Dodaj do ulubionych

WAGA - WAGA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:37
Czy ktos był w takim zwiazku?? Prosze o odpowiedz!!! :)
Czy przetrwał dlugo??
Obserwuj wątek
    • Gość: libra Re: WAGA - WAGA IP: 83.17.80.* 22.07.05, 14:05
      Jestem w takim zwiazku juz od ponad 2 lat. Początek był niezwykle ekscytujący,
      teraz jest juz troche spokojniej. Ten zwiazek jest bardzo harmonijny, zadko
      wynikaja miedzy nami spory. Ale cos jest z ta niepewnościa bo mimo kilku słow
      na temat wspolnej przyszłości nic nie planujemy i raczej unikamy tego tematu
      • sylvia_a Re: WAGA - WAGA 19.08.05, 22:20
        Witam

Ja bylam w takim zwiazku, trwal miesiac czasu i raczej mozna go nazwac burzliwym
        romansem. Cos pieknego, porozumienie na wielu plaszczyznach. czulam sie jakbym
        byla w transie. Szlajanie sie po galeriach, kafejkach, kinach. Czestowanienie
        sie miloscia. Bylismy razem w Kazimierzu nad Wisla. Ten romans był
        najwspanialszy na swiecie, taki, jak powinien byc, był zwariowany, szalony,
        spontaniczny, smieszny do łez i tragiczny tez do łez( jego koniec).
        Był perfekcyjny, jesli chodzi o dobranie sie charakterów, temperamentów, taka
        kombinacja nie zdarza sie czesto.
        Był, z korzyścia dla obu stron, uczylismy sie od siebie na wzajem, pokazywalismy
        sobie świat, jak tylko najlepiej umielismy. Wywoływalismy efekt ACHA.
        Tyle jeszcze pomysłów, planów nie zdązylismy doprowadzic do końca, nie
        zdązylismy zrealizować. Ale teraz, wiem to, w miare naszych mozliwości,
        postaramy sie to dokończyć, ale juz na zupełnie innej płaszczyźnie...
        Ech, moglabym opowiadac o tym zwiazku w nieskończoność. Moglabym snuc opowiesci.
        Może kiedys jak mnie najdzie, po prostu usiade i napisze opowiadanie, ksiązke,
        wlasnie o tym, co przezylam, przezylismy i o tym co jeszcze bedzie nam dane
        przezywac...

Pewnie zapytacie się, czemu się rozpad??
        Na to ja odpowiem, że to juz inna historia, albo podeślę wam "czarna skrzynkę "
        związku ( żeby to tylko było mozliwe...)
    • Gość: mm Re: WAGA - WAGA IP: *.net 23.08.05, 07:50
      jestem w takim związku 21 lat i jest wspaniale, ten horoskop to bzdury
      • akmu Re: WAGA - WAGA 23.08.05, 11:42
        Ja jestem w takim związku 7 lat , w sumie 9, też uważam ze ten horoskop to
        bzdura.U nas jest zupełnie inaczej,wszystko zalezy od charakteru ludzi.
      • Gość: korek... Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:10
        tez sądze ze wagi są dla siebie stworzone:)
    • Gość: Ola Re: WAGA - WAGA IP: *.is.net.pl 23.08.05, 09:27
      Ja byłam, ale bardzo krótko, rozpadł się z przyczyn niewiadomych
    • Gość: qq Re: WAGA - WAGA IP: 213.76.152.* 23.08.05, 14:00
      jestem w takim związku od 8 lat i powiem Ci jest super nie zamienię go na inny
      NIGDY!!!!!!!!!
    • Gość: 28IX Re: WAGA - WAGA IP: *.pawlacz.com 23.08.05, 22:34
      Jestem w takim związku od ponad trzech lat.Kochamy się raczej na
      odległość,telefony,sms-y a czasem spotkania.Ja jestem z Warszawy,Ona z
      Gdyni.Mimo odległości i nieczęstych spotkań,jest cuuuudownie.Ona jest
      cudowna.Mimo,że nastolatkami już dawno nie jesteśmy,tak właśnie się
      kochamy.Ale,gdy już jesteśmy razem.....wulkan energii,namiętna miłość i
      pocałunki.ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!
    • Gość: Krzysztof Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:40
      Moja żona i ja jesteśmy z wagi. Jesteśmy parą od 7 lat, a małżeństwem od 4.Nasz
      związek uważamy za bardzo udany, szanujemy się i wspieramy, wspólnie
      przeszliśmy wiele burz. Bardzo się kochamy, a nasz sex jest namiętny.
    • Gość: Balu Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 19:52
      Jestem obecnie w takim związku i muszę powiedzieć że jest wspaniale. Faktycznie
      zgadza się to co zostało napisane w tym horoskopie.
      Ja jestem bardzo szczęśliwa w tym związku.
      Pozdrawiam wszystkie Wagi
      • Gość: GG Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 17:34
        Jestem w takim związku od 7 lat i 2 lata po ślubie jest super a zwłaszcza sex
        niewyobrażalnie satysfakcjonujący!! Wszystko gra nie gorzej jak w innych
        związkach nie wiem czemu we wszystkich horoskopach jest taka nagonka na dwie
        wagi. Poprostu horoskopy to brednie.
    • Gość: asia Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:18
      mój związek z wagą trwał 2 tyg. Było miło nie nażekam i nie ukrywam że mogła
      bym z chęciom dalej go kontynuowa:*
    • Gość: k Re: WAGA - WAGA IP: *.iig.pl / 195.205.214.* 26.08.05, 20:49
      po części sie zgadzam ... związek nie jest na dłuższa mete fascynacją plcią
      przeciwnoa,waga trwa przloetnie i zbyt krotko ;]] wzjemne podobieństwa sa
      podobienstwami tak naprawde utrudniającymi związek
    • Gość: Patryk z LCA Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:41
      Moja dziewczyna tez jest Waga jak ja i nieprawdopodobnie dobrze sie rozumiemy.
      Niemamy sie o co klócic jest troche niezdecydowana duzo rozwaza tak jak ja. Nie
      jestesmy rozrzutni dbamy o kazdy grosik :) co do wystawnego towarzystwa to u nas
      tez to sie nie zgadza. Lepszy jest dla nas wspolny wypad do parku na spacer czy
      pojscie do kosciola. Ogólnie nie wierze w wróżby jesli sie kochacie jestescie ze
      soba szczerzy potraficie wybaczac rozumiecie sie i dobrze czujecie sie bedac
      razem to przetrwa wasz zwiazek kazdy niezaleznie jaki by byl. Bardzo pomaga
      modlitwa za dana osobe pozwala rozbudzic i rozkochac sie bardziej w niej. Coz
      moge jeszcze powiedziec Pan moj i Bog moj Jezus ... warto mu zaufac <>< Pozdro !!!
      • Gość: andy i just Re: WAGA - WAGA IP: *.gorzow.mm.pl 15.07.06, 01:08
        dzięki i też pozdrawiamy
    • Gość: damian Re: WAGA - WAGA IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 13:58
      jestem z waga i jest zajebiscie kochamy sie to glupie gadanie ze jest dobrze
      ale do czasu
    • Gość: Lu Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:16
      Dzieki wszystkim za odp:)
      przekonuję się sama powoli jak to jest z 2 Wagą,jest świetnie, rozumiemy się
      bardzo dobrze:)- jesteśmy razem juz 3 miesiac. Jedyne co mnie martwi to to, że
      oboje nie podejmujemy tematu nasza 'wspólna' przyszłość...
      pozdrawiam wszystkie pary Wagi :)
    • Gość: teresa Re: WAGA - WAGA IP: *.ynet.pl / 81.15.159.* 29.09.05, 11:19
      Jesatem w związku małżeńskim z wagą 7 lat a znamy się 12 lat. To jest bardzo
      burzliwy a zarazem cudowny związek ze wspaniałym człowiekiem , w którym
      przeglądam się jak w lustrze. Jest nam ze sobą bardzo dobrze. Na samym początku
      naszego związku przez kilka lat chodzenia ze sobą roztawaliśmy się i wracaliśmy
      do siebie to były trudne lata w naszym byciu ze sobą , ale gdy podjeliśmy
      decyzję o zamieszkaniu ze sobą i byciu ze sobą "na zawsze razem" zbudowaliśmy
      wspaniały i wartościowy związek w którym jest dużo przyjaźni, miłości i
      namiętności.Ale jesteśmy wagami i jest i druga szala gdzie jest niepewność,
      niezdecydowanie i rozrzutność finansowa. Związek waga z wagą ma duże szanse
      przetrwania, tylko taki związek lubi być rozłożony w czasie. Nic na siłę. Zawsze
      możesz tej drugiej osobie zaproponować spotkanie za cztery lata:)
      • Gość: Asia Re: WAGA - WAGA IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 01.02.06, 12:40
        :) Jakbym czytala o sobie i moim chlopaku :). My jestesmy razem 5 lat.Wiele
        razy sie rozstawalismy, ale zawsze byly powroty. Kwestie malzenstwa odkladamy
        na pozniej. Naszym priorytetem jest zdobycie pracy po studiach, wlasnych 4
        katow, i dopiro pozniej zakladanie rodziny. Ale, jak juz gdzies wczesniej padlo
        to stwierdzenie: chcemy sie razem zestarzec.
    • Gość: 770 Re: WAGA - WAGA IP: *.pbg-sa.pl 04.10.05, 11:39
      Jestem z Panem Wagą już (albo jak kto woli dopiero) 3 miesiące, i powiem że tak
      szalonego związku jeszcze nigdy nie przeżyłam. I co najważniejsze, rozmawiamy
      na temat - typu wspólna przyszłość i jesteśmy zgodni co do tego że chcemy ją
      spędzić razem. Poprostu jest wspaniale - ach te wagi i ich charaktery... Kocham
      Cie Skarbie!!! I mam nadzieje że się z Tobą zestarzeje!!!
    • Gość: ala Re: WAGA - WAGA IP: *.mnc.pl 07.11.05, 21:03
      Moi rodzice - 30 lat razem, są bardzo szczęśliwi
      i wierni sobie do dziś.
      • Gość: ogoo Re: WAGA - WAGA IP: *.sarantis.pl / 213.17.161.* 08.11.05, 15:59
        Moja dziewczyna jest Wagą i nasz związek jest świetny (8 miesięcy), idealny.
        Choć początek nie był wesoły (ja zafascynowany, Ona niepewna), ale teraz widzę,
        że wszystko się wyrównuje, moje uwielbienie jest jeszcze większe. Nie boimy się
        rozmawiać o przeszłych związkach choć niewątpliwie jestem zazdrosny, Ona
        również, ale rozmawiamy, klucz to rozmowa. Jeżeli chodzi o współną przyszłość
        to oczywiście snujemy plany, na zamieszkanie razem, małżeństwo... Uwielbiam
        zasypiać obok Niej... Żadko się kłócimy, a jeżeli już to o kwestie etyczne
        podejścia do życia, i to raczej nie są kłótnie a wymiany poglądów. Oby tak
        dalej, jest świetnie!
    • Gość: Nati Re: WAGA - WAGA IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 18.11.05, 18:18
      Jestem już dosyc długo w takim związku. Kocham mego partnera bardzo on mnie
      takze jest to bardzo harmonijny, udany związek. W naszym gronie jest bardzo
      wesoło, dni są pełne żartów i uśmiechu, a nasze życie obraza się tylko wokół
      naszej miłości. Mamy wspólne plany i marzenia, pragniemy miec dzieci i domek z
      ogródkiem. Moze to i dziecinne jednak moim zdaniem jest to bardzo udany
      związek, gdyz jeden partner zawze zrozumie drugiego, jest dazony zaufaniem i
      zawsze jest zdolny do pomocy. Liczę że bede z moim chłopakiem juz na zawsze.
    • Gość: annsz Re: WAGA - WAGA IP: *.itti.com.pl / *.itti.com.pl 24.11.05, 12:13
      a ja owszem a ja tak.
      sama jestem w takim związku i mam przyjaciół równiez 2 wagi - którzy również są
      razem juz kilka lat, i mają juz potomka.
      Znamy się z meżem już prawie 7 lat a od 2,5 roku jesteśmy małżeńśtwem. Waga do
      badzo wymagający znak - w sensie - i tak nie dobrze i tak źle. Tym nie mniej
      może sie zdarzyć, ze znaki te się doskonale uzupełniaja. Ja waham się w innych
      sprawach niz mój maż i odwrotnie. W sprawach emocjonalnych ja jestem bardziej
      rozeznana niż on - wic często robię za wspónego" terapeutę". POnad wszystko
      cenimy sobie w tym zwiazku ciepło i dobro oraz harmonie - bo wagi takie są. Do
      wielu spraw uczymy się podchodzić zdroworozsądkowo - bo często wkradaja się
      emocje. ale tak jak wspomnialam, w te sprawy gdzy ja się ekscytuje mój maz
      zachowuje spokój o na odwrót.
      Na koniec chcę wszystkim powiedzieć, ze najważnejsze jest chcieć być razem a
      nie to by dopasowac snaki, gdyż każdy ma jakieś wady i zalety i nie znajdziesz
      człowieka, który byłby odbiciem twych pragnień. a jakie one są - same doskonale
      wiemy, gdy denewujemy się na naszych facetów. pozdrawiam
      • matrix841 Re: WAGA - WAGA 03.10.06, 19:34
        ja też
    • Gość: aska Re: WAGA - WAGA IP: *.range217-43.btcentralplus.com 02.12.05, 13:15
      bylam.i moj zwiazek byl dokladne tak jak opsiuja go horoskop:)poczatkowa
      fascynacja poem nuda.rozstalismy sie po prawei 2 latach bycia razem.nie mail
      odwagi powiedziec mi tego wczesniej i dopiero zdecydowal siew dzien wyjazdu
      naszego do angli..reszte nie musze juz chyba opowiadac.wiec zwiazek typowych
      wag:)
    • Gość: 100%waga Re: WAGA - WAGA IP: *.chello.pl 06.12.05, 00:10
      Moj zwiazek z panem waga przetrwal ponad rok. Scenariusz niestety tak jak w
      horoskopie:( Na poczatku wielka milosc, graniczaca z uwielbieniem, fascynacja.
      Bylo cudownie, poprostu bajkowy zwiazek. Byly plany na przyszlosc, deklaracje,
      obietnice.Ale sie skonczylo, wypalila sie milosc zostala fascynacja. A to za
      malo zby budowac cos na dluzej
    • Gość: NIUNIA Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 00:31
      TO JEST NIE MOŻLIWE POŁĄCZENIE TEGO NIE PRZEŻYJE NORMALNY CZŁOWIEK. WAGI NIE
      LUBIĄ PODEJMOWAĆ DECYZJI WIĘC KTO TO BĘDZIE ROBIŁ W TYM
      ZWIĄZKU?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      ?????????????????????????????????
    • Gość: Kosma Ja Waga on Waga IP: *.range86-142.btcentralplus.com 03.01.06, 01:19
      Ja waga, on waga, jestesmy ze soba od 7 lat, od 5 jestesmy malzenstwem. Moj maz jest miloscia
      mojego zycia , a ja jego. Jestesmy najlepszymi przyjacolmi, kochankami, partnerami. Oboje po
      przejsciach, burzliwych nieudanych zwiazkach. Ten zwiazek jest prosty. Nalo w nim konfliktow gdyz
      jestesmy tak bardzo do siebie podobni. Oboje dosc impulsywni, szaleni ale kochamy sie i czesto
      idziemy na kompromis. Kiedys wierzylam w horoskopy.....Dzis juz nie. Niewazny znak zodiaku. Wazna
      jest praca nad zwizkiem, uczenie sie siebie wzajemnie. Trzeba duzo cierpliwosci, przyjazni, milosci,
      zrozumienia dla wzajemnych niedoskonalosci i wyrozumnienia. Nigdy nie ma sie gwarancji ze zwiazek
      bedzie trwal do konca zycia, do starosci. Ale trzeba o niego walczyc jesli sie kochamy.
      Powodzenia mlode pary.
    • Gość: Kosma Ja WAGA -On WAGA IP: *.range86-142.btcentralplus.com 03.01.06, 01:20
      Ja waga, on waga, jestesmy ze soba od 7 lat, od 5 jestesmy malzenstwem. Moj maz jest miloscia
      mojego zycia , a ja jego. Jestesmy najlepszymi przyjacolmi, kochankami, partnerami. Oboje po
      przejsciach, burzliwych nieudanych zwiazkach. Ten zwiazek jest prosty. Nalo w nim konfliktow gdyz
      jestesmy tak bardzo do siebie podobni. Oboje dosc impulsywni, szaleni ale kochamy sie i czesto
      idziemy na kompromis. Kiedys wierzylam w horoskopy.....Dzis juz nie. Niewazny znak zodiaku. Wazna
      jest praca nad zwizkiem, uczenie sie siebie wzajemnie. Trzeba duzo cierpliwosci, przyjazni, milosci,
      zrozumienia dla wzajemnych niedoskonalosci i wyrozumnienia. Nigdy nie ma sie gwarancji ze zwiazek
      bedzie trwal do konca zycia, do starosci. Ale trzeba o niego walczyc jesli sie kochamy.
      Powodzenia mlode pary.
    • Gość: paula Re: WAGA - WAGA IP: *.fbx.proxad.net 03.01.06, 09:52
      juz rok jestem w takim zwiazku i wszystko uklada sie wspaniale
    • Gość: aga Re: WAGA - WAGA IP: *.spray.net.pl 09.01.06, 17:10
      Jestem w takim zwiazku juz ponad rok:)To moj najdluzszy zwiazek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka