• Gość: kasiiik18 RAK - RAK IP: *.244.147.127.brzesko147.tnp.pl 15.11.06, 17:05
      ŁaŁ poprostu :) Wiem sama po sobie;)
    • Gość: jagodzia RAK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 18:20
      zgadza sie:) wszytko sie zgadza i zycze wszytkim ludziom na swiecie aby ich zwiazki byly szczesliwe i oparte na wierze i milosci
    • Gość: Krzycho RAK - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 19:13
      aleluja :D i to sie mi podoba
    • Gość: Ada RAK - RAK IP: *.bsb.vectranet.pl 29.12.06, 23:57
      jesli to sie spelni to bede szczesliwa
    • Gość: viikii11 RAK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 21:39
      troche prawdy jest ale tylko troche!!! a szkoda,ze tylko jeden znalazlam taki
      horoskop w ktorym wzystko to prawda!!!
    • Gość: opa RAK - RAK IP: *.chello.pl 16.01.07, 18:52
      hahahahaha
    • Gość: ja RAK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:37
      Ładna prognoza, oby mi sie sprawdziła bo trfiłam na raka....
    • Gość: Marta RAK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 00:19
      Fajnie...zobaczymy jak to wyjdzie wszystko w prawdziwym zyciu!
    • Gość: Ona RAK - RAK IP: *.chello.pl 05.02.07, 19:54
      Kłamstwo jak cholera jestem w zwiazku z rakiem i wszystko to brednie nic sie nie
      sprawdza
    • Gość: madzia RAK - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 13:10
      jeszcze się taki nie urodził co by mi dogodził
      • Gość: Małgorzata Re: RAK - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:26
        Rak rakowi nie równy.Ja kiedyś byłam związana z rakiem z 7 lipca,ja jestem z
        3,byliśmy identyczni,tylko płeć nas różniła,no ale zaszły okoliczności,które
        spowodowały,że musieliśmy się rozstać.Po jakimś czasie poznałam kolejnego raka z
        28 czerwca,w jednej chwili był przecudowny,w drugiej się wycofywał.I tak jednego
        dnia naobiecywał złote góry,drugiego dnia wycofywał się,wręcz zapopominał co
        mówił dzień wcześniej,dosłownie amnezja.Był strasznie
        nieodpowiedzialny.Poprzedni rak 7 lipiec,gdy miałam problemy od razu szedł z
        pomocą.Rak 28 czerwiec w momencie,gdy pojawiłam się w obcym mieście i był jedyną
        osobą którą tam znałam,gdy wszystko mi się waliło i poprosiłam go o
        pomoc,powiedział,że jest b.zapracowany,po 3 telefonach moich do niego zmienił
        numer.Więc nie porównujcie dwóch różnych raków do siebie,bo krzywdzicie dobrych
        ludzi.W ogóle uważam,ż czerwcowe raki są beznadziejne,fałszywe i
        egoistyczne.Miałam szefową ostatnio z 26 czerwca,paskudny znak.Raki lipcowe są
        całkiem inne,to są typowe raki.
        • Gość: Misior07 Re: RAK - RAK IP: *.toya.net.pl 19.03.07, 10:54
          Ja jestem z 7 lipca, bylam z rakiem 6 lipca bylysmy bardzo podobni do
          siebie,ALE zasadnicza roznica on byl niestaly, nie wiedzial czego chce, jednego
          dnia cos obiecywal, drugiego sie wycofywal, mowil ze mu zalezy a odchodzil i
          tak wkolo. Ja uczuciowa, angazujaca sie on jakby wciaz pedzil, chcial wszystko
          szybko i od razu. Rak rakowi nie rowny, rozne potrzeby i rozne charaktery.
    • Gość: ~Marta~ RAK - RAK IP: *.centertel.pl 05.04.08, 14:59
      Hola hola z łaski swojej malgorzato moze bys nie obrazala czerwcowych rakow? to
      ze zawiodlas sie na jednym takim nie upowaznia cie do tego abys obrazala cala
      reszte osob urodzonych w czerwcu pod tym znakiem!!!Jak nie znasz innych takich
      osob to sie nie wypowiadaj bo rownie dobrze ja cos na twoj temat moge powypisywac!
    • Gość: Marek Byłem z raczycą IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.08, 02:04
      ...urodzoną dzien po mnie. Ale chyba tylko dlatego ze bylismy dla siebie nawzajem fizycznie atrakcyjni - bo po pewnym czasie zauwazylismy ze jedyna wspólna cecha która mamy jest egoizm.
    • agrentowy4321 Re: RAK - RAK 07.03.23, 13:49
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: RAK - RAK 28.04.23, 04:35
      Jestem spetryfikowana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka