Dodaj do ulubionych

Zapytanie o ascedent.

28.01.03, 20:41
Ostatnio na forum przeczytałam o ascedencie. Chciałabym dowiedzieć się jaki
jest mój ascedent i jaki on ma wpływ na mój znak. Urodziłam się 17.12.1972 r.
w Gdańsku o 17.45.Z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • samba11 ascedent. 28.01.03, 21:33
      Hej,
      ......ascendent w Raku.
      A masz juz dzieci?
    • js12 Re: Zapytanie o ascedent. 29.01.03, 13:34
      Proszę Panią Izę, albo Panią Miłosławę o odpowiedz na moje zapytanie.
      Chciałabym być pewna tego, bo coś ten Rak nie wydaje mi się.
      • almanach Re: Zapytanie o ascedent. 14.03.03, 09:28
        Czy tylko Mii ma monopol na rację? Dlaczego tak się bronisz, przecież to nie
        choroba? Rak na 100% (27 stopień). Chyba,że masz nieprawdziwe dane, ale to już
        inna sprawa.

Andrzej
        www.astrolog.pl
        • js12 Re: Zapytanie o ascedent. 14.03.03, 11:21
          almanach napisał:

> Czy tylko Mii ma monopol na rację? Dlaczego tak się bronisz, przecież to nie
          > choroba? Rak na 100% (27 stopień). Chyba,że masz nieprawdziwe dane, ale to
          już
          > inna sprawa.
          >
          > Andrzej
          > <a href="http://www.astrolog.pl"target="_blank">www.astrolog.pl</a>

Dziękuję za odpowiedź. Nie chodzi o to, że tylko P. Mii może mieć rację, tylko,
          że akurat zwróciłam się na Jej stronie z takim zapytaniem ( odnośnie
          wyliczenia ) i dlatego, aby być pewną tego chciałam, aby Ona mi odpowiedziała.
          W liście 1411 P. Mii napisała, co to jest ascedent- m.in."...znak, który
          czujemy całą duszą". Pewnie, ta moja reakcja też wynikała z tego, że ostatnio
          raczki namieszały mi sporo w moim życiu. Może ja starałam się wyczuć raczki ,
          ale one kompletnie mnie nie. Zatraciły granicę między pomaganiem komuś, a swoim
          interesem. Faktycznie coś się zgadza we mnie z tego raczka, ale strzelca w
          sobie bardziej lubię i myślę, że on dominuje. Nie było moim celem urazić
          kogokolwiek. Jestem też ciekawa innych opinii. Proszę, może napisałbyś mi coś o
          moim horoskopie- uwzględniając raczka, bo nie zaprzeczam, że też cieszę się z
          niego. Przepraszam i jeszcze raz dziękuję.
          • almanach Re: Zapytanie o ascedent. 14.03.03, 12:58
            Weź pod uwagę, że w Strzelcu masz jeszcze Merkurego (czyli zalety i wady
            intelektu Strzelca) i ponadto Neptuna, więc masz prawo czuć się Strzelcem, ale
            Raczek będzie coraz bardziej wychodził na jaw i tak już będzie z wiekiem ;-).
    • iza.podlaska Re: Zapytanie o ascedent. 15.03.03, 12:07
      Witam,
      z tym ascendentem jest rzeczywiscie tak, ze nieraz sie go nie zauwaza przez
      pewna (szczegolnie pierwsza) czesc zycia. U Pani ascendent na te godzine jest
      26 st 27 minut Raka, ale jesli urodzila sie Pani 20 minut pozniej, to ascendent
      przejdzie juz do Lwa, a to bardzo duza zmiana. Warto przepytac rodzine - moze o
      tej porze zaczal sie porod, a Pani ujrzala swiat troche pozniej.

W Pani horoskopie jest - oprocz ascendentu w znaku Raka - sporo zywiolu wody.
      Ma Pani bowiem dwie planety osobiste: Marsa i Wenus w znaku Skorpiona. To
      przesadza o tym, ze przyciagac Pani bedzie osoby o silnym wplywie znakow
      wodnych, czyli Raki, Skorpiony i Ryby.

Ascendent w Raku daje u Strzelcow dziwna niesmialosc w nowych sytuacjach
      zyciowych, zbytnia wrazliwosc na krytyke, a takze trudnosc w wybaczaniu uraz.
      Ascendent w Raku daje tez szczescie do dzieci - nie tylko do swoich, cudze
      dzieci tez lgna i chetnie bawia sie z osobami o silnych wplywach Raka.

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska
      • js12 Re: Zapytanie o ascedent. 15.03.03, 19:20
        Dziękuję Wam za odpowiedź. Fajnie dowiedzieć się czegoś o swoim horoskopie.
        Myślę, że sprawdza się. Jedynie w przypadku moich własnych dzieci jeszcze nie.
        Może w tym wypadku strzelec nad tym panuje:-)). Wiem teraz, skąd pewne rzeczy u
        mnie się wzięły.
        Dziękuję ponownie i pozdrawiam.
      • js12 Re: Zapytanie o ascedent. 15.03.03, 19:30
        iza.podlaska napisała:

> Witam,
        > z tym ascendentem jest rzeczywiscie tak, ze nieraz sie go nie zauwaza przez
        > pewna (szczegolnie pierwsza) czesc zycia. U Pani ascendent na te godzine jest
        > 26 st 27 minut Raka, ale jesli urodzila sie Pani 20 minut pozniej, to
        ascendent
        >
        > przejdzie juz do Lwa, a to bardzo duza zmiana. Warto przepytac rodzine - moze
        o
        >
        > tej porze zaczal sie porod, a Pani ujrzala swiat troche pozniej.
        >

Jeszcze, co do tego czasu przyjścia na świat, to jest to godzina, w której
        przyszłam na świat i lekarz stwierdził, że oddycham. Kiedy wydałam swój
        pierwszy okrzyk w nowym świecie.
    • irona.sonata Re: Zapytanie o ascedent. 01.05.23, 17:33
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka