Dodaj do ulubionych

Ryszard Zawadzki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:01
Czy był ktoś u tego pana w Końskich?Czy jego wróżby się sprawdzają?
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • palilia Re: Ryszard Zawadzki 29.05.06, 23:19
      Byłam i nie było najgorzej ale jak dla mnie zbyt ogólnikowo i za szybko.Mało
      kontaktowy ,nie rozmieniający się na drobne-rutyna.Zreszta może inni mieli
      więcej szczęscia.
      • Gość: monikas Re: Ryszard Zawadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:46
        Byłam dwa razy, bardzo krótko, nic od siebie tylko odpowiedzi na własne pytania,
        wszystko co powiedział sprawdziła się ale na opak, np firma męża zbankrutuje - a
        firma męża potroiła zyski ech.... szkoda gadać
    • Gość: Beata Re: Ryszard Zawadzki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 21:33
      Sprawdzalność zerowa. Nadęty balon,odpowiada szybko i tylko na zadawane mu
      pytania, rutynowo. Wg tego pana pracę miałam zmienić po dwóch latach, a udało
      mi się znaleźć nową po ok. sześciu miesiącach. Inne rzeczy też się nie
      sprawdziły. Przereklamowany, nie warto.
      • Gość: stacha5 Re: Ryszard Zawadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:29
        Mnie powiedział rzeczy straszne,nie mogę przestać o tym myśleć.Dlatego
        pytam,może ktoś miał podobne doświadczenia.
        • Gość: Magda Re: Ryszard Zawadzki IP: *.riz.pl 28.06.06, 12:05
          mam podobne doswiadczenia, nagadal mi bzdur takze o przeszlosci. zaczelam
          drazyc w histori rodziny i malo nie doprowadzilam do targedi, sama musialam
          przed rok walczyc z deprasja u psychologa. to co wyprawia ten facet to totalna
          porazka...
        • jola276 Re: Ryszard Zawadzki 13.09.06, 15:08
          Nie przejmuj się jak widać z innych wypowiedzi Pan ma sprawdzalnośc zerową:)
      • Gość: bianka111 Re: Ryszard Zawadzki IP: *.adslgp.cegetel.net 20.07.06, 19:52
        A u mnie, wedlug tego pana, moj niewierny maz ktory mnie zostawil ( z tym
        problemem do niego poszlam) mial jeszcze do mnie wrocic, i co wiecej, zrobic mi
        dziecko!!!!!
        Bogu dzieki tak sie nie stalo, dzisiaj na wspomnienie tych rewelacji pana
        Zawadzkiego ciarki mnie przechodza!
    • palilia Re: Ryszard Zawadzki 31.05.06, 21:13
      Jeśli tak powiedział to widocznie miał zły humor - uwazam ,że nie jest to tak
      do końca więc proszę sobie tego nie brac do serca .
      Mogę z reka na sercu powiedzieć ,że jego wróżby nie sprawdzają się jek również
      nie wszystkie innych na to potrzeba naprawdę kogoś z klasą a jako tako jeszcze
      nie miałam okazji spotkać a proszę mi wierzyć nachodzilam się do nich i mam
      trochę doświadczenia.Obecnie sama sie zajmuję tarotem i wiem jak ona działa.
      Jak znam tego pana nie dykutował wiele z pania więc i napewno nie jest to
      sprawą oczywistą
      • Gość: ania Re: Ryszard Zawadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:33
        czy jest ktoś komu się sprawdziło?
    • Gość: monia Re: Ryszard Zawadzki IP: *.chello.pl 19.06.06, 17:35
      szkoda czasu i pieniedzy nic sie niesprawdzilo mnie ikolezance
      • schwarzerkater Re: Ryszard Zawadzki 24.06.06, 14:59
        Ja bylam u niego prawie osiem lat temu. To prawda, ze jest ogolnikowy, jak chce
        sie wiecej wiedziec trzeba go ciagnac za jezyk. Pomijajac jego niezbyt
        sympatyczna osobe, jego przepowiednie mi sie sprawdzily. No, moze z jednym
        malym wyjatkiem... Wtedy placilam jeszcze 30 zl.
    • Gość: marek Re: Ryszard Zawadzki IP: *.freedom2surf.net 26.06.06, 21:15
      ja mam mieszane uczucia jesli chodzi o niego; bylem raz i sprawy przeszle i
      terazniejsze odczytal z kart dosc dokladnie, ale juz o przyszlosci to poszlo
      nie tak, na czesc musze jeszcze poczekac zobaczyc, ale w jednym zawalil
      kompletnie; w tamtym czasie lezal aw szpitalu moj ababka, ledwie zywa, wiadoo
      bylo ze umrze, wiec zapytalem sie czy w najblizszym czasie sa jakies smierci i
      pogrzeby, on poprosil mnie o wyciagniecie kart i z nich wyczytal ze nic takiego
      nie ma w najblizszej przyszlosci, za mniej wiecej 8-9 lat dopiero; na drugi
      dzien babka umarla; tak wiec mam watpliwosci; przeszlosc mi powiedzial dobrze
      ale przyszlosc juz nie;
    • Gość: ja Re: Ryszard Zawadzki IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.06, 21:48
      Nagadał mi strasznych bredni. Byłam u nigo 2 razy i nawet ani jedno słowo się
      nie sprawdziło. On jest świetnym psychologiem, powiesz mu tylko coś o sobie to
      zacznie tak upiększać, wyciągnie z Ciebie jakąś rzecz i tak to zinterpretuje,
      jakby to była niby wrózba. Była też u niego moja mama, siostra, ciotka. Żadnej
      z nas nic się nie spełniło.
      Dla przykładu: jak byłam u niego to mi mówił, że nie mam faceta, a byłam z
      kimś, mojej iostrze wmawiał, ze jest w ciązy, powiedizał, ze moja babcia nie
      umrze- była bardzo chora- niestety umarła miesiąc po, moi rodzice budowali dom-
      powiedział, ze nigdy nie stanie- a stoi i ma się dobrze już 5 lat.
    • stacha5 Re: Do Stachy5 12.09.06, 13:20
      A ja myślałam że to wyrocznia,ludzie,dzięki!!
      O mały włos nie zmarnował mojego życia.
    • paulnka1 Re: Ryszard Zawadzki 13.09.06, 08:41
      Nie znam tego wróża ale to po prostu dziwne że straszy ludzi tym co może ich
      spotkać, mam swoją sprawdzoną wróżkę która jest niedroga (o 120 złotych jak
      czytałam wcześniej nie ma mowy:), bardzo miła kobieta i jej prognozy są
      naprawde trafne, ale to trzeba "przećwiczyć' i w końcu znaleźć tę właściwą
      osobę:). Wróżki występujące w telewizji są często bardzo mocno przereklamowane.
      Nie wiem dlaczego ludziom się wydaje że jak ktoś wystąpił w telewizji to jest
      dobrą wróżką a często świadczy to tylko o tym że zna kogoś kto go do tej
      telewizji zaprosi.
      • kicia72 Re: Ryszard Zawadzki 14.09.06, 22:42
        Byłam u tego pana 10 lat temu.Z tego co mi powiedział żadna rzecz się nie
        sprawdziła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka