Dodaj do ulubionych

wróżka Amelia

26.07.06, 20:28
Kto zna, kto może był ? Podobno ta Pani nie tylko wrózy ale także doradza
rytuały magiczne. Czy ktos korzystał ? Jakie efekty ?
Obserwuj wątek
    • konstancja121 Re: wróżka Amelia 27.07.06, 21:36
      Sama nie wiem co o tym, mysleć, moze to brzmi smiesznie, ale jednak
      skorzystałam kiedyś z magii miłosnej u wrózki Amelii. Amelia przysłała mi za
      niewielka opłata na e-mail rytuał miłosny, bo ogromnie mi zależało na jednym
      chłopaku i choc to moze dziwne to wyobraźcie sobie - zadziałało !! jesteśmy
      razem juz od roku i planujemy w zimie slub !!!
      • ania0208 Re: wróżka Amelia 01.08.06, 12:51
        Cześć, bardzo proszę o namiary na tą Pania.
      • bibianna2 Re: wróżka Amelia 03.08.06, 21:56
        Ja też raz korzystałam jakieś 2 - 3 lata temu i Amelia dobrze mi doradziła w
        sprawie mojego chłopaka. Z tego co wiem, to ona nie przyjmuje osobiscie.
    • a_b Re: wróżka Amelia 28.07.06, 07:20
      a macie moze namiary na nią i ile kosztuje,
      powiem ze czasami to naparwde sie sprawdza ,
    • zabianna Re: wróżka Amelia 28.07.06, 10:00
      ja tez bylabym zainteresowana.
      Czy moze mi ktos podeslac namiary na maila?
      Jaki jest koszt?
      • Gość: kicia Re: wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 18:33
        Z jakigo miasta jest ta wrózka?
    • Gość: potopek Re: wróżka Amelia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 16:17
      Korzystałam, jest rewelacyjna jesli chodzi o dorade co zrobic jak sie ma
      problem i nie jest droga. Polecam.
    • Gość: a_b Re: wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:37
      haj czy przesle mi ktos namiary na priva.
      • Gość: becia53 Re: wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:44
        Ja też bardzo proszę o namiary
      • Gość: Maryna Re: wróżka Amelia IP: 217.153.6.* 18.09.06, 14:41
        Dzisiaj napisala emiala do Ameli rsno, odpisala mi po paru godzinach,ze pomoze
        mi, kosztuje to 50zł
        Zobaczymy ile bede czekac na rezultaty,
    • Gość: ewa Re: wróżka Amelia IP: *.piotrkow.net.pl 01.08.06, 01:00
      a czy możecie podać TUTAJ namiary na tę Panią? I cenę usługi? Jestem bardzo
      zainteresowana.
    • krysia991 Re: wróżka Amelia 01.08.06, 14:00
      Ja tez kiedyś korzytałam z usług pana który dał mi zaklęcie na miłosc i
      sprawdziło się.Jestem teraz szczęśliwą żoną.Więc wiem,że takie "czary-mary"
      działają.
    • Gość: a_b Re: wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 14:15
      a mozesz podac nmiary, bo jakos na kontakt do wrozki ameli nie mozemy sie
      doczekac , a szkoda
    • krysia991 Re: wróżka Amelia 02.08.06, 09:54
      Chętnie podam email do niego wiec prosze pisac na moją skrzynkę.
      • agata0294 Re: wróżka Amelia 29.10.06, 20:35
        Prosze o adres wrozki Ameli
        • Gość: gosc Re: namiar do Amelii IP: *.111.119-80.rev.gaoland.net 01.11.06, 08:22
          www.astro-net.com.pl
    • kiniorella Re: wróżka Amelia 02.08.06, 12:48
      też prosłabym o namiar i cennik na priv. z góry dziękuję
    • konstancja121 namiar do Amelii 02.08.06, 18:22
      Przepraszam że się dopiero teraz odzywam, ale nie mogłam znależć namiarów do
      Amelii. Mail do niej to astro-net@wp.pl Pozdrawiam wszystkich.
      • sambor2025 Re: namiar do Amelii 16.03.19, 19:14
        witam, pisałem na powyzszy meail i nie istnieje czy tkos ma jakis kontakt do tej ameli?
    • Gość: krystiana Re: wróżka Amelia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 18:19
      Amelia podobno jest z Warszawy, ale nie wiadomo na pewno bo z nią to w ogóle
      jest jakaś tajemnicza sprawa, podobno to zona kogoś znanego czy coś takiego i
      nie przyjmuje osobiscie tylko przez internet bo chce pozostac anonimowa.
    • sawanna3 Re: wróżka Amelia 08.08.06, 10:25
      A o co chodzi z tym rytuałem ?
    • Gość: ewa151260@wp.pl Re: wróżka Amelia IP: *.dgpp.pp / *.poczta-polska.pl 10.08.06, 14:00
      bardzo proszę o kwotę jaką trzeba zapłacić wróżce Amelii.
      • 3mocj4 Re: wróżka Amelia 12.08.06, 15:33
        a na czym te rytuały polegają? to jest coś z białej magii?
    • kalinka1234 Re: wróżka Amelia 14.08.06, 21:26
      Dawno słyszałam o Amelii od mojej kumpeli, ale strasznie trudno było znalezc do
      niej kontakt. Kumpela korzystała i była zadowolona, ale nie chciala powiedziec
      na czym te czary-mary polegały. W kazdym razie podobno podziałały.
      • plusaktiv1 Re: wróżka Amelia 15.08.06, 20:14
        w jakim wieku jest ta pani Amelia?
    • marcjanna7 Re: wróżka Amelia 17.08.06, 09:34
      Skorzystałam od razu z podanego tu na forum namiaru i jestem zadowolona, bo
      odpwoiedź otrzymałam bardzo szybko, a porada od razu się przydała i działa !
      • Gość: zoe17 Re: wróżka Amelia IP: *.drzewna / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 16:55
        Bardzo prosze - powiedz, jak z ceną za te usluge?
      • Gość: EWA Re: wróżka Amelia IP: 80.51.176.* 21.08.06, 13:40
        Ja napisałam do Amelii 3 dni temu. Koszt 50 zł.. Czekam z niecierpliwością na
        odp. Mam nadzieje, że wszystko bedzie ok i jeżeli bedzie potrzebny jakiś rytuał
        to wróżka Amelia poda mi szczegóły. Napiszcie jak wiele wam sie sprawdziło i na
        jakiej zasadzie sa te rytuały, jak działaja i jak szybko.
        Pozdrawiam
        • Gość: plusaktiv1 Re: wróżka Amelia IP: *.autocom.pl 21.08.06, 16:48
          50 zł za co? za całą wróżbę, czy tylko za 1 pytanie?
          • Gość: EWA Re: wróżka Amelia IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.08.06, 18:15
            najpierw opisałam sytuację i zadałam pytania na jakie chciałabym znac odp. 50
            zł jest za wróżbe i za odp na moje pytania. Odp jeszcze nie otrzymałam, ale
            wierzę, że bedzie to rzetelna odp. Pozdrawiam
            • Gość: plusaktiv1 Re: wróżka Amelia IP: *.autocom.pl 21.08.06, 18:50
              Acha, czyli to jeden problem, jedna sytuacja. Według mnie jednak to drogo.
              • Gość: EWA Re: wróżka Amelia IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.08.06, 22:08
                to jest to co mnie interesowało. Jest to jeden problem, ale wiele pytań i
                problem dość szeroki. Poza tym mozesz napisać do Amelii i ona w odp napisze Ci
                jaką kwotę bedziesz musiała zapłacić za swoją wróżbe i wtedy zdecydujesz się
                albo nie. Napisz jej co chciałabys wiedzieć i bedziesz wiedziała ile to bedzie
                kosztować
                Pozdrawiam
                • Gość: Miś Re: wróżka Amelia IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 22.08.06, 08:59
                  Podajcie namiary na te wrozke, najlepiej mail, jesli go ma.
                  • Gość: q18 Re: wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:28
                    Ja też chcę namiary na Amelię - q18@gazeta.pl bardzo proszę
                    • Gość: miki Re: wróżka Amelia IP: 80.51.176.* 23.08.06, 10:00
                      ktoś tu podawał namiary. pogrzebcie troszkę to znajdziecie
    • Gość: olka Re: wróżka Amelia IP: 80.51.176.* 24.08.06, 09:00
      czy ktos moze jeszcze napisać cos o tej wróżce?
      • Gość: Inka Re: wróżka Amelia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.06, 12:08
        Ja napisałam do p. Amelii, będę teraz czekać na odpowiedź.
        • bea1120 Re: wróżka Amelia 24.08.06, 14:53
          hmm, no ja tez napisałam, dostałam kilka odpowiedzi..a dlaczego kilka, jeśli
          jest opcja wróżenia 30-50 zł, wiadomo wybiera sie najtańsza, w końcu za jedno
          pytanie to nie mała kwota. List zwrotny, że jeśli chce wróżbę to sms, ale ja
          sie uparłam, i znowu pisze że oki niech będzie za 50 i podałam więcej pytań i
          dośc szczegółowy opis problemu. W każdej emilce prosze o podanie nr konta..i
          cisza...właśnie tego nie pojmuję, dlaczego jestem zbywana?

I tak sobie wysyłamy emilki, zalezy mi na dobrej wróżce, nie dam się zbyć..
          tylko ciekawe..której z nas cierpliwości braknie ;)

a jak to było u Was? trzeba jakoś kosmicznie sformułowac pytanie? bo nie
          rozumiem
          • Gość: plusaktiv1 Re: wróżka Amelia IP: *.autocom.pl 24.08.06, 15:45
            Właśnie ta pani ma momentami lekceważący stosunek do klienta. O cenie nie
            wspomne. Nie wiem jak one je wycenia, bo za 1 pytanie, typu -czy warto to
            zrobić - zażyczyła sobie 50 zł. Sranie w banie i kichanie, ot to wszystko.
            • jojo79 Re: wróżka Amelia 24.08.06, 20:12
              plusaktiv1 czemu jestes taka ordynarna ? Nie podobaja Ci sie wróżki to nie
              korzystaj. Czytałem kilka twoich postów i mozna sądzic ze byłas u prawie
              wszystkich wrożek o ktorych ludzie tu piszą.
              Nie wątpie ze za chwile polecisz ludziom tanią i rewelacyjną wrózkę ktorej
              wrózby sprawdzają się w 100%. I pewnie to bedziesz ty sama.
              • Gość: plusaktiv1 Re: wróżka Amelia IP: *.autocom.pl 24.08.06, 20:26
                Fakt, zwiedziło się kilka wróżek na trasie Warszawa-Kraków-Katowice. Ale u
                wszystkich się nie wróżyło. Ma się spore grono znajomych, to wie się sporo o
                wróżkach. A ja z moją ekspresją i wolnością słowa marnuję się nawet6 na tym
                forum, a Ty chcesz bym wróżyła?? o k........
            • bea1120 Re: wróżka Amelia 25.08.06, 14:09
              heh dostałam emilkę że mam wejść na stronkę net wybrac opcję wróżenia najlepsza
              dla mnie
              czyli została zlana z góry na dół
              eeeetammm
              • sawanna3 Re: wróżka Amelia 25.08.06, 15:01
                Hej, a mozesz podac namiar na te stronke bo chcialam skorzystac, a nie wiem
                gdzie szukac jakiejs blizszej informacji o tych wrózbach ? Wyslij na
                gazetowego. Dzieki
                • aaapppp Re: wróżka Amelia 25.08.06, 21:21
                  jak macie namiary na strone z Amelią to ja tez poprosze na priva.
        • Gość: EWA Re: wróżka Amelia IP: 80.51.176.* 25.08.06, 10:54
          Hej Inka.. ja czekam na odp od Amelii.. myslę, ze już powinnam ją otrzymac, bo
          przelew zrobiłam w zeszły piątek więc.. może dzisiaj albo jutro dostanę odp.
          Mam prośbę- czy mogłabyś po otrzymaniu wróżby napisać parę słów dot wrażenia i
          ogólnie odczuć na temat wróżby... Chciałabym skonfrontować z kims moją
          wróżbę,,.. a później za jakiś czas sprawdzić czy innym się sprawdziło..co może
          dąc również mi spokój i przeświadczenie , ze moja wróżba również się spełni.
          Pozdrawiam
          • Gość: Inka Re: wróżka Amelia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.06, 11:21
            OK EWA, ja Ciebie proszę o to samo :) (ale rzeczywiście długo czekasz)
    • Gość: buźka Re: wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 22:26
      Ja pisze do Esterosa i tez mi doradza.Tarotem super wróży i zaklęcia tez
      działają.No i jest niedrogi:))
      • Gość: miki Re: wróżka Amelia IP: 80.51.176.* 25.08.06, 10:47
        proszę o namairyu na Esterosa!
      • Gość: pt Re: wróżka Amelia IP: 80.51.176.* 25.08.06, 14:01
        Bardzo propszę o namiary do ESTEROSA! pt60@poczta.fm
        Z góry dziekuję
      • Gość: beka Re: wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:33
        Ja też poproszę o namiar na Esterosa pieknahelena70@gazeta.pl
    • cottonclub2 Re: wróżka Amelia 25.08.06, 22:03
      No to ja tez chce namiar na strone Amelii, bo juz kiedys obiło mi sie o uszy
      sporo ciekawych rzeczy o niej. Najlepiej dajcie tu na forum.
      • Gość: q18 Re: do bea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:23
        Ja też poproszę namiary na tą stronę
        • koko1195 Re: do bea 26.08.06, 09:57
          Bea, ja tez prosze o namiar na strone gdzie mozna sie cos dowiedziec o wrozbach
          Amelii.
          • Gość: Inka Re: do bea IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.06, 11:22
            Napiszcie adres tej stronki na forum
    • Gość: q18 Re: wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 14:08
      Ja też napisałam do Amelii, bardzo tajemnicza sprawa z tą wróżką, bo
      odpowiedziała mi że się zastanowi zanim przyjmie mój problem, prosiła o datę
      urodzenia i na razie cisza, dziwne to rtochę zwykle wróżki same chcą by
      korzystać z ich wróżb
      • Gość: ciekawosc Re: wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:01
        a moze ktos podac e-mail Amelii?
        • Gość: marika Re: wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:02
          był już podawany ale podam jeszcze raz astro-net@wp.pl
      • Gość: EWA Re: wróżka Amelia IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.08.06, 17:05
        no to faktycznie dziwne. ktoś gdzieś pisał, ze ona ma jakieś ''humory'' i że
        czasami jest dziwna, A może zwróciłaś sie do niej z ''dziwnym'' problemem?
    • eskanda Re: wróżka Amelia 26.08.06, 17:02
      Wiele razy w moim życiu pomagałam sobie białą magią i wiem,że to się sprawdza.
      Ja również jestem klientką Esterosa i jemu zawdzięczam te zaklęcia.Ważne jest
      aby do sprawy podejsc poważnie a nie z ironią.Wtedy czary działają.
      • Gość: pt Re: wróżka Amelia IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.08.06, 18:19
        Prosze o namiary do Esterosa, potrzebuję jakiejś porady. Dzieki
        pt60@poczta.fm
    • Gość: q18 Do Inki i Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 15:10
      I co dziewczyny macie już odpowiedź, ja też dołączyłam do grona czekających,
      odezwijcie się
      • Gość: EWA Re: Do Inki i Ewy IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.08.06, 17:03
        Powiem tak- dostałam faktycznie dość szeroki opis ale nie jestem zadowolona i
        to wcale nie dlatego, że wróżba nie była dla mnie ''pozytywna''. Wszystko co
        tam było opisane tzn sytuacja obecna - nie trzyma się ''kupy'' tzn mija się z
        prawdą i w ogóle tak jakby ta pani opisywała zupełnie kogo.s innego i inną
        sytuację. Przykro mi, że to piszę, ale mam nadzieję, ze innym sie wróżba
        sprawdzi. Być może moja wróżba nie jest trafna z tego powodu, że niedawno sobie
        wróżyłam, a podobno nie mozna zbyt często i dlatego karty mówią zupełnie co
        innego...nie wiem..ale nie jestem zadowolona wcale
        • marcjanna7 Re: Do EWY 27.08.06, 17:38
          A może to Ty masz zły ogląd swojej sytuacji ? Mnie sie tez z poczatku wydawało
          ze to nie o mnie i moim chłopaku, ale teraz widze że jednak wrozka miała duzo
          racji, tylko trudno mi było zaakceptowac pewne rzeczy. Widziałam swojego
          chłopaka z zupełnie innej strony, ale chyba jednak nie jest tak, jak mi się
          wydawało i może dlatego mam problem. Skoro jesteś taka pewna swoich racji to
          czemu masz takie problemy ze musisz szukać wróżek ?
          • Gość: EWA Re: Do EWY IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.08.06, 17:41
            Nie, to nie tak, że ja mam zły obraz sytuacji. Powiem tak, że jeżeli chodzi o
            mój związek to znam go dobrze, bo jestesmy razem 10 lat wiec jeżeli ktos mi
            mówi rzeczy, które w ogóle nie miały miejsca albo kompletnie xle ocenia
            sytuacje to po prostu wiem, ze się myli.
            • Gość: q18 Re: Do EWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:42
              no a co z tymi zaklęciami i rytuałami o których była tu mowa- dostałaś jakieś?
              • Gość: q18 Re: Do EWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:01
                A w ogóle to jest trochę dziwne bo najpierw wszyscy byli zadowoleni, wszyscy
                dostawali zaklęcia i wszystko się wszystkim spełniało, a teraz w ciągu paru
                godzin są już dwie niezadowolone klientki, jeżeli Twój problem Ewa jest poważny
                to ona chyba powinna Ci pomóc tą magią bo w końcu o to Ci chodziło czyż nie?
                • Gość: EWA Re: Do EWY IP: 80.51.176.* 28.08.06, 08:28
                  Hej, no właśnie tez tak myślę. A zaklęć żadnych nie dostałam bo stwierdziła, że
                  nie są stosowne... pozdrawiam
                  • Gość: INKA INKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.06, 14:07
                    Ja nadal czekam, jak dostanę odpowiedź napiszę swoją opinię. Pozdrawiam
    • pamela117 Re: do EWY i INKI 28.08.06, 14:43
      Ja tez dostałam wczoraj wróżbę, ale w odróznieniu od Was jestem zadowolna. Co
      prawda nie mam rytuału, ale też nie prosiłam o zadną magie tylko o ocene
      sytuacji i poradę. Zresztą Amelia sama napisała ze w tym przypadku magia nie
      byłaby dobrym pomysłem, a pewnie ona wie lepiej. To chyba dobrze, bo tak sobie
      myslę, że chyba bym się troszkę bała jakiegoś czarowania. Taki czar podbno może
      wracać do tego, kto go stosuje. Nie wiem jak Wy, ale ja sama raczej nie
      chcialabym żeby na mnie ktos rzucal jakieś czary, Pozdrawiam Was dziewczyny:)
    • Gość: q18 Do Inki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:58
      Czy dostałaś już odpowiedź - jestem bardzo ciekawa czy wszystko ok
      • Gość: Inka Re: Do Inki IP: *.aster.pl 30.08.06, 23:45
        Nie, ciągle czekam, ale mam nadzieję, że już lada moment ją dostanę- na pewno
        napiszę swoją opinię.
        • Gość: q18 Re: Do Inki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:33
          Mimo wszystko długo to trwa, miejmy nadzieję że warto tyle czkać, ja w takim
          razie w lesie, może pod koniec przyszłego tygodnia mi odpisze,
          • pamela117 Re: Do q18 31.08.06, 14:57
            W moim przypadku nie trwało to długo, bo 6 dni. Amelia mi napisała, ze otrzymam
            swoją wrózbę w ciągu 7 dni od daty wpływu zaplaty, czyli wszystko sie zgadza.
            Przedtem nawet mnie powiadomili mailem z tego serwisu w ktorym ona pracuje że
            te pieniądze wpłyneły. Zresztą ja patrzyłam na strone tego serwisu i tam tez
            pisze ze zamówienie jest realizowane w ciągu tygodnia od wpłaty.
            Napewno i ty dostaniesz w terminie:)
            • Gość: q18 Re: Do q18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 17:12
              Dzieki, uspokoiłas mnie, mam pytanie mogłabyś podać mi namiary tego serwisu,
              jestem bardzo ciekawa jaka jest ich oferta Monika
              • Gość: Inka Re: Do q18 IP: *.aster.pl 01.09.06, 00:37
                Dostałam wróżbę, jestem zadowolona, dużo prawdy, choć nie wszystko- trochę
                ogólnie, ale generalnie wiele trafnych informacji.
                • Gość: beach moje wrażenia IP: *.autocom.pl 01.09.06, 10:52
                  Gość portalu: Inka napisał(a):

> Dostałam wróżbę, dużo prawdy, choć nie wszystko- trochę
                  > ogólnie,

tzn., że nie wszystko jest Ok i skąd wiadomo, że ta osoba trafnie
                  przepowiedziała przyszłość?
                • Gość: q18 Re: Do q18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:21
                  A zcy ta wróża rozwiązała Twój problem- chodzi mi o te CENNE porady jak zrobić
                  to czy tamto- ja wiem jak rozwiąze się mój problem potrzebuję jedynie "
                  narzędzi' aby to przyspieszyć, dlatego tak pytam pozdrawiam Monika
                  • Gość: Inka Re: Do q18 IP: *.aster.pl 01.09.06, 16:08
                    Na trafność wróżby potrzeba czasu, choć tej chwili chciałabym inaczej
                    pokierować mą przyszłością niż jest to powiedziane w przepowiedni. Co do
                    przeszłości i teraźniejszości wiele rzeczy było trafnych. Prosiłam o zaklęcia,
                    ale nie dostałam, więc może trochę w tym względzie jestem zawiedziona. Ale
                    podobno nie były potrzebne.
                    • Gość: q18 Re: Do q18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:22
                      Aha czyli ona wie czy potrzeba zaklęć czy nie, szkoda że nie daje ich
                      profilaktycznie, dobrze że chociaż Ty jesteś zadowolona, bo były już negatywne
                      głosy, jak dostanę swoją wróżbę też coś napiszę monika
                      • Gość: Lilka Re: Do q18 IP: 212.75.102.* 02.09.06, 11:57
                        A ja właśnie oczekuję na zaklęcie od Amelii. W moim przypadku się zgodziła.
                        • Gość: q18 do Lilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 12:51
                          No w moim przypadku teoretycznie też się zgodziła, ale czy je dostanę- nie wiem
                          może tylko opis jak sytuacja się rozwinie, miejmy nadzieję że będzie tak jak
                          oczekuję
                          • Gość: Lilka Re: do Lilki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:32
                            dostałam, bardzo szczegółowo i konkretnie co mam zrobić
                            wszystko jest do samodzielnego wykonania
                            wierzę że odniesie skutek
                            • Gość: q18 Re: do Lilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:02
                              Ja też w to wierzę, czy jest to skomplikowane?
                              • Gość: q18 ja też już mam wróżbę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:42
                                Dostałam ją dziś, idealnie w terminie, oprócz tarota KILKA rytuałów które mają
                                pomóc w rozwiązaniu problemu - JESTEM BARDZO ZADOWOLONA pozdrawiam Monika
                                • Gość: Lilka do q18 IP: *.funk.pl 05.09.06, 08:33
                                  więc jak pewnie widzisz nie jest zbyt skomplikowane ani uciążliwe
                                  ja też jestem zadowolona
                                  • Gość: q18 Re: do q18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:08
                                    Nie wiem jak u Ciebie u mnie jest to rozciągnięte w czasie i potrzeba trochę
                                    zachodu - ale jest to zapewne indywidualna sprawa, cóż zrobię co potrzeba jak
                                    zadziała to napiszę
                                    • Gość: Lilka Re: do q18 IP: *.funk.pl 05.09.06, 15:12
                                      napisz, napisz ...
                                      ja też dam znać o skutkach
                                      • Gość: niewiernytomasz Skąd wy ją znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 18:50
                                        Czy ktoś był u niej osobiście?
                                        Z kąd ją znacie bo szukałem jakieś mikro-notki o Amelii w inernecie i znalazłem
                                        jedynie posty z tego forum, jezeli nie przyjmuje osobiście, nie ma wizytówek w
                                        internecie to jak do niej trafiliście?
                                        Z jakiego jest miasta?
                                        Jak to się stalo że tyle osób jest tak napalonych?
                                        Ceny na maila, kontakty na maila co tu się dzieje? rozwiejcie moje wątpliwości
                                        bo to zalatuje kryptoreklamą.
                                        • Gość: monia314 Re: Skąd wy ją znacie? IP: *.e-wro.net.pl 05.09.06, 19:00
                                          Wrózka amalia razem z jakąś koleżanką wymieniają korespondencje żeby tylko post
                                          był widoczny na górze listy i naganiają sobie naiwnych klientów, raczej proste,
                                          wymiana uwag aby podtrzymać temat będzie, jaka u ciebie pogoda
                                        • pamela117 Re: Skąd wy ją znacie? 05.09.06, 21:31
                                          widać słabo szukasz, bo ja od osoby z tego forum dowiedziałam sie o takim
                                          serwisie astrologicznym w ktorym pracuje ta wrózka i inne osoby i żadna sztuka
                                          znaleźc w necie jak ktos chce. Adresu strony nie podam zeby nie reklamowac, a
                                          uwagi każdy ma prawo wymieniać bo po to jest forum.
                                          • Gość: niewiernytomasz Re: Skąd wy ją znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:06
                                            Kobieto!podaj ten link , rózni ludzie podają telefony, kontakty i nikt ich za to
                                            nie przymknął. Nie śledzilem historii tego postu ale jeżeli ktoś ma tyle
                                            zainteresowanych klientów musi mieć jakąś siłe przyciagania.
                                            • marcjanna7 Re: Skąd wy ją znacie? 06.09.06, 12:58
                                              ja tez mam namiar z forum. Dikładnego adresu www nie pamietam, ale serwis sie
                                              nazywa Astronet, na pewno znajdziesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka