a.bc 06.01.03, 11:13 Idąc za ciosem, może ktoś mi wytłumaczy dlaczego we wszystkich horoskopach partnerskich ten układ jest opisywany jako "nie rokujący na... " A w życiu jest trochę inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaba101 Re: BLIŻNIAK I PANNA 06.01.03, 11:41 No własnie, tak jak we wszystkich horoskopach gazetowych, gdzie brane jest tylko położenie Słońca, wszyscy spod danego znaku wrzucani są do jednego worka. Natomiast każdy z nas jest inny, bo na ten stan ma wpływ oprócz predyspozycji genetycznych i wychowania układ wielu planet z odpowiednimi odległościami od siebie w konkretnym momencie i miejscu urodzenia. Dlatego wchodzimy na to forum, aby dowiedzieć się czegoś więcej, dzięki sympatycznym i uczynnym Paniom: Izie i Mii. Pozdrawiam. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: BLIŻNIAK I PANNA 06.01.03, 14:12 To prawda, bardzo bym się chciala dowiedzieć czegoś prawdziwego o tej zodiakalnej parze. Może mi ktoś polecić jakąś literaturę? pozdrawiam Basię- Basia Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: BLIŻNIAK I PANNA 07.01.03, 18:55 Bylem kilka miesiecy z dziewczyna spod Blizniat- totalny niewypal, blizniaki sa ciezkie we wspolzyciu, duzo sciemy, malo konkretu, gierki, gierki, gierki Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: BLIŻNIAK I PANNA 12.01.03, 06:02 Eeee tam... Gawędzisz jak mój mąż - panna (ja jestem bliźniakiem). A jesteśmy już razem 18 lat. No to po co tak gawędzi jak Ty skoro ze mną ciągle jest? A w ogóle to zakładam, że nie znasz mojego chłopięcia, a gadasz tak samo jak On. Rzecz przedziwna! Zupełnie tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: BLIŻNIAK I PANNA 13.01.03, 00:08 Witam serdecznie, szybko odpowiadam: Bliźnięta i Pannę w zodiaku dzieli aspekt kwadratury - czyli między Bliźniętami a Panną jest 90 stopni odległości. Aspekt kwadratury uznawany jest za wnoszący napięcia i denerwujący. Dlatego w popularnych opisach partnerstwo tych znaków uznawane jest za trudne w praktyce. Bliźnięta i Panny mają tego samego opiekuna - czyli Merkurego. Jednak w Bliźniętach Merkury symbolizuje syntezę wiadomości, a w Pannie raczej rozbiera w nieskończoność wszystko na czynniki pierwsze. Jednak choć podstawowy znak zodiaku, ten solarny, jest naszą najważniejszą charakterystyką, to nie tylko on decyduje o charakterze i zdolności do partnerstwa. Na szczęście :) a związki Bliźniaków z Pannami bywają pełne inspirujących dyskusji i wcale nie są krótkotrwałe. Choć przedstawiciele tych znaków mają odmienne typy umysłowości i nie czują "powinowactwa dusz" to potrafią się wspaniele czuć w swoim towarzystwie. Jednak zwykle to Bliźnięta bałaganią, a Panna sprząta :) Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: BLIŻNIAK I PANNA 10.04.03, 19:54 .....Jednak zwykle to Bliźnięta bałaganią, a Panna sprząta :)............ > No właśnie jak to jest , bo ja jestem Bliźniaczką, a mój mąż Panną i to ja mam totalnego hopla na punkcie porządków,a nie on! Skąd taka zamiana? A tak wogóle to Bliźniaczka i Panna to super związek - intelektualny! Możemy gadać w nieskończoność i prowadzić długie debaty. Mamy sporo wspólnego, ale zainteresowania różne, no i dobrze przynajmniej w życiu nie rywalizujemy i nie wchodzimy sobie w paradę. Dajemy sobie wolną rękę, choć... Panna lubi czasem moralizować! Odpowiedz Link Zgłoś