Gość: pl IP: *.isb.com.pl 30.08.05, 01:10 bardzo ciekawy zwiazek.Jestem za.Namietny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baranek Re: BARAN - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:26 Bardzo ciezkie poczatki, dwa rozne swiaty, dwa rozne poglady na zycie, rozna mentalnosc. Gdy jednak sie dobrze pozna ta druga polowke to jest TO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela282 Re: BARAN - SKORPION IP: *.ec.kalisz.pl 10.10.05, 07:00 To jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
lilka107 Re: baran-skorpion 22.01.10, 16:31 Dokładnie!!!! Jestem w związku z mężczyzną Skorpionem od kilku lat i jak sobie pomyślę o naszych początkach, to aż sama siebie podziwiam ze to wytrzymałam.. Bo były burze z piorunami, pożadanie i nienawiść, a teraz...pożądanie i miłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany Re: baran-skorpion IP: *.tktelekom.pl 26.12.12, 20:24 Witam;) ja baran ona skorpion namietnosc , pozadanie i ta chemia to uczucie nieziemskie. Tylko wlasnie jestem z nia etapie tych ogromnych klotni jak niektorzy pisza chce by to sie juz skonczylo a bylo po prostu cudownie tak jak byc potrafi. Co robic? Czasem chce pogadac, ale ona potrafi tak zranic... nigdy czegos takiego nie mialem.Pomozcie!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylviez Re: BARAN - SKORPION 08.10.05, 14:39 Szczególnie namiętny,gdy BARAN jest kobietą,a SKORPION-mężczyną...Para nie do przebicia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Baran:) Re: BARAN - SKORPION IP: *.206.113.246.telsat.wroc.pl 20.10.05, 20:19 Hmm..a ja za sobą mam prawie dwuletni związek z Panem Skorpionem. Na początku te wszystkie odmienności bardzo mnie fascynowały i sprawiały,ze parłam do przodu chcąc dowiedzieć się więcej i więcej,niestety..Pan Skorpion ma swój swiat,do którego niezbyt często dopuszcza nawet najblizszych,a Baranki,jak wiadomo,nie przepadają za takimi sytuacjami,dążą do poznania prawdy(w tym przypadku Baranica jest sfrustrowana,poddenerwowana a Skorpion zarzuca jej zbyt emocjonalne podchodzenie do sprawy). No i ten problem z wyrażaniem uczuć u Skorpiona..czasem nawet było mrooznoo!!Baranki potrzebują spontanicznego okazywania uczuć,tego często Skorpionoim brakuje.Jak dla mnie zbyt duza róznica charakterów.Za to erotyka..mmm, genialny kochanek, całkowite dopasowanie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a2 Re: BARAN - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 18:49 Zgadzam się w 100% Baranki lubią okazywać uczucia i oczekują ich odwzajemniania,a z tym odwzajemnianiem u Skorpionów jest bardzo ciężko...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: BARAN - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:02 to prawda,jest to bardzo namiętny związek ale wymaga wielu kompromisów Odpowiedz Link Zgłoś
annaszary6 Re: BARAN - SKORPION 26.10.05, 14:55 bardzo trudny związek ale jest pełen namiętności,więc warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiyanka Re: BARAN - SKORPION IP: *.torun.mm.pl 29.10.05, 18:44 Jestem skorpionicą a mój partner baranem.jestesmy razem od trzech lat,a nasze wspolne zycie to pasmo wielu scysji,ale i wielu uniesień. obie osobowości sa dominujace wiec zadna nie chce odpuscic.kompromis to dobre rozwiazanie i trzeba uwzglednic wzajemne potrzeby a wszystko bedzie w porzadku.dla kazdego, nie tylko dla takiego zwiazku najgorszy jest brak szacunku i pamietliwosc.mysle ze dojrzalosc ludzi ktorzy taki zwiazek zawieraja pozwoli im dotrwac razem do konca, gdyz naprawde warto i nie nalezy sie kierowac stereotypami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driada80 Re: BARAN - SKORPION IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.11.05, 21:31 W tym horoskopie w naszym przypadku to Baran jest - wodą a ogniem Skorpion :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tilo Baran i Skorpion IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.08, 17:43 Zgadzam sie. Jestem spod Barana, on spod Skorpiona. Wciaz mi zarzuca ze nie jestem tak intensywna emocjonalnie jak on. Jest jedna, wielka, chodzaca emocja i wyznawanie uczuc, jak rowniez ciagle domaganie sie okazywania ich pochlania wieksza czesc tego zwiazku. W sumie uwielbiam ta pasje graniczaca z obsesja ktora trwa do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiaczek Re: BARAN - SKORPION IP: *.pwsz.elblag.pl / *.pwsz.elblag.pl 26.11.05, 22:11 Ja jestem spod znaku Barana a moja Ukochana jest Skorpionem i Bardzo Sie Kochamy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinkie Re: BARAN - SKORPION IP: 68.152.75.* 28.12.05, 20:28 Ja jestem baranek, a on skorpion - ogien i woda. Ja jestem strasznie emocjonalna i dynamiczna, piekna, ale przy tym spokojna i rozwazna. On jest piekny, tajemniczy, madry i opanowany zawsze. Problem pojawia sie w okazywaniu uczuc, najbardziej publicznie. W zaciszu sypialni skorpion daje upust swoim uczuciom i dorownuje swemu spragnionemu milosci i namietnosci barankowi. To jest bardzo trudny zwiazek i wymaga wiele cierpliwosci i wyrozumialosci. Trudno mi o nim zapomniec i chcialabym go jeszcze kiedys spotkac na mojej drodze, chociaz to bylo ponad dwa lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niśka Re: BARAN - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:13 o boże...wszystko sięzgadza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: BARAN - SKORPION IP: *.man.busko.pl 12.01.06, 20:35 Ja też jestem w związku z Panem Skorpionem prawie 14 lat, w tym niedługo będzie 9 rocznica ślubu. Jest róznie, ale ogólnie nie narzekam, każdy ma swoje wady i zalety, ale z tym ich własnym światem to prawda. A jesli chodzi o sprawy łózkowe to dopasowanie jest extra, potrafimy zaspokoić swoje potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
helastroka Re: baran-skorpion 22.04.06, 20:42 Nie mogę uwierzyć w to co czytam bo to tak jakbym czytała o sobie... Dokładnie tydzień temu skończyłam związek trwający ponad rok z mężczyzną spod znaku skorpiona nie potrafiłam dłużej czekać aż on zacznie mi okazyważ uczucia tak jak to powinien robić ktoś kto kocha...może trzeba było jeszcze poczekać i dać mu szansę( może by sie zmienił!).Nigdy tak do końca sie nie otworzył przede mna i myślę ,że nigdy by tego nie zrobił ( może dlatego,że był po trwajacym kilkanaście lat związku-małżeńswie).Może wyciągnie wnioski...wie gdzie mnie szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: BARAN - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:12 to zwiazek bardzo wybuchowy na przemian wzloty i upadki wiele radosci a i przykrosci miłosc jednak zwycieza wszystko trzeba tylko kochac i byc kochanym a te przeciwienstwa nigdy sie nie rozstana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: BARAN - SKORPION IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.06, 16:18 Ja jestem Baranem a moj Misiaczek Skorpionem widzimy sie tylko ras na pare miesiecy gdy sie spotkamy jeden drugiemu chce dac czadu.Mamy problemy nieda sie ukryc,ale kochajac sie wzajemnie szybko o wszyskim zapominamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliz@ Re: BARAN - SKORPION IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.06, 09:10 Nie uwazam ze jest az tak zle w zwiazku gdzie dwa zywioly momentami lacza sie w jeden.Jednakze wiele tez zalezy od indywidualnych cech ludzkich, czy w milosci sie uda czy nie?? Ja jestem za takim polaczeniem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: BARAN - SKORPION IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.06, 15:37 Mieszkamy daleko od siebie 1000 km chcemy kiedys byc razem mamy problemy ok ale sie kochamy Odpowiedz Link Zgłoś
elodie27 Re: BARAN - SKORPION 19.01.06, 10:34 a moj zwiazek nie przetwral - byl namietny zgadza sie nawet bardzo ,ale tajemniczosc skorpiona doprowadzala mnie do szewskiej pasji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: BARAN - SKORPION IP: *.compnet.com.pl 22.01.06, 09:22 Ja jestem w takim związq,ja jestem baranem a mój chłopak skorpionem i jestesmy już przeszło 2 lata i nie nażekam bo jest cudownie, mam nadzieje że będzie tak dalej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulek Re: BARAN - SKORPION IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.01.06, 10:30 coz.. ja jestem barankiem, a moj partner skorpionem... i jest nam poprostu cudownie! jest to wspanialy zwiazek, lecz troche trudny do utrzymania. bo zarowno jak i baran tak i skorpion sa uparci i daza do swoich wytyczonych celow... ale wszystko da sie pokonac, bo przeciez milosc zawsze zwycieza:) i wierze ze napewno tak bedzie w naszym przypadku... kochamy sie bardzo, i napewno nikt tego nie zmieni:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georg Re: BARAN - SKORPION IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.06, 21:48 w tym zwiazku i ukladzie juz 25 lat idzie wytrzymac toll toll tol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: BARAN - SKORPION IP: *.net.pl 23.01.06, 17:32 To trudny związek,szczególnie jak żadna ze stron nie chce ustąpić, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie Re: BARAN - SKORPION IP: *.ghnet.pl 23.01.06, 20:13 a ja juz jestem zmeczona tym zwiazkiem. moj skorpion potrafi byc cudowny,to prawda, ale przy chodza dni ze jego cynizm czesto sprowkowany przez zazdrosc sprawia ze mam ochote sie spakowac i powiedziec: juz dosc. a innym razem mysle ze nikt mnie tak nie zrozumie. oboje przemy do przodu, wzajemnie się motywujemy. czasami zdaje sie ze nikt i nic nie jest w stanie nas zatrzymac. nauczylismy sie od siebie ze nie nalezy rezygnowac z marzen/ambicji, a teraz okazalo sie ze sa one troche nie kompatybilne... i pojawil sie paradoksaly wybor miedzy nimi a miloscia:( ...poza tym, wydaje mi sie, ze duzo latwiej jest gdy w takim ukladzie to jednak facet jest baranem, bo moze mniej potrzebuje tej beztroski w okazywaniu uczuc, a skorpionica z racji bycia kobieta nie jest chyba az tak zimna:] ale to tylko takie moje gdybania na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibis Re: baran skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:30 i masz tu racje. ja jestem barankiem a moja zona skorpionkiem i bardzo dobrze sie rozumiemy. jestesmy 4 lata po slubie i jak do tej pory nie bylo u nas zadnych scyscji i niepoerozumien. a w dodatq za tydzien zostane ojcem a to juz cos znaczy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona skorpion Re: baran - skorpion IP: *.torun.mm.pl 23.09.09, 13:21 Myślę, że w drugą stronę jest łatwiej, tak jak piszesz, nie wiem czy mojemu mężowi, ale mi na pewno. Prawdą jest, że skorpiony unikają okazywania uczuć publicznie, z resztą mój baran też, wiec to chyba raczej kwestia wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: BARAN - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:12 Tak to cholernie szczera prawda jam jest SKORPION i tak gasilem ten plomien mojej(BARANKOWEJ)połowicy że aż go zgasiłem.Obawiam się że te dwa zodiaki nie powinny sie łaczyc w pary!To wojenny układ! Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: BARAN - SKORPION 26.01.06, 16:37 Dokladnie tak, to wojenny uklad, po 20 latych rozpadlo sie nasze malzenstwo,calymi latami byly klotnie, beznadziejny uklad!!! Nie polecam nikomu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLaudka20 Re: BARAN - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 00:12 Ja z moim barankiem jestem juz 2 latka i jest nam wspaniale. Czasami dochodzi do kłotni ale dzieki temu nuda nie wdarła sie do naszego związki :) Najsilniejsza miłość moze powstac tylko miedzy tymi znakami :) Polecam osobom ktore lubia extremalne zwiazki :) Kocham Cie Karolku :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona skorpion Re:baran - skorpion IP: *.torun.mm.pl 23.09.09, 13:23 to zależy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deso Re: BARAN - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:49 Jestem baranem (lol) a moja pani skorpionica. Na brak wrazen nie narzekam, od poczatku bylo ciekawie, burzliwie itp. W lozku nikt nas nie pobije :D:D:D. Zauwazylem ze z czasem, czyli im dluzej jestesmy razem, docieramy sie zarowno wzgledem uczuc jak i seksu. Uczucie od poczatku zwiazku (2lata) nie gasnie a nawet umacnia sie!! Kocham Cie Slonce moje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzannah Re: BARAN - SKORPION IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.02.06, 15:01 no właśnie... temperamenty sexualne to może i mamy podobne... ale czy połączy nas cos więcej niż tylko sex??? mam właśnie szanse na związek ze skorpionem więc chyba muszę się sama przekonać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola2222 baran-skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 11:49 No ja też mam szanse na związek z Panem skorpionem (jestem barankiem). Czytam to wszystko i sama nie wiem co z tego może wyjść. Zastanawiam się bardziej niż niektórzy, ponieważ mam córcie 2-etnią z poprzedniego związku a on syna 9-letniego. I co tu zrobić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteq Re: BARAN - SKORPION IP: 81.130.138.* 09.02.06, 19:31 i o o to w zyciu chodzi. hmmm damy rade kotek;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boniek Re: BARAN - SKORPION IP: *.wyrzysk.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:47 jestem jak najbardziej za!!!cała treść się zgadza i opisuje prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigi RE: baran skorpion IP: *.chello.pl 26.02.06, 14:46 zgadzam sie namiętnośći nie brakuje sex na 10+ ,ale też dużo czułość choć ze zrozumieniem się nawzajem czasem szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: baran-skorpion IP: *.ghnet.pl 05.03.06, 14:32 zwiazek z czasem meczacy moze nawet toksyczny. nie polecam. namietnosc sie wkoncu konczy i pozostaje tylko zatrzasnać za soba drzwi. smutne ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: baran-skorpion IP: *.68.65.185.kutno65.tnp.pl 06.04.06, 22:28 no cóz...jestem w takim właśnie związku,muszę przyznać-czasem naprawdę ciężko mi się znosi humorki i zazdrość skorpionka.Jest też inna wada-jest dosyć skryty,niechętnie dzieli się swoimi odczuciami, o i (niestety) jeszcze jedno: wymaga wiele,ale sam mało z siebie daje.Ale jednak jego osobowość mnie przyciąga,chociaż potrafi być wredny ;)i właśnie dlatego pomimo tych wad chciałabym być z nim długo :* (barankowa). Odpowiedz Link Zgłoś