Dodaj do ulubionych

BARAN - SKORPION

IP: *.isb.com.pl 30.08.05, 01:10
bardzo ciekawy zwiazek.Jestem za.Namietny
Obserwuj wątek
    • Gość: baranek Re: BARAN - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:26
      Bardzo ciezkie poczatki, dwa rozne swiaty, dwa rozne poglady na zycie, rozna
      mentalnosc. Gdy jednak sie dobrze pozna ta druga polowke to jest TO!!!
      • Gość: Ela282 Re: BARAN - SKORPION IP: *.ec.kalisz.pl 10.10.05, 07:00
        To jest prawda
      • lilka107 Re: baran-skorpion 22.01.10, 16:31
        Dokładnie!!!! Jestem w związku z mężczyzną Skorpionem od kilku lat i jak sobie
        pomyślę o naszych początkach, to aż sama siebie podziwiam ze to wytrzymałam.. Bo
        były burze z piorunami, pożadanie i nienawiść, a teraz...pożądanie i miłość :)
        • Gość: zakochany Re: baran-skorpion IP: *.tktelekom.pl 26.12.12, 20:24
          Witam;) ja baran ona skorpion namietnosc , pozadanie i ta chemia to uczucie nieziemskie. Tylko wlasnie jestem z nia etapie tych ogromnych klotni jak niektorzy pisza chce by to sie juz skonczylo a bylo po prostu cudownie tak jak byc potrafi. Co robic? Czasem chce pogadac, ale ona potrafi tak zranic... nigdy czegos takiego nie mialem.Pomozcie!!:)
    • sylviez Re: BARAN - SKORPION 08.10.05, 14:39
      Szczególnie namiętny,gdy BARAN jest kobietą,a SKORPION-mężczyną...Para nie do
      przebicia!
    • Gość: kobieta Baran:) Re: BARAN - SKORPION IP: *.206.113.246.telsat.wroc.pl 20.10.05, 20:19
      Hmm..a ja za sobą mam prawie dwuletni związek z Panem Skorpionem. Na początku
      te wszystkie odmienności bardzo mnie fascynowały i sprawiały,ze parłam do
      przodu chcąc dowiedzieć się więcej i więcej,niestety..Pan Skorpion ma swój
      swiat,do którego niezbyt często dopuszcza nawet najblizszych,a Baranki,jak
      wiadomo,nie przepadają za takimi sytuacjami,dążą do poznania prawdy(w tym
      przypadku Baranica jest sfrustrowana,poddenerwowana a Skorpion zarzuca jej zbyt
      emocjonalne podchodzenie do sprawy). No i ten problem z wyrażaniem uczuć u
      Skorpiona..czasem nawet było mrooznoo!!Baranki potrzebują spontanicznego
      okazywania uczuć,tego często Skorpionoim brakuje.Jak dla mnie zbyt duza róznica
      charakterów.Za to erotyka..mmm, genialny kochanek, całkowite dopasowanie!:)
      • Gość: a2 Re: BARAN - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 18:49
        Zgadzam się w 100%
        Baranki lubią okazywać uczucia i oczekują ich odwzajemniania,a z tym
        odwzajemnianiem u Skorpionów jest bardzo ciężko...:(
    • Gość: ania Re: BARAN - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:02
      to prawda,jest to bardzo namiętny związek ale wymaga wielu kompromisów
    • annaszary6 Re: BARAN - SKORPION 26.10.05, 14:55
      bardzo trudny związek ale jest pełen namiętności,więc warto
    • Gość: kiyanka Re: BARAN - SKORPION IP: *.torun.mm.pl 29.10.05, 18:44
      Jestem skorpionicą a mój partner baranem.jestesmy razem od trzech lat,a nasze
      wspolne zycie to pasmo wielu scysji,ale i wielu uniesień. obie osobowości sa
      dominujace wiec zadna nie chce odpuscic.kompromis to dobre rozwiazanie i trzeba
      uwzglednic wzajemne potrzeby a wszystko bedzie w porzadku.dla kazdego, nie
      tylko dla takiego zwiazku najgorszy jest brak szacunku i pamietliwosc.mysle ze
      dojrzalosc ludzi ktorzy taki zwiazek zawieraja pozwoli im dotrwac razem do
      konca, gdyz naprawde warto i nie nalezy sie kierowac stereotypami :)
    • Gość: driada80 Re: BARAN - SKORPION IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.11.05, 21:31
      W tym horoskopie w naszym przypadku to Baran jest - wodą a ogniem Skorpion :)
      • Gość: Tilo Baran i Skorpion IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.08, 17:43
        Zgadzam sie. Jestem spod Barana, on spod Skorpiona. Wciaz mi
        zarzuca ze nie jestem tak intensywna emocjonalnie jak on. Jest
        jedna, wielka, chodzaca emocja i wyznawanie uczuc, jak rowniez
        ciagle domaganie sie okazywania ich pochlania wieksza czesc tego
        zwiazku. W sumie uwielbiam ta pasje graniczaca z obsesja ktora trwa
        do konca zycia.
    • Gość: Misiaczek Re: BARAN - SKORPION IP: *.pwsz.elblag.pl / *.pwsz.elblag.pl 26.11.05, 22:11
      Ja jestem spod znaku Barana a moja Ukochana jest Skorpionem i Bardzo Sie
      Kochamy!!!!!
      • Gość: ewelinkie Re: BARAN - SKORPION IP: 68.152.75.* 28.12.05, 20:28
        Ja jestem baranek, a on skorpion - ogien i woda. Ja jestem strasznie
        emocjonalna i dynamiczna, piekna, ale przy tym spokojna i rozwazna. On jest
        piekny, tajemniczy, madry i opanowany zawsze. Problem pojawia sie w okazywaniu
        uczuc, najbardziej publicznie. W zaciszu sypialni skorpion daje upust swoim
        uczuciom i dorownuje swemu spragnionemu milosci i namietnosci barankowi. To
        jest bardzo trudny zwiazek i wymaga wiele cierpliwosci i wyrozumialosci. Trudno
        mi o nim zapomniec i chcialabym go jeszcze kiedys spotkac na mojej drodze,
        chociaz to bylo ponad dwa lata temu...
    • Gość: niśka Re: BARAN - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:13
      o boże...wszystko sięzgadza!!!
    • Gość: mimi Re: BARAN - SKORPION IP: *.man.busko.pl 12.01.06, 20:35
      Ja też jestem w związku z Panem Skorpionem prawie 14 lat, w tym niedługo będzie
      9 rocznica ślubu. Jest róznie, ale ogólnie nie narzekam, każdy ma swoje wady i
      zalety, ale z tym ich własnym światem to prawda. A jesli chodzi o sprawy
      łózkowe to dopasowanie jest extra, potrafimy zaspokoić swoje potrzeby.
      • helastroka Re: baran-skorpion 22.04.06, 20:42
        Nie mogę uwierzyć w to co czytam bo to tak jakbym czytała o sobie... Dokładnie
        tydzień temu skończyłam związek trwający ponad rok z mężczyzną spod znaku
        skorpiona nie potrafiłam dłużej czekać aż on zacznie mi okazyważ uczucia tak
        jak to powinien robić ktoś kto kocha...może trzeba było jeszcze poczekać i dać
        mu szansę( może by sie zmienił!).Nigdy tak do końca sie nie otworzył przede mna
        i myślę ,że nigdy by tego nie zrobił ( może dlatego,że był po trwajacym
        kilkanaście lat związku-małżeńswie).Może wyciągnie wnioski...wie gdzie mnie
        szukać...
    • Gość: iga Re: BARAN - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:12
      to zwiazek bardzo wybuchowy na przemian wzloty i upadki wiele radosci a i
      przykrosci miłosc jednak zwycieza wszystko trzeba tylko kochac i byc kochanym a
      te przeciwienstwa nigdy sie nie rozstana
      • Gość: Misiu Re: BARAN - SKORPION IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.06, 16:18
        Ja jestem Baranem a moj Misiaczek Skorpionem widzimy sie tylko ras na pare
        miesiecy gdy sie spotkamy jeden drugiemu chce dac czadu.Mamy problemy nieda sie
        ukryc,ale kochajac sie wzajemnie szybko o wszyskim zapominamy.
    • Gość: eliz@ Re: BARAN - SKORPION IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.06, 09:10
      Nie uwazam ze jest az tak zle w zwiazku gdzie dwa zywioly momentami lacza sie w
      jeden.Jednakze wiele tez zalezy od indywidualnych cech ludzkich, czy w milosci
      sie uda czy nie?? Ja jestem za takim polaczeniem:D
      • Gość: Misiu Re: BARAN - SKORPION IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.06, 15:37
        Mieszkamy daleko od siebie 1000 km chcemy kiedys byc razem mamy problemy ok ale
        sie kochamy
        • elodie27 Re: BARAN - SKORPION 19.01.06, 10:34
          a moj zwiazek nie przetwral - byl namietny zgadza sie nawet bardzo ,ale
          tajemniczosc skorpiona doprowadzala mnie do szewskiej pasji
    • Gość: Monisia Re: BARAN - SKORPION IP: *.compnet.com.pl 22.01.06, 09:22
      Ja jestem w takim związq,ja jestem baranem a mój chłopak skorpionem i jestesmy
      już przeszło 2 lata i nie nażekam bo jest cudownie, mam nadzieje że będzie tak
      dalej:))))
    • Gość: Kasiulek Re: BARAN - SKORPION IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.01.06, 10:30
      coz.. ja jestem barankiem, a moj partner skorpionem... i jest nam poprostu
      cudownie! jest to wspanialy zwiazek, lecz troche trudny do utrzymania. bo
      zarowno jak i baran tak i skorpion sa uparci i daza do swoich wytyczonych
      celow... ale wszystko da sie pokonac, bo przeciez milosc zawsze zwycieza:) i
      wierze ze napewno tak bedzie w naszym przypadku... kochamy sie bardzo, i
      napewno nikt tego nie zmieni:):)
    • Gość: georg Re: BARAN - SKORPION IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.06, 21:48
      w tym zwiazku i ukladzie juz 25 lat idzie wytrzymac toll toll tol
    • Gość: MONIA Re: BARAN - SKORPION IP: *.net.pl 23.01.06, 17:32
      To trudny związek,szczególnie jak żadna ze stron nie chce ustąpić,
      • Gość: barbie Re: BARAN - SKORPION IP: *.ghnet.pl 23.01.06, 20:13
        a ja juz jestem zmeczona tym zwiazkiem. moj skorpion potrafi byc cudowny,to
        prawda, ale przy chodza dni ze jego cynizm czesto sprowkowany przez zazdrosc
        sprawia ze mam ochote sie spakowac i powiedziec: juz dosc. a innym razem mysle
        ze nikt mnie tak nie zrozumie. oboje przemy do przodu, wzajemnie się
        motywujemy. czasami zdaje sie ze nikt i nic nie jest w stanie nas zatrzymac.
        nauczylismy sie od siebie ze nie nalezy rezygnowac z marzen/ambicji, a teraz
        okazalo sie ze sa one troche nie kompatybilne... i pojawil sie paradoksaly
        wybor miedzy nimi a miloscia:( ...poza tym, wydaje mi sie, ze duzo latwiej jest
        gdy w takim ukladzie to jednak facet jest baranem, bo moze mniej potrzebuje tej
        beztroski w okazywaniu uczuc, a skorpionica z racji bycia kobieta nie jest
        chyba az tak zimna:] ale to tylko takie moje gdybania na temat.
        • Gość: zibis Re: baran skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:30
          i masz tu racje. ja jestem barankiem a moja zona skorpionkiem i bardzo dobrze
          sie rozumiemy. jestesmy 4 lata po slubie i jak do tej pory nie bylo u nas
          zadnych scyscji i niepoerozumien. a w dodatq za tydzien zostane ojcem a to juz
          cos znaczy... :)))
        • Gość: ona skorpion Re: baran - skorpion IP: *.torun.mm.pl 23.09.09, 13:21
          Myślę, że w drugą stronę jest łatwiej, tak jak piszesz, nie wiem czy mojemu
          mężowi, ale mi na pewno. Prawdą jest, że skorpiony unikają okazywania uczuć
          publicznie, z resztą mój baran też, wiec to chyba raczej kwestia wychowania.
    • Gość: Jacek Re: BARAN - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:12
      Tak to cholernie szczera prawda jam jest SKORPION i tak gasilem ten plomien
      mojej(BARANKOWEJ)połowicy że aż go zgasiłem.Obawiam się że te dwa zodiaki nie
      powinny sie łaczyc w pary!To wojenny układ!
      • ferro2 Re: BARAN - SKORPION 26.01.06, 16:37
        Dokladnie tak, to wojenny uklad, po 20 latych rozpadlo sie nasze
        malzenstwo,calymi latami byly klotnie, beznadziejny uklad!!! Nie polecam
        nikomu!!!!!!
        • Gość: KLaudka20 Re: BARAN - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 00:12
          Ja z moim barankiem jestem juz 2 latka i jest nam wspaniale. Czasami dochodzi
          do kłotni ale dzieki temu nuda nie wdarła sie do naszego związki :)
          Najsilniejsza miłość moze powstac tylko miedzy tymi znakami :)
          Polecam osobom ktore lubia extremalne zwiazki :)
          Kocham Cie Karolku :*
        • Gość: ona skorpion Re:baran - skorpion IP: *.torun.mm.pl 23.09.09, 13:23
          to zależy
    • Gość: deso Re: BARAN - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:49
      Jestem baranem (lol) a moja pani skorpionica. Na brak wrazen nie narzekam, od
      poczatku bylo ciekawie, burzliwie itp. W lozku nikt nas nie pobije :D:D:D.
      Zauwazylem ze z czasem, czyli im dluzej jestesmy razem, docieramy sie zarowno
      wzgledem uczuc jak i seksu. Uczucie od poczatku zwiazku (2lata) nie gasnie a
      nawet umacnia sie!! Kocham Cie Slonce moje!
    • Gość: suzannah Re: BARAN - SKORPION IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.02.06, 15:01
      no właśnie... temperamenty sexualne to może i mamy podobne... ale czy połączy
      nas cos więcej niż tylko sex??? mam właśnie szanse na związek ze skorpionem
      więc chyba muszę się sama przekonać...
      • Gość: wiola2222 baran-skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 11:49
        No ja też mam szanse na związek z Panem skorpionem (jestem
        barankiem). Czytam to wszystko i sama nie wiem co z tego może wyjść.
        Zastanawiam się bardziej niż niektórzy, ponieważ mam córcie 2-etnią
        z poprzedniego związku a on syna 9-letniego. I co tu zrobić ??
    • Gość: barteq Re: BARAN - SKORPION IP: 81.130.138.* 09.02.06, 19:31
      i o o to w zyciu chodzi. hmmm damy rade kotek;)))))
    • Gość: Boniek Re: BARAN - SKORPION IP: *.wyrzysk.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:47
      jestem jak najbardziej za!!!cała treść się zgadza i opisuje prawdę!
    • Gość: Gigi RE: baran skorpion IP: *.chello.pl 26.02.06, 14:46
      zgadzam sie namiętnośći nie brakuje sex na 10+ ,ale też dużo czułość choć ze
      zrozumieniem się nawzajem czasem szwankuje.
    • Gość: nadia Re: baran-skorpion IP: *.ghnet.pl 05.03.06, 14:32
      zwiazek z czasem meczacy moze nawet toksyczny. nie polecam. namietnosc sie
      wkoncu konczy i pozostaje tylko zatrzasnać za soba drzwi. smutne ale prawdziwe.
    • Gość: Paula Re: baran-skorpion IP: *.68.65.185.kutno65.tnp.pl 06.04.06, 22:28
      no cóz...jestem w takim właśnie związku,muszę przyznać-czasem naprawdę ciężko
      mi się znosi humorki i zazdrość skorpionka.Jest też inna wada-jest dosyć
      skryty,niechętnie dzieli się swoimi odczuciami, o i (niestety) jeszcze jedno:
      wymaga wiele,ale sam mało z siebie daje.Ale jednak jego osobowość mnie
      przyciąga,chociaż potrafi być wredny ;)i właśnie dlatego pomimo tych wad
      chciałabym być z nim długo :* (barankowa).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka