Gość: Pućka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:21 Myślę ze nie zawsze byk z bykiem sie dogada. Trzeba miec tylko dobre chęci i potrafić zrozumieć partnera.!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Byk Re: BYK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:13 W pełni się zgadzam:) Moja dziewczyna i ja jesteśmy bykami i to co tu pisza jest w 100% prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: BYK - BYK IP: *.chello.pl 26.08.05, 11:32 właśni nie zawsze... dobre chęci i zrozumienie muszą wykazywać obie strony, wtedy się z każdy z każdym dogada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYk BYK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:19 wydaje mi sie to wszystko bzdurami kazda moja była przynajmniej część była również Bykiem i co wyszło....??? NIC... teraz wystrzegam sie kobiet spod trgo znaku bo to mi nic dobrego nie przynioslo nigdy i juz chyba nie przyniesie Ale nie jest powiedziane ze tak zawssze musi byc.... pozdrawiam wszytkie BYKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: BYK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:29 jestem w takim zwiazku. ciezko jest ale staramy sie porozumiec wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: BYK - BYK IP: *.osiedle.net.pl 30.11.05, 15:45 Uwazam że szczera prawda ,moj partner to byk a pod względem zazdrości to szczeraz prawda, dobrze sie dogadujemy ale ... chartakterki tez mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaMoN Zgierz Re: BYK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:11 Zgadzam sie z tym, ale sa mimo tego male niedociagniecia gdyz to zalezy jeszcze od umiejetnosci dochodzenie kompromisu i kwesti zaufania, bo nie zawsze druga osoba ufa swojemu partnerowi... Wiec zgadzam sie ale nie dokonca... Wiem to z wlasnego doswiadzczenia bo ja jak i moja partnerka jestesmy bykami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: BYK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:17 byk z bykiem sie dogada....ale gdzie te cechy ktore sie uzupelniaja?nie ma...tylko statecznosc ..kompromis....po 14 latach to staje sie nudne i czlowiek potrzebuje kogos zywiolowego...bo sama jestem statecznym bykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczka Re: BYK - BYK IP: *.rzeszow.krakow.pp / *.dop.krakow.pl 13.12.05, 15:40 ja byk jestem z bykiem od 10 lat i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: BYK - BYK IP: *.veranet.pl 12.01.06, 17:57 ja i moj Dziubeczek jestem z pod tego samego znaku i jest poprostu super =)=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huczu Re: BYK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:15 Moja ukochana Izabelka jest Byczkiem tak jak ja. Owszem czasami sa ostre starcia ale blyskawicznie mijaja. Ogolnie doskonale sie rozumiemy i potrafimy szybko dojsc do porozumienia. Teraz wiem ze Byk z Bykiem moze tworzyc idealna pare. W zadnym innym zwiazku nie bylem taki szczesliwy. Wiem ze znalazlem swoja druga polowke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: BYK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:38 Ja jestem z facetem bykiem i swietnie sie dogadujemy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: BYK - BYK IP: *.ipt.aol.com 06.02.06, 22:54 bzdura!!! ja jestem byk i moj chlopak tez, zadne z nas nie lubi urokow zycia domowego ani spokoju. Za to lubimy wieczna przygode, zabawe i jak najwiecej czasu poza domem...Absolutnie nie jestesmy zrownowazeni, nic sie nie zgadza!!!! Jeszcze raz, BZDURA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczek Re: BYK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:40 Ja i mój mąż jesteśmy bykamy.15 lat naszego małżeństwa to najszczęśliwszy okres naszego życia.Mamy 12letniego syna i nadzieje,że przyszłość nie zrobi nam psikusa i nie zmieni naszych relacji. Jeśli chodzi o nasze charaktery,to są diametralnie różne. Pozdrawim i życzę szczęścia w miłości innym bykom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: BYK - BYK IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:38 Zgadzam się w 100% co do związku byk-byk, sama mam taki uklad i jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate&Rafael Re: BYK - BYK IP: 217.153.196.* 11.02.06, 14:53 My też jesteśmy byczkami:) W naszym związku jest dużo życia, nie ma czasu na nude. Mimo, że lubimy szaleństwa i zwariowane sytuacje to oboje marzymy o ciepłym i pełnym miłości gniazdku;) Najfajniejsze jest to, że często pomyślimy o tym samym w tym samym momencie. I to, że potrafimy siebie zaskakiwać. Nawet studiujemy ten sam kierunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adik Re: BYK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:13 Ja Jetsem Bykiem Moja Zonka rowniez JEST BYKIEM I JESTESMY DLA SIEBIE STWORZENI KOCHAMY SIE PONAD WSZYTSKO I W 100% zgadzam sie z ta wrozba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredzik Re: BYK - BYK IP: *.mnc.pl 28.02.06, 23:17 ja ze swoja dziewczyną ciaglesie kłóce a potem godze ale ją kocham :) takwiec droga kompromisó jest tu najlepsza sądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia z Łodzi Re: BYK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:27 hmm...wydaje mi sie,ze to co jest tu napisane ,jest czyms co wlasnie ja teraz mam...otoz spotykalam sie do dzis ze wspanialym mezczyzna-wlasnie opisany jest on w tym horoskopie partenrskim....zwiazek chwilowo bynajmniej rozpadl sie przez moja glupia zazdrosc,a jego znowusz zaborczosc...tylko mam nadzieje wszystko wroci do normy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: BYK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:33 ja też mam dziewczyne z pod znaku byka kochamy sie, ale wiem ze wogule do siebie nie paujemy :-( mamy takie same charaktery i jestesmy rownie uparci i zazdrosni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łiłi Re: BYK - BYK IP: 217.153.60.* 17.06.06, 12:24 jestem ponad 7 lat z moim bykiem i nie narzekam, przynajmniej narazie....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donka Re: BYK - BYK IP: *.chelm.mm.pl 20.06.06, 18:02 ja i mój chłopak jesteśmy byczkami, czasem ciężko nam się dogadać a sceny zazdrości w jego wykonaniu są po prostu mistrzostwem świata ;-) na codzień jednak zgadzamy się prawie we wszystkim - sporo znajomych mówi nam, że jesteśmy do siebie bardzo podobni z charakteru - coś w tym jest ;-) często zdarza nam się pomyśleć o tym samym w tym samym momencie ;-) mamy też bardzo zbliżon e poglądy na rózne ważne sprawy dotyczące nas obojga :-) mam nadzieję, że wreszcie trafiłam i mój Byczek będzie już tym jedynym moim Byczkiem :-) pozdrawiam wszystkie BYKI :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia BYK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 12:28 tez uważam że nie każdy byk z bykiem musi sie dogadac trzeba po prostu trafic na tego odpowiedniego mimo znaków tych samych jestesmy rozni a zgadzam sie ze byki sa strasznymi zazdrosnikami :) mam z tym sama problem! i moj partner byk tez i nasze klotnie to 90% spowodowane sa zazdroscia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malenka BYK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 08:37 wedlug mnie relacje miedzy dwoma bykami sa bardzo dobre, chociaz glownym powodem sporow i nieporozumien jest zazdrosc.w lozku zgadzamy sie idealnie. jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOKo BYK - BYK IP: 195.117.112.* 08.12.06, 22:07 Aga jest z byka ja tez i Ją KOCHAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia BYK - BYK IP: *.zse-brzesko.edu.pl 21.12.06, 09:22 ja mam byczka i fakt zazdrość aż iskrzy Odpowiedz Link Zgłoś