js12 28.01.03, 20:41 Ostatnio na forum przeczytałam o ascedencie. Chciałabym dowiedzieć się jaki jest mój ascedent i jaki on ma wpływ na mój znak. Urodziłam się 17.12.1972 r. w Gdańsku o 17.45.Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samba11 ascedent. 28.01.03, 21:33 Hej, ......ascendent w Raku. A masz juz dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
js12 Re: Zapytanie o ascedent. 29.01.03, 13:34 Proszę Panią Izę, albo Panią Miłosławę o odpowiedz na moje zapytanie. Chciałabym być pewna tego, bo coś ten Rak nie wydaje mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
almanach Re: Zapytanie o ascedent. 14.03.03, 09:28 Czy tylko Mii ma monopol na rację? Dlaczego tak się bronisz, przecież to nie choroba? Rak na 100% (27 stopień). Chyba,że masz nieprawdziwe dane, ale to już inna sprawa. Andrzej www.astrolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
js12 Re: Zapytanie o ascedent. 14.03.03, 11:21 almanach napisał: > Czy tylko Mii ma monopol na rację? Dlaczego tak się bronisz, przecież to nie > choroba? Rak na 100% (27 stopień). Chyba,że masz nieprawdziwe dane, ale to już > inna sprawa. > > Andrzej > <a href="http://www.astrolog.pl"target="_blank">www.astrolog.pl</a> Dziękuję za odpowiedź. Nie chodzi o to, że tylko P. Mii może mieć rację, tylko, że akurat zwróciłam się na Jej stronie z takim zapytaniem ( odnośnie wyliczenia ) i dlatego, aby być pewną tego chciałam, aby Ona mi odpowiedziała. W liście 1411 P. Mii napisała, co to jest ascedent- m.in."...znak, który czujemy całą duszą". Pewnie, ta moja reakcja też wynikała z tego, że ostatnio raczki namieszały mi sporo w moim życiu. Może ja starałam się wyczuć raczki , ale one kompletnie mnie nie. Zatraciły granicę między pomaganiem komuś, a swoim interesem. Faktycznie coś się zgadza we mnie z tego raczka, ale strzelca w sobie bardziej lubię i myślę, że on dominuje. Nie było moim celem urazić kogokolwiek. Jestem też ciekawa innych opinii. Proszę, może napisałbyś mi coś o moim horoskopie- uwzględniając raczka, bo nie zaprzeczam, że też cieszę się z niego. Przepraszam i jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
almanach Re: Zapytanie o ascedent. 14.03.03, 12:58 Weź pod uwagę, że w Strzelcu masz jeszcze Merkurego (czyli zalety i wady intelektu Strzelca) i ponadto Neptuna, więc masz prawo czuć się Strzelcem, ale Raczek będzie coraz bardziej wychodził na jaw i tak już będzie z wiekiem ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
iza.podlaska Re: Zapytanie o ascedent. 15.03.03, 12:07 Witam, z tym ascendentem jest rzeczywiscie tak, ze nieraz sie go nie zauwaza przez pewna (szczegolnie pierwsza) czesc zycia. U Pani ascendent na te godzine jest 26 st 27 minut Raka, ale jesli urodzila sie Pani 20 minut pozniej, to ascendent przejdzie juz do Lwa, a to bardzo duza zmiana. Warto przepytac rodzine - moze o tej porze zaczal sie porod, a Pani ujrzala swiat troche pozniej. W Pani horoskopie jest - oprocz ascendentu w znaku Raka - sporo zywiolu wody. Ma Pani bowiem dwie planety osobiste: Marsa i Wenus w znaku Skorpiona. To przesadza o tym, ze przyciagac Pani bedzie osoby o silnym wplywie znakow wodnych, czyli Raki, Skorpiony i Ryby. Ascendent w Raku daje u Strzelcow dziwna niesmialosc w nowych sytuacjach zyciowych, zbytnia wrazliwosc na krytyke, a takze trudnosc w wybaczaniu uraz. Ascendent w Raku daje tez szczescie do dzieci - nie tylko do swoich, cudze dzieci tez lgna i chetnie bawia sie z osobami o silnych wplywach Raka. Pozdrawiam serdecznie Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
js12 Re: Zapytanie o ascedent. 15.03.03, 19:20 Dziękuję Wam za odpowiedź. Fajnie dowiedzieć się czegoś o swoim horoskopie. Myślę, że sprawdza się. Jedynie w przypadku moich własnych dzieci jeszcze nie. Może w tym wypadku strzelec nad tym panuje:-)). Wiem teraz, skąd pewne rzeczy u mnie się wzięły. Dziękuję ponownie i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
js12 Re: Zapytanie o ascedent. 15.03.03, 19:30 iza.podlaska napisała: > Witam, > z tym ascendentem jest rzeczywiscie tak, ze nieraz sie go nie zauwaza przez > pewna (szczegolnie pierwsza) czesc zycia. U Pani ascendent na te godzine jest > 26 st 27 minut Raka, ale jesli urodzila sie Pani 20 minut pozniej, to ascendent > > przejdzie juz do Lwa, a to bardzo duza zmiana. Warto przepytac rodzine - moze o > > tej porze zaczal sie porod, a Pani ujrzala swiat troche pozniej. > Jeszcze, co do tego czasu przyjścia na świat, to jest to godzina, w której przyszłam na świat i lekarz stwierdził, że oddycham. Kiedy wydałam swój pierwszy okrzyk w nowym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś