Gość: nawijka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:24 to wiecznie nadąsana "księżniczka", wysługująca się innymi; mądrala, która wszystko wie najlepiej?? :) a wszystko to: w imię miłości, szkoda tylko, że własnej ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nawijka Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:37 up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.adsl.alicedsl.de 20.10.05, 23:05 Ja sie zgadam,mam 2 kolezanki z pod Ryb,moge powiedziec jedno okropne jest to , ze mysla , ze swiat do nich nalezy:) zarozumiale,plotkary i zazdrosnice. Ale rowniez fajnie sie z nimi jechac pobawic i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygne Nie nie zgodzimy sie! IP: *.futuro.pl 21.10.05, 10:25 To ze nie umiesz sie z nimi dogadac, nie oznacza ze to z nimi jest cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re 21.10.05, 19:08 tak, zgoda, nie umiem się z nimi dogadać. po prostu pewne ich zachowania, są nie do przeskoczenia. wtedy, nie ma niejsca na żadną dyskusję. nie można tego robić z kimś, kto z góry przyjmuje, że i tak ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.06, 11:50 bzdura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perelka81 Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA 21.10.05, 10:46 A nie sadzisz, ze na charakter czlowieka w znacznej mierze wplywaja inne czynniki niz znak zodiaku?? Uwazasz ze wszystkie ryby sa jednakowe? Chyba za bardzo upraszczasz sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 21.10.05, 11:11 ja znałam jedna rybkę i ... calkowicie sie moge pod tym podpisać...na dodatek zawsze probowala mi sprzątnąć fajnego chłopaka sprzed nosa gdy tylko wiedziala,ze któryś mi sie bardzo podoba,ale tez zawsze robila przy tym z siebie totalna idiotke wiec i tak ja zabieralam glowna nagrode (znaczy chłopa) hih :P ale oczywiscie nie mozna generalizować... pozdrawiaom!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jc Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 16:48 Mi nawet jedna rybka chciała sprzątnąć sprzed nosa męża. Dwa miesiące za nim latała i wyznawała miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA 21.10.05, 19:18 sie wie! ale ja nie zamierzam robić szczegółowej analizy horoskopu każdej napotkanej rybce! moja opinia, to efekt wieluletniej obserwacji, bliższej i dalszej, nie wnikam przy tym w niuanse postaw czy filozofię życiową. chodzi mi raczej o ogólne spojrzenie, krótkie i proste, jak drut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: No właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 15:15 możesz się nie zgadzać ale nie obrażaj :\ takie są moje obserwacje, jeśli chcesz cos dodać od siebie- wysil się trochę. "taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę..." Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: No właśnie 22.10.05, 15:25 Nie obrazaj?? Chyba zartujesz!!! Naprawde musisz byc ograniczona skoro zakladasz takie bzdurne posty i zasmiecasz forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: No właśnie 23.10.05, 13:38 wskaż mi, zatem, mniej ograniczony wątek na tym forum :P >zakladasz takie bzdurne posty i zasmiecasz forum. * Twoim prawem jest zwrócić się do admina z żądaniem usunięcia wątku, jeśli jego obecność tutaj tak bardzo nie licuje z powagą miejsca. ----------------------------------------------------------------------------- "lepiej nic nie mowic i wydawac się głupim, niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci" Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: No właśnie 23.10.05, 13:47 Jakiego admina?:D To to forum ma jakiegos admina?:p Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: No właśnie 23.10.05, 15:12 Skoro tak twierdzisz, to powiedz mi prosze kto?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: No właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 15:37 mówisz i masz :) ............................................................................ Kto zajmuje się forami miejskimi? Największymi forami miejskimi opiekują się lokalne redakcje Gazety Wyborczej. Fora mniejszych miast znajdują się pod opieką moderatorów-ochotników, można je znaleźć w serwisie Forum Prywatne. Użytkownicy forów (mający dobrą historię na forum), którzy chcą zostać moderatorami mogą się zgłaszać na adres forum@gazeta.pl ............................................................................ Uwaga: posty, wątki do wycięcia itp. prosimy zgłaszać na forum.abuse@gazeta.pl. ........................................................................... Dlaczego moja wypowiedź została skasowana? Wypowiedż musiała: naruszyć Regulamin, być sprzeczna z zasadami Netykiety lub mocno odbiegać od tematyki forum. Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o ile ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem (jak poglądów rasistowskich). Nie ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów. W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło. Informacji o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum.abuse@gazeta.pl lub do moderatorów społecznych danego forum. ............................................................................... Dlaczego wpis niezgodny z regulaminem jest na forum? Administracja nie czyta wszystkiego. Moderuje przede wszystkim na podstawie zgłoszeń użytkowników. Jeśli wpis nie powinien być na Forum, to znaczy, że moderator może o nim nie wiedzieć. Post można zgłosić klikając czerwony kosz z napisem "skasujcie post". W wyjątkowo rażących przypadkach można zawiadomić administrację wysyłając link na adres forum.abuse@gazeta.pl ............................................................................... Jak skontaktować się z administracją forum? Administracja forum odpowiada na prośby i pytania zamieszczane na Forum o Forum. Pytania można także wysłać na adres forum@agora.pl .............................................................................. Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re 24.10.05, 08:33 Widze, ze jestes jak polscy politycy - duzo mowia tylko nie na temat:) Nie pytam o administracje gazety, tylko o opiekuna tego forum, forum WROZBIARSTWO!!! Nie jest to forum miejskie tylko forum tematyczne!! A co do opiekuna, forum wrozbiarstwo go nie ma, a klikac na kosz to ty sse mozesz i tak kazdy to oleje... Ojc, myslenie nie jest twoja mocna strona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:28 pomyślałam sobie, jeżeli tak bardzo boli Cię obecność mojego wątku na tym F, zrobisz wszystko aby zniknął; stąd moje wskazówki. przynajmniej jeden adres tam wskazany jest pomocny. to jest do zrobienia. chcieć to móc, znasz to? Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: Re 24.10.05, 12:36 No i zle pomyslalas:) Smiem twierdzic ze myslenie nie jest twoja mocna strona, wiec moge ci to wybaczyc. Twierdzilas, ze to forum ma opiekuna, wiec skoro tak to chcialam zebys mi go wskazala. Dobrze wiem ze go tu nie ma...Nie zrozumialas ironii? Szkoda. Natrudzilas sie i zupelnie niepotrzebnie. A adres do administracji to ja znam wiec ameryki nie odkrylas:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:34 * powtarzasz się, znaczy brak Ci argumentów, ale ja również jestem wspaniałomyślna ** nie wiem, kogo interesuje, co twierdzisz o moim myśleniu? zwykle, to w czym nie czujemy sie pewnie, zarzucamy innym, znasz to? Twierdzilas, ze to forum ma opiekuna, wiec skoro tak > to chcialam zebys mi go wskazala. Dobrze wiem ze go tu nie ma...Nie zrozumialas > > ironii? Szkoda. Natrudzilas sie i zupelnie niepotrzebnie. A adres do > administracji to ja znam wiec ameryki nie odkrylas:P *** nie twierdziłam, tylko przypuszczałam, znak zapytania jest tego potwierdzeniem. myliłam się natomiast, jeśli chodzi o admina. fakt, nic co ludzkie, nie jest mi obce. ps. a teraz z innej beczki: skoro decydujesz się używać wielkich liter, konsekwencja i zasady ortografii nakazują: Ameryka, jako nazwa własna, powinna być zapisywana wielką literą :P Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: Re 24.10.05, 16:00 > * powtarzasz się, znaczy brak Ci argumentów, ale ja również jestem wspaniałomyś > lna Powtarzam sie po do ciebie nic nie dociera skarbie!!! I jesli trzeba bedzie napisze to jeszcze kilka razy:) > ** nie wiem, kogo interesuje, co twierdzisz o moim myśleniu? zwykle, to w czym > nie czujemy sie pewnie, zarzucamy innym, znasz to? Nie, nie znam, ale rozumiem, ze ty znasz to z autopsji i mowisz o sobie:) > ps. a teraz z innej beczki: skoro decydujesz się używać wielkich liter, > konsekwencja i zasady ortografii nakazują: Ameryka, jako nazwa własna, powinna > być zapisywana wielką literą Rany, ale ty jestes upierdliwa:D Juz nie mialas sie do czego przypieprzyc. zachowaj swoje zlote rady dla siebie, bo mnie malo one interesuja. Nie przywiazuje do tego forum uwagi, ani tym bardziej do tego co piszersz, wiec mOgE SoBiE Pisac JaK mI SiE PodObA:P W ogole dziwie sie, ze jeszcze odposiuje na twoje bzdurne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: Re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:08 > Powtarzam sie po do ciebie nic nie dociera skarbie!!! I jesli trzeba bedzie > napisze to jeszcze kilka razy:) * uważasz, że masz taką siłę, żeby przez uporczywe powtarzanie paru słów, przekonać mnie, że masz rację? nic bardziej mylnego, cenię sobie rzeczowość, inteligencję i humor w rozmowie, nie dziecinadę; bez obrazy. >Nie, nie znam, ale rozumiem, ze ty znasz to z autopsji i mowisz o sobie:) ** Ty tego nie znasz? szkoda, bo ja to już wiem i Tobie życzę poznania :) tak, oczywiście, mam i siebie na myśli! z tym, że ja wiem już, co z tym począć. > Rany, ale ty jestes upierdliwa:D Juz nie mialas sie do czego przypieprzyc. > zachowaj swoje zlote rady dla siebie, bo mnie malo one interesuja. Nie > przywiazuje do tego forum uwagi, ani tym bardziej do tego co piszersz, wiec > mOgE SoBiE Pisac JaK mI SiE PodObA:P W ogole dziwie sie, ze jeszcze odposiuje > na twoje bzdurne posty. *** miałam na celu małą złośliwość, ale nie wiedziałam, że tak się zirytujesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: Re 24.10.05, 17:49 A gdzie ty widzisz zirytowanie w moim poscie?:) Naprawde jest mi ciebie coraz bardziej zal:P Siedzisz wiecznie przed tym monitorkiem i czekasz, zeby moc do kogos napisac. Biedactwo pewnie w realu nie masz do kogo nawet buzi otworzyc. Mam wrazenie, ze nie tylko z rybami nie mozesz sie dogadac, ale takze z osobami spod innych znakow zodiaku. Pewnie w zyciu ci nie wyszlo i wyladowujesz swoje frustracje na innych. Mialas nieszczesliwe dziecinstwo, facet cie rzucil a moze nigdy go nawet nie mialas?? > * uważasz, że masz taką siłę, żeby przez uporczywe powtarzanie paru słów, > przekonać mnie, że masz rację? nic bardziej mylnego, Skoro nie mam racji w kwestii opiekuna tego forum, to przekonaj mnie o tym?:D Czekam na rzeczowe argumenty. > cenię sobie rzeczowość, inteligencję i humor w rozmowie, nie dziecinadę; bez obrazy Jasssne;P Swiadczy o tym chociazby watek ktory zalozylas buahaha:D Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: Re 24.10.05, 18:52 kumulusek1 napisała: > A gdzie ty widzisz zirytowanie w moim poscie?:) Naprawde jest mi ciebie coraz > bardziej zal:P Siedzisz wiecznie przed tym monitorkiem i czekasz, zeby moc do > kogos napisac. Biedactwo pewnie w realu nie masz do kogo nawet buzi otworzyc. > Mam wrazenie, ze nie tylko z rybami nie mozesz sie dogadac, ale takze z osobami > > spod innych znakow zodiaku. Pewnie w zyciu ci nie wyszlo i wyladowujesz swoje > frustracje na innych. Mialas nieszczesliwe dziecinstwo, facet cie rzucil a moze > > nigdy go nawet nie mialas?? * ubawiłaś mnie, serio!. przewidywałam, że siegniesz po tanie chwyty i nie myliłam się. tylko, że ja do tego poziomu juz nie schodzę. salut! zauważę jedynie, jeśli to uszło Twojej uwadze, że robisz dokładnie, to co ja!! > > * uważasz, że masz taką siłę, żeby przez uporczywe powtarzanie paru słów, > > przekonać mnie, że masz rację? nic bardziej mylnego, > Skoro nie mam racji w kwestii opiekuna tego forum, to przekonaj mnie o tym?:D > Czekam na rzeczowe argumenty. ** przydałoby się przerobić "czytanie ze zrozumieniem". moja uwaga dotyczyła dwukrotnej(i zamierzanych kolejnych)Twojej oceny mojego myślenia. możesz sprawdzić. > > Jasssne;P Swiadczy o tym chociazby watek ktory zalozylas buahaha:D *** Twoje loty, widać, nie sięgają mojego poziomu ;) i na tym kończę tą pasjonującą rozmowę. dziękuję za poświęcony mi czas i nerwy. ............................................................................. Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: Re 24.10.05, 19:17 Czyzbym nadepnela ci na odcisk?:) Coz, prawda w oczy kole. > *** Twoje loty, widać, nie sięgają mojego poziomu ;) Skarbie, jakiego poziomu?? Poziom sama narzucilas juz w pierwszym swoim poscie. Oj brakuje ci konskwencji... > i na tym kończę tą pasjonującą rozmowę. dziękuję za poświęcony mi czas i ne > rwy. Fakt, czasu troszke ci poswiecilam. Co do nerwow, no przykro mi, ze ci je szarpalam;) Ale osiagnelam swoj cel, mianowicie taki, ze spasowalas!! Wlasnie na tym najbardziej mi zalezalo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje a jednak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:29 dzięki Tobie poparłam swoją teorię na temat kobiet rybek! żegnam ozięble :* Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: a jednak! 24.10.05, 21:07 A skad ta pewnosc, ze jestem spod znaku ryb?:) Nawet nie wiesz jak sie mylisz:))) No niestety, nie mylilam sie co do ciebie. Musisz byc ograniczona skoro uwazasz, ze ludzi mozna poszufladkowac ze wzgledu na znak zodiaku. Nastoletniej panience mozna to jeszcze wybaczyc, ale kobiecie w tym wieku? Zenada! Moze jeszcze czytasz gazeciane horoskopy na kazdy dzien i tez w nie wierzysz?:D A co do twoich teorii, przedstawiecielki spod znaku ryb pewnie sie zalamia i zaplacza jakie to one niedobre:D buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: a jednak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:23 acha, czyli to jakaś inna, ważna rybka, której to tak zażarcie bronisz? > A co do twoich teorii, przedstawiecielki spod znaku ryb pewnie sie zalamia i > zaplacza jakie to one niedobre:D buahahaha * nie mam żadnego celu w tym, aby wpływać na czyjeś oceny siebie. wszelkie teorie i doświadczenia ukuwam na własny, wyłącznie, użytek. byłabym szalona, sądząc, że moje przeświadczenia ktoś bierze do siebie. czy nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: a jednak! 26.10.05, 20:40 Nikogo zazarcie nie bronie, po prostu drwie z twojego bzdurnego postu;) jakby dotyczyl baranow, bykow czy innych rakow zareagowalabym podobnie;) Moja siostra jest z ryb i w dodatku 6, ale ona tylko sie usmiechnela z politowaniem jak zobaczyla twoje wypociny;) >wszelkie > teorie i doświadczenia ukuwam na własny, wyłącznie, użytek No ciekawe, jaki ty masz z tego uzytek?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: a jednak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:18 Moja siostra > > jest z ryb i w dodatku 6 * buhahaha... no i co z tego, że 6!! :D > No ciekawe, jaki ty masz z tego uzytek?:D ** a co Cię to?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: a jednak! 26.10.05, 21:46 > * buhahaha... no i co z tego, że 6!! :D Interesujesz sie przecie numerologia. Nie masz na temat 6 zadnych ciekawych teorii?:D > ** a co Cię to?? :P Bylo to pytanie retoryczne:) Wnioskujac po twoim zaangazowaniu w ten watek, tworzenie pseudo teorii to caly twoj ubogi swiat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: a jednak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 01:28 > Interesujesz sie przecie numerologia. Nie masz na temat 6 zadnych ciekawych > teorii?:D * troszku mam :) Wnioskując po twoim zaangazowaniu w ten watek, > tworzenie pseudo teorii to caly twoj ubogi swiat:) > ** wątek jest mój, więc jestem zaangażowana, to chyba zrozumiałe? będę 'bronić' swojego spojrzenia;)jakkolwiek wydaje Ci się to pozbawione wartości. zastanawia mnie tylko Twoja obecność tutaj?? Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: a jednak! 27.10.05, 11:43 > zastanawia mnie tylko Twoja obecność tutaj?? Prosze bardzo, odpowiedz w twoim stylu: a co cie to?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: a jednak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:49 to mnie to, że to mój watek i ja pytam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: a jednak! 02.11.05, 08:51 > to mnie to, że to mój watek i ja pytam A wiesz gdzie ja to mam:) Naprawde bawia mnie takie panienki, ktore twierdza ze reprezentuja gornolotny poziom, a nabieraja sie na byle prowokacje:D Tak, z mojej strony to ciagla prowokacja, a ty glupia sie na to nabierasz. Juz dwa razy sie zegnalas a mimo to odpisujesz i tym samym sama sobie zaprzeczasz:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: a jednak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:49 > Naprawde bawia mnie takie panienki, ktore twierdza ze reprezentuja gornolotny > poziom, a nabieraja sie na byle prowokacje:D Tak, z mojej strony to ciagla > prowokacja, a ty glupia sie na to nabierasz. Juz dwa razy sie zegnalas a mimo > to odpisujesz i tym samym sama sobie zaprzeczasz:D * nigdy nie twierdziłam, że poziom mój jest 'górnolotny'(cóż za grafomaństwo!). ** cóż to za prowokacja może być, z Twojej strony, skoro pękasz i zamiast trzymać jakikolwiek poziom, jedynymi Twoimi argumentami są obraźliwe słowa i teksty godne straganiarek? *** ja się na nic nie nabieram, ćwiczę jedynie pisanie bezwzrokowe :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: a jednak! 02.11.05, 14:31 > ** cóż to za prowokacja może być, z Twojej strony, skoro pękasz i zamiast > trzymać jakikolwiek poziom, jedynymi Twoimi argumentami są obraźliwe słowa i > teksty godne straganiarek Niby w czym przejawia sie to pekanie?:) A poziom odpowiedzi dostosowuje do poziomu twojego watku:) Skoro nazywanie kogos "madrala" tudziez "nadasana ksiezniczka" wg ciebie nie jest obrazliwe to dlaczego obrazaja cie moje slowa? Chyba jestes przewrazliwiona na swoim punkcie:D > *** ja się na nic nie nabieram, ćwiczę jedynie pisanie bezwzrokowe :DDD Dziwne ze akurat odpowiadajac na moje posty... Kiepska sciema:P Oj nabierasz sie i to bardzo, a odpisujac za kazdym razem to udowadniasz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: a jednak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:56 najbardziej rozśmiesza mnie Twoja pewność, zaraz potem zajadłość, a rada ode mnie jest taka: jak najszybciej na terapię dla DDA. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: a jednak! 06.11.05, 22:18 Widze ze koniecznie starasz sie mi dogryzc tylko bardzo nieudolnie ci to wychodzi:D Najpierw zarzucasz mi pekanie, potem pewnosc i zajadlosc... Ciekawe co jeszcze wymyslisz...;) Nie wiem tylko na jakiej podstawie. Moze podeprzesz swoje stwierdzenia jakimis argumentami, ktorych tak sie domagasz od innych;) A swoje zlote rady zachowaj dla siebie, bo tobie chyba bardziej przyda sie terapia. Choc z drugiej strony watpie, ze cokolwiek jeszcze ci pomoze:D Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: a jednak! 08.11.05, 10:50 Jakie moje stwierdzenia?:) Jak na razie to ty je wysuwasz, tylko jakos argumentow nie moge sie doczekac... Tym samym potwierdzasz, ze sa bezpodstawne:) Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: a jednak! 08.11.05, 11:11 przeczytaj zatem, raz jeszcze, wątek rozpoczynający a zwróć uwagę na znaki interpunkcyjne tam zamieszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: a jednak! 08.11.05, 11:19 No i znowu sie wykrecasz:) Nie dziwie sie, ze nie umiesz przekonac ryb do swoich racji. Mnie tez nie przekonujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: a jednak! 08.11.05, 11:28 kumulusek1 napisała: > No i znowu sie wykrecasz:) Nie dziwie sie, ze nie umiesz przekonac ryb do > swoich racji. Mnie tez nie przekonujesz:) * nie mam najmniejszego zamiaru nikogo przekonywać do czegokolwiek, na co mi to? ** ja się nie wykręcam a tylko dowodzę, że mylisz się zarzucając mi stwierdzenia, które rzekomo popełniam. tryb przypuszczający nie jest jednaki z twierdzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: a jednak! 08.11.05, 13:30 > * nie mam najmniejszego zamiaru nikogo przekonywać do czegokolwiek, na co mi t > o? A jednak chcesz, czego dowodem sa twoje slowa: "jaki masz sposób, by nie wchodząc w konflikt, przeforsować swój punkt widzenia?":) > ** ja się nie wykręcam a tylko dowodzę, że mylisz się zarzucając mi > stwierdzenia, które rzekomo popełniam Oj wykrecasz sie, wykrecasz:) Najpierw napisalas "pękasz...", potem "Twoja pewność, zaraz potem zajadłość", a na moje pytanie o argumenty padla odpowiedz "te Twoje stwierdzenia". No comment:D Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: a jednak! 08.11.05, 13:59 > A jednak chcesz, czego dowodem sa twoje slowa: "jaki masz sposób, by nie > wchodząc w konflikt, przeforsować swój punkt widzenia?":) * ojej, to dotyczy realu, wyłącznie, nie cyber-rozmówców. > > ** ja się nie wykręcam a tylko dowodzę, że mylisz się zarzucając mi > > stwierdzenia, które rzekomo popełniam > > Oj wykrecasz sie, wykrecasz:) Najpierw napisalas "pękasz...", potem "Twoja > pewność, zaraz potem zajadłość", a na moje pytanie o argumenty padla > odpowiedz "te Twoje stwierdzenia". No comment:D * myślę, że nie bardziej niż Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: a jednak! 15.11.05, 20:48 > * ojej, to dotyczy realu, wyłącznie, nie cyber-rozmówców Mialam na mysli wlasnie osoby spod znaku ryb w realu. Czyzby zrozumienie slowa pisanego sprawialo ci problem?;) A co do cyber rozmowcow...skoro nie chcesz nikogo przekonac to czemu tak gorliwie odpowiadasz na wszystko co napisze?:P > * myślę, że nie bardziej niż Ty... I znowu puste frazesy bez pokrycia:D Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: a jednak! 16.11.05, 13:44 > Mialam na mysli wlasnie osoby spod znaku ryb w realu. Czyzby zrozumienie slowa > pisanego sprawialo ci problem?;) A co do cyber rozmowcow...skoro nie chcesz > nikogo przekonac to czemu tak gorliwie odpowiadasz na wszystko co napisze?:P * coraz bardziej mi Ciebie żal, mogę Ci jakoś pomóc?? > I znowu puste frazesy bez pokrycia:D ** Ty, rozumiem, rzucasz samymi konkretami?! buhahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 Re: a jednak! 18.11.05, 10:50 > * coraz bardziej mi Ciebie żal Oj jak mi glupio, chyba nie zasne mogę Ci jakoś pomóc?? Zatroszcz sie najpierw o siebie. Bardziej tego potrzebujesz:) > ** Ty, rozumiem, rzucasz samymi konkretami?! No ba:) Przynajmniej odpowiadam na temat:) buhahahaha Rozumiem, ze to smiech szalenca. A twierdzisz, ze jestes osoba powazna, na poziomie...Kon by sie usmial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish Re: No właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:42 oj nawijka, nawijka idz lepiej nabij faje albo powiedz co Ty jestes za wspanialy znak zodiaku to po nim pojezdzimy Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: No właśnie 23.10.05, 13:40 prociem bardzo ;) >panna jestem otwarta na dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz O właśnie. 25.10.05, 21:01 Panna to najzajebistszy znak zodiaku. Panny są fajne i rezulutne... A barany są do dupy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: O właśnie. 25.10.05, 21:21 dziękuję za uznanie w imieniu wszystkich panien ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agis82 Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA 22.10.05, 17:25 Nie wiem czy dziewczyny spod znaku ryb sa obrazalskimi ksieznikczkami, ale za to wiem, ze ty musisz byc skonczona idiotka skoro zakladasz takie infantylne i glupie watki:) Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA 23.10.05, 13:49 infantylizm, to nie moja domena ale skoro już o nim mowa, to brak umiejętności rzeczowej rozmowy wyziera raczej z Twoich słów. korzystając z miejsca, chciałam podziękować wszystkim rybkom za udział ;) jak widać, teza zawarta w moim wątku nie była chybiona. ------------------------------------------------------------------------------- "lepiej nic nie mowic i wydawac się głupim, niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci" Odpowiedz Link Zgłoś
agis82 Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA 23.10.05, 14:08 Infantylne jest to, ze najezdzasz na inne osoby i wyglaszasz jakies chore pseudo teorie nie majac ku temu racjonalnych podstaw. Uwazasz, ze dwuosobowa proba jest reprezentatywna na cala populacje? Co chcialas osiagnac przez ten watek, he? Probujesz leczyc komplesky?:P A zeby uraczyc rzeczowej rozmowy najpierw trzeba rzucic godziwy temat, a twoj...coz, sama widzisz jakie reakcje wywolal. Z reszta na charakter czlowieka wplywa wiele czynnikow, chociazby wychowanie. Jest tez cos takiego jak numerologia, ale skoro ty wszystko upraszczasz do znaku zodiaku, no to sorry, ale o czym z toba dystkutowac:D I jeszcze domagasz sie rzeczowej dyskusji? Nie osmieszaj sie:D > korzystając z miejsca, chciałam podziękować wszystkim rybkom za udział ;) > jak widać, teza zawarta w moim wątku nie była chybiona. Pudlo:D Nie jestem ryba, ale mam dwie przyjaciolki spod tego znaku. Obie zupelnie rozne i raczej nie da sie im wystawic wspolnego mianownika, a juz na pewno nie taki jaki ty bys wystawila. Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA 23.10.05, 14:41 agis82 napisała: > Infantylne jest to, ze najezdzasz na inne osoby * możesz wskazać, w którym miejscu mianowicie?? >i wyglaszasz jakies chore > pseudo teorie nie majac ku temu racjonalnych podstaw. ** rozumiem, że w innych wątkach znajdujesz ten racjonalne podstawy? Uwazasz, ze dwuosobowa > proba jest reprezentatywna na cala populacje? *** pań rybek znam aż nadto, żeby móc wysnuć niejedna teorię. > Probujesz leczyc komplesky? **** słonko, z kompleksami rozprawiam się w terapii. cenię sobie zawodowstwo. Co chcialas osiagnac przez ten > watek, he? Probujesz leczyc komplesky?:P A zeby uraczyc rzeczowej rozmowy > najpierw trzeba rzucic godziwy temat, a twoj...coz, sama widzisz jakie reakcje > wywolal. ***** to była mała prowokacja. a Tobie życzę więcej dystansu w życiu. Jest tez cos takiego jak numerologia, ale skoro ty wszystko > upraszczasz do znaku zodiaku, no to sorry, ale o czym z toba dystkutowac:D I > jeszcze domagasz sie rzeczowej dyskusji? Nie osmieszaj sie:D ****** numerologię(i nie tylko) zgłębiam od ok.15 lat > Pudlo:D Nie jestem ryba, ale mam dwie przyjaciolki spod tego znaku. Obie > zupelnie rozne i raczej nie da sie im wystawic wspolnego mianownika, a juz na > pewno nie taki jaki ty bys wystawila. ******* wreszcie coś na temat :] ---------------------------------------------------------------------------- jak mniemam, jesteś jeszcze młodziutkim kogucikiem, stąd to zacietrzewienie? cenne, że zechciałaś rozwinąć swoją wypowiedź. miłego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
agis82 Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA 23.10.05, 21:19 * możesz wskazać, w którym miejscu mianowicie?? Palisz glupa czy naprawde nie rozumiesz? ** rozumiem, że w innych wątkach znajdujesz ten racjonalne podstawy? Nie odwracaj kota ogonem. Nie mowimy o innych watkach, tylko o tym. Jak jestes ciekawa innych to tam szukaj odpowiedzi. **** słonko, z kompleksami rozprawiam się w terapii. cenię sobie zawodowstwo Oj marna ta twoja terapia, ZERO efektow!! Moze zmien psychoanalityka bo obecny chyba sie nie stara;) ***** to była mała prowokacja Skoro to tylko prowokacja to czemu az tak bardzo urazila cie odpowiedz Ilukiza?:) Oj slabo konsekwentna jestes. Zupelnie sie pogubilas:P ****** numerologię(i nie tylko) zgłębiam od ok.15 lat Trudno w to uwierzyc skoro zakladasz takie bzdurne posty. No i dlaczego sie nie udzielasz na forum o numerologii skoro taki z ciebie fachofiec:D Ale wiem, w sieci to tak mozna puscic wodze fantazji i sobie pomarzyc:P > jak mniemam, jesteś jeszcze młodziutkim kogucikiem, stąd to zacietrzewienie? Skoro ja jestem dla ciebie mlodziutkim kogucikiem to ty dla mnie stara i zgorzkniala baba, stad te frustracje?:) I nie sil sie na odpowiedz, nie chce mi sie gadac z taka desperatka:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:04 > I nie sil sie na odpowiedz, nie chce mi sie gadac z taka desperatka:D * żaden to wysiłek dla mnie, o mnie się nie martw :D daję radę > Palisz glupa czy naprawde nie rozumiesz? ** powiedzmy, że mówię serio i proszę o konkrety, doczekam się? > Oj marna ta twoja terapia, ZERO efektow!! Moze zmien psychoanalityka bo obecny > chyba sie nie stara;) *** tu pokazałaś, swoją klasę. ocenę, dyplomatycznie, zachowam dla siebie. > Skoro to tylko prowokacja to czemu az tak bardzo urazila cie odpowiedz > Ilukiza?:) Oj slabo konsekwentna jestes. Zupelnie sie pogubilas:P **** słonko, Ty mnie opacznie oceniasz, ja po prostu staram sie w rozmowie prowadzonej publicznie zachować pewien poziom. that's all! uwierz, jestem zbyt dorosłą osoba, aby takie słowa były w stanie mnie urazić. > Trudno w to uwierzyc skoro zakladasz takie bzdurne posty. No i dlaczego sie nie > > udzielasz na forum o numerologii skoro taki z ciebie fachofiec:D Ale wiem, w > sieci to tak mozna puscic wodze fantazji i sobie pomarzyc:P ***** nie twierdzę, że jestem fachowcem. powtórzę: temat zgłębiam od 15 lat, a jak może wiesz, refleksja wymaga czasu, stąd ta uwaga. nie mam też żadnego obowiązku udzielać sie na forum o numerologii, nie szukam też porad, czasem poczytam. zresztą mam inne, które wolę. moje zainteresowania nie ograniczają się do jednego tematu... > Skoro ja jestem dla ciebie mlodziutkim kogucikiem to ty dla mnie stara i > zgorzkniala baba, stad te frustracje?:) ****** dzieli nas tylko 8 lat, jak wnoszę a jakoby całe wieki, nie uważasz? PRACA DOMOWA: 'niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie' dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
agis82 Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA 25.10.05, 10:48 ****** dzieli nas tylko 8 lat, jak wnoszę a jakoby całe wieki, nie uważasz? Mylisz sie:) Otoz liczba przy moim nicku nie oznacza roku urodzenia. Wyprzedzajac twoje pytanie, dodam, ze "moj rocznik" byl juz zajety wiec wzielam inny:) tak wiec nie dowiesz sie ile mam lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:08 i wcale nie dociekam :) miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia.jk Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA 15.01.06, 14:31 wcale sie nie zgodze z twoim pogladem na temat kobiet ryb.Wrecz przeciwnie sa to osoby o bardzo dobrym sercu,wrazliwe na cudza krzywde i zawsze pomagajace innym nie zwracajac na swoje niebezpieczenstwo.a co do twojej interpretacji to powiem ci tylko jedno ze "kazdy sadzi po sobie"nie mozna ublizac wszystkim ludzia i mierzyc ich jedna miara bo sa rozni ludzudzi nawet jezeli maja ten sam znak zodiaku.Jezeli nie mozesz sie dogadac z jakas Rybą to poprostu nie wiesz jak do niej podejsc i porozmawiac do kazdego znaku trzeba miec osobne podejscie czlowieka trzeba umiec rozgrysc zeby znim umiec rozmawiac a jezeli ktos tego nie umie to nigdy z nikim sie nie dogada.ZASTANÓW SIĘ MOŻE TO TY POPEŁNIESZ BŁĘDY KTÓRYCH NIE ZAUWAŻASZ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_gosia Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.acn.waw.pl 24.10.05, 09:05 nie-ja jestem rybą i absolutnie jestem inna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 01.11.05, 21:17 Tez jestem rybka i to co wypisujecie tylko mnie bawi.Totalne banialuki:) Jesli nie znacie sie na horoskopach to dajcie na luz i nie obrazajcie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:03 a czujesz się urażona? Odpowiedz Link Zgłoś
krisstone Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA 26.10.05, 22:43 w 100% prawda. Moja siostra właśnie taka jest !!! Ale czy to wada ? Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:06 powiedz mi, proszę, jak znosisz takie humory? jaki masz sposób, by nie wchodząc w konflikt, przeforsować swój punkt widzenia? czy może ulegasz, dla świętego spokoju? chciałabym zachować etykietę w stosunkach z... a jednocześnie czuję, że potwornie działamy sobie na nerwy. a kontakty są, przynajmniej na razie, nie do uniknięcia :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: 62.172.72.* 02.11.05, 14:24 Prawde mowiac to posmialam sie troche czytajac wasze komentarze. Rowniez jestem zodiakalna ryba jednak nie sadze, abym byla taka okropna jak to tutaj opisujecie. Jestem raczej stala w uczuciach ( 10 lat z tym samym mezczyzna),nie uganiam sie za mezczyznami a jezeli trzeba potrafie jasno i wyraznie powiedziec co o kims mysle. Mam swoje lepsze lub gorsze dni tak jak wszyscy ale nie sadze aby byla az tak bardzo humorzasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:03 nie, nie ja nie pisałam o niewierności rybek, chodziło mi raczej o 'specyfikę'charakteru, trudnego, bo nie lubiacego kompromisów, forsującego swoje zdanie za wszelką cenę, mimo że na pozór grzecznie i z wykorzystaniem wielkich haseł. Odpowiedz Link Zgłoś
shimcio mowiac obiektywnie... 02.11.05, 14:45 A moze brakuje ci odpowiednich argumentow? I zeby nie bylo, spod znaku ryb nie jestem, ale swietnie sie z nimi dogaduje i bardzo dobrze mi sie z nimi wspolpracuje, zwlaszcza z kobietami. Wchodzac z nimi na wojenna sciezke niczego nie osiagniesz. Trzeba szukac kompromisow, a nie na sile starac sie przeforsowac swoj punkt widzenia, jak to okreslilas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabij_faje Re: mowiac obiektywnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 00:19 Trzeba szukac kompromisow, a > nie na sile starac sie przeforsowac swoj punkt widzenia, jak to okreslilas. * hmm, rzeczywiście, to określenie nie było, może, zbyt szczęśliwe. wyjaśniam, że nie chodziło o sprawy zawodowe, bo tam, oczywiście, sprawa byłaby pewnie dużo prostsza- kompetencje wzięłyby górę nad osobistymi aminozjami... tutaj idzie o sprawy osobiste, nawet rodzinne. w takich układach, na kompromisy pracuje się latami bez pewności ich znalezienia. poza tym, uważam, że aby sytuacja była naprawdę klarowna, potrzeba wysiłku obydwu stron... jak by nie patrzeć, współpracy nie ma i raczej się nie zanosi, rzecz w tym, żeby żyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lwica> Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA IP: *.piotrkow.net.pl 02.11.05, 17:15 Moja przyjaciółką najlepsza jest właśnie rybka... jest to cudowna osóbka i wcale nie zachowuje sie jak "nadasana księżniczka" oczywiście ma czasem swoje humorki..ale to jak kazdy z nas ja tez takowe czasem miewam...naprawde zycze wszystkim tak oddanej..pomocnej...umiejacej suchać...doradzic zabawnej...przyjaciółki jak ja mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA 07.03.23, 07:31 Czasem sporo czasu to zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Czy zgodzicie się ze mną, że kobieta RYBA 27.04.23, 22:18 Nie wiem, ale się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś