Gość: stacha5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:01 Czy był ktoś u tego pana w Końskich?Czy jego wróżby się sprawdzają? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palilia Re: Ryszard Zawadzki 29.05.06, 23:19 Byłam i nie było najgorzej ale jak dla mnie zbyt ogólnikowo i za szybko.Mało kontaktowy ,nie rozmieniający się na drobne-rutyna.Zreszta może inni mieli więcej szczęscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikas Re: Ryszard Zawadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:46 Byłam dwa razy, bardzo krótko, nic od siebie tylko odpowiedzi na własne pytania, wszystko co powiedział sprawdziła się ale na opak, np firma męża zbankrutuje - a firma męża potroiła zyski ech.... szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Ryszard Zawadzki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 21:33 Sprawdzalność zerowa. Nadęty balon,odpowiada szybko i tylko na zadawane mu pytania, rutynowo. Wg tego pana pracę miałam zmienić po dwóch latach, a udało mi się znaleźć nową po ok. sześciu miesiącach. Inne rzeczy też się nie sprawdziły. Przereklamowany, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stacha5 Re: Ryszard Zawadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:29 Mnie powiedział rzeczy straszne,nie mogę przestać o tym myśleć.Dlatego pytam,może ktoś miał podobne doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ryszard Zawadzki IP: *.riz.pl 28.06.06, 12:05 mam podobne doswiadczenia, nagadal mi bzdur takze o przeszlosci. zaczelam drazyc w histori rodziny i malo nie doprowadzilam do targedi, sama musialam przed rok walczyc z deprasja u psychologa. to co wyprawia ten facet to totalna porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
jola276 Re: Ryszard Zawadzki 13.09.06, 15:08 Nie przejmuj się jak widać z innych wypowiedzi Pan ma sprawdzalnośc zerową:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianka111 Re: Ryszard Zawadzki IP: *.adslgp.cegetel.net 20.07.06, 19:52 A u mnie, wedlug tego pana, moj niewierny maz ktory mnie zostawil ( z tym problemem do niego poszlam) mial jeszcze do mnie wrocic, i co wiecej, zrobic mi dziecko!!!!! Bogu dzieki tak sie nie stalo, dzisiaj na wspomnienie tych rewelacji pana Zawadzkiego ciarki mnie przechodza! Odpowiedz Link Zgłoś
palilia Re: Ryszard Zawadzki 31.05.06, 21:13 Jeśli tak powiedział to widocznie miał zły humor - uwazam ,że nie jest to tak do końca więc proszę sobie tego nie brac do serca . Mogę z reka na sercu powiedzieć ,że jego wróżby nie sprawdzają się jek również nie wszystkie innych na to potrzeba naprawdę kogoś z klasą a jako tako jeszcze nie miałam okazji spotkać a proszę mi wierzyć nachodzilam się do nich i mam trochę doświadczenia.Obecnie sama sie zajmuję tarotem i wiem jak ona działa. Jak znam tego pana nie dykutował wiele z pania więc i napewno nie jest to sprawą oczywistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ryszard Zawadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:33 czy jest ktoś komu się sprawdziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Ryszard Zawadzki IP: *.chello.pl 19.06.06, 17:35 szkoda czasu i pieniedzy nic sie niesprawdzilo mnie ikolezance Odpowiedz Link Zgłoś
schwarzerkater Re: Ryszard Zawadzki 24.06.06, 14:59 Ja bylam u niego prawie osiem lat temu. To prawda, ze jest ogolnikowy, jak chce sie wiecej wiedziec trzeba go ciagnac za jezyk. Pomijajac jego niezbyt sympatyczna osobe, jego przepowiednie mi sie sprawdzily. No, moze z jednym malym wyjatkiem... Wtedy placilam jeszcze 30 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Ryszard Zawadzki IP: *.freedom2surf.net 26.06.06, 21:15 ja mam mieszane uczucia jesli chodzi o niego; bylem raz i sprawy przeszle i terazniejsze odczytal z kart dosc dokladnie, ale juz o przyszlosci to poszlo nie tak, na czesc musze jeszcze poczekac zobaczyc, ale w jednym zawalil kompletnie; w tamtym czasie lezal aw szpitalu moj ababka, ledwie zywa, wiadoo bylo ze umrze, wiec zapytalem sie czy w najblizszym czasie sa jakies smierci i pogrzeby, on poprosil mnie o wyciagniecie kart i z nich wyczytal ze nic takiego nie ma w najblizszej przyszlosci, za mniej wiecej 8-9 lat dopiero; na drugi dzien babka umarla; tak wiec mam watpliwosci; przeszlosc mi powiedzial dobrze ale przyszlosc juz nie; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ryszard Zawadzki IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.06, 21:48 Nagadał mi strasznych bredni. Byłam u nigo 2 razy i nawet ani jedno słowo się nie sprawdziło. On jest świetnym psychologiem, powiesz mu tylko coś o sobie to zacznie tak upiększać, wyciągnie z Ciebie jakąś rzecz i tak to zinterpretuje, jakby to była niby wrózba. Była też u niego moja mama, siostra, ciotka. Żadnej z nas nic się nie spełniło. Dla przykładu: jak byłam u niego to mi mówił, że nie mam faceta, a byłam z kimś, mojej iostrze wmawiał, ze jest w ciązy, powiedizał, ze moja babcia nie umrze- była bardzo chora- niestety umarła miesiąc po, moi rodzice budowali dom- powiedział, ze nigdy nie stanie- a stoi i ma się dobrze już 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
stacha5 Re: Do Stachy5 12.09.06, 13:20 A ja myślałam że to wyrocznia,ludzie,dzięki!! O mały włos nie zmarnował mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
paulnka1 Re: Ryszard Zawadzki 13.09.06, 08:41 Nie znam tego wróża ale to po prostu dziwne że straszy ludzi tym co może ich spotkać, mam swoją sprawdzoną wróżkę która jest niedroga (o 120 złotych jak czytałam wcześniej nie ma mowy:), bardzo miła kobieta i jej prognozy są naprawde trafne, ale to trzeba "przećwiczyć' i w końcu znaleźć tę właściwą osobę:). Wróżki występujące w telewizji są często bardzo mocno przereklamowane. Nie wiem dlaczego ludziom się wydaje że jak ktoś wystąpił w telewizji to jest dobrą wróżką a często świadczy to tylko o tym że zna kogoś kto go do tej telewizji zaprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia72 Re: Ryszard Zawadzki 14.09.06, 22:42 Byłam u tego pana 10 lat temu.Z tego co mi powiedział żadna rzecz się nie sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś