Dodaj do ulubionych

RAK - KOZIOROŻEC

24.08.05, 20:29
Co prawda nie wierze w horoskopy czy w jakie kolwiek perzepowiadanie przyszłości,ale pod tym to mogę się podpisać,zgadza się co do joty.Albo to tylko zwyczajny zbieg okoliczności...
Obserwuj wątek
    • Gość: ****** Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:13
      Zgadza się!!! To jest bardzo dziwne, ale... na prawdę to prawda! Może nie ze
      wszystkim, ale w większości...
      • Gość: piwka Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: *.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 01.09.05, 11:48
        ... dzieki za odrobine nadziei.Wszystkie dotychczasowe prognozy "rak z kozą "
        to nie.Powodzenia
        • Gość: Małgoś Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 14:18
          Ja tez się z tym zgadzam.Jestem rakiem a mój chłopak jest koziorozcem. Jesteśmy ze soba od stycznia.Wszystko Ok poza tym, ze okazuje mi za mało czułości a ja tak bardzo lubię czasami aby się poprzytulać...hmm ...czy to tak dużo???
          • Gość: kozka Raczek - Koziorożec IP: *.chello.pl 28.05.06, 20:10
            Ja jestem koza zakochana w raczku. Cos w tym wszystkim jest! Zwalszcza w tym,ze
            rak powinien pomoc kozce sie otworzyc, bo (wiem jak to jest) im naprawde ciezko
            sie mowi o uczuciach (zazwyczaj wiele podchodow przed). Boja sie byc wysmiane i
            odtracone. Ale naprawde - tak jak pisza w wielu horoskopach - moze na zewnatrz
            chlodne i opanowane, to emocje rozsadzaja je od srodka.
    • Gość: ramzi Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 01.09.05, 14:08
      zgadzam sie w 100%
      • Gość: raczyca... rak -koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:56
        ja z moim Koziorożcem jestem już prawie 1,5 roku i on na pewno nie jest
        spokojny i zrównoważony, ani tymbardziej nie brakuje nam fantazji. Stanowimy
        pare szaleńców, choć oboje uwilebiamy też romantyczne chwile.. znjomi mówią zę
        udana z nas para. i ja się pod tym podpisuje ;]
    • Gość: daniel Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: 80.54.156.* 22.10.05, 12:25
      co do horoskopu to sie zgadzam jest nam bardzo oki
      • mimi44 Re: RAK - KOZIOROŻEC 25.10.05, 19:01
        kozierozec-spokojny i zrównowazony?raczej tak(jesli chodzi o byłego chłopaka) i
        w 100%nie(mój obecny mąż).Generalnie chyba 50x50,bo mój mezulek,to wieeelki
        wyjątek we wszystkim(no,prawie:)
        • buginn idealna 01.11.05, 20:14
          nie wierze w żadne horoskopy,ale z tego co wiem to rak+koziorożec niby zawsze
          niekorzystne połączenie było.
          DEMENTUJĘ!!! :D jest nam fantastycznie - już 3 rok idzie. ona (r)
          delikatna,niezwykle kobieca i ciepła. Ma niewiarygodną fantazję, a w łóżku
          chyba...czyta w moich myślach. Nauczyła mnie czułości. POwiedziała co lubi,
          czego potrzebuje. Chciałbym, żeby była matką moich dzieci. Piszę tu te rzeczy
          byście wedzieli, że to najlepsze Kobiety w zodiaku... wierzcie, że mam
          porównanie.
          Swietnie się uzupełniamy.
          Umarłbym gdybym ją kiedyś zranił.
          tyle.

powodzenia raczkom i koziorożcom! odwagi!
          • Gość: rozwódka po koźle Re: idealna IP: *.pronet.lublin.pl 13.12.05, 17:06
            Mój były koziorożec to był sknera! Wszystkie pieniądze wbijał na osobiste konto
            a dobrze zarabiał. Mimo że byliśmy małżeństwem to nie mielismy wspólnego konta,
            bo on nie chciał mnie nawet upoważnić na jego koncie. Miał kochanki, a kiedy go
            rzucały to wracał do mnie i się "naprawiał". Obgadywał mnie przed wszystkimi
            znajomymi i robił mi złą opinię od razu jak się do niego wprowadziłam do jego
            miasta. Po półtora roku od slubu rzuciłam go w cholerę i znienawidziłam ten
            znak.
            • Gość: Małgorzatka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:19
              a mnie się podoba ten horoskop!nie wiem jak ale bardzo ładnie pasuje do mojego
              związku...trochę więcej czułości koziorożce:D!
              ps. dziękuję za wcześniejszy opis raczków,poprawił mi humor;)
              • Gość: Gość Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 19:57
                Witam jestem rakiem mpja partnerka jest koziorozcem jest nam ze soba dobrze to
                mało powiedziane. Kiedy sie poznaliśmy czułem u niej dystans do mojej osoby
                puźniej zaczoł sie zmniejszac teraz jest ok choc nie okazuje za bardzo swoich
                uczuc wiem ze mnie kocha ja tez ja bardzo. Podoba mi sie w tym zwiazku to ze
                nie jest wszystko po mojemu (tak jak to było w poprzednich zwiazkach)czuje ze
                musze sie starac i to jest fajne bo nie jest nudno. W łuzku tez super niby taka
                zrównoważona osoba z pani spod tego znaku ale jak juz sie otwozy to jest super.
                Podsumowywujac nie bujcie sie zwiazków rak-koziorozec bo to nic strasznego
                wrecz przeciwnie. Jest super a co do naszego horoskopu to pisze w nim ze
                przyciągaja nas róznice ja z moja kobietą mam wiele cech wspulnych wiec to sie
                nie zgadza.
    • Gość: agniesia Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 12:12
      horoskop horoskop coś na pewno prawdy chodź troszke jest ale to co tu pisze
      muszę się z tym zgodzic :)
    • Gość: agrafka Re: RAK - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:28
      ludzie jak najdalej od mężczyzn koziorożców. mój mąż, był - jest - koziorożcem-
      był bo juz nim nie jest, rozeszlismy sie po 1,5 roku małzeństwa. To
      egoistyczny, władczy, okrutny,wredny, znak zodikau, jeśli chodzi o mężczyzn.
      Kabietki raczyce, sa delikatne a taki władczy i okrutny kaziorozec, mocno
      potrafi swoimi rogami zranić.
    • Gość: edyta rak:koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:06
      cześć ja od wczoraj chodzę właśnie z koziorożcem oczuwiście spotykaliśmy się w
      cześniej i było nam w tedy dobrze bardzo dobrze.
      jednak jesli to prawda to mam nadzieję że w naszym związku będzie tak somo.
      o jednym jednak zapomniałam ja mam 13lat a on 16,i boję się że jak pójdzie do
      szkoły średniej czyli do liceum to znajdzie sobie inną dziewczyne,
      ale to się okaże za parę miesięcy.pozdrawiam edzio! :)
    • Gość: edyta rak:koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:06
      cześć ja od wczoraj chodzę właśnie z koziorożcem oczuwiście spotykaliśmy się w
    • Gość: edyta rak:koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:08
      cześć ja od wczoraj chodzę właśnie z koziorożcem oczywiście spotykaliśmy się w
    • Gość: paola b. Re: rak-kozorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:21
      co prawda zajrzałąm do tego horoskopu tylko z czystej ciekawości ponieważ
      ostatnio wiele czytałam na temat partnerstwa raka z koziorożcem ale to jest w
      102%prawda! opisano tu w idealny sposób relacje moje i mojego partnera.
      rewelka ;) proszęo więćej takich trafnych opisów. pozdrawiam
      • Gość: Anesia Re: rak-kozorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 13:16
        Tak ten horoskop jest bardzo zblizony do mojego życia lecz Koziorożec jest zbyt pewny siebie i czasem przesadza w czynach!Poprostu kręci z innymi na dyskotkach!!!
    • Gość: emilka Re: rak - koziorożec IP: *.toya.net.pl 27.07.06, 09:19
      ojoj...zgadza sie wszystko idealnie..hm..ciekawe to bardzo
    • Gość: Sylwia Rak-Koziorożec IP: 88.156.75.* 21.08.06, 12:32
      Sporo oczytałam się o raku i koziorożcu,ale nie były to raczej pozytywne
      charakterystyki. Ta jest pierwsza. Ja jestem raczkiem, a mój narzeczony
      koziorozcem. Jesteśmy razem ponad 4 lata i w przyszłym roku bierzemy ślub.
      Całkowicie zgadzam się z tym horoskopem, a mój Narzeczony jest
      uczuciowy,wrażliwy i kochany. Ale nie mówię, że jest idealnie. Nidgy nie będzie-
      z nikim. Każdy człowiek jest indywidualnością i trzeba nauczyć się z drugim
      człowiekiem żyć.Kocham moją Kózkę!!!
    • Gość: Doncia22 Rak-Koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 19:01
      Horoskopy to bzdura ale to co tu pisze jednak jest po części prawdą:)
    • Gość: natalie rak koziorozec IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 12.12.06, 10:34
      heheehh spoko :D
    • Gość: cukiereczek rak-koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 09:56
      ludzie mówią, że horoskopy to tylko takie bajki zmyslone, a wcale ,że nie bo
      ten jest bardzo prawdziwy i zgadza się z rzeczywistością....:-)
    • Gość: malgosia :) prawda IP: *.lanet.net.pl 26.06.08, 17:26
      Jesteśmy ze sobą 7 lat,i widzę, ze tak charakterystyka jest w dużym
      stopniu sprawdzalna w naszym wypadku. Ja jestem koziorożcem - on
      rakiem. Ja ciągle do czegoś dążę - on ciągle chce okazywania
      uczuc :) ja akurat zbytnio nie lubie "przytulanek" i szybko się
      nudzę :P ale będe się starała - I promise :)
    • Gość: dd Rak - koziorożec IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.08, 14:39
      hej ,no moze sie i zgadza ,ja mialem kobiete koziorozec ,sam jestem
      raczkiem, i bylo fajnie rok ,potem sie znudzila i znalazla innego,a
      i zawsze miala dziwny dla mnie pociag do flirtow przy kazdej
      okazji ,ale to moze taka indywidualnosc byla ,bardzo mnie to
      denerwowalo, teraz chce wrocic do mnie ,ale niestety ja juz
      niechce :P ... pozdrawiam :)
    • Gość: kotka Rak - koziorożec IP: *.zyr.vectranet.pl 04.01.09, 16:01
      bardzio ciekawe i wiarygodne
    • Gość: kosik Rak - koziorożec IP: 82.160.49.* 02.02.09, 13:52
      Jak najbardziej zgadzam się z tym opisem, ja swojego narzeczonego
      koziorożca musiałam troszkę rozruszać jeśli chodzi o okazywanie
      uczuć, no i jest dużo lepiej,wiadomo każdy ma wady, ale w tym
      wypadku jest znacznie więcej zalet....no i ta anielska cierpliwośc
      do "raczych" kaprysów, aż zadziwia :)
    • Gość: monika Rak - koziorożec IP: 193.138.242.* 17.03.09, 19:13
      jakbym czytaal o mnie...
    • Gość: Karolina Rak - koziorożec IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 00:30
      te horoskopy są niezwykłe naprawde wszystko sie zgadza
    • Gość: Sissi Rak - koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 21:38
      Normalnie nie wierzę w horoskopy, ale w tym przypadku wszystko zgadza się idealnie. Nawet brak czułośći ze strony Koziorożców.
    • Gość: xyz Rak - koziorożec IP: *.146.173.200.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.10, 11:52
      Ja jestem rak a on koziorożec. Jesteśmy razem prawie 13 lat, od 4 mieszkamy
      razem. Świetny facet, mądry życiowo, stabilny i myślący przyszłościowo co dla
      mnie wiecznej romantyczki jest bardzo ważne, bo to on myśli aby wszystkie
      rachunki były zapłacone i zatankowany samochód i cała reszta przyziemnych
      spraw. ja zajmuje się milszymi dla mnie sprawami, żeby było miło i sexownie.
      Żeby w lodówce były jego ulubione rzeczy, smaczny obiadek i dobry deser. Muszę
      ładnie wyglądać i dbać o porządek w domu, bo nie lubi bałaganu. Układ idealny
      :) W łóżku jest bosko, lubimy taką samą jazdę w różnych miejscach :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka