Gość: ooo RYBY - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:39 no cóż ... nie jestem ani skromna ani delikatna a tym bardziej nie jestem domatorką a co do mojego faceta to tez się nic nie zgadza bo to on jest cichy i spokojny... wiedziałam że te horoskopy to bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga142 RYBY - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:27 Ja popieram to co napisała moniw16. ja także uważam że jój pan waga nie jest na codzien romantyczny jednak jak chce to potrafi. ja natomiast uwielbiam podróże, spotkania ze znajomymi, może nawet w przeciwieństwie do Wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka RYBY - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:32 Mój męzczyzna jest spod znaku wagi a ja spod znaku ryb. Ten opis opisuje mnie i Jego ale odwrotnie, bowiem to ja jestem dynamiczna, a on domator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siarafarai RYBY - WAGA lub Waga - Ryby, dowartościuję się:P IP: *.eranet.pl 03.07.07, 01:27 Owszem, jako Waga jest przerażająco wręcz towarzyska i stuknięta, ale Ryba też jest niezłe ziółko:D Ryby to cholernie uparty znak,co mnie - jako Wadze - się nie podoba. Ale nie wiedziałam, że mój facet to taka ciota... xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi RYBY - WAGA IP: *.chello.pl 12.06.08, 16:59 Ja tez aboslutnie sie nie zgadzam z opisem ryby jak i wagi !! moim zdaniem jest calkiem odwrotnie niz tutaj napisano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha RYBY - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:30 a moj facet jest z konca wagi a ja z poczatku ryb i tez jest nam razem bardzo dobrze,znakomicie sie uzupelniamy.waga tez potrafi byc romantyczna.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pulson229 Re: RYBY - WAGA 31.03.10, 10:56 moniw16 wrote: > My man is from the beginning balance from the end and I fish and I will say honestly that this > Description of all the fish does not fit me. I am a romantic, yes, I care for house > And very spontaneous, but also stubborn and I love company, travel and life Gość post .... ciekawe dyskusje zawsze są pomocne w taki czy inny. Dzięki za dawanie na zewnątrz informacje. To naprawdę miłe i oznacza pełny. > Outdoor!! I had a great August uzupełaniamy. What can only find fault, > Is that the scales nei are so romantic, but I want also can!! > Regards - Pulson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jemioluszka RYBY - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 20:46 ja pierwszy raz sie dogaduje tak z mezczyna. Dla mnie waga to ideal:) zreszta mam pzryjaciolke wage i sa tacy sami z charakteru i uwazam ze to dobry zrownowazony charakter. moze nie podziwiam ich i mi nie imponuja ale rownowaga jest wazna z tego powodu ze ja to roztrzepana wariatka jestem (rybka) Odpowiedz Link Zgłoś