Gość: niemrawy IP: *.mofnet.gov.pl 18.08.05, 19:52 Co do sypialni zgadzam się jak najbardziej hi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vinx Re: LEW - WAGA 22.08.05, 18:04 Hmm..marzy mi sie pewnien Pan-Waga, ale jakos tak...mijamy sie..chociaz czuje, ze jestesmy dla siebie stworzeni!!! Ale ciezko mi siagnac korone z glowy...i zaczac pierwsz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bosa Re: LEW - WAGA 11.09.05, 20:02 vinx, nie ściągaj. KOrona Ci w niczym nie przeszkodzi. Poza tym, my lwice mamy to do siebie, że zaczynamy pierwsze, ale w taki sposób, że facet se da głowę odrąbać, że to on stawał na niej, żeby Cię zdobyć, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LwiCCCaaa Re: LEW - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 23:11 eHh ... no wagi sa strasznie zamkniete w sobie .. znalazlam takiego jednego fajnego pana wage .. jak jestemsy arzem to ejst nam dobzre fajnie sie rozumieemy i wogle .. ale wagi maja dziwne charaktery i czasem saama niewiem co on chce ... i czy mowi prawde czy nie .. ale zgodze sie ze musi sie blyzczec w towarzystwie ;p .. no coz takei sa juz te wagi a co do lozka to powiemz e sie zgodze ;p;pp ...i wagis a bardzo trudne do zdobycia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hil Re: LEW - WAGA IP: *.comel / *.miastko.sdi.tpnet.pl 03.10.05, 11:53 w sypilni jest bosko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: LEW - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:56 jeśli chodzi o sypialnię to mam odmienne zdanie i nie chodzi tu o brak zaspokojenia jednak brakuje czegoś.... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_z Re: LEW - WAGA 08.11.05, 08:54 no ja mam swojego pana wage sypialnia super a w zyciu codziennym bywa różnie raz :-( a raz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: LEW - WAGA IP: *.76.231.44.coditel.net 10.12.05, 00:09 zgadzam sie calkowicie.Dla innych sam krem dla mnie jak popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LWICZKA Re: LEW - WAGA IP: 80.50.9.* 04.01.06, 16:44 TAK CO DO TEGO POŁACZENIA TO JA SIE ZGADZAM BO SAMA JESTEM W TAKIM ZWIĄZKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: LEW - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 00:02 zdecydowanie to prawda, w łóżku jest cudownie.... ahh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ganduś Re: LEW - WAGA IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 27.03.06, 11:52 Problem w tym ,że wagi są zamknięte w sobie i nigdy tak naprawde nie wiadomo co w nich siedzi a takiemu lewkowi jak ja jest trudno do nich dotrzeć:( a bardzo bym chciała dotrzeć do takiego jednego pana wagi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominka Re: LEW - WAGA IP: *.stk.vectranet.pl 20.05.08, 17:37 To prawda, ja też mam Pana wagę, hm ciężko było dotrzeć, ale wagioczekują szczerości od początku do końca i to otwiera tylko serducho WAGI. Jest cudowny i potrafi z wad lwa przeksztacić je w zalety, a w sypialni też jest OK...i nawet więcej. pozdrawiam wszstkie lwy i wagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: LEW - WAGA IP: *.icpnet.pl 27.04.06, 22:26 w sumie cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faankaa LEW - WAGA IP: *.drzewna / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:22 ja też co do sypialni sie zgadzam ale z tym wystawnym życiem to raczej nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hectro sinner LEW - WAGA IP: *.server.ntli.net 12.09.06, 17:45 nio jak by nie bylo ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusia LEW - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:32 ale to tylko wrozba u mnie sie niesprawdza ja kocham a on mnie nie jak to jest ze ciagle gdy sie widzimy flirtujemy na maksa ze soba a tak naprawde mamy inne pary mimo ze kocham wage:( nie moge byc z nim i co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: LEW - WAGA IP: *.karlik.ds.polsl.pl 26.01.07, 23:56 i w sypialni i w zyciu jest cudownie. waga jest troskliwy i opiekunczy. kocham go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: LEW - WAGA IP: *.ntvk.com.pl 28.01.07, 17:21 miedzy nami sie psuje dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: LEW - WAGA IP: *.ntvk.com.pl 28.01.07, 17:28 a jesli chodzi o sypialnie to jest bosko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek LEW - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 01:16 Hmm_ Jestem Lwem i oddawna znam taką jedną Wage :)) To co tu pisze to cała prawda :P Nie rozumie jej czasem.. nie wiem czego ona chce.. ;| ale cuż.. ;] Czasem jak z nią gadam to jest wspaniale umimi sie dogadac i ona w ogole pisze jak by byla moja dziewczyną.. znowu dzień później pisze całkiem inaczej..chocby nie ona.. :( A co w sprawach Imtymności.. to jest suuper :D :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek LEW - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 14:24 Z Lwami jest ciezko wiem to po sobie :)) Ale mój chłopak waga jest taki kochany opiekunczy troskliwy :) Czasami widac ze jest mu przykro jak cos powiem a ja po prostu jestem twarda nie umiem sie tak wczuc jak on w nasz zwiazek. Boie sie ze teraz tylko mowi mi slodko opiekuje sie a po slubie to wszystko sie zmieni jak myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja LEW - WAGA IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.10, 22:25 Mam swoją-swojego Wagę i jestem szczęśliwa.Jesteśmy małżeństwem od 13 lat i nadal jest super! polecam taki układ. Odpowiedz Link Zgłoś