panny najlepszy Koziorożec :D
    • Gość: Pani Strzelec Strzelec - panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 09:38
      Ja też:)
    • Gość: daria Strzelec - panna IP: *.pila.vectranet.pl 04.12.09, 15:39
      jestem z Panem-Panną juz 3 lata.. i da rade heh ;)
    • Gość: witia Re strzelec panna IP: *.privacyfoundation.de 18.12.09, 17:37
      Ja strzelec Ona Panna. Jesteśmy już od wczoraj 15 lat z dobrym skutkiem.
    • Gość: kaśka Re: strzelec-panna IP: 81.210.17.* 21.12.09, 14:01
      no tak, mnie się wszystko zgadza... i pasuje w partnerstwie i
      indywidualnie. nawet sprawdzają mi się gazetowe horoskopy,
      które ktoś pisze z nudów i nie mają nic wspólnego z prawdziwą
      astrologią. czyli działa... placebo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka