harey 02.10.02, 18:55 Mam zamiar wytatuować sobie na prawej piersi znak OM - czy ten znak ma jakies szczegolne znaczenie i właściwości - jezeli to wazne jestem mężczyzną - Panną 28.08.77 - z góry dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: tybetański znak OM 02.10.02, 19:33 Witam serdecznie, znak OM nie jest takim sobie znaczkiem. Stanowi wizualizację mistycznego dźwięku OM, który jest "składnikiem" mantr, zaklęć i rytuałów religijnych. Miejsce wytatuowania Znaku nie jest obojętne dla "energetyki" organizmu, a co za tym idzie dla przyszłych Pana losów. Dobre miejsce na tatuaż z tym znakiem dobierze Panu specjalista od medycyny wschodu, po rozpoznaniu rozpoznaniu stanu Pana organizmu i zapewne po sporzadzeniu dla Pana chińskiego lub indyjskiego horoskopu. Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: tybetański znak OM 05.10.02, 12:13 Nosze na srodkowym palcu prawej reki pierscien OM.czy to ma znaczenie ,ktora reka,palec itd? Odpowiedz Link Zgłoś
collete Re: tybetański znak OM 05.10.02, 13:26 harey napisał: > Mam zamiar wytatuować sobie na prawej piersi znak OM - czy ten znak ma jakies > szczegolne znaczenie i właściwości - jezeli to wazne jestem mężczyzną - Panną > 28.08.77 - z góry dziękuje za odpowiedź ten znak ma szczegolne znaczenie....zwlaszcza wytatulowany na prawej piersi niech zyje Dave Gahan!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś