Dodaj do ulubionych

BARAN - STRZELEC

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 00:24
"Baranowi może być trudno zrozumieć potrzebę wolności Strzelca. Strzelec
będzie się buntował przeciwko próbom zdominiowania przez Barana."
<hahaha> nie ma to jak zmyslne horoskopy ukłądać!1 brawo pani astorlożka!! <a
moze pan astrolog!! ;P)
Obserwuj wątek
    • Gość: pl Re: BARAN - STRZELEC IP: *.isb.com.pl 30.08.05, 01:12
      ..moze tak byc,nawet nie swiadomie,natura..
    • Gość: GrzMi BARAN - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 15:16
      Moja żona jest "BARANEM" (przepraszam kochanie :);)) a ja STRZELCEM. Owszem
      zdarzają się nieporozumienia ale za to jak "fajnie" jest się pogodzić:) Wg mnie
      jest to jeden z najlepszych układów partnerskich - BARAN - STRZELEC. wszystkim
      polecam
    • Gość: JULIA Re: BARAN - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 09:22
      TROCHE MI SIE TRESC NIE ZGADZA Z ZYCIEM. mOJ ZWIAZEK ZE STRZELCEM JEST
      STRASZNIE BEZNADZIEJNY I NIE WIDZE NIGDZIE TEJ WSPANIAŁEJ AURY, KTORA POWODUJE,
      ŻE MOGLIBYŚMY BYĆ SZCZĘŚLIWI.cHYBA JESTEŚMY ZATEM WYJĄTKIEM. HAHAHAHAHA
      • Gość: Zosia Re: BARAN - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:04
        ja - baran dawno odeszłam od niego - strzelca, wolny to on był, od wszystkiego,
        więc i ode mnie też niech będzie, dużo prawdy w tym horoskopie, cechy objga niby
        sprzyjają, ale tu nikt nie pisze o kanaliach strzelcach, może baranach też...
    • Gość: maja Re: BARAN - STRZELEC IP: 217.153.177.* 04.01.06, 11:38
    • Gość: maja Re: BARAN - STRZELEC IP: 217.153.177.* 04.01.06, 11:41
      Połączenie barana ze strzelcem to poważny problem.dwa mocne charaktery

• sarabella Re: BARAN - STRZELEC 16.01.06, 20:39
        Ja jestem Baranica, a on - Strzelcem :-))) i ostatnie zdanie zgadza sie
        dokladnie :-)))Tylko, ze moj Strzelec jest na dodatek przemadrzaly i zawsze lubi
        miec racje:-))), ale nie wyobrazam sobie zycia bez Niego. Jest sensem mojego
        zycia, choc potrafi mnie nieraz zranic... jest dla mnie Wszystkim...
        Najwspanialszym Mezczyzna ... Cudownym Kochankiem...
        • stokrotka1964 baran;strzelec 05.03.06, 20:52
          Ja jestem strzelec a mąż baran i rozumiemy się w pół słowa,ja jestem nieraz
          wybuchowa a mąż spokojny ale dogadujemy się.Jesteśmy ze sobą 21lat i nadal się
          kochamy.
        • Gość: Sonia Re: baran-strzelec IP: *.attu.pl 22.03.06, 19:29
          moj Strzelec takze uwielbia sie wymadrzac i miec racje =D ale uwazam, ze
          polaczenie jest dobre, swietnie napisany horoskop parnerski, rowniez polecam,
          jak na moj gust bardzo prawdopodobny i w moim wypadku raczej prawidłowy =]
    • Gość: Szczur Re: BARAN - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 22:10
      Mis sie wydaje ze to prawda albo przypadek bo co do mnie sie to
      sprawdzilo!!!!!!!
      • Gość: mag Re: BARAN - STRZELEC IP: *.246.jawnet.pl 08.02.06, 22:33
        ja baran on strzelec.. niezbyt udany uklad... wszytko jest dobrze az do momentu
        az nie jedna ze stron za wszelka cene stara sie poukladac zycie na swoj wlasny
        sposob.. strzelec nie lubi buntow, wsztystko musi byc wedlug jego recepty na
        zycie.. nie polecam.. nie da sie dlugo wytrzymac w takim zwiazku!
    • stokrotka1964 baran-strzelec 05.03.06, 21:08
      Ja jestem strzelec mąż baran rozumiemy się w pół słowa ja jestem wybuchowa on
      spokojny lubimy nowe wyzwania jesteśmy ze sobą 21lat chyba to coś znaczy nadal
      się kochamy
    • Gość: marta baran-strzelec IP: 213.134.138.* 28.03.06, 15:37
      nigdy nie widziałam podobnego steku bzdur. Moi rodzice to baran-strzelec i
      wszystko wyglada inaczej. Brak przywiązania do pieniędzy, dobre sobie.
      Zamiłowanie do dalekich podróży, też coś. Może jedno by chciało gdzieś
      pojechać, ale drugie jest zbyt mocno przywiązane do robienia kasy, żeby się
      ruszyć:-(
    • Gość: kasia i paweł baran - strzelec IP: 85.112.196.* 26.02.07, 21:43
      W naszym przypadku się sprawdziło, co do wszystkiego, czasami ciężko jest bo
      jesteśmy obydwoje uparci i jak się kłócimy to na maksa, ale nie wyobrażamy
      sobie życia bez siebie, straciłoby ono swój sens, życzymy wszystkim takiej
      miłości,choć nie jest ona usłana różami, ale jest piękna i trwała, pozdrawiamy
    • kit_kat_chunky Jam jest baranica:) 06.03.07, 13:40
      *dynamiczni, żądni przygód i dalekich podróży, optymistycznie podchodzicie do
      świata. Lubicie ryzyko, zmiany i szybkie tempo życia. - O, TAAAK! :D
      *Lubicie trudne wyzwania i udowadnianie, że dacie sobie radę ze wszystKIM - A
      JAK! :D
      *niezależność BAAAARDZO WAżNA! :)
      *Baranowi może być trudno zrozumieć potrzebę wolności Strzelca. - TU Ię NIE
      ZGADZAM sama dążę do wolności ! ha:) Strzelec będzie się buntował przeciwko
      próbom zdominiowania przez Barana - a ja się też będę buntować:)

*W łóżku macie podobne oczekiwania, temperament i sposób okazywania uczuć.
      A JAK! :D HEHEHE
    • pszczolaasia Re: 07.04.07, 15:08
      mąż strzelec ja baran. mamy 11 lat stazu malzenskiego i nie wyobrazam sobie,
      zebym mogla dokonac innego wyboru:-))
    • Gość: strzelec Baran-Strzelec IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.05.07, 03:04
      Jestem w szoku. Jestem strzelcem i związałam się z baranem. Przeczytałam i
      miałam wrażenie że pisał to ktoś kto nas na co dzień obserwuje. PO prostu ktoś
      nas opisał :) Wszystko bez wyjątku do nas pasuje.
      • Gość: TOMA Baran-Strzelec IP: *.centertel.pl 27.12.08, 00:29
        Jest to prawda ze Strzelce i Barany cudownie sie spelniaja w lozku ,przez wieki,
        intelektualnie rowniez nigdy nie zanudza sie ,gdyz szukaja nowych
        rozwiazan,jedyny problem to kasa,kasa,i jeszcze raz kasa,ktora moze troche
        stanowic ograniczenie dla naszych rozrzutnych charakterow,przywodcze znamiona
        nie sa zle, nawet jezeli sie klocimy to wieczorem godzimy,:)) populacja na tym
        kozysta;)
    • beniamin03 Baran - strzelec 15.07.09, 17:10
      Niestety wszystko prawda, z wyjątkiem tego,że ONA Strzelec szybko zmieniła
      zdanie...

• Gość: mar 80 Baran - strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 22:14
      jaestem strzelec moje serduszko baran.napoczatku nie umielismy sie dogadac ale
      teraz jest inaczej....powiem tak..97.9 procent prawdy horoskopu..i kochamysie
      .... tak nasmocno trymie to cos..inieposci
    • Gość: LOLA buli IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.09, 23:11
      ja jestem strzelcem i jestem mila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka