Dodaj do ulubionych

wróżka Amelia

• Gość: q18 Re: wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:48
      akurat tu się myli pani dedektyw sadząc że to pisze amelia - wątki są prawdziwe,
      a ja jestem jej ZADOWOLONĄ klientką, ale myśl co chcesz
      • Gość: malena Re: wróżka Amelia IP: *.e-wro.net.pl 05.09.06, 22:40
        buahahahaha, zadowolona klientka która wróżbę dostała wczoraj i JUŻ jej się
        sprawdziło, zaklęcie zadziałało itd, to łatwo cie zadowolić
        • Gość: q18 do maleny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:57
          lepiej łatwo niż wcale buahahahahahah
          • plusaktiv1 Re: do q18 06.09.06, 15:13
            A ja odbierałam Cię za rozsądną osobę, przecież sama wróżysz, bo czytam forum
            prywatne. Po tej wypowiedzi starciłam szacunek dla Ciebie.
            • Gość: q18 do plusakiv1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:40
              jestem rozsądna, przynajmniej staram sie, choć to nie zawsze łatwe, fakt znam
              się trochę na pewnych rzeczach, czasem jednak szlag mnie trafia jak ktoś
              czytajac wątki nie rozumie ich znaczenia- to ze jestem zadowolona klientką
              oznacza że cieszę się że nie zostałam oszukana, ze odpowiedź przyszła w
              terminie, że coś czego oczekiwałam znajduje się w przesyłce- nie chodzi przecież
              o sprawdzalność naiwne jest tak sadzić, masz rację moja poprzednia wypowiedź
              była głupia, nie pasuje do mnie, sama się jej wstydzę pozdrawiam Cię monika
    • Gość: gosc Re: wróżka Amelia IP: *.orange.pl 17.09.06, 18:27
      a ja nadal uważam że jest bardzo dobrą wrózką
      • kaska123 Re: wróżka Amelia 26.11.06, 20:01
        Ja sie zastanawiam czy taki rytual pomoze juz jednorazowo i niogdy nie trzeba
        go bedzie powtarzac i czy biala magia jest bezpieczna, jest ok
    • agrentowy4321 Re: wróżka Amelia 06.03.23, 19:51
      Bardzo trudny temat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka