Dodaj do ulubionych

WODNIK - WAGA

• Gość: le_madame po prostu magia... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.06, 08:32
      Jestem Wodniczka... Pana Wage poznalam niedawno ale czuje ze tworzy sie cos
      glebokiego, silnego i pasjonujacego miedzy nami. Owszem, Pan Waga ma wady
      typowe dla swego zodiaku ale w koncu kocha sie 'mimo wszystko' a nie 'za cos'.
      Bywa nadwyraz uparty i czasem jego punkt widzenia na problem to 'ten
      wlasciwy'...coz, nam,Wodniczkom, trzeba duzo opanowania w takich sytuacjach.
      Moj Pan Waga jest naprawde wyjatkowy, potrafimy godzinami lezec obok siebie w
      ciszy i patrzec sobie gleboko w oczy...slowa nie sa nam potrzebne - to jakby
      porozumienie dusz:) Oczywiscie sielanki nie ma, wynikaja czasem rozne spiecia
      ale zadne z nas nie chce i nie potrafi gniewac sie dlugo. Mamy podobny
      temperament co czasem nie ulatwia nam bycia razem ale uczymy sie siebie,
      wlasnych reakcji. mysle, ze naprawde jest cos magicznego w polaczeniu Wodnika i
      Wagi: ogromne przyciaganie i wzajemna fascynacja:) Wszystkim Wodniczkom+Wagom
      zycze duuuzo milosci:) pozdrawiam
    • Gość: dg WODNIK - WAGA IP: *.crowley.pl 03.09.06, 21:17
      Oj tak. jestem z waga w zwiazku 15 lat i niestety musze przyznac racje Foczce.
      Waga jest zbyt pewna siebie, musi postawic na swoim, nie najlepiej traktuje
      ludzi, jest wladcza, lubi manipulowac, lubi imponowac, jest podatna na wplywy
      innych a jednoczesnie jest dusza towarzystwa, czarujaca, zabawna.
    • Gość: K...:) WODNIK - WAGA IP: *.is.net.pl 15.10.06, 23:49
      ja sie z tym horoskopem calkowicie zgadzam jestem pool roku z cudownym panem
      waga i jest wspaniale :) bylam wczesniej w 3 letnim zwiazku oraz wielu
      krotszych a nigdy nie bylo mi tak dorze jak z moim wagusiem :P
    • Gość: asiulka WODNIK - WAGA IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 27.10.06, 13:51
      to jest prawda muj chlopak jest pod znaku waga i bardzos ei ze soba zgadzamy w
      roznych sprawach i kwestiach !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Waga Re: WODNIK - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:53
      Nie zgadzam się. Ja jestem Wagą i wcale nie jestem taka... wredna. Na swoje
      nieszczęście podoba mi się jeden Wodnik, ale on nigdy nie zwróci na mnie uwagi,
      jestem zbyt zwyczajna...
    • Gość: magda chicago Re: WODNIK - WAGA IP: *.statefarm.com 29.12.06, 01:05
      to samo powiedzial do mnie moj chlopak wodnik kiedy powiedzialam, ze chce
      przestac sie spotykac, a tak naprawde nie bylo powodu. jest swietny pod kazdym
      wzgledem, ale czuje, ze to jeszcze nie to...
      • Gość: magda Re: WODNIK - WAGA IP: *.statefarm.com 29.12.06, 01:58
        stwierdzilam ze facet waga pasuje do pani wodniczki, kobiety wagi sa inne, ale
        takze pasuja do siebie jesli chodzi o wodnikow. Kurcze, aele to wszystko jest
        prawda.
    • Gość: Wodniczka WODNIK - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 09:30
      Myślę, że to prawda. Poznałam chłopaka spod znaku Wagi i jest cudowny!!! W 2
      dni się zprzyjaźniliśmy i nawet pokochaliśmy! Siła przyciągania!!! :D
    • Gość: aquarius WODNIK - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 00:20
      troche sciema...jestem 100% wodnikiem, moze nawet 200% :) chcialem zwiazac sie z
      waga - imponowala mi jej dyplomacja i spokoj...w efekcie zdominowalem ja
      kompletnie i to juz nie bylo urocze...
      wodniki lubia przewodzic ale nienawidza myslec za dwoje...:D
    • Gość: studentka WODNIK - WAGA IP: *.sysnet.pl 19.03.07, 19:52
      jeśli chodzi o związek Wodnika z Wagą,to jest to połączenie niemalże idealne.Sama obecnie jestem w takich związku i nie mam na co narzeczkać,jest po prostu bosko :) Oczywiście,jako para,jak wszyscy mamy pewne małe spięcia,jednakże w większości są spowodowane moim zachowaniem ( jestem Wodnikiem ),natomiast mój partner jest niezwykle spokojną osobą i bardzo wyrozumiałą zarazem,tak więc nasze kłótnie nie trwają dłużej niż kilka godzin :) gorąco polecam taki układd ;)
      • Gość: wodniczka Re: WODNIK - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:32
        mieszkam z wagą od 6 lat. I wcale nie jest tak super i idealnie.
        wodnik to konkret, wie czego chce i trzyma się tego.
        - jeśli coś powie, obieca to jest święte
        - lubi zmiany, bo przez nie się rozwija ale nie skacze z kwiatka na kwiatek.
        - jest elastyczny i szybko dostosowuje się do zmian
        - cechuje go szybka analiza sytuacji, dlatego czasami zachowuje się jak węgorz.
        - jest głęboko uduchowiony

waga funkcjonuje według zasady "jestem za a nawet przeciw"
        - cały czas analizuje czy przypadkiem dobrze postąpił.
        - cały czas sprawdza, czy z kimś innym i gdzie indziej mu przypadkiem nie będzie
        lepiej
        - to powoduje, że często jest roztrzepany a jego analiza jest powolna
        - waga ma dylematy zamiast uduchowienia, działa po powierzchni, dlatego nie
        rozumie co tak naprawdę dzieje się z drugim człowiekiem, nie ma czasu się w to
        zagłębiać. (jej oceny są wypadkową aktualnie przyjętych schematów)
        - zmienia swoje decyzje jak rękawiczki i jest mistrzem przeczekiwania, przez to
        jest twórcą zmian

wspólnie jako znaki powietrzne lekko unoszą się w powietrzu, jednocześnie
        oczekują od partnera, że to właśnie on będzie w tym związku gwarancją spokoju i
        stabilizacji.
        Tak, że poza dobrą zabawą jest jeszcze szara rzeczywistość, w której często
        dochodzi do rozczarowań, problemów, kłótni itd.....
        • Gość: EDM Re: WODNIK - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 09:01
          No tak bo Wodniczka jest trochę niezależna. Moja była dziewczyna która jest
          Wodnikiem wyznaje następującą zasadę: jak coś w związku się nie układa to trzeba
          zakochać się w kimś innym a ten związek zakończyć. No tak, bo po co walczyć,
          lepiej skakać z kwiatka na kwiatek. Ja jestem Wagą i kiedyś byliśmy razem ale
          ona myślała że będę tolerował jej szczeniackie zachowanie i na wszystko jej
          pozwalał. Nie pasowało mi jej ciągłe imprezowanie, jak latała od dyskoteki do
          dyskoteki i to beze mnie. Brała narkotyki i piła piwo z kolegami na rejonie a to
          mi było bardzo nie w smak więc powiedziałem jej o wszystkim ale ona zaczęła
          potem po kryjomu biegać po dyskotekach i chyba też brała po kryjomu amfetaminę.
          Jedynie w łóżku było nam super. W końcu zerwała ze mną bo moje prośby były dla
          niej zbyt wielkim ciężarem. Teraz ma męża spod znaku Barana który jej na
          wszystko pozwala i pewnie dlatego z nim jest a kłócą się rzadko. No cóż, różni
          faceci są na na tym świecie. Ja bym tak nie mógł bo związek składa się z 2 osób
          i trzeba być w jakimś stopniu od siebie zależnym i ustępować i jedno musi
          słuchać drugiego przynajmniej po części a największą rolę odgrywa oczywiście
          facet bo to on podejmuje główne decyzje a nie kobieta, kobieta może mu
          oczywiście pomagać w podejmowaniu decyzji. Ale jeśli jest taka sytuacja że to
          kobieta gra pierwsze skrzypce w związku i "kręci szyją" faceta to moim zdaniem
          jest to trochę dziwaczny układ. Ale widać niektórym to pasuje.

Reasumując, Wodniki dużo oczekują od życia ale niektóre mają trochę dziwne
          poglądy na życie. Lubią się odseparowywać od partnera kiedy im coś nie pasi.
          Taki postępowanie do niczego nie prowadzi. To nie jest prawdziwa miłość. Wodniki
          często też patrzą na związek przez pryzmat seksu. Myślą że sam seks to już udany
          związek. Ale to nie tak.
          • Gość: boris Re: WODNIK - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:36
            poznalem niedawno wodniczke i jest super laską to fakt ale zaczynam sie
            zastanawiać bo wydaje mi sie że jest arhetypem twoego obrazu wodnej damy
    • Gość: m@gd@ WODNIK - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:26
      zgadzam się waga do wodnika nie pasuje kompletnie...już przestałam wierzyć w
      horoskopy bo się w ogóle nie sprawdzają.
    • Gość: wiedźma. WODNIK - WAGA IP: *.mmj.pl 01.06.07, 12:50
      Nieprawda.
      Waga i Wodnik nie pasują do siebie - oba zodiaki są zbytnio zamyślone i pewne
      swego. Jeśli oboje wpadną w nostalgie, to nic nie wyjdzie z tego ich ciekawego
      życia.
    • agrentowy4321 Re: WODNIK - WAGA 07.03.23, 13:40
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: WODNIK - WAGA 28.04.23, 04:25
      Oniemiałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka