Gość: D.K. BYK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:30 Hmmm... bałam się wchodzić w związek z bykiem, ale w brew moim obawom jesteśmy dla siebie storzeni, mamy te same priorytety, podobne potrzeby i zawsze jakoś dochodzimy do kompromisu. Czasem trzeba iść na ustępstwa i wtedy jest ok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? BYK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:33 idealne połączenie zwłaszcza jeśli chodzi o sex!!!POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm BYK - BYK IP: *.icpnet.pl 15.02.07, 09:18 uważam,że byk z bykiem pasują do siebie i zawsze są zgodni we wszystkich sprawach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liyah BYK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 10:58 Hm, jestem w zwiazku z Bykiem. Zanim sie zwiazalismy przyjaznilismy sie przez jakis czas. Powiem, ze moj Byk jest wspanialym facetem. Idealnie sie dogadujemy, naprawde. Zaluje, ze wczesniej mialam opory przed tym zwiazkiem, bo jest wspaniale i dochodze do wniosku, ze z kazdym dniem kocham go caoraz bardziej. Byk i Byk to bardzo dobre polaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysia BYK - BYK IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.08, 10:14 akurat z tym sie nie zgadazam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyia BYK - BYK IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.08, 09:21 niesadzie....akurat ten horoskop sie nie zgadza zemna i moim mezczyzna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbyk xD no co xp BYK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:13 Uwaga Byki! to czy się uda nie zależy od horoskopu ;] trzeba coś przeżyć w życiu żeby unikać różnych błędów i pomyłek i to jest czysta prawda. Sam jestem bykiem i poznałem dziewczynę z pod tego znaku i dogadujemy się bez słów ;). Nie martwię się o nic bo wiem, że i tak nie dojdzie do kłótni. Lubimy się na siebie fochać co prawda ale to trwa 5minut nawet nie ^^. Także to jak byki się rozumieją to zależy od tego co przeżyli w przeszłości. Czasem jest tak że byk lubi się bawić albo po prostu jest niezdecydowany jeśli chodzi o wybór partnera. Niektóre byki nie lubią zakazów ani nakazów ze strony drugiej osoby choć sami czasem mają ochotę czegoś zakazać... ja się tego wystrzegam, gdyż jeśli moja partnerka tego nie lubi to ja też nie będę miał nic przeciwko temu żeby dać nam więcej luzu ;). Z czasem wszystko jest coraz prostsze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feda BYK - BYK IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.09, 13:06 Tak pasuja do siebie jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś