Dodaj do ulubionych

Nieprawidłowości Panny

IP: 212.69.66.* 29.12.05, 10:27
Jak dotąd żaden horoskop nie opisał mnie choćby w 1% . Jestem zodiakalną
Panną (31/08/1975 urodzoną o 22:20). Gdzie bym nie weszła to samo . Nie
jestem taka jak opisują mnie wszystkie horoskopy absolutnie. Lubię czytać
pisma typu Wróżka bardzo ciekawią mnie te tematy , ale zawsze się zastanawiam
dlaczego mnie nikt nie potrafi zdiagnozować. Hejka pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: [:-] Re: Nieprawidłowości Panny IP: *.orange.pl 29.12.05, 12:37
      Dwie wybrane charakterystyczne cechy Twojego kosmogramu:

1) Ciagly glod uczuciowy, pewny staly stopien nienasycenia uczuciowego
      szczegolnie podkreslony w wieku lat 16.
      2) Zmiany srodowiska w wieku lat 2.
    • anahella Re: Nieprawidłowości Panny 30.12.05, 01:24
      Juz sam fakt, ze analizujesz rozne gazetowe charakterystyki pomimo ich
      nietrafnosci pokazuje cechy Panny:)
      Panna jako znak Slonca (czyli ten "twoj" znak zodiaku) lub sprawdzic dokladnie
      wszystkie "za" i "przeciw". Ktos inny na Twoim miejscu dawno by sie zniechecil i
      orzekl, ze to bzdury.

Ale horoskop to nie tylko znak solarny. Tu trzeba narysowac caly kosmogram i
      dokladnie go zanalizowac. Nie podalas miejsca urodzenia, wiec nie wiem dokladnie
      jaki masz Ascendent ale prawdopodobnie przypada w Bliznietach, a to juz powazna
      modyfikacja.

Jesli znasz jezyki obce, to zajrzyj na www.astro.com - tam zrobisz sobie
      automatyczna interpretacje.
    • abaraks Re: Nieprawidłowości Panny 30.12.05, 08:56
      Droga Panno zwróć uwage na to, że jesteś też numerologiczną siódemką.
    • maximilianna Re: Nieprawidłowości Panny 31.12.05, 17:11
      A ja ur. się 31.08.1978. Godziny nie znam.
      I jestem numerologiczną jedynką, co zupełnie do mnie nie pasuje..
      Chyba, że jeszcze nie poznałam swoich możliwości.
      • Gość: asiulka (:(: są wyjątki :):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:50
        a ja się urodziłam 28.08.1986r. ;) i jestem "szósteczką" i wszystko dobrze do
        mnie pasuje!! ale nie nawidzę tej swojej pedantyczności <wrrr> ale pracuję nad
        tym :) pozdrawiam wszystkie panny
    • llukiz Re: Nieprawidłowości Panny 04.01.06, 00:53
      > Jak dotąd żaden horoskop nie opisał mnie choćby w 1%

Też mi zaskoczenie. I pewnie w totka też nie wygrałaś... Ciekawe dlaczego?
      • Gość: też panna:) Re: Nieprawidłowości Panny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:41
        urodzona 14.09.1986r. w Starogardzie Gd. o godz. 18:31, to może ktoś mi obliczy
        mój ascendent? Bo ja sie zgadzam, ze te opisowe horoskopy do mnie kompletnie
        nie pasują. W numerologii jestem dwójeczką ( co do daty i co do imienia i
        nazwiska) i to też mi się nie zgadza. Jeśli mam byc szczera, to tylko horoskopy
        erotyczne mi się zgadzają:) Pozdrawiam!!
        • llukiz Re: Nieprawidłowości Panny 04.01.06, 16:57
          jeśli wziąć mnóstwo bzdur, to siłą rzeczy któraś się sprawdzi
        • Gość: (:-) Re: Nieprawidłowości Panny IP: 217.153.19.* 04.01.06, 21:04
          Ascendent masz 3.11 Ryb. Podczas pierwszego roku po porodzie lub w jego
          przebiegu w kosmogramie widac komplikacje natury fizycznej. Mialem jedna kobiete
          z takim ukaldem ktora zlamala reke ale odleglosc planet byla wieksza i pozniej
          to sie dzialo - tutaj najparwdopodobniej bedzie to trudny porod albo noworodek
          zdefektowany wymagajacy ingerencji ze strony lekarzy. Co do spraw erotyki to
          powinnas posiadac zdolnosc do najslilniejszych doznac seksualnych i napiec az do
          wyczerpania. Wymaga to dlugiego dojrzewania (30). Jest to tzw. wszystko albo nic
          czyli jesli rozwoj uczuciowo-seksualny nie byl prawidlowy to to moze byc
          odwrotna polaryzacja czyli celibat ale to malo prawdopodobny wybor. Piewrsze pol
          roku po rodzie powinno miec wplyw na uformowanie seksualnosci u Ciebie (wedle
          modelu kosmobiologicznego) i jako takie stanowi juz tylko zapis podswiadomosci.
          Dalsze pomijamy tu. Czyli reasumujac - nagla pasja, porywczosc, gwaltowna
          potrzeba ekspresji uczuc, nagle podniecenie seksualne dominje zachowanie -
          okresowe wybuchy uczuc i emocji. W stalych zwiazkach moze to stwarzac
          komplikacje wiec czas dojrzewania jak pisalem powinien sie wydluzyc.

Jesli chodzi o Ascendent to o ile jest dokladny wskazuje na brak pewnosci siebie
          pozorowany dystansem. Wczesna dojrzalosc, koncentracje na ambicjach i
          odpowiedzialnosci. Czyli moga Cie postrzegac jako osobe powazna, powsciagliwa.
          Moze to byc na skutek silnego wplywu ojca lub jego zupelnego braku.
          • Gość: karolina Re: Nieprawidłowości Panny IP: *.uni.lodz.pl 05.01.06, 11:34
            A czy mi równiez ktoś może obliczyć i opisać,barzdzo proszę!!!
            Urodziłam się 20 wrzesnia 1984r. w Łodzi jakos tak koło 16h.
            Wiecie co ja na przykład jestem zodiakalną panną a do pedantek nie należę,można
            by powiedzieć że jestem nawet mała bałagamniarą!!!
          • emma47 Re: Nieprawidłowości Panny 06.01.06, 22:08
            hmmm... wspaniałe to co tu piszecie...(mówie o tym czytaniu as...czegoś) nawet
            zerknęłam na tą podaną stronkę i wprowadziłam sowje dane, cosik mi narysowało,
            jakieś dziwne znaczki się pokazały ale opisu już tam nie dali - może wiecie jak
            te "robaczki" się interpretuje??? będe wdzięczna za pomoc - choćby stronka

p.s. dla ułatwienia podam zem jest 27/08/82 10,55 bytom, i jak ludki się
            dowiadują zem panna to mówią tak "no co ty...??!!" (nawet ci co pannami są)
            jestem leniem i bałaganiarą, co się da odkładam na potem, złośliwa byłam od
            zawsze (to się zgadza -cięty jezyk to ja mam), lekarzy nienawidze, a co do
            wrażliwości na własnym punkcie0 to chyba tylko w ramach bycia kobietą, ale
            umiarkowanie :D więc nie martwcie się nie tylko Wam się nie zgadza :D noski w
            górę !!
          • Gość: skorpionek Re: Nieprawidłowości Panny IP: 217.153.6.* 06.01.06, 22:38
            to co piszesz jest bardzo ciekawe , czy mógłbyś mi tez zrobić taki opis ja
            jestem numerologiczną 1 a data ur 1.11 z góry dziękuje
      • Gość: skorpionek Re: Nieprawidłowości Panny IP: 217.153.6.* 06.01.06, 22:35
        widze ze znowu sie nudzisz , zacznij pisać książki , bo chyba w życiu ci
        niewyszło że odgrywasz się na innych
        • baabcia Re: Nieprawidłowości Panny 11.01.06, 18:37
          21.09.1952 zaraz po północy Wrocław.
          mam wiele cech panny i dobrze mi z nimi ale ostatnio zauważam trwałe zmiany,
          które mnie dziwią. Może ktoś napisze troszkę na podstawie danych. Z daty ur i im
          i nazwiska jestem 11 (2).
    • agrentowy4321 Re: Nieprawidłowości Panny 07.03.23, 04:29
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: Nieprawidłowości Panny 27.04.23, 19:16
      O Boże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka