Gość: Ania Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:30 cały czas jestem w takim związku. chociaż nie mamy problemów z dogagywaniem się i wzajemnym zaufaniem- czuję że ani ja ani on czujemy wobec siebie niepewność, czasami się kłócimy, ale najlepszy związek potrzebuje spięć. związek trwa już kilka długich miesięcy i nie zmierza do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaha Re: WAGA - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:59 Jestem w zwiazku z Waga od ponad pol roku. jest cudownie!!!Z nikim nigdy nie bylo mi tak extra!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: WAGA - WAGA IP: *.squid / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 20:27 ja bylam w zwiazku WAGA-WAGA nie wyobrazam sobie juz innego zwiazku.... jestesmy dobraną parą... ale wybuchowe charaktery mamy oboje,.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga-kobieta WAGA - WAGA IP: *.warszawa.supermedia.pl 20.08.06, 11:12 niestety nie długo! Waga facet to ciota i kobieciarz! nie polecam.. to zbyt kobiecy znak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: WAGA - WAGA IP: *.bb.online.no 18.09.06, 06:29 Jestem o krok od wejscia w taki zwiazek i po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi wydaje mi sie, ze mimo wszystko Waga z Waga ma spore szanse na przyszlosc. Duzo tez pewnie zalezy od wychowania i kultury ludzi. Oboje jestesmy po burzliwych przejsciach i wydaje mi sie ze z takim partnerem kobieta waga moze sie czuc bezpieczna i uwielbiana , a to moze rozwiazywac mnostwo problemow. Co do niezdecydowania to faktycznie jest cos w tym ale wydaje mi sie ze juz o ile wagi decyduja sie na cos to sa konsekwentne. Mam nadzieje ze w koncu trafie na partnera ktory zrozumie moje potrzeby i bedzie patrzyl przez palce na moje kaprysy, oraz wesprze mnie w moich poczynaniach. Lacze pozdrowiwnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani waga:) WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:45 jestem w takim zwiazku i jest mi dobrze, rzadko sie klucimy choc przechodzimy teraz maly kryzys..... ale jest ok z nikim sie tak nie dogaduje jak z moim panem waga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: WAGA - WAGA IP: 83.2.3.* 02.10.06, 11:51 bylam w takim związku i to nie bło nic miłego. owszem na poczatku bylo cudownie ale z czasem stał się to choty zwiazek i mimo ze przetrwał rok to był stracony czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WAGA - WAGA IP: *.orange.pl 07.10.06, 16:16 Osoby które sa z tego samego znaku nie pasują nigdy do siebie i nie dotyczy to tylko wag ale i innych znaków, zbytnie podobieństwo męczy i na dłuższą metę taki związek się rozsypuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wagawaga Re: WAGA - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:10 Dopiero zaczynamy zwiazek. Widać duzó podobieństw, ale na szczescie ludzie nie sa identyczni. Sa i róznice które nas pociągaja. Np on mnie nieco tonuje, mój zywiołowy temperament, usposobienie. Ja wlewam w niego trochę wiecej "szaleństwa'. Jak to bedzie wygladało? Nie wiem, czas i my pokażemy. A w łózku... bosssskooo, dokładnie to samo nas kręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sima WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 00:17 my przetrwalismy, 2 wagi czasem sie czubiace ale to chyba tak z milosci ktora trwa juz 9 lat.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: WAGA - WAGA IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.11.06, 01:16 My też jesteśmy Wagami, razem ponad 7 lat. Na początku było "docieranie się" charakterów, czasem bywało gorąco, ale teraz już jesteśmy dobrze dopasowani. On jest trochę inny ode mnie, to osoba raczej introwertyczna, monogamiczna, a ja - ambiwertyczka, czasem skłonna do flirtów. Nasza miłość z biegiem lat stała się bardziej dojrzała, choć mamy raczej inne charaktery, to łączą nas przekonania, zainteresowania i ulubiony sposób spędzania wolnego czasu; nigdy wcześniej nie spotkałam tak dobrego i czułego mężczyzny. Nam się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nulka WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:29 jestem szczęśliwa od 10 miesięcy, nie wiem czy mało to czy dużo.. oceń sam(a) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula21 Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:10 Jestem w takim zwiazky ponad trzy lata tyle tylko ze nie wiem czy jestem w nim szczesliwa Ale kiedys napewno bylam Teraz jest wiecej zazdrosci z obu stron obojetnosci moze to tylko sporo trwajacy kryzys ale jednak cos dzieje sie nie tak Pozdrowka pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamiart WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:47 czesc jestesmy ze sobą juz 4 lata. jest nam ze sobą dobrze bo mamy podobne spojrzenie na wiele spraw. jako wagi nie kłocimy sie zbyt czesto raczej idziemy na kompromis. jesteśmy juz po slubie nasz związek sie sprawdza na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:51 byłam w takim związku 8 lat. przez większość tego czasu on niesamowicie o mnie zabiegał, był szarmmancki, obdarzał mnie kwiatami, kartkami, listami, wyznaniami, deklaracjami, słowami uwielbienia.. ostatecznie wszystkie te słowa okazały się puste, nie potrafił nawet skończyć tego związku, choć już nie chciał go kontynułować. musiałam zrobić to ja, chociaż nie chciałam. dłużej nie mogłam znosić jego wykrętów i zwyczajnie tego, że nie potrafił być konkretny. często nasze spory kończyły się na niczym. oboje wyrażalismy się raczej niewprost, przez to trudno było dojść do sedna. mnie momentami doprowadzało to do szewskiej pasji. jak dla mnie, był za mało stanowczy, konkretny, no i niestety gołosłowny. drugi raz już nie zaryzykowałabym związku z wagą. po prostu zbyt się sparzyłam. zbyt piękne to było do pewnego momentu, a w tak kiepskim stylu się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann WAGA - WAGA IP: *.media4.pl 28.01.07, 05:58 Ja bylam w takim zwiazku 8 lat, bylo swietnie. nie udalo sie z innego powodu, nie byly to nieporozumienia. Moze sie udac pod warunkiem ze obie strony chca tego Odpowiedz Link Zgłoś
armaga Re: WAGA - WAGA 05.02.07, 15:37 my sie wlasnie rozstalismy po raz drugi, kazdy zwiazek trwal srednio 1,5 roku. w pierwszej przerwie utrzymywalismy ze soba kontakt, drugi zwiazek byl bardziej dojrzaly ale najwyrazniej nie do konca. teraz znow odpuszczamy, zostajemy przyjaciolmi.. moze jeszcze kiedys sie zejdziemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:12 kochana bylam i niestety musze Ci powiedziec ze krotko trwal! i nie wierz w horoskopy:P pameitaj wierz tylko w to co dobre:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: WAGA - WAGA IP: 212.203.140.* 27.02.07, 11:05 28 lat ,ale czasem burzliwie Odpowiedz Link Zgłoś
martas175 Re: WAGA - WAGA 08.03.07, 10:01 jestem w takim związku i bardzo dobrze sie wszystko układa. są czasem male wzloty i upadki ale to tak jak z kazdym związku.... mam nadzieje że życie nasze ułozy sie juz do końca tak... bo w łóżku też nie narzekam bo fantazje ą naprawde różne... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia WAGA - WAGA IP: 193.0.242.* 18.07.08, 13:25 Jestem w takim związku od 5 miesięcy :-) I już za 3 bierzemy ślub! Nie było problemów z podjęciem decyzji i "nic" nas do tego nie zmusiło. Zwyczajnie to jest właśnie to. Przeżyłam już kilka kilkuletnich związków i nigdy nie czułam się tak jak teraz. Szczęśliwa, kochana, szanowana, wspierana, rozumiana i przede wszystkim pierwszy raz w życiu pewna, że z tym Panem Wagą chce się zestarzać. Naprawde polecam :-) PS. To nie kwestia horoskopu, a przeznaczenia :-) jesli ktoś jest nam pisany, to bez względu na wszystko,odnajdziemy go i pokochamy! Reszta jest kwestia chęci i dobrej woli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur-brzesko WAGA - WAGA IP: *.range81-132.btcentralplus.com 09.03.09, 16:28 Mój zwiazek z waga byl czyms fascynujacym,poznalismy sie zupelnie przypadkowo przez gg,zaczelismy pisac na drugi dzien rozmawiac przez skypa ustalilismy mój przyjazd do Polski(bo nie mieszkam w Polsce).Odebrala mnie z lotniska przyjechalismy do mnie do domu na poczatku bylo dosc sztywnie i dziwnie moze dlatego ze byli rodzice a my udawalismy ze sie znamy bo nie czasto bywam w domu a przy okazji chcialem tez rodziców odwiedzic.Zobaczylismy sie tylko 15 godzin na drugi dzien musiala mnie odwiezc na lotnisko.Caly pózniejszy czas zawsze byla po drugiej stronie skypa czekala na mnie kiedy przyjde po pracy,wydawalo mi sie jakby nic dla mnie innego nie istanialo po za nia.Zaprosilem ja do siebie na 4 dni dluzej nie mogla ,spedzilismy wspaniale chwile ze soba,Caly czas po wizycie byla ze mna moglem ja czuc ale nie moglem dotknac byla po drugiej stronie skypa-zawsze ...codziennie...Postanowilismy cos z tym zrobic konczyla obrone.Chcielismy sobie razem ulzyc zycie i przyjechala do mnie zamieszkalismy razem w Dundee...Ale cos peklo miedzy nami nie potrafilismy sie zrozumiec,dogadac,byl to dla mnie straszny okres w Zyciu chcialem ja zrozumiec pomóz znajsc prace ,ona chyba nie radzila sobie ze stresem jej wybuchowowsc mnie odstraszala.Wystarczylo tylko porozmawiac.Pamietam jej lzy i placz na twarzy gdy kupilem powrotni bilet miala tyle wrazliwosci w sobie dzialalo to na mnie serce mi mieklo ale STALO SIE NA DRUGI DZIEN JUZ MIALA WRACAC,Wtedy w ostatnia noc wziela mnie za reke tak bardzo mi bylo przykro spalismy tak ale czulem ze ona nie zmrózyla oka rozmyslala duzo.Pamietam jej wyraz twarzy byla wtedy taka opanowana nie wiem czy z zalu do mnie chyba sie zawiodla,odwiozlem na lotnisko pozegnalismy sie,taka byla moja historia nie trwala dlugo ale w sercu zawsze mi zostanie dzis jest 9 marzec 2009 mija wlasnie 3tygodnie od naszego rozstania i nie moge zapomniec,Wciaz ja czuje kiedy spie kolo niej,kiedy ja dotykam ZAWSZE BEDZIESZ MOJA SYMPATIA- AGNIESZKO i dlugo tam pozostaniesz.....ARTUR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia27 WAGA - WAGA IP: *.debica.star.net.pl 18.03.09, 00:34 jestem w taki związki 7 lat niby wszystko ok bardzo sie lubimy nie kłócimy, doskonale rozumiemy i jesteśmy dla siebie ogromnymi przyjaciółmi, niby wszystko ok ale brakuje tego pieprzu czegoś hmm czegos konkretniejszego chyba chodzi tu o seks ;) ogólnie fajnie ale nie do końca, ale związek waga i waga jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caroline WAGA - WAGA IP: *.spidernet.pl 01.05.09, 12:43 niestety muszę potwierdzić- związek waga-waga jest burzliwy ale krótki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 19:57 nie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra.gr WAGA - WAGA IP: *.dsl.hol.gr 23.09.09, 23:15 Wiec pisze.Jestesmy wagami.Rozni a zarazem podobni... jak dwie kropelki wody.Jestesmy razem 1,5 roku. Szalona milosc i szalona namietnosc.od pierwszego spotkania...Uczucie i zwiazek wyjatkowy!jedyny na calym swiecie!podobne cele,podobne marzenia i podobna wrazliwosc!wiem, ze bedziemy razem.czuje, ze inaczej byc nie moze.a najwazniejsze, ze wszystko to co czuje widze kazdego dnia wlasnie w Nim.bez wielkich slow i obietnic.to calkiem niepotrzebne.Moj Pan Waga jest romantyczny, szalenie opiekunczy i troskliwy.To dobry czlowiek a jeszcze lepszy partner.Oczywiscie, nie przestaje byc <<facetem>>!!!!!! mysle, ze waga z waga tworza udana pare!harmonijna i partnerska.pelna milosci.polecam. i tak, zeby nie bylo...bywaja tez <<trudne chwile>> bo kazdy z nas oczywiscie zawsze ma racje. ;P ale uwierz mi, bo burzy zawsze wychodzi slonce!!!!najwazniejsze to chciec byc razem!!!! serdecznie pozdrawiam wszystkie zdecydowane i niezdecydowane wagi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulak WAGA - WAGA IP: *.lodz.mm.pl 02.11.09, 22:50 witam!jestem już ponad rok w związku z wagą,napiszę jedno-jesteśmy bardzo podobni do siebie,myslimy o tym samym w tej samej chwili,nawet zupę lubimy tą samą:)to jest super,dbamy o siebie a ,że jesteśmu oboje po przejściach to umiemy docenić to co powstało między nami!!!pozdrawiam wszystkie wagi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawaga WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 20:38 a mnie się wydaje, że wszyscy faceci spod znaku wagi są po prostu beznadziejni. Poznałam ich w życiu kilku i nawet jako koledzy nie do końca się sprawdzali, a co dopiero jako partnerzy życiowi!!! rozlazłe to jakieś i nieambitne, a w dodatku zapatrzone w samego siebie. brrrr! uchowaj mnie, Panie Boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga-waga Re: WAGA - WAGA IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 19:27 A ja jestem w takim związku od ok 8 lat, w tym 5 po ślubie. Całkowicie szczerze - jesteśmy najlepszą parą jaką znam. Pewnie zależy od priorytetów (każdy ma inne) ale ja cenię sobie harmonię wewnętrzną, przy czym nie znoszę nudy i 'szarzyzny' w świecie zewnętrznym. To wszystko daje mi nasz związek. Na co dzień jesteśmy jak para dzieciaków - wygłupiamy się razem, idealnie realizujemy zasadę: nie brać życia zbyt serio. Nie tworzymy problemów tam, gdzie ich nie ma. Dla mnie rewelacja. Idealny partner życiowy (partner - w pełni tego słowa znaczeniu...) Odpowiedz Link Zgłoś