Dodaj do ulubionych

BLIŹNIĘTA - WAGA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:19
Wszystko co jest tu opisane jest prawdą. Ja znajduje się właśnie w takim
związku. Ja jestem zwariowany bliżniak, a on spokojna waga. Nigdy się ze sobą
nie nudzimy i łatwo rozpoznajemy czego ta druga strona pragnie. Dogadujemy
się świetnie, tak dobrze że postanowiliśmy się pobrać. I jak tu nie wierzyć
we wróżby!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciuba Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.ath.cx 16.07.05, 00:50
      Nom a ja mam dylemat Waga - Bliznieta czy Waga - Lew POMOCY!!!! Droga redakcjo
      prosze o mozliwie osobista odpowiedz z tej sprawie wzgeldnie innych
      Internautow na adres Ciuba@poczta.okay.pl Z gory dziekuje...

Marek.B. Tarnów
      • Gość: abuic Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: 217.17.32.* 23.08.05, 17:41
        Ciuba, walnij ty sie w łeb, ale tak dobrze
      • Gość: KIKOLO Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:45
        Ja tez jestem Waga i też mam ten dylemat. Bliżniak czy Lew. Pozdrawiam:)
      • barbarka82 Re: BLIŹNIĘTA - WAGA 18.02.06, 17:54
        to moze przestan sie w słuchiwac w horoskopy i wróżby tylko wsłuchaj sie w
        swoje serducho, ono najlepiej Ci powie czego pragniesz,potrzebujesz, co
        czujesz - ja sie robi to co sie czuje jest chyba najprawdziwsze, najszczersze i
        spontaniczne, i co jest najwłasciwsze dla Ciebie.............po prostu w
        słuchaj sie w siebie, znak zodiaku to tylko zodiak, pewnego rodzaju symbol,a ze
        nie którzy lubią je odczytywac..........ale czy nie byloby by nudno gdyby gdyby
        w zycie polegalo tylko na stereotypach zapisanych w zodiaku??przeciez kazdy tak
        naprawde jest inny, czyms sie rózni.......cos tam mamy zapisane w gwiazdach -
        oki, zgadzam sie, ale..tez przerózne sytuacje zmieniaja ludzi, ich myslenie,
        sposb bycia,to juz nie jest zpisane w taki sposob zeby mozna bylo okreslic czy
        blizniak pasuje z waga czy nie...........i tak nawiasem....bylam kiedys
        zwiazana z waga i ........było beznadziejnie....powodzenia i pozdrowionka,
        trzymaj sie, i rozwaznych i dobrych decyzji rzycze, takich prawdziwych prosto z
        serducha;)
    • Gość: seb Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.access.as9105.com 23.07.05, 08:56
      mnie sie ten uklad sprawdzil, choc z moja waga nie jestem, ale to inna bajka.
      Bylo super i ten uklad sie sprawdza w 100%, ona zawsze wszystko wiedziala co
      mysle i czje poimo ze mowilem cos zgola innego. Super naprawde. Jestem
      blizniakiem i marzy mi sie nastepna pani Waga. He, he.
    • Gość: MyChA Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.softpro2.pl 23.07.05, 12:14
      Wszystko to bzdura.Wcale tak nie jest...
    • Gość: Wiśienka Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 11.09.05, 21:17
      Słuchajcie otóż jestem w stałym związku z Wagą i muszę Wam powiedzieć,że
      faktycznie jest w nim coś energetycznego.Nigdy się ze sobą nie nudzimy,każde z
      Nas wie co to drugie czuje w danym momencie poprostu rozumiemy się bez słów.Ona
      jest jak piękny kolorowy świat do,którego miałem szczęście trafić i nie chcę go
      już nigdy go opuścić.Na taki związek między Bliżniętami,a Wagą warto czekać.
      • Gość: blizniak Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:30
        true
    • Gość: Bliźniak Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.localdomain / 212.69.68.* 14.09.05, 15:16
      Skoro związek wagi z bliźniętami jest tak udany, to cierpliwie czekam na swoją
      Wagę, oczywiście kobietę. Dziewczyny piszczie na adres: poczta2@poczta.onet.pl
      • Gość: blizniak Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:31
        poczekaj opłaca się
    • Gość: meg Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 10:29
      ja tez jestem w takim związku i jest wspaniale, ale on jest spokojnym
      bliźniakiem a ja szaloną wagą :)cos tu się pomieszalo :)
    • Gość: EWELINA Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.crowley.pl 13.11.05, 09:57
      ZGADZAM SIE ZE WSZYSTKIM JESTEM BLIZNIAKIEM A MOJ FACET WAGA JESTESMY RAZEM
      4LATAI JEST ZAJEBISCIE
      • Gość: mańka Re: BLIŹNI. - WAGA IP: 80.51.180.* 03.03.06, 16:51
        PO CZTERACH LATACH Z FACETEM WAGĄ MOŻE BYC FAJNIE ALE JA JUŻ JESTEM 8 LAT I MAM
        DOŚĆ. MAM NADZIEJE ZE TY BEDZIESZ MIALA WIECEJ SZCZESCIA
      • Gość: magda bliznieta - WAGA IP: *.statefarm.com 29.12.06, 17:18
        Wagi wcale nie sa takie spokojne, sa dusza towarzystwa tak samo jak i
        blizniaki. Ogolnie swietna para!
    • Gość: jotka Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: 193.0.117.* 30.11.05, 18:57
      chętnie bym poznała ciekawego i mądrego pana Wagę....
    • Gość: jotka Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: 193.0.117.* 30.11.05, 18:59
      ach..zapomniałam podać maile...ale takie są własnie bliźnięta....:)
      a.gata2@op.pl
    • imlardis2 Re: BLIŹNIĘTA - WAGA 02.12.05, 10:12
      To dziwne, bo p. Stawińska postawiła mi karty i powiedziała, że z moją Wagą
      absolutnie NIE stworzę szczęśliwego związku :( I co o tym myśleć?
      • Gość: panWaga Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.02.06, 00:01
        Skonsultuj sie z O. Dyrektorem, ostatnio to modne:)

• Gość: magda blizniak-waga IP: *.statefarm.com 29.12.06, 17:23
        ogolnie rzecz biorac to mnie tez jakos te blizniaki do konca nie pociagaja.
        owszem super sie dogadujemy i odbieramy na tych samych falach, ale denerwuje
        mnie ich falszywosci i dwulicowosc. Lubicie strasznie obgadywac i obserwowac...
        potem wyciagacie wioski, czasem zbyt pochopne. :P
    • Gość: JU$!@ Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.toya.net.pl 21.12.05, 18:32
      PRAWDA!!
    • Gość: Monisia waga Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: 81.219.113.* 02.01.06, 20:19
      no ba ze tak jest blizniaki sa slodziutkie i urocze potrafia byc dusza
      towarzystwa a wagi sa sliczne i potrafia pokierowac nieodpowiedzalnym
      blizniakiem.ja jestem w takim zwiazku i jest ok:).pozatym oboje uwielbiamy sie
      bawic i jestesmy towarzyscy taka para jest bardzo zgrana.
      • Gość: gość aska Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:08
        Moj ukochany to waga,najczulsza,cudowna,spokojna i szalona,nieobliczalna tak
        jak ja blzniak...szkoda ze nie nigdy nie bedzie moj..ale i tak jest i bedzie
        calym moim swiatem
      • Gość: magda blizniak-waga IP: *.statefarm.com 29.12.06, 17:25
        masz racje, ale ja z moimi znajomymi blizniakami jestesmy obydwoje duszami
        towarzystwa :)
    • Gość: kuku Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.pcm.com.pl / 213.134.149.* 08.01.06, 17:59
      to wszystko prawda kochamy sie się jak króliki
    • Gość: megan Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: 213.17.244.* 23.01.06, 08:18
      ja znajduje sie w takim zwiazku od 3 lat i jak w kazdym zwiazku miewa sie
      kryzysy u nas szybko sia lagodza i mijają to prawda co tu jest napisane.Ja
      szalony bliźniak i on bardziej szalony waga nigdy sie z e soba nie nudzimy
      zawsze znajdziemy cos dla siebie wiemy czego oczekuje druga osoba i kiedy nie
      mamy chumoru smucimy sie....cała prawda
    • Gość: GAJDUŚ Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:50
      BARDZO KOCHAM MOJĄ WAGE I JEST NAM BARDZO DOBRZE RAZEM BĘDZIEMY ZE SOBĄ DO
      KOŃCA ŻYCIA W PRZECIWNYM RAZIE ZABIJE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: magda bliznieta-waga IP: *.statefarm.com 29.12.06, 19:10
        :) hehe jaki Gadjdus! hihi
    • Gość: piotr Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 19:15
      bzdury, z żadna wagą mi sie nie ułożyło, albo nie chcialem żeby mi się
      ułożyło.........
    • Gość: Blizniaczka Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.Red-80-35-37.staticIP.rima-tde.net 09.02.06, 12:11
      Ja tez jestem z Waga i swietnie nam sie uklada od lat. Wszytsko sie zgadza.
      • Gość: viola110 Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.chello.pl 10.02.06, 10:36
        Ja rowniez wierze jestem z waga juz 13 lat,jest nam ze soba cudownie,a owocem
        naszej milosci jest nasz 12-letni synek.
    • Gość: icha Re: BLIŹNIĘTA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:00
      A ja jestem z moją wagą-męską 20 lat i jest jak na sinusoidzie:D
      • Gość: taka_jedna Re: bliźnięta - waga IP: *.forward.pl / 83.19.255.* 28.02.06, 15:50
        a ja jestem bliźniakiem i z wagami roznie mi sie układa - szczegolnie z jedna
        okropnie złosliwa. zlosliwy blizniak + zlosliwa waga = KATASTROFA
        • Gość: bliżNiAczKa Re: bliźnięta - waga IP: *.visp.energis.pl 04.04.06, 20:37
          a czy to nie zależy również od dekady...?
          np.I dekada to nasilenie cech zodiakalnych
          pozatym kiedyś zakochałam sie mocno w wadze,ale jak juz go zdobyłam to co
          miałam robić(buhahahahaha,typowa wada)...-zostawałam z podniesionym nosem:DDD
          nie nie...,to nie jest smieszne dla wagi,któremu najpierw bardzo trudno jest mu
          sie pogodzic z numerem,który mu wywinęłam,a później mnie znienawidził(w którąś
          stronę musi to pójść)...ale to było 3 lata temu,teraz dojrzałam do tego,by nie
          krzywdzić ludzi,jeśli mi na nich zależy.......no i statnio zainteresowałam się
          kimś,dowiedziałam się przypadkiem,że jest spod wagi,wyróżnia sie tym od innych
          osób,że sie właśnie nie wyróżnia,jest skromny itp.,itd. ...chciałabym...,żeby
          coś z tego...:] PZDR!
          • atomowka_13 Re: bliźnięta - waga 11.06.06, 19:20
            sama interesuje sie astrologia i przeczytałam wiele na
            temat blizniąt i Wag musze powiedziec , ze jezeli ktos jeszcze wacha sie nad
            wyborem (waga) niech wybierze fspaniałego blizniaka:]
    • biedronka1798 Re: bliźnięta - waga 18.04.06, 22:29
      Ja jestem wagą a on blizniakiem,było super przez ponad 10 lat.Nagle coś sie urwało, coś pękło...rozstalismy się, ale chciałabym go odzyskać i to bardzo,może ktoś może mi poradzić jak to zrobić...zwłaszcza że z tego związku urodziła się piękna 6letnia pani koziorożec(nasze beby).Nasz staż małżeński wynosi ponad 7 lat.POMÓŻCIE MI GO ODZYSKAC!!!!Bardzo mo go brakuje i bardzo za nim tęsknie...
    • Gość: Karotka Re: Bliźnięta - Waga IP: *.piotrkow.net.pl 08.06.06, 18:38
      Ludzie nie wiecie o co chodzi. Z tego wszystkiego wynika,że idealna para to
      facet Waga i kobitka Bliźnięta. Ja zakochałam się w facecie wadze i jestem
      Bliżniakiem, ale on najwyrażniej mnie nie zauważa. Widzę się z nim codziennnie,
      ale nic. Najgorsze jest, że niegługo za 2 tygodnie rozłączymy się na bardzo
      długo. Nie mam pojęcia jak zwrócić na siebie jego uwagę. Ogólnie lubimy co
      innego, ale może byśmy się dogadali. Mi nie chodzi o jakiś trwały związek, ale
      bardziej o przygodę, góra parę miesięcy. NIedługo będzie okazja wyjeżdżam z nim
      i znajomymi na na jednodnoiowy biwak, może wtedy? Mówię to ogólnie nietylko do
      myszy.
      • Gość: magda Bliźnięta - Waga IP: *.statefarm.com 29.12.06, 19:16
        Uwazam, ze wiele zalezy od plci. Kobieta waga calkiem inna niz facet waga.
    • Gość: blizniak, ale sam Nie mogę, nie mogę... IP: *.crowley.pl 09.06.06, 21:03
      Nie mogę mieć mojej czarującej, ujmującej, pięknej, mądrej i wspaniałej wagi...
      A wiem, że między nami mogłoby być właśnie tak. Wiem, bo spędzamy ze sobą
      naprawdę dużo czasu...

A może jakaś inna waga...? ;)
      Proszę pisać, miłe panie. :)
      avicenna@gazeta.pl
    • Gość: ja Re: bliźnięta-waga IP: .48.218.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:51
      hmmm, jak się okazuje czuję olbrzymi pociąg do męzczyzn spod znaku wagi, a
      znałam ich naprawde niewielu i początkowo nie wiedziałam że są spod tego znaku,
      później się okazywało. Teraz jestem pod olbrzymim wrażeniem mojego znajomego...
      heeeeh nie wiem co z tego wyjdzie, raczej podejrzewam , że nic :( ze względów
      zawodowych heeeh, ale wiem, że on równiez jest strasznie za mną... i cóż
      zrobic?? Życie jest brutalne...
      • Gość: mała Re: bliźnięta-waga IP: *.171.18.157.crowley.pl 17.10.06, 22:28
        to prawda kocham mojego pana wage bardzo bardzo bardzo a to ,co jest tutaj
        napisane to prawda ,serio:)sprawdza sie:0pozdrawiam i zycze fantastycznie
        ulozonych zwiazkow:)
    • Gość: musia bliźnieta- waga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:25
      hm niby prawda ale czy ja wiem..narazie jest dobrze ale mogło by być
      lepiej;p :))
    • Gość: xxx Bliznieta- Waga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:38
      Tez sie w pelni z tym zgadzam tez jestemw takim zwiazku i to jest szczesliwy zwiazek...:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka