aneta9918 24.08.05, 20:29 Co prawda nie wierze w horoskopy czy w jakie kolwiek perzepowiadanie przyszłości,ale pod tym to mogę się podpisać,zgadza się co do joty.Albo to tylko zwyczajny zbieg okoliczności... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ****** Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:13 Zgadza się!!! To jest bardzo dziwne, ale... na prawdę to prawda! Może nie ze wszystkim, ale w większości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwka Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: *.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 01.09.05, 11:48 ... dzieki za odrobine nadziei.Wszystkie dotychczasowe prognozy "rak z kozą " to nie.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgoś Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 14:18 Ja tez się z tym zgadzam.Jestem rakiem a mój chłopak jest koziorozcem. Jesteśmy ze soba od stycznia.Wszystko Ok poza tym, ze okazuje mi za mało czułości a ja tak bardzo lubię czasami aby się poprzytulać...hmm ...czy to tak dużo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozka Raczek - Koziorożec IP: *.chello.pl 28.05.06, 20:10 Ja jestem koza zakochana w raczku. Cos w tym wszystkim jest! Zwalszcza w tym,ze rak powinien pomoc kozce sie otworzyc, bo (wiem jak to jest) im naprawde ciezko sie mowi o uczuciach (zazwyczaj wiele podchodow przed). Boja sie byc wysmiane i odtracone. Ale naprawde - tak jak pisza w wielu horoskopach - moze na zewnatrz chlodne i opanowane, to emocje rozsadzaja je od srodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzi Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 01.09.05, 14:08 zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczyca... rak -koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:56 ja z moim Koziorożcem jestem już prawie 1,5 roku i on na pewno nie jest spokojny i zrównoważony, ani tymbardziej nie brakuje nam fantazji. Stanowimy pare szaleńców, choć oboje uwilebiamy też romantyczne chwile.. znjomi mówią zę udana z nas para. i ja się pod tym podpisuje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: 80.54.156.* 22.10.05, 12:25 co do horoskopu to sie zgadzam jest nam bardzo oki Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 Re: RAK - KOZIOROŻEC 25.10.05, 19:01 kozierozec-spokojny i zrównowazony?raczej tak(jesli chodzi o byłego chłopaka) i w 100%nie(mój obecny mąż).Generalnie chyba 50x50,bo mój mezulek,to wieeelki wyjątek we wszystkim(no,prawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
buginn idealna 01.11.05, 20:14 nie wierze w żadne horoskopy,ale z tego co wiem to rak+koziorożec niby zawsze niekorzystne połączenie było. DEMENTUJĘ!!! :D jest nam fantastycznie - już 3 rok idzie. ona (r) delikatna,niezwykle kobieca i ciepła. Ma niewiarygodną fantazję, a w łóżku chyba...czyta w moich myślach. Nauczyła mnie czułości. POwiedziała co lubi, czego potrzebuje. Chciałbym, żeby była matką moich dzieci. Piszę tu te rzeczy byście wedzieli, że to najlepsze Kobiety w zodiaku... wierzcie, że mam porównanie. Swietnie się uzupełniamy. Umarłbym gdybym ją kiedyś zranił. tyle. powodzenia raczkom i koziorożcom! odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwódka po koźle Re: idealna IP: *.pronet.lublin.pl 13.12.05, 17:06 Mój były koziorożec to był sknera! Wszystkie pieniądze wbijał na osobiste konto a dobrze zarabiał. Mimo że byliśmy małżeństwem to nie mielismy wspólnego konta, bo on nie chciał mnie nawet upoważnić na jego koncie. Miał kochanki, a kiedy go rzucały to wracał do mnie i się "naprawiał". Obgadywał mnie przed wszystkimi znajomymi i robił mi złą opinię od razu jak się do niego wprowadziłam do jego miasta. Po półtora roku od slubu rzuciłam go w cholerę i znienawidziłam ten znak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzatka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:19 a mnie się podoba ten horoskop!nie wiem jak ale bardzo ładnie pasuje do mojego związku...trochę więcej czułości koziorożce:D! ps. dziękuję za wcześniejszy opis raczków,poprawił mi humor;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 19:57 Witam jestem rakiem mpja partnerka jest koziorozcem jest nam ze soba dobrze to mało powiedziane. Kiedy sie poznaliśmy czułem u niej dystans do mojej osoby puźniej zaczoł sie zmniejszac teraz jest ok choc nie okazuje za bardzo swoich uczuc wiem ze mnie kocha ja tez ja bardzo. Podoba mi sie w tym zwiazku to ze nie jest wszystko po mojemu (tak jak to było w poprzednich zwiazkach)czuje ze musze sie starac i to jest fajne bo nie jest nudno. W łuzku tez super niby taka zrównoważona osoba z pani spod tego znaku ale jak juz sie otwozy to jest super. Podsumowywujac nie bujcie sie zwiazków rak-koziorozec bo to nic strasznego wrecz przeciwnie. Jest super a co do naszego horoskopu to pisze w nim ze przyciągaja nas róznice ja z moja kobietą mam wiele cech wspulnych wiec to sie nie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 12:12 horoskop horoskop coś na pewno prawdy chodź troszke jest ale to co tu pisze muszę się z tym zgodzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafka Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:28 ludzie jak najdalej od mężczyzn koziorożców. mój mąż, był - jest - koziorożcem- był bo juz nim nie jest, rozeszlismy sie po 1,5 roku małzeństwa. To egoistyczny, władczy, okrutny,wredny, znak zodikau, jeśli chodzi o mężczyzn. Kabietki raczyce, sa delikatne a taki władczy i okrutny kaziorozec, mocno potrafi swoimi rogami zranić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta rak:koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:06 cześć ja od wczoraj chodzę właśnie z koziorożcem oczuwiście spotykaliśmy się w cześniej i było nam w tedy dobrze bardzo dobrze. jednak jesli to prawda to mam nadzieję że w naszym związku będzie tak somo. o jednym jednak zapomniałam ja mam 13lat a on 16,i boję się że jak pójdzie do szkoły średniej czyli do liceum to znajdzie sobie inną dziewczyne, ale to się okaże za parę miesięcy.pozdrawiam edzio! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta rak:koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:06 cześć ja od wczoraj chodzę właśnie z koziorożcem oczuwiście spotykaliśmy się w cześniej i było nam w tedy dobrze bardzo dobrze. jednak jesli to prawda to mam nadzieję że w naszym związku będzie tak somo. o jednym jednak zapomniałam ja mam 13lat a on 16,i boję się że jak pójdzie do szkoły średniej czyli do liceum to znajdzie sobie inną dziewczyne, ale to się okaże za parę miesięcy.pozdrawiam edzio! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta rak:koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:08 cześć ja od wczoraj chodzę właśnie z koziorożcem oczywiście spotykaliśmy się w cześniej i było nam w tedy dobrze bardzo dobrze. jednak jesli to prawda to mam nadzieję że w naszym związku będzie tak somo. o jednym jednak zapomniałam ja mam 13lat a on 16,i boję się że jak pójdzie do szkoły średniej czyli do liceum to znajdzie sobie inną dziewczyne, ale to się okaże za parę miesięcy.pozdrawiam edzio! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paola b. Re: rak-kozorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:21 co prawda zajrzałąm do tego horoskopu tylko z czystej ciekawości ponieważ ostatnio wiele czytałam na temat partnerstwa raka z koziorożcem ale to jest w 102%prawda! opisano tu w idealny sposób relacje moje i mojego partnera. rewelka ;) proszęo więćej takich trafnych opisów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anesia Re: rak-kozorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:16 Tak ten horoskop jest bardzo zblizony do mojego życia lecz Koziorożec jest zbyt pewny siebie i czasem przesadza w czynach!Poprostu kręci z innymi na dyskotkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: rak - koziorożec IP: *.toya.net.pl 27.07.06, 09:19 ojoj...zgadza sie wszystko idealnie..hm..ciekawe to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Rak-Koziorożec IP: 88.156.75.* 21.08.06, 12:32 Sporo oczytałam się o raku i koziorożcu,ale nie były to raczej pozytywne charakterystyki. Ta jest pierwsza. Ja jestem raczkiem, a mój narzeczony koziorozcem. Jesteśmy razem ponad 4 lata i w przyszłym roku bierzemy ślub. Całkowicie zgadzam się z tym horoskopem, a mój Narzeczony jest uczuciowy,wrażliwy i kochany. Ale nie mówię, że jest idealnie. Nidgy nie będzie- z nikim. Każdy człowiek jest indywidualnością i trzeba nauczyć się z drugim człowiekiem żyć.Kocham moją Kózkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doncia22 Rak-Koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 19:01 Horoskopy to bzdura ale to co tu pisze jednak jest po części prawdą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalie rak koziorozec IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 12.12.06, 10:34 heheehh spoko :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukiereczek rak-koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 09:56 ludzie mówią, że horoskopy to tylko takie bajki zmyslone, a wcale ,że nie bo ten jest bardzo prawdziwy i zgadza się z rzeczywistością....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia :) prawda IP: *.lanet.net.pl 26.06.08, 17:26 Jesteśmy ze sobą 7 lat,i widzę, ze tak charakterystyka jest w dużym stopniu sprawdzalna w naszym wypadku. Ja jestem koziorożcem - on rakiem. Ja ciągle do czegoś dążę - on ciągle chce okazywania uczuc :) ja akurat zbytnio nie lubie "przytulanek" i szybko się nudzę :P ale będe się starała - I promise :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Rak - koziorożec IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.08, 14:39 hej ,no moze sie i zgadza ,ja mialem kobiete koziorozec ,sam jestem raczkiem, i bylo fajnie rok ,potem sie znudzila i znalazla innego,a i zawsze miala dziwny dla mnie pociag do flirtow przy kazdej okazji ,ale to moze taka indywidualnosc byla ,bardzo mnie to denerwowalo, teraz chce wrocic do mnie ,ale niestety ja juz niechce :P ... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Rak - koziorożec IP: *.zyr.vectranet.pl 04.01.09, 16:01 bardzio ciekawe i wiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosik Rak - koziorożec IP: 82.160.49.* 02.02.09, 13:52 Jak najbardziej zgadzam się z tym opisem, ja swojego narzeczonego koziorożca musiałam troszkę rozruszać jeśli chodzi o okazywanie uczuć, no i jest dużo lepiej,wiadomo każdy ma wady, ale w tym wypadku jest znacznie więcej zalet....no i ta anielska cierpliwośc do "raczych" kaprysów, aż zadziwia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Rak - koziorożec IP: 193.138.242.* 17.03.09, 19:13 jakbym czytaal o mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Rak - koziorożec IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 00:30 te horoskopy są niezwykłe naprawde wszystko sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sissi Rak - koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 21:38 Normalnie nie wierzę w horoskopy, ale w tym przypadku wszystko zgadza się idealnie. Nawet brak czułośći ze strony Koziorożców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Rak - koziorożec IP: *.146.173.200.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.10, 11:52 Ja jestem rak a on koziorożec. Jesteśmy razem prawie 13 lat, od 4 mieszkamy razem. Świetny facet, mądry życiowo, stabilny i myślący przyszłościowo co dla mnie wiecznej romantyczki jest bardzo ważne, bo to on myśli aby wszystkie rachunki były zapłacone i zatankowany samochód i cała reszta przyziemnych spraw. ja zajmuje się milszymi dla mnie sprawami, żeby było miło i sexownie. Żeby w lodówce były jego ulubione rzeczy, smaczny obiadek i dobry deser. Muszę ładnie wyglądać i dbać o porządek w domu, bo nie lubi bałaganu. Układ idealny :) W łóżku jest bosko, lubimy taką samą jazdę w różnych miejscach :) Odpowiedz Link Zgłoś