Dodaj do ulubionych

Rak-Strzelec

IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.06, 07:12
prosze o jakies informacje,czy rak/Pani/ pasuje do pana-Strzelca..prosze o
info.osoby w takich zwiazkach...ja poznałam kogos takiego i wydaje mi sie,ze
oboje jestesmy b.podobni,ciekawi swiata i podobne spojrzenie na
swiat...bardzo prosze o inne doswiadczenia..pliss:))
Obserwuj wątek
    • andzia353 Re: Rak-Strzelec 09.06.06, 09:27
      długo byłam w takim związku i tez wydawało mi się że jesteśmy dla siebie
      stworzeni, ale Strzelce niestety do wiernych nie należą...
      • Gość: gwiazdka Re: Rak-Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:02
        Wydaje mi się, że niestety na dłuższą metę nic z tego nie będzie. Woda z ogniem
        chyba wiesz jak działa. Chyba, że jesteś z końcówki raka i masz sporo cech
        lwa:)Najlepiej rozejrzyj się za osobą z żywiołu wody leb ziemii- polecam byka.
        • Gość: jodda Re: Rak-Strzelec IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.06, 21:40
          .racja,jestem z konca lipca,z 19.07...niestety miałam meza byka,i nasz zwiazek
          po 10 latach sie rozpadł,wiec moze mam wiecej cehc lwa?..nie wiem,..pytam
          was,bo moze cos mi podpowiecie,jakie mogły by byc rokowania rak-strzelec..bo
          akurat z bykiem ,z którym teoretycznie miałoby byc tak dobrze-rozpadło sie..to
          on jest bierny,ja otwarta i ciekawa zycia....jesli cos jeszcze mozecie
          powiedziec,to bardzo bym prosiła:))pzdr.
    • marfa1983 Re: Rak-Strzelec 12.06.06, 11:08
      ja jestem własnie w takim związku i bardzo dobrze sie miedzy nami układa i
      powiem ci tak: nigdy wczesniej nie spotkałam takiego cudownego faceta, jestesmy
      ze soba prawie 3 lata i z biegiem czasu jest coraz lepiej, ale tak sie składa,
      ze on jest dosc nietypowym strzelcem, ja mysle, ze nie mozna nikogo oceniac
      według jego znaku bo strzelec strzelcowi nie równy, jesli chodzi o astrologie
      to bardzo wazne sa inne czynniki: godzina urodzenia, ascendent, descendent etc.
    • agrentowy4321 Re: Rak-Strzelec 06.03.23, 21:20
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: Rak-Strzelec 27.04.23, 11:56
      Bardzo bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka